Edzőtábor 2019 - 7. nap

Kép
TC7

A csütörtöki napon lezajlott az edzőtábor hetedik napja, ami egyben a negyedik, teljes felszerelésben teljesített edzést is jelentette. Nézzük, mi történt az edzés során!

Hiányzó: TE Lance Kendricks

Kendricks a szerdai edzés végén szedett össze sérülést, a csütörtöki edzést pedig ki is hagyta. Bővebb információ egyelőre nem került nyilvánosságra a sérülésről.

Jelen voltak, de nem edzettek: WR Julian Edelman (NFI), WR Demaryius Thomas (PUP), CB Ken Webster (PUP), S Nate Ebner (PUP), OT Yodny Cajuste (NFI)

Limitáltan edzettek: OT Isaiah Wynn, RB Rex Burkhead

Patrick Chung ismét a prios non-contact mezben teljesítette az edzést, míg Danny Etling ezúttal sem viselte a megkülönböztető mezt.

Sérülések: WR N'Keal Harry az egyik játék után rázta a kezét, de szerencsére semmi komoly, folytatni tudta az edzést, nem kellett egy snapet sem kihagynia. DE Trent Harris is bicegett az egyik játék után, de neki sem kellett elhagynia a pályát.

Támadók:

- Irányítók: Tom Brady 14/19, Brian Hoyer 4/5, Jarrett Stidham 3/4. A csütörtöki napon csak 11-11 elleni csapatgyakorlások voltak. 

- A támadófal ezúttal is a Skipper-Thuney-Andrews-Mason-Cannon ötössel állt fel, de az edzés elején Wynn is beállt LT-ként.

- A támadósor az edzés elején a védelem nélkül gyakorolt, így vették fel a tempót. A draftolatlan újonc Jakobi Meyers csütörtökön sokat szerepelt az első csapattal, mind az edzés elején, mind pedig a 11-11 elleni játékok során.

- Meyers hihetetlen edzőtábora tovább folytatódott, először Jason McCourty szoros őrizetében kapott el egy passzt, majd Keion Crossent és Patrick Chungot megverve ütött fel magának egy labdát, és húzta le azt egy touchdownért. Bár az előszezon korai szakaszában járunk még, Meyersnek jó esélye van megcsípni egy helyet a végső, 53-as rosteren.

- Az edzés egy pontján az elkapók sora kettévált a belső és külső elkapókra. A belső elkapók csoportját Maurice Harris, Braxton Berrios, Gunner Olszewski és Ryan Davis alkották, míg a külsőkét Phillip Dorsett, N'Keal Harry, Jakobi Meyers és Dontrelle Inman - aki egyébként Danny Etlinghez és Damoun Pattersonhoz hasonlóan az első elkapását jegyezte a 11-11 elleni gyakorlás során.

- A gyengébb szerdai nap után, N'Keal Harry ezúttal jobban teljesített. Több szép elkapást is bemutatott, volt egy vetődős elkapása, valamint egy 50 yardos touchdownja is Joejuan Williams ellen. Az 1-1 elleni gyakorláson a védők rendkívül fizikálisan léptek fel ellene, ám Harry megmutatta mennyire erős fejben, a szerdai elejtett labdák után ezúttal hozta az elvártat.

- Akárcsak Harrynek, Berriosnak is jobb volt a csütörtöki edzése, mint a szerdai. Két 1-1 elleni párharcot is megnyert - az egyiknél Jonathan Jonest verte meg, de a 11-11 ellleni gyakorláson is több ízben szerepelt az első csapattal.

- Az edzés egy pontján egymás utáni büntetőkört futott a teljes támadósor, az elsőt Shaq Mason és James Ferentz false startja miatt, míg a másodikat Brady és Michel elrontott handoffja miatt, ami fumble-t eredményezett.

Védők:

- Az 1-1 elleni játékok során a párharcok felét a defensive backek nyerték, J.C. Jackson, Keion Crossen, Duke Dawson és D'Angelo Ross pedig leütött labdát is jegyzett. A draftolatlan újonc Rossnak ráadásul kettő is összejött Maurice Harris ellen, miközben csak egy elkapást engedett.

- Patrick Chungot ezúttal is Obi Melifonwu helyettesítette az edzés nagyobb részében, ő állt fel Devin McCourty párjaként.

- Michael Bennett játéka továbbra is kiemelkedő, az 1-1 elleni párharcok során a két kezdő guardot - Masont és Thuneyt is - sikerült megvernie.

- A gólvonal-védekezés továbbra is remekel, öt futókísérletet is megállítottak az 1 yardos vonalról, akárcsak a vasárnapi edzés során.

Speciális egység:

- A visszahordásokat nem a megszokott emberek végezték, Brandon Bolden, Phillip Dorsett, Jonathan Jones és Matt LaCosse is gyakorolták a returnöket. A kickoffoknál Berrios és Patterson is feltűnt, mint visszahordó, de egy ízben Stephon Gilmore-t is kipróbálta ilyen szerepben az edzői stáb. Gilmore ráadásul az edzés legvégén irányítóként! is szerepelt.

- Jake Bailey a kickoffokat is gyakorolta a puntok mellett.

Forrás: PatsPulpit

Hozzászólás

Már látom az ultimate atomfegyverünket támadásban, amikor felállunk Bradyvel, Etlinggel és Gilmore-ral egyszerre támadásban, és a végén Gilmore passzol :D

Bradynek, aki egy 60 yardos futással végigviharzik a  pályán, miközben terminátorrá vált testéről sorban pattannak  le a védők...

A Boston Herald szerint a nap kimelkedő játékosa (stud) az egyre jobb WR J. Meyers volt és az övé a nap legbravúrosabb/"legőrültebb" játéka is. Stidham passzát ütötte fel magának és így kapta el egy double coverage-ban (Crossen,Chung) az oldalvonal mentén és ért el TD-t. Gyengén/fegyelmezetlenül muzsikált viszont az Oline (dud).

A védelem kihasználta az oline viszonylagos gyengeségét, mert a változatlanul kiváló Bennett egy-egy párharcban megverte Thuney-t és Mason-t is. Shelton az EZ gyakorlatok során megállította Boldent és Harris-t  a goal line előtt és uezt tette kétszer Harris-el az egyre jobban formába lendülő Wise is, az 1 yard-ról  induló támadásoknál.

Talán a viszonylagos LB "bőségünk" és minőségük valamint a többnyire nickel felállásunk okán a csapat egyre többet gyakorolja a 3-4-es vagy 3-3-5-ös felállást. Ezen a napon a Dline Guy,Shelton,Butler felállású volt, de a szakemberek a Bennett,Pennel,Guy kezdő felállást gondolják. Persze az egész Dline-ügy igazán csak a Steelers meccsen derül majd ki. Érdekes, hogy az egyébként jól fejlődő/teljesítő Winowich nincs a vonalban, lehet, hogy LB pozicióból fog indulni, ha játszik?

"Szegény" CB D.Ross is egyre jobb, de szinte reménytelenek látszik az 53-ba kerülése az erős és mély sec. miatt. (Talán a PS?)

Megindult Michel hibrid futóvá képzése is, ezen az edzésen az elkapást forszírozták nála. Úgy tűnik, hogy a Develin-tank mögött idén főleg Harris fog próbálkozni.

 A TE-helyzetet kicsit sötéten látom, főleg az első 4 meccsre, Kendricks állapota nem éppen bíztató, de talán LaCosse kellemes meglepetés lesz.

Két Develin mondás: (Remélem kb. jól fordítottam!)

"Nem vagyok veszélyes, maga a veszély vagyok!"

" Egy vagyok a védőket földhöz vágók közül."

Aláírt Nálunk WR C. Meredith, akit a Saints vágott ki. Nyáron "térdtisztító műtétje" volt, így azonnal PUP-re raktuk.

26 éves,191 cm, 94 kg, ez lenne az 5. szezonja, de a 2017-es szezon térdsérülés miatt teljesen kihagyta. Tavaly november óta szintén sérült listán volt. A 3 év alatt 31 meccset játszott, a Bears-nél volt egy közel 900 yard-os évada 5 TD-vel 2016-ban, aztán csak sérülés sérülés után... (Nem igazán értem a leigazolását, de majd kiderül miért kell Ő Nekünk.) Valaki másnak viszont mennie kell, mert most 91-en vagyunk...

Meredith 2017-ben első számú elkapó lett volna, ha nem megy szét a térde a Titans ellen. Arra rá is ment a 2017-es szezonja, és azóta nem az igazi, de a tehetsége megvan hozzá, hogy hasznos legyen, szóval szerintem egy próbát megér.

Kedves Hopi! Ezúttal is szeretnélek megkérni, hogy a spoilerezést hanyagold légyszíves! Az OTA-k során is volt már rá példa, akkor reméltem hogy sikerült ezt rendezni, de sajnos mégsem... Hidd el, nagyon lelombozó, amikor fordítás előtt azt látod, hogy a "munkád" már valaki más részben megcsinálta...

Köszönöm!

Hopi, én is kérlek, légy egy picit türelmesebb. Tudod h megírjuk mi is, mivel ma nem lesz edzés, direkt alakítottuk így a dolgokat, h ma is legyen olvasnivaló, de így tényleg nehéz, h te mindig gyorsan beírod ezeket. 

Kedves Danna és Increay is! Nem gondoltam, hogy Meredith külön cikk lesz! Az edzőtábor napokon igazán vigyáztam a spoilerezés elkerülésével! Ezentúl még óvatosabb leszek, de, ha spoilernek gondoljátok vmelyik bejegyzésemet nyugodtan töröljétek, tudni fogom miért. Tisztelem mások munkáját, ha tudom min dolgozik, ráadásul pl. Increay cikkeit/megjegyzéseit kimondottan kedvelem. Mégegyszer sorry!

Lenne egy kérdésem, a tetszik/nem tetszik ikonoknál a felhasználó név miért nem jelenik meg? Nekem pl. fontos ki ért egyet Velem ill. nem.

Nem kapott volna és nem is kapott új cikket, mint ahogy az 5. napon érkezett J.J Dielman-sem, de ettől még az aznapi hírek között szerepel. 
Minden nap érkeznek a TC hírek és szerződésekről a hírek, tehát nyilván tudnod kell, hogy valaki ezeken dolgozik, hiszen nem egy heti késésessel számolunk be a fejleményekről.  ("Tisztelem mások munkáját, ha tudom min dolgozik").

A Like/Dislike-ot "elkövetőket" még a Szerkesztők sem látják.