Elkészült a kiértékelés - Bold Predictions 2020

Kép
Bold_Pats

Őszintén meg kell vallanom, hogy közeleg a szezon és gondoltam meghirdetem a következő Bold Prediction játékot, amikor felvillant bennem, hogy hibáztam és a már majdnem végleges kiértékelést nem fejeztem be és nem írtam meg hozzá a cikket.

Ilyenkor amikor már csak távoli emlék, hogy volt valaha egy foci szezon, jó lenne visszagondolni egy kicsit az elmúltra. Sajnos ez a szezon olyan volt, amire nem akkora élmény visszagondolni, de hát így jobban tudunk vigyorogni az extrém optimisa tippeken amiket lent találtok.

Jó szórakozást a böngészéséhez!

Bold_2020_1Bold_2020_2

 

Hozzászólás

Köszönjük a cikket és munkádat, Kenny!

Kenny!

   Én úgy emlékszem - lehet, hogy rosszul -, hogy az idény befejeztével egyszer már megcsináltad a kiértékelést! (A többivel együtt!) Már akkor is szomorúan konstatáltam, hogy mennyire  mellé trafáltam a megérzéseimmel/tippjeimmel! Lehet, hogy pont ezért - ha lesz egyáltalán ilyen tippjáték az idén - utólag is szégyellve magam, ki is hagyom a tippelést! Bár lehet, hogy addig olyan változások történnek a csapat körül, hogy mégis rászánom majd magam. Később elválik ...! De köszi a cikket, az uborkaszezonban így is üdítő volt olvasni!

A "tippelés" és a "BOLD" az nem ugyanaz a műfaj, ne hagyd ki legközelebb se. Egy "bold" kategóriába olyanokat tippelni, ami kicsit is reális, nem is ér... ! :o)

Volt a Bold-ból egy szezonfelező, illetve a végeredmény tippelős játékról volt cikk.

Nem hiszem, hogy ez dupla lenne, mivel a feléhez most kellett megírnom az év végi kiértékeléseket.

*tévedés jogát fenntartom, elég sűrű volt az elmúlt fél évem.

Hispanic első bold-ja csak elkapásról szól, az értékelés már td-elkapásról szól - vagy tévedek? 

Teljesen jogos érszrevétel, ott hibás kiértékelést adtam.

Nálunk (ha jól számolom) akkor 94 elkapás volt RB részről. Saints: Kamara 83, Murray 23.

 

Köszi a korrekciót.

Kenny, kösznjük szépen a játékot és a kiértékelést is, rendkívül alapos munka! 

Összességében az előző bold azért sokkal jobban sikerült, ezt a (hála Istennek) elmúlt szezont még bolddal tippelni is igen bizonytalan volt. De majd a mostani!!!!! Már alig várom a tippeket. :) :) :)

Igen, a tippek! Majd valamikor Augusztus végén kirakom a lehetőséget, hogy kicsivel tisztábban lássuk a dolgokat amikor tippeket nyomunk!

Köszönöm a kiértékelést

Idén lesújtóan mellé lődöztem, de hát optimista vagyok és hiszek a csapatban. Idén sem lesz ez máshogy, leszámítva, hogy beláttam Harry egy lyukas garast se ér (nekünk)...

Jó volt ezt olvasni, már rég elfelejtkeztem róla. Köszönjük Kenny és várjuk az ideit augusztusban!

Jósolni nehéz, pláne ami a jövőt illeti! Milyen igaz ez a mondás!