Eliot Wolf a front office élén!

Kép
Wolf

Eliot Wolf lett a személyzetért felelős elnök a Patriotsnál! Az elmúlt hetek eseményein már látszott, nagy hatása van a történésekre, most pedig több forrás is megerősítette, hogy ő fogja vezetni a front office-t.

Wolf szorosan együtt fog működni majd a vezetőedzővel, Jerod Mayo-val, Matt Groh az egyetemi scoutingért fog felelni, míg Pat Stewart az összes folyamat ütőerén rajta tartja majd a kezét.

Nem meglepő, hogy Wolfra esett a választás, hiszen korábban a Green Bay Packersnél végigjárta a ranglétrát, van ilyen jellegű tapasztalata. Minden bizonnyal nem kapja meg hivatalosan a GM címet, de ő fog felelni a dolgok nagy részéért.

Akik pedig lemaradtak volna a mai hírekről, amiket a közösségi médiás oldalon már megosztottunk:

  • Joe Cardona nyerte az NFL Salute to Service díját.

  • T.C. McCartney (korábbi Browns TE-edző) lesz a Patriots irányítóedzője jövőre.

  • Scott Peters, aki az elmúlt években a legendás támadófal-edző Bill Callahan alatt dolgozott asszisztens edzőként a Brownsnál szintén Foxboroughban folytatja. Arról, hogy milyen minőségben, még nincs pontos információ.

  • A front officeba is történt még egy igazolás: Alonzo Highsmith a Miami egyetem futballügyekért felelős igazgatója (kvázi GM-je) is Eliot Wolf stábját fogja erősíteni.

Hozzászólás

Alakulunk. Tök új csapat, az első nyár és az első idény az összeszokásról fog szólni. Jó kis szezon lesz! :) :) :)

A következő  kérdéssel fordulnék azokhoz, akik nagyon benne vannak a témában :-)

McCarthy QB edzősége mit vetít előre? Milyen típusú játékot/játékosokat preferál(hat)? Futunk, futunk és dobunk, futva dobunk vagy lesz ami lesz :-)?

Komolyra fordítva a szót: maradunk annál az irányzatnál, ami az elmúlt két évtizedet jelentette vagy lesz egyfajta paradigma váltás és csak az a kérdés, hogy Drake Maye vagy Jaylen Daniels?

Amúgy egyre izgalmasabb ez az egész, én már rég vártam a váltást, sokkal izgalmasabb és titokzatosabb minden, mint az elmúlt 10 évben. Azt várom a szezontól, hogy 1) nagyon negatívban lesz a W/L arányunk (5-12 maybe) 2) de látszódni fog a biztató jövő.

Ja, és lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, Covingtonról van vélemény? Eddig ő az egyik nagy meglepetés nekem (én azt hittem, hogy a kicsi Bélát kistafírongulják egy DC poszttal).

Az is jó, ha szerkik jelzik, hogy várhatók ezzel kapcsolatban cikkek :-)

A QB coach múltja és jövője az komolyabb téma. Covington viszont egyszerű válasz. Ez volt a papírforma, hogy ő lesz a DC. Már tavaly is volt HC interjún csapatoknál, mert kimagaslóan jó munkát végzett a DLine mellett. Az ő tudását nem volt szabad elengedni. 

StevieB is fontos láncszem volt, nehéz lesz pótolni, mert ő volt a playcaller és a Mayo, Covington StevieB hármasból ő volt az, aki a front hátrafelé mozgását rendezte. Az új HC és DC előrefele dolgozik a fronttal.

Amúgy mindenki BB-nek tulajdonítja a védelmet, de már 2 éve Mayo rakta össze a játéktervet és StevieB pofozta pályára azt, ő is beszélte meg a játékosokkal Mayo felügyelete mellett, hogy fognak a játékok egymásra épülni, mikor miért azok a játékok lesznek behívva.

Szóval az öreg óriási koponya, de már messze nem (csak) az övé volt ez a D.

Ja és O nem az új QB coachtól függ majd, hanem az OC Van Pelt lesz a designer. Ebben kifejezetten erős volt mindig is.

Inkább az OC poszt ami meghatározza jobban, hogy milyen játékot láthatunk majd a csapattól. Erre most még korai talán válaszolni, AVP-t eléggé univerzálisnak mondják a szakértők.

Covington már tavaly is volt DC interjún, azt hiszem a Cardinalsnál, NFL-es berkekben eléggé felkapott név volt már tavaly is, ebből a szempontból nem meglepő - abból igen, hogy neki Steve-vel ellentétben nincs playcalling tapasztalata az NFL-ben.

Cikk nemtudom, előfordulhat, de hamarosan érkezünk majd egy újabb podcasttel, ott lesz szó az edzői stábról és a front office-ról is.

Nekem úgy tűnt az eddig olvasottakból, hogy Mayo és Belichik között nagy volt az egymás iránti respekt és ez nekem azt jelezte, hogy ő lesz a befutó.

StevieB Assistant HC felkérést kapott tőlünk..Meg akarta őt tartani Mayo, de Covingtonra is szüksége volt.