Edzőtábor 2020 - 11. nap

Kép
Rohrwasser

Könnyen lehet, hogy az utolsó nyilvános edzését tartotta a csapat pénteken, amikor a két csapatra oszlott a társaság és egy meccset szimuláltak le. Azért nem kellett nagy durvulásra számítani, hiszen védőfelszerelés nélküli, amolyan laza, kocogós edzés volt ez. A lényeg az volt, hogy visszajöjjenek az emlékek, hogy mi minden történhet egy meccsen.

Létszám:

Physically unable to perform lista (PUP): RB Lamar Miller (térd).
Piros non-kontakt mez: QBk, WR Jakobi Meyers.
Újra edzésbe álltak: LB Josh Uche, LG Joe Thuney (bal kéz), TE Devin Asiasi (jobb láb).
Nem edzettek: DT Beau Allen, WR Will Hastings, S Devin McCourty, LB Cassh Maluia, LB Chase Winovich, S Adrian Phillips, CB Michael Jackson.
Limitálva edzett: LB Terez Hall.
Új sérülés: Nem volt

 

Néhány észrevétel az edzésről:

  • A Patriots mindent úgy csinált, mintha meccsnap lenne. Surface tableteket használtak, rádióvevőn keresztül kommunikáltak, sőt Belichick az edzés egyik pillanatában mindenkitől elvette az adó-vevőjét azt szimulálva, hogy mi történik, ha elmegy meccs közben az adásvétel.
  • Brian Hoyer még egy sérülést is szimulált, hogy Jarrett Stidhamnak úgymond váratlanul kelljen beszállnia a játékba
  • Cam Newton 6 támadás sorozatot vezethetett a kezdőkkel a csapatában, míg a cserékkel játszó Hoyer és Stidham kb egyenlő arányban osztoztak a drive-okon.
  • Volt egy kis mesterséges közönség zaj is. Nem túl domináns, amolyan baseball meccs jellegű. Azonban megvoltak a szokásos szignók, mint a kürt vagy a zene, amiket nagy játékoknál vagy támadások között lehet hallani a stadionban.
  • Az egyetemen még tight endet, míg most már DE-t játszó Rashod Berry egyre jobban teljesít és egy magasabbra jut a DE depth charton
  • LB Anfernee Jennings a másik folyamatosan fejlődő játékos, aki egyre több játékidőt követel magának. Nem utolsósorban több poszton is bevethető
  • Joe Thuney egy jó nagy kötést/szorítót hordott a bal karján és nem nagyon akarta használni azt a kezét
  • Belichick hosszan beszélgetett Stidhammel miután az irányító egymás után két touchdown passzt is dobott
  • Beau Allen először volt látható a média képviselői számára, de csak azt láttuk, hogy jó nagy darab játékosról van szó, akinek a lófarka egészen a mezszáma közepéig ér.

Újra Nick Folk lehet a csapat rúgója. Annak ellenére, hogy a csapat egy 5-ik körös picket áldozott Justin Rohrwasserre, veterán társa egyértelműen jobban teljesít nála edzéseken. Ez pénteken is így történt. Rohrwasser 5-ből csak 2 field goalt rúgott be, míg Folk kettőből egyet, de ez volt az első sikertelen kísérlete az edzőtábor során (48 yardról). Az elsőéves rúgó megnyerhette volna a meccset a csapatának, de 49 yardról mellé rúgott (előtte mindkét rontott kísérlete 51-ről volt). Ha megnézzük a két játékos edzésen elért statisztikáit, nehéz hihető, hogy Belichick majd az újoncnak szavaz bizalmat:

rugók

A kérdés az, hogy mi legyen Rohrwasserrel. Megtartod a rosteren, mert 5-ik körös pick volt vagy megpróbálod elrejteni a gyakorló csapatba. Annak ugyan megvan akkor az esélye, hogy valaki szerződteti, de elég nagy meglepetés volt, hogy egyáltalán valamelyik csapat is kiválasztotta őt a drafton, így a legnagyobb valószínűsége annak van, hogy a keretszűkítésnél a csapat elengedi a játékost, majd visszahozza gyakorló csapatba.

Szombaton szabadnapot kaptak a játékosok

 

Forrás: Boston Sports Journal

Hozzászólás

A csapat leigazolta Hastings helyére WR Andre Baccellia-t. A 23 éves UDFA a Washington Huskies-től 178 cm, 79 kg, 40 yard: 4,28 s, three-cone drill: 6,85 s. A KS rakta waiver-re aug. 19-én. Alkatilag és gyorsaságban egy az egyben olyan, mint Byrd.