Edzőtábor 2022 - 4. nap

Kép
TC2022

A pihenőnap előtti utolsó nappal folytatódott az idei edzőtábor, nézzük mi történt ezúttal!

Nem edzettekDL Deatrich Wise Jr.QB Brian Hoyer, RB James White (PUP), CB Jonathan Jones (PUP), S Jabrill Peppers (PUP), DB Myles Bryant (NFI), OL Chasen Hines (NFI), OL Andrew Stueber (NFI)

Limitáltan edzettRB Pierre Strong Jr.

Ez a nap egyértelműen a védőké volt, remekül állították meg több alkalommal is a támadókat. A defensive backek szorosan tapadtak az elkapókra, elvették az első opciókat. Az egyik utolsó játéknál is hasonló volt a helyzet, egy rollout játéknál Kyle Dugger szerzett pick sixet.

Ezúttal is a redzone-játékon volt a hangsúly, érdemes lesz figyelni, hogy a hétfői, már teljes felszerelésben végzett edzés során hogyan teljesítenek a játékosok.

Az ex-alabama LB Anfernee Jennings meglepően sok szerepet kapott a védelemben, több poszton is megfordult. A tavalyi évet sérülés miatt kihagyó játékosnak jó esélye van elcsípni egy helyet a rosteren, már csak azért is mert a speciális egységben is rendre megfordul.

A két kezdő (szélső) corner ezúttal is Jalen Mills és Terrance Mitchell voltak. Nagyon úgy fest, hogy ők lesznek a szezon elején a kezdők, hiszen jól teljesítenek az edzések során. Mitchellnek kettő, míg Millsnek egy leütött passza volt szombaton.

Hunter Henry továbbra is megállíthatatlan a redzoneban. A tavalyi évben is a legveszéleyesebb fegyvere volt a csapatnak 20 yardon belül, ez idénre csak tovább fokozódhat. Ráadásul érkezett DeVante Parker is, ami meg is könnyítheti a TE dolgát.

A játékhívás ezúttal is megosztott volt - Belichick böngészte a "papírokat", míg Patricia volt az, aki az irányítókkal beszélt.

Észrevételek:

  • A kezdő védelemben ezúttal is szerepet kapott Shaun Wade (slot cornerként), valamint Joshuah Bledsoe is safetyként. 
  • A szintén tavaly draftolt LB Cameron McGrone is egyre több szerepet kap, főleg a sebessége kiemelkedő.
  • A sorban Ja'Whaun Bentley után egyértelműen Raekwon McMillan következik.
  • Malcolm Butler továbbra is szenved, ezúttal három elkapást engedett.
  • A nap elkapása Kristian Wilkersoné volt, aki egy hosszú passzt kapott el Bailey Zappe-től Jack Jones mellett. Apró szépséghiba, hogy éles szituációban valószínűleg repült volna a sárga zászló OPI miatt...
  • Trent Brown a hibája miatt büntetőkört kellett hogy fusson, a helyére addig Yodny Cajuste állt be.
  • David Andrews továbbra sem vett részt az edzés kompetitív részén.
  • Tre Nixon egy bokasérüléssel együtt szerepelt az edzésen, de ez nem látszott a teljesítményén, több szép elkapást is bemutatott.

Vasárnap pihenőnap következik, hétfőn folytatódik az edzőtábor.

Forrás: PatsPulpit

Hozzászólás

Mint amatőr szurkoló, csak köszönni tudom ezeket a cikkeket (is). Teljesen vakon lennék ezek nélkül. Csak azok a szakértői kommentek hiányoznak még..... Remélem idővel azok is szaporodni fognak. :)

 

A Pats offense-t, ahogy többek között nemrég OT I. Wynn mondta, idén kicsit "lebutították". Annak az elkapónak, aki több évig a régit csinálta, az átállás nem könnyű, hiszen a beidegződéseket el kell felejteni/módosítani kell stb. A csapatban jelenleg egy ilyen kezdő elkapó van J. Meyers. Nagyon remélem, hogy megbirkózik a feladattal, bár az eddigi néhány edzés nem Róla szólt. 

Én nem hiszem, hogy egy egyszerűbb playbook- ra átállni nehéz feladat lenne az ő szintjükön. Évről évre újra kell tanulniuk az elnevezések változása miatt. Most csak annyi történt, hogy kevesebb play van, kevesebb variáció / különbség. Ennek nem kellene gondot okozni szerintem. Szóval nem aggódok miatta!:)

Meyers nyilatkozta:

"Valószínűleg ez az év nehezebb volt számomra, mert a régi rendszert szoktam meg" – mondta. „Most, hogy a dolgok egy kicsit változnak, csak meg kell találnom a módját, hogy emlékezzem az új terminológiára, és emlékeznem kell arra, hogy mit jelent. De kitalálom, és a srácok sokat segítettek nekem.”