Edzőtábor 2022 - 9. nap

Kép
tc-day9

Kilencedik nap: edzés a Gillette Stadiumban nem várt fordulattal és újítással. Tipikusan a foxborói lakosok és éves bérlettel rendelkezők számára tartott edzés védőfelszerelés nélküli gyakorlás szokott lenne. Idén azonban a New England Patriots teljes védőfelszerelésben edzőmeccset tartott a közönség számára.

A Kék Csapat Mac Jones és Brian Hoyer vezetésével nézett farkasszemet Bailey Zappe Fehér Csapatával. Az edzőmeccs minden szempontból próbálta való meccs élményét és körülményét nyújtani, a tempó a 3/4-e lehetett egy felkészülési mérkőzésnek.

A fénypontja a meccsnek a „második félidőben” történt DeVante Parker 60 yardos touchdownt érő elkapása volt Hoyer passzából, amikor Joejuan Williams őrizetéből tudott kiszabadulni. Parker teljesítménye továbbra is nagyon meggyőző az elkapók között.

Az edzést követően Damien Harris beszélt a célokról, amit Bill Belichick kitűzött a csapat elé, ami hangulatát tekintve az elmúlt évek egyik legjobb stadionbeli edzésének számított.

- Nagyszerű élmény volt. Valódi mérkőzést akartunk szimulálni. Jó volt az esti fényekben játszani a nagyszámú szurkoló előtt. Minden olyan volt, mint egy éles meccsen.

A tudósító szempontjából a legérdekesebb része a mérkőzésnek az volt, hogy az edzők miként osztották két csapatra a játékosokat. A Kék Csapat 38 játékosa többségében veteránokból állt, miközben a Fehér Csapatot a keretbe kerülésért küzdők és az újoncok alkották.

Matthew Judon a tegnapi után ezt az edzést is kihagyta így a kezdőcsapattal Anfernee Jennings és Josh Uche szerepelt az este folyamán. A Kék Csapatban két újonc kapott csak helyet: Cole Strange guard és Marcus Jones cornerback.

A kezdő jobb guard személye egyelőre nem tűnik lefutott meccsnek. Mike Onwenu és James Ferentz felváltva szerepelt a Kék Csapatban. Amennyiben több zone futójátékot alkalmaz idén a Patriots, akkor a sémában Onwenu szerepe megkérdőjeleződik. Más szóval egy könnyebb, dinamikusabb, mozgékonyabb támadófal is lehet az edzők első választása és ehhez kereshetik a legjobb ötöst a pályára.

Végezetül Ty Montgomery komolyabb szerepet kapott a kék támadóknál. James White távollétében, az elkapó-futó szerepkörét ő töltheti be.

Péntek éjjel már felkészülési mérkőzést játszik a New England a Giants ellen. Nyilvános edzést azt megelőzően még hétfőn és kedden tartanak.

Forrás: patriots.com

Hozzászólás

OFF

Harry súlyos lábsérülést szenvedett a Bears szombati edzésén. :(

Válasz hopi46 üzenetére

Ó, a szerencsétlen - az égiek nem akarták, hogy NFL sztár lehessen. Sajnálom.

DoM pont Onwenuval kapcsolatban ugyanezt fejtegette a 8. edzesnapos cikknél .

Szenved az offense, de nagyon ezzel az új sémával. Rosszak a blokkok, átjön a nyomás, rossz a kommunikáció, szóval kb minden rossz eddig. Andrews a tegnapi edzés után kupaktanácsot tartott a támadóknak és a sajttajt is lelőtte pár kérdés után, látszott rajta hogy idegállapotban van...