Edzőtábor 2019 - 11. nap (Detroit Lions)

Kép
TC11

A szerdai edzés volt az utolsó, amit a Patriots és a Lions közösen tartott a csütörtöki első előszezon mérkőzést megelőzően. A legfontosabb játékosok ezúttal pihenőt kaptak, az edzés is mindössze 45 percig tartott. Az egyik újságíró szerint az edzés olyan intenzitású volt, mintha az összes játékos másnapos lett volna. Nézzük, mi történt!

Hiányzók: CB Ken Webster (PUP), S Nate Ebner (PUP), OT Yodny Cajuste (NFI), WR Cameron Meredith (PUP), TE Lance Kendricks

Jelen voltak, de nem edzettek: WR Julian Edelman (NFI), WR Demaryius Thomas (PUP), RB Rex Burkhead

Patrick Chung ezúttal is a piros non-contact mezt viselte, de nem volt pályán. A kezdőjátékosok nagy része is kiülte az edzést, ők nem is fognak játszani a Detroit ellen. Danny Etling ezúttal is megkülönböztető mez nélkül edzett.

Sérülés: Új sérülés szerencsére nem történt.

Észrevételek:

- Az irányítóknak nem volt értékelhető teljesítménye, nem folyt kompetitív játék az edzésen.

- A támadófal a már megszokott összeállításban szerepelt.

- Brian Hoyer töltötte a legtöbb időt a pályán az irányítók közül, valószínűleg ő lesz majd a kezdő a Detroit ellen, de minden bizonnyal az idei negyedik körös újoncot, Jarrett Stidhamet is láthatjuk majd a pályán.

- N'Keal Harry a tegnapi sérülése után jelen volt az edzésen, de annak a csoportnak a tagja volt, akik nem vettek részt az edzésen aktívan. Tom Brady, James White és Sony Michel szintén nem végzett érdemi munkát az átmozgató edzés során.

- A védőknél is hasonló volt a helyzet, mint a támadóknál, Michael Bennett, Dont'a Hightower, Kyle Van Noy, Jamie Collins, Stephon Gilmore, Patrick Chung és a McCourty ikrek sem szerepeltek az edzésen.

Forrás: PatsPulpit

Hozzászólás

Mindenki lélegzet-visszafojtott várakozásban. ?

Hú! Nem irigyellek, erről a semmiről nehéz lehetett cikket írni. A legfontosabb azért benne volt: Nem történt sérülés! + Harry nem került táppénzre!

A mai nap mottója: Dolgozz keveset, nem ér baleset!