Edzőtábor 2019 - 15. nap (Tennessee Titans)

Kép
TC15

A csütörtöki nap volt az utolsó közös edzése a Patriotsnak a Titansszel, legközelebb a vasárnap hajnali előszezon-mérkőzésen találkoznak majd a felek. Lássuk mi történt ezúttal!

Visszatérők: LB Jamie Collins, LB Elandon Roberts, WR Phillip Dorsett

Hiányzók: WR Maurice Harris, TE Matt LaCosse (boka), TE Stephen Anderson, WR Cameron Meredith (PUP), OT Yodny Cajuste (NFI)

Jelen voltak, de nem edzettek: WR Julian Edelman (NFI), WR Demaryius Thomas (PUP)

Limitáltan edzettek: WR N'Keal Harry, WR Phillip Dorsett, S Patrick Chung

Harry és Dorsett a bemelegítés után külön dolgoztak a csapat többi tagjától. Demaryius Thomas bár nem volt felszerelésben, egyéni gyakorlatokat végzett, amik segíthetik a visszatérését. Patrick Chung ezúttal is piros non-contact mezt viselt, Lance Kendricks viszont nem.

Sérülés: DT Adam Butler hagyta el az edzőpályát a gyakorlás közepén.

Észrevételek:

- Irányítók mutatói 11-11 ellen: Tom Brady 8/11, Brian Hoyer 2/3, Jarrett Stidham 2/2.

- Irányítók mutatói 7-7 ellen: Tom Brady 10/17, Brian Hoyer 6/8, Jarrett Stidham 1/6.

- A támadófal ezúttal is a Wynn-Thuney-Andrews-Mason-Cannon ötössel állt fel.

- A csütörtöki edzésen a szituációs- és a redzone játékok gyakorlása került előtérbe.

- Az elkapókat sújtó sérülések miatt igencsak hiányosan állt fel a kezdő támadósor 11-es felállásban (1-1 RB és TE, 3 WR): Dontrelle Inman, Braxton Berrios és Gunner Olszewski voltak az elkapók.

- Jakobi Meyers ezúttal is megállíthatatlan volt, akárki állt fel vele szemben, nem volt sok esélye a fiatal WR ellen.

- Benjamin Watson egy hosszú touchdownt szerzett Tom Brady passzából.

- Berriosnak volt egy hibája az edzésen; rosszul futott meg egy route-ot, Brady pedig le is szidta emiatt. Szerencsére tudott javítani, holding büntetést harcolt ki, majd egy szép elkapást mutatott be a pálya közepén, majd egy post útvonal során ért el touchdownt, de egy szabálytalanság ezt a játékot annulálta.

- Stephon Gilmore továbbra is ellenálhatatlan, az újonc AJ Brownt takarta be egy passznál, aki ezt eléggé rossz néven vette, az edzés legfizikálisabb jelenetét kiváltva ezzel.

- Duke Dawson legjobb edzését teljesítette, 7-7 és 11-11 elleni játéknál is volt leütött passza, J.C. Jackson pedig ismét majdnem picksixet szerzett. Bill Belichick elmondása szerint mindketten sokkal előrébb tartanak, mint tavaly ilyenkor.

- Chase Winovich ezúttal is szerepelt egyetlen védőfal-játékosként az ún. "amőba" felállásnál. Sajnos hamar indult el, ennek pedig egy false start büntetés és egy büntetőkör lett a "jutalma".

Forrás: PatsPulpit

Hozzászólás

Kedves Increay! Köszi a cikket. A hosszú eseménytelen hónapok után mint egy gyerek, úgy várom minden nap az edzésbeszámolókat. ? Go Pats!

Az 53-as keret 10 nagy kérdése közül melyik körvonalazódik vasárnap hajnalban a Titans meccs után?

 

1.Marad-e Hoyer?

2.Berrios vagy Harris vagy mindkettő?

3.Izzo nyer-e az Izzo-Saubert-Anderson hármasból? 

4.Skipper befér-e?

5.Lesz-e meglepetés Roberts vagy Calhoun bentmaradásával?

6.Rivers tud-e szintet lépni?

7.Dawson-Crossen közül melyiket veszítjük el???

8.Brooks vagy Melifonwu lesz a 4.?

9.Ebner,King helye megkérdőjelezhetetlen. Valóban?

10.A Baley-Alen párharc valóban szoros-e?

Jó kis kérdéseket írtál, bár közülük néhány per pillanat nagyjából már eldöntöttnek látszik, amennyiben nem lesz sérülés, mert az mindent felülírhat. A legtöbb amcsi szakember "jóslása" szerint 3 QB lesz a rosteren, ráadásul ebből 2 rendkívül olcsó. Skipper-el BB nagyon elégedett és bár Wynn jól halad, biztos ami biztos. A TE-ek közül az marad, aki jól blokkol és nem lesz sérült, Én az első 4 hétre LaCosse-t és Izzo-t tippelem bár Kendricks és Saubert még nem mutatta meg igazán magát. Akár mindkét WR, Berrios és M.Harris is maradhat, ha csak az egyik akkor az talán inkább Berrios. Calhoun bennmaradására kevesebb esélyt látok, mint Roberts-éra. Rivers szerintem az első meccsen nagyszerű volt. Dawson és Crossen? Akár mindkettő kieshet, bár az előbbi mutat némi javulást. Brooks többet játszik, mint Melifonwu, de ez nem jelent semmit, fogalmam sincs melyikük marad. Ebner és King BB "kedvencek", az utóbbi  a Lions ellen nem is játszott a ST-be, LB-ként viszont elég sok snap-je volt. Ebner látszik egy kicsit billegőnek. Bailey már kick off-ot is rúg, kezd mindenessé válni, lassan semmi sem marad Gostkowski-nak. A párharc látszólag még nem dőlt el, a szakemberek Bailey-t tippelik egyöntetűen. Persze ezek csak az Én meglátásaim, bőven tévedhetek. Szerintem a 4. meccs előtt lehet csak látni az 53-ból úgy kb. 50 fix embert, aztán a 4. azaz az élet-halál meccs sok mindent boríthat. :)

  1. Hoyernek nem a saját kezében van a sorsa, Stidhamnek még csak jobban se kell játszania, elég ha csak hasonlót produkál, és akkor csak 2 QB lesz a rosteren.
  2. Én eddig Harrist mondtam volna, de úgy tűnik, hogy Berrios előzött, ketten együtt nem hiszem, hogy rosterre kerülnek (max sérülés esetén).
  3. Izzo ha nem is roster lock, de komoly esélye van az 53-ra, ő tűnik a befutónak.
  4. Skipper helye csak akkor van veszélyben, ha olcsón tudunk veterán swing tackle-t szerezni. Egyelőre ő az első számú csere.
  5. Roberts bentmaradása szerintem elég biztos, az nem lenne meglepetés. Calhoun is egyre kevésbé, mert meggyőző eddig, és egyre több helyen lehet olvasni, hogy Wise meglepetés cut lehet, mert az új rendszerrel nem biztos, hogy kompatibilis a játéka.
  6. Rivers úgy néz ki, hogy idén megússza, eddig kellemes meglepetés, én már semmit nem vártam tőle.
  7. Dawson összeszedte magát az első PS meccs óta, egyre jobb edzéseken, de eddig Crossen is eléggé rendben volt. Egyelőre nem látom hogy férnének be mindketten, de szerintem megpróbáljuk valahogy keretbe rakni őket.
  8. Melifonwu tűnt esélyesebbnek, Brooks kapcsán főleg a ST teljesítményt írták pozitívumként, de úgy néz ki már előrébb van a depth charton.
  9. Nem értek egyet hopival, Ebner helye biztosabb, King billeghet, szerintem ezért került a védelemben is a pályára. Ha Brooks tudja pótolni ST-ben, akkor ő lehet az, akit beáldozunk a Dawson-Crossen párosért.
  10. Szorosnak tűnik, talán Bailey vezet a magasabb upside miatt.

Igen, Ebner kapitány alapnak tűnik. Wisetól Flowers szintet is elvártam akár, erre lehet az új systemben elhullik. Melifonwunak szorítok. A Rivers,Berrios duó álomszerű lenne nekem ugye :) Brooks akár 2 embert is kitúrhat a jelek szerint (Melifonwu,King) és ez nagy előny lehet neki. Mondjuk így akkor a Dawson/Crossen és (esetleg ha tényleg kérdéses) Wise lehet a nevető győztes, mert a plusz egy helyre ők is befurakodhatnak. de azért Wise csak jöjjön tovább velünk és legyen csak szakírói okoskodás a séma miatt..

Mindig adok a véleményedre, most csak azt kérdezném, miért biztosabb Ebner helye, mint King-é. King-nek 2 éves szerződése van, Ebnernek jövőre lejár. Ebner cap hit-je kétszer akkora, azaz drágább, ráadásul a dead cap utána kevesebb, mint King esetében. Ebner sérülésből jött vissza és 30 éves, King 26. Kb. egyforma a gyorsaságuk. Nem uazon a poszton vannak számontartva a roster-en, de lehet, hogy a ST-ben az nem számít, Ebner FS, mint Brooks. Persze lehet, hogy a felsoroltak nem számítanak, de akkor mi számít? Azt tudom, hogy BB "kedvenc" (nem ok nélkül, a játékintelligenciáját szokta dicsérni), de talán az sem tart örökké. (Egyébként semmi kifogásom sincs egyik játékossal kapcsolatban sem.)

Ebner gyakorlatilag csapatkapitány, függetlenül attól, hogy ott van-e a C betű a mezén, és szimplán hasznosabb a ST szempontjából, mint King. Ha jól rémlik 1-2 éve Slater volt kiakadva azon, hogy őt jobb ST-játékosnak tartják Ebnernél. Plusz mivel jelenleg elég jól állunk a cappel, nem hiszem, hogy szempont lenne a keretszűkítésnél a spórolás.

Abban viszont igazat kell adnom, hogy King helye is elég fix, mert a Lions ellen nem játszott ST-ben, szóval lehet csak a LB-k pihentetése miatt került pályára a védelemben. Nem néztem meg a snapszámokat mielőtt leírtam, és így egy téves következtetést vontam le, ha veszélyben lenne, akkor valószínű, hogy ST-ben is pályára került volna. 

Crossent láttam a leggyorsabbnak a cornerbackek közül, ami nagyon nagy érték, nem tudom elég futballintelligens játékos-e, őt a sebessége miatt sajnálnám. Dawsont meg a befektetett pick érték miatt, őt mindenki kevésbé ismeri.

Ha egy maradhat, akkor azért Dawson lenne a jobb, mert ha ő marad, akkor az azt jelenti, hogy jobb Crossennél, aki jó játékos és így egy nála is jobb játékosunk van.

Crossen tényleg a leggyorsabb a CB-jeink között, igaz 1 századdal jobb csak a draft eredménye 40 yard-on JoJo-nál. :) A gyorsaság azonban, úgy tudom, csak egy fontos tulajdonság a sok közül. Gilmore Nálunk futásban csak a középmezőnyben van aztán mégis... Az a helyzet, hogy Crossen-t már láttuk bajnoki meccsen, váltakozó sikerrel, viszont Dawson-t még nem. A következő meccseken majd meglátjuk mit csinálnak... :)

Csak érdekességként írom le. Egy amatőr szakíró (lastwordonprofootball.com) egy Hoyer trade-et "vízionál" az Eagles-el, mert ott a backup QB-k kidőltek (csuklótörés  ill. agyrázkódás), azaz, a korábban sérülékenységet mutató  Wentz mögött nincs senki, csak egy eddig katasztrofálisan szereplő újonc, Thorson. Az ellenértéket 5. körre saccolja, de merész tippje is van, pl. Hoyer+ még egy játékos Agholor-ért. :)

Az Agholor-féle tényleg elég merész, így se tudunk mit kezdeni az elkapókkal, ahhoz képest, hogy milyen vékonynak tűnt a poszt Inman úgy marad ki, hogy 10 évből 9-szer rosteren lenne.

Azzal is kalkulálnék, hogy kivágnak majd máshonnan valakit aki kell az öregnek és oda is kell egy hely. Volt már rá példa...

 

Amire szinte mindenki várt:

The NFL is reinstating New England Patriots' wide receiver Josh Gordon, a league source tells ESPN's Adam Schefter.