Edzőtábor 2020 - 8. nap

Kép
TC

A keddi edzésnap során ismételten teljes felszerelésben edzettek a játékosok a Gillette Stadion mögötti edzőpályákon. Nézzük, mi történt ezúttal!

HiányzókRB Sony Michel (PUP, lábsérülés), RB Lamar Miller (PUP, térd), DT Beau AllenLB/ST Brandon KingWR Jeff ThomasOT Yodny Cajuste, WR Julian Edelman, WR Devin Ross, WR Will Hastings, S Adrian Phillips

Limitáltan edzettek: S Kyle Dugger, WR Jakobi Meyers, LB Terez Hall

Visszatértek: CB Stephon GIlmore, TE Jake Burt

Gilmore és Burt is visszatért az edzésekre, Edelmannel pedig továbbra is óvatos a stáb. Az elkapószekció ma különösen rövid volt, Hastings és Ross is hiányzott ezúttal. A tegnap megsérült két játékos ismét a pályán volt (Maluia és Hall). Sajnos a mai napon is történt egy sérülés, a TE Devin Asiasi szenvedett bokasérülést, az edzés hátralévő részét az oldalvonal mellől figyelte.

Észrevételek:

 • Cam Newton 17/23-mal zárt. Elkapást szereztek a passzaiból: James White (3), Gunner Olszewski (3), Dalton Keene (2), J.J. Taylor (2), Mohamed Sanu (1), N'Keal Harry (1), Jake Burt (1), Rex Burkhead (1), Paul Butler (1), Damiere Byrd (1) és Ryan Izzo (1). Összességében elmondható, hogy Newtonnak produktív napja volt, három passzát is elejtették az elkapók. A nap egyik legszebb játéka volt, amikor Taylort találta meg egy 40 yardos passzal az oldalvonal mellett, az újonc futó Ja'Whaun Bentley mellett húzta le a labdát.
 • Brian Hoyernek nyolc sikeres átadása volt 13 kísérletből. Olszewski és Zuber 2-2, míg Sanu, Burt, White és Butler egy-egy elkapást szereztek a passzaiból.
 • Jarrett Stidham a sérülése óta most először kapott érdemi snapeket a csapatgyakorlások során és mindössze egy rossz passza volt kilencből. Zuber (2), Byrd (2), Sanu (1), Burt (1), White (1) és Butler (1) kapták el a passzokat. Stidham eddig főként a comeback és out útvonalak során nem tudott pontosan passzolni, ma ezen sikerült javítania.
 • Olszewskinek ezúttal is voltak szép elkapásai, Jonathan Jones és Joejuan Williams ellen is megnyert egy párharcot.
 • A mai nap volt az első az idei edzőtábor során, amikor az irányítók nem dobtak interceptiont, sőt, a védelemnek ezúttal leütött passza sem volt.
 • Burkheadnek remekül blokkolt a Wynn-Johnson-Izzo hármas, ő pedig hosszú játékot csinált belőle. Később Keene blokkolta jól Riverst, ekkor touchdownt szerzett a veterán futó.
 • Az első komolyabb összezördülés is megtörtént az idei edzőtábor során: N'Keal Harry és Michael Jackson akaszkodtak össze. Harry remekül blokkolt, a cornerback pedig megpróbált odaérni a futóhoz. Mindkettejükön látszott, hogy bizonyítani akarnak.
 • Az 1-1 elleni párharcok során Jermaine Eluemunor remekül tartotta meg Shilique Calhount és Brandon Copelandet is, míg Hjalte Froholdt Adam Butleren kerekedett felül.
 • Az idén draftolt Anfernee Jennings ezúttal teljes edzésmunkát végzett, és jól is mozgott. Mind futás, mind pedig passz ellen szép játékokat csinált, jól ért oda a támadókhoz.
 • Ha már esett szó az egy-egy elleni párharcokról a támadóknál, akkor a védőkről se feledkezzünk meg: Butler Justin Herront, Lawrence Guy minden bizonnyal a két kezdő guardot, Thuneyt és Masont verte meg. Deatrich Wise Jr. Onwenun, Derek Rivers és John Simon Korey Cunninghamen küzdötte át magát.
 • Rashod Berry az egyetemen még TE-ként szerepelt, a Patriots azonban defensive endként számol vele - nem véletlenül. Remekül szerepelt az edzés során - nyilván nem a kezdők ellen, de ez aligha róható fel neki hibaként. Herronon hámozta át magát a fiatal játékos és "sackelte" Hoyert. Látszik rajta, hogy még kiforratlan, eléggé nyers a játéka, de a gyakorlócsapat egyik helyére mindenképpen esélyes lehet.
 • Az egész védelemnek büntetőkört kellett futnia a sok offside szabálytalanság után.
 • Myles Bryant tovább folytatja impresszív edzőtáborát, remekül tapadt ezúttal is az elkapókra. Bár ma sem leütött passza, sem pedig interceptionje nem volt, de remek védőmunkájával hibára késztette a támadókat.
 • Deatrich Wise Jr.-nak eddig jó hete van, ma is volt egy sackje Hoyeren. Maluia, Rivers, Butler és Bentley is egy-egy sackkel zárták a keddi napot.
 • Bill Belichick az edzés során külön foglalkozott Chase Winovich-csal.
 • Nick Folk ezúttal is jobban teljesített Justin Rohrwassernél, ő 32, 43 és 50 yardról is berúgta a mezőnygólt, míg az újonc 33-ról és 50-ről sikeres volt, 42 yardról azonban hibázott. A csapatgyakorlások során Folknak volt még egy kísérlete 50 yardról, ám az a rúgása rövid lett.
 • Idén először szimulálta a Patriots a szurkolói zajokat, ez amiatt lehet fontos, mert az NFL fontolgatja ennek bevezetését a nézők nélküli meccseken.

A Patriots szerdán tartja a következő edzését.

Forrás: The Athletic

Hozzászólás

Köszönjük a sok éjjeli-hajnali edzés beszámolót! Nagyon jó olvasni! :) :)

Sok jó hír meg néhány aggasztóbb.

 • Örülök, hogy "szegény" Rivers visszatért és agilisan tudott játszani, talán mégsem megy pocsékba az a 3. körös pick.
 • TE/DE Rashod Berry (193 cm, 116 kg, mint Kittle :)) a klasszikus fociidőket idézi, mint tavaly Roberts. BB nagyon tudja kedvelni az ilyen univerzális játékosokat.
 • Stidham, úgy tűnik, viszonylag gyorsan "gyógyulgat", de egyelőre nem veszélyezteti CN helyét.
 •  A "mini Lewis" Taylor sikeresen próbál igazodni a hibridfutó követelményeinkhez is, CN-től kapott pazar és hossszú elkapásával a nap játékát hozta. Jó lenne látni is ezt az igen igyekvő kis embert.
 • Örömteli Gilmore visszatérése a titokzatos távolléte után, ám kicsit aggasztóbb Asiasi bokája, JE távolléte, és néhány fontos játékosunk limitált edzése valamint Cajuste és Allen szinte állandó hiányzása.

Az edzések egyre keményebbek lesznek a korábbi évekhez képest, mert a játékosok és az edzők is tudják, hogy a roster helyek, előszezon hiányában, az edzéseken dőlnek el.

Vajon miről beszélgetett Wino BB-vel? :)

"Vajon miről beszélgetett Wino BB-vel? :)"

Na fiam, délután te mész ki a pulpitusra, de kutyákról vagy tehenekről beszélj legfeljebb, semmi értelmeset...