Első benyomás - 12. hét: Patriots @ Vikings

Kép
EB

Sajnos nem sikerült... Az idei szezon egyik legjobb teljesítményét hozta a támadósor a Vikings ellen, de a védelem talán a vártnál halványabban teljesített. Rengeteg bírói tévedéssel tarkított mérkőzésen 33-26-ra győzött a hazai csapat.

Borzasztó bosszús vagyok. A támadósor - az élén Mac Jonesszal - a szezon legjobb játékát produkálta. A védelemnek is akadtak villanásai, csak az ellenfélnél volt egy Justin Jefferson, aki ismét ihletett formában játszott. A speciális egységben több hiba is akadt, de a mérkőzés leggyengébb teljesítményét a zebracsíkos mezben rohangáló "úriemberek" produkálták.

A védelem számára nem indult túl jól a mérkőzés, hiszen egy gyönyörűen felépített drive-val megszerezte a vezetést a hazai csapat, ám rögtön érkezett a Patriots offense, akikre rá sem lehetett ismerni. Végigmentek a pályán, Jones pedig Agholort találta meg egy hosszú touchdownnal, ráadásul az azt követő Vikings drive turnoverrel zárult, amit Folk váltott három pontra.

A félidőben ide-oda pattogott a vezető csapat kiléte, a félidőben 16-16 volt az állás. A második félidő is zseniálisan indult, Henrynek volt egy hosszú touchdownja, a kickoffból viszont TD-t ért el a Minny - más kérdés, hogy egy óriási holdingot benéztek a bírók. Az offense tartotta a lépést, újra touchdownt szerzett, vagyis csak majdnem. A bírók visszanézték, és nagyon véleményes ítélet volt, de visszavonták a hatpontost, így újra Folk hozta a három pontot. 

A negyedik negyedben egyenlítettek a hazaiak, majd amikor már azthittük, hogy újra jöhet a támadósor, egy érthetetlen hívással blokkolni akartuk a puntot 4&rövidnél - szvsz ez hatalmas hiba volt, mert sokkal jobban benne van a hiba ilyenkor egy játékban, ráadásul a támadósor tudott haladni - Strong pedig belefutott a punterbe. 5 yard, first down, a Vikings pedig egy TD-vel megszerezte a vezetést. A támadósor próbálkozott, át is jutott a hazaiak térfelére, de pont a legrosszabbkor értek oda Joneshoz, a negyedik és hosszúnál pedig Agholor nem tudta elkapni a labdát, gyakorlatilag ezzel el is dőlt a mérkőzés.

A támadóoldalon gyakorlatilag mindenkit pozitív irányba lehet kiemelni, Stevenson ismét óriásit játszott, de Parker, Agholor, Henry és Meyers is hozzárakta a magáét a meccshez. Mac Jones talán karrierje legjobb meccsén van túl, 28/39, 382 yard és 2 TD. A támadófal is jobban teljesített a vártnál, bár a negyedik negyedben voltak hibák, de összességében nem érheti szó a ház elejét, a passzblokk kimondottan rendben volt így első blikkre. A redzone-ban viszont ismét előjöttek a problémák - a kérdéses Henry-esete kivételével nem volt esély a touchdownra.

A védelemnél már nem volt ilyen rózsás a helyzet. A Vikings támadófal is jól felkészült belőlünk, Judont teljesen kikapcsolták (vagy holdinggal vagy anélkül), Justin Jefferson pedig ismét megmutatta miért tartozik a liga legjobb elkapói közé. Azt a teljesítményt természetesen nem tudták hozni, mint az elmúlt hetekben, de az ellenfél is másik ligában játszott.

A speciális egységnél ki lehetne emelni a kickoff return TD-t, de abban nagyban közrejátszott a szabálytalanság is. A puntblokkolási kísérlet számomra teljesen fölöslegesnek tűnt, Achordot ezért nem tudom megdicsérni.

Beszéltem már a bírókról, a mérkőzés közben a Twitteren is egymás túllicitálva szidták őket és értetlenkedtek a szakírók, borzalmas teljesítményt nyújtottak. Ami minket még jobban zavar, hogy ezek szinte csak az egyik oldalra történtek. Persze voltak olyan dolgok, amiket jól észrevettek, de sajnos ezek voltak a ritkábbak. Nagyban befolyásolták a mérkőzés alakulását, azt gondolom, hogy aki látta a mérkőzést az tudja miről beszélek - a Vikings gyakorlatilag ingyen kapott 11 pontot, amivel mondanom sem kell, máshogy nézett volna ki a meccs.

Sajnos Damien Harris és Jakobi Meyers is megsérült a meccs folyamán, előbbi nem is tudott visszatérni, de Meyersen is látható volt, hogy nem száz százalékos.

Jövőhéten is péntek hajnalban lép pályára a Patriots, az ellenfél pedig a Buffalo Bills lesz a Gillette Stadionban.

Hozzászólás

Kedves Increay! Gratulálok, hogy ilyen mérsékelt stílusban sikerült hoznod a cikket ilyen rövid idő alatt. Kiléptem a chatből a puntos hibánál. Értem, hogy jelen formában szabálytalan, de nehezményezem. Nem lehet megállni a levegőben, nem tudhatod, a punter lába hol áll meg a lendítésben, rájátszik a punter. Akkor inkább tiltsák meg a punt támadását, vegyék el ezt lehetőséget is a játékot izgalmassá tehető részek közül. Ezek a nagyon szigorúan értelmezhető puha szabályok elrontják a játékot. Henry TD dettó. Hogy van leírva, meddig kell birtokolni 100%-ban a labdát. A talaj és a labda között volt a keze. Ha meg akkor nem ért véget a játék, akkor visszaszerzett fumble és TD. Túl sok volt ez nekem! Inkább egy ronda győzelem, mint egy szép vereség! 

Szerintem egyikben sincs igazad.

A punter lábát ne üsd meg. Pont. Sérülésveszélyes, a punter még a levegőben van, old meg, hogy ne érj hozzá. Úgy közelíts, akár a levegőben, hogy ez ne történjen meg.

 

Henrynél pedig elkapás volt, de nem volt futball mozdulat, tehát hiába nyújtotta be a vonal fölé, csak akkor számít TD-nek, ha be is fejezi az elkapást, annak pedig része hogy a földetérésnél is végig kontrollálja a labdát. Ha tesz két lépést, és utána nyújta be a vonal fölé, akkor utána már ki is verhették volna a kezéből. VAGY : itt, ha tudta volna, hogy a vonal felett kapta el, és egyből behúzza a testéhez, és úgy ér földet szorítva a labdát, akkor az TD. De sajnos nem ezt tette.

Emlékezzetek vissza a Steelers elleni 2017-es meccsre, amikor a tight endjük elkapta, bedőlt a vonalra, de földhöz ért a labda (szerintem egy kicsit Henrynél is érte a földet a labda, hiába volt alatta a keze, de nem ez a fontos most). Nem lépett, ezért a földetérésnél is kontrollálnia kellett volna a labdát. Nem is adták meg azt sem.

Értem. Eddig is értettem. Csak nem tartom jó szabálynak. Az első esetben ez konkrétan azt jelenti, hogy vegyél vissza, ne akard megszerezni a puntot! A másodiknál amikor egy elkapott labdát kontrollálva átnyújtasz a vonalon, akkor én elfogadottnak tekinteném az elkapást. Mezőnyben sem szeretem, amikor egy jó védőmunka akkor ér csak szabad labdát, ha már 2 lépést tett a kontrollált labdával az elkapó. Nyilván az más szitu a célterület elérése szempontjából, de ennyi kamerával én a védelmeknek adnék több esélyt a labdaszerzésre. Ha előbb ér a védő, DPI, ha jó ütemben és még 1 mp, max incomplete, és csak kergetőzve lehet fumble. Elfogadom, ha szabály szerint ez rendben volt, de most nehezebb feldolgozni, hogy ezek minket sújtottak. 

Ez a Steelers eset nekem is eszembe jutott, de akkor mások voltak a szabályok (sokkal bonyolultabb). A Twitter feldobott egy Kelce-TD-t, ahol ki is üti a labdát a föld a kezéből, de mégis megadták. Azzal párhuzamba állítva volt igazán elkeserítő a döntés...

"! Inkább egy ronda győzelem, mint egy szép vereség! "

Amikor igazán jó a csapatod, és kontender vagy, akkor mindenképpen - mert jó csapattal az a ritkább.

De ha nem vagy az, akkor kevésbé élvezhető egy ronda meccs. Izgalmas, fordulatos volt legalább a mai.

Szerinted jobb volt nézni a múlt heti Jets elleni meccset?

A PO elérése szempontjából okvetlenül. Ha ezt a célt elengedem nem, akkor ez a meccs mindenképp szórakoztatóbb volt természetesen. Tartom az állításom, én inkább egy nyögvenyelős győztes meccsért szorítok, mint egy nüansznyi vereségért. 

Összfoglalva a meccset : izgalmas, jó játék, csapatként szerintem egy hajszálnyival jobbak voltunk a labda mindkét oldalán, de a Vikingsnak volt egy Justin Jefferson - Carl Cheffers duója, amivel nem tudtunk mit kezdeni...

Végre egész élvezhető a támadójátékunk, erre a pass rush mond csődöt a fostalicska Vikings Oline ellen. A zebrákról nem is beszélve, tragédia....

Igen, ha csak egy picivel több nyomást tudunk helyezni Cousinsra, fele ilyen jó számai sem lettek volna.

Cserébe MJ-n se volt komoly nyomás összességében, ahhoz képest legalábbis, hogy ott is egy top duó volt.

A meccs 2-3 bírói döntésen és néhány buta szabályalanságon/megkérdőjelezhető edzői döntéseken ment el. A bírókkal nem lehet mit csinálni, marad a másik két kategória. Ez a csapat még nem SB contender, "szinte" mindegy, hogy bejut-e a PO-ba, ezzel együtt nagyon fájó vereség ez, mert megint "majdnem sikerült". Ha kicsit több szerencséje van a csapatnak...

Kíváncsian várom, érkeznek-e az "MJ a hibás" posztok... végül is benyelt egy sackket megint.

Nekem a legnagyobb változás, hogy Jones elkezdhetett végre passzolni. A futás nemigen ment, muszáj volt dobálni és láthatóan nem csak a halálbiztosra ment, nehogy INT legyen, hanem meg mert dobni kockázatosabb helyzeteket is, méghozzá mennyire jól! Ráadásul sokszor igen gyorsan tudott szabadulni a labdától, mert elsőre volt célpontja vagy képes volt gyorsan másikat választani. Én ebben azt látom/remélem, hogy a tavalyi Jones elkezd visszatérni hozzánk, fokozatosan ugyan, ami okos húzás, de mintha már engednék őt szabadabban játszani.

Összességében nagyon egyetértek a fenti kommentekkel, SOKKAL jobb volt nézni ezt a meccset, mint a múlt hetit. A bírók meg - hát el tudom képzelni BB meccsközbeni gondolatait már a többedszeri "tévedésük" láttán. Nem lepődnék meg, ha ebből lenne visszacsatolás a bírói testület felé, mert komoly, meccsbefolyásoló dolgokat néztek be, lehet a 60+ átlagéletkort is felül kellene náluk vizsgálni - mondom én, aki sajna már szintén 60+. :) :) :)

Ez egy olyan meccs volt, mikor NEM voltak MJ nyakán ÉS el tudtak szakadni a támadók (ahogy azt a szakírók várták). Zappe is ilyeneket hozott le remek teljesítménnyel. Ez nem jelenti azt, hogy MJ megtanult játszani, vagy hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt 4 napban, egyszerűen az ellenfél többet engedett, amit ki tudott használni (szerencsére, mert ez a dolga). Ha csak ezt a meccset nézzük, akkor simán top10-es irányító lenne (ha nem veszik el azt a TD-t, akkor lehet, hogy tökéletes QB reatinggel), ezért nem lehet elvonatkoztatni a számokat a körülményektől, ahogy ezt itt páran mondogatjuk egy ideje.:) 

A múlt héten csodáltuk az ST-t, ma ők rontották el amit csak lehetett. A punter támadásánál már messziről látni lehetett, hogy nem ér oda időben, szinte borítékolva volt a kontakt. Marcus Jones mi a francnak fogja meg a puntot 5 yardon belül. Nem lett volna nagy a különbség, de áttuk hogy az első félidő végén is simán végigmentek, és nagyot sokat számított a védelem javára a kb. 15 yard. A csoda punterünk sem volt most a toppon.
Tény, hogy a bírók kiverték a biztosítékot. A Viking támadóembereinek kvázi mindent szabad volt. És kb. ugyanaz a visszahordott TD-nél. Nagyon dühítő.
Na de ne csak a bírókat szidjam: Patricia mikor tanul már meg egy biztató 4&1 szituációt? Amiben egalább az esély megvan. Andy Reid-nek szerintem 25 különböző variációja van rá. Nézzen esténkén Kansas összefoglalót.
Nekem is tetszett MJ, de szerintem a végére elfáradt. Addig tökéletes minden, amikor a snap-et időben elindítja, amikor áthív és éppen csak 1-2 mp van, nagyon kapkod. És ez a vége felé sokszor volt már. És nem nagyon voltak sikeresek a végén az áthívásai sem. Sokat kell még tanulnia, de ha a fal kicsit is jobb, akkor legalább már megoldja.
Szumma= jövőre remélem lesz OC!

Az előzőekhez... A Henry TD/nem TD nekem azért volt érdekes, mert nem csak hogy nem adtak TD-t de az elkapást sem adták meg. Az origi kommentár szerint amikor füldet ért megmozdult a labda és földet ért. Hát én baromira nem tudtam a mutatott képekből megállípítani hogy az tényleg földet ért, miközben az eredeti döntés elkapás volt tehát egyértelmű bizonyíték kellett, elég erős volt szerintem ez így.

A punt szerintem egyértelmű, hülye szabály de ez van. Ennél nagyobb hülyeség, hogy Jones folyton úgy próbál szerelni, hogy a maszkön matat. Az első jogos is volt, a másodiknál picit belekakadt a keze de meg se rántotta, ilyet hányat néznek el egy meccsen... Ennél többet csak holdingot néztek el a Vikingeknek.

 

Ami még nagyon bassza a csőrömet az az, hogy erőltetjük ezt a nem rúgjuk ki a labdát kickoffból dolgot. Addig a meccsen nyertünk belőle az alap 25 yardos kezdéshez képest mondjuk 3x 5 yardot ? és akkor tuti nagy vonalú voltam. Biztos van valami statisztika ami alátámasztja hogy ez nekünk így jó, de én eddig csak arra emlékszem, hogy minden meccsen hót ideg vagyok tőle, hogy sokkal többet bukunk rajta mint nyerünk. És akkor most ez a TD, nem jött túl jól.

Egyébként a bosszantó, de többnyire jogos bűntiken kívül én is azt mondom, hogy inkább nézem ezt a játékot/csapatot egy szoros meccsen, mint a kínszenvedést korábban. Mondjuk a múlt héten legalább a D-ben lehetett találni élvezetet, de az se mindig volt adott.

 

Parkert végre sikerült bevonni pedig ő sem volt százas. Mondanám, hogy a hosszabb szünet alatt hátha rendbe jönnek a sérültek, de megint csütörtökön játszunk. Amilyen béna volt a Bills most, ellenünk tuti pont brillírozni fognak. Reméljük ahogy csak valahogy behúzták most a meccset, csak valahogy elvesztik jövőhéten.

A kickoffnál ,ha próbàlják az End zone-hoz rúgni azzal semmi gond. A zebrának illett volna a visszahúzás miatt sárgát dobni és akkor onnan -15 yard nekik.A face mask egyértelmű volt,de MJ-on elkövetett face mask-re nem dobtak.Akkor első kisérlettel folytattuk volna a támadást. Amit szüksegtelen durvaságra dobtak ránk az meg nevetséges volt.Hátulról szabályosan érkezett a védő nem láthatta,hogy Thielen nem kapta el. Wisen és Judonon elkövetett holdingokról illegális kézhasználatról amit elkövettek ellenük folyamatosan szemet szúrtak. Ekkora hazai pályát nem szabadna kapnia egy csapatnak sem.....

Úgy látszik csak akkor tudunk nyerni ha szar a támadósor😁😁

Jo kis meccs volt ez, sok izgalommal. Inkább ez mint a Jets elleni. Sajnos sok volt a hiba es ez most a gyözelembe kerül. Az offense annyival játszott jobban, amennyivel defense rosszabbul. :) Ezen lehet javitan. Sanos ez a védelem a realis és nem az amit eddig láttunk a gyenge csapatok ellen. A Bills csak akkor verhetö (kiesett von Miller), ha mindenki 110% belead és nagyon kevés hibával játszik. (sajnos ez nem volt jellemzö erre az évre. Meg ugy BB féle csapatra sem).

Egy NFL meccsen bármi megtörténhet,egy Bills vs Pats meccsen főleg. A Bills most verhető formában van csak ismételni tudlak, kevés hibával plusz maxi do your jobbal hozható és nagy need is lenne a két meccsünkből egyiket nyerni. A Delfineken kívül a többi meccsünk is bármi lehet meccs lesz. Szerintem ha a 6-ból 3-at nyerünk elég lesz, főleg ha a Bengals és a Bills benne lesz, de csak firkálgatok mert éppen ráértem.

A védelmek által engedélyezett közel 700 yardos dobópárbajt az öreg róka nyerte, mert munkáját jelentősen segítette a Mi védelmünk és főleg a ST-ünk. Mind a 6 szabálytalanságunkat a def. követte el, amivel 50 yardot és 4 first down-t adtunk az öregnek. Egyszer majd talán lesz egy olyan meccsünk, amikor mindhárom csapategységünk jól/elfogadhatóan/kevesebb döntő hibával fog játszani.

Érdekes ez a Jeff-dolog. A 2. félidőben 2 elkapása volt 40 yardért, míg az elsőben 7, 100 yardért. Nem kellett volna hamarabb limitálni?

Örülök, hogy sokaknak tetszett a mérkőzés nagy részében zavartalan! ezért tetszetős, több mint 400 yardos támadó játékunk a Liga 31. védelme ellen, Ők a 4. ellen játszottak. Lehet a kevesebb több lett volna, ha legyőzzük a RZ undorunkat.

Nem fintorgok, elkeseredett és bosszús vagyok és egyáltalán nem a bírók miatt.

Igen, ez úgy működik, hogy mi eldöntjük azt, hogy limitáljuk és ennyi az egész. Ellenfél az nincs a pályán. Csak azt nem tudom, hogy a búsba tudta megdönteni Moss csúcsát, ha csak limitálni kellene és sose kapna el labdát. Senki nem tudja hogy limitálni kell és ennyi az egész?

Még valami esetleg?

Természetesen lett volna, de a nagy kioktatás helyett az alábbiakban Alexander szurkoló társam egy jó példával illusztrálta Jeff 2. félidei elsősorban „csali” szerepét a play-eknél, ami korlátozta ugyan az elkapásait, de ugyanakkor Thielen és Hockenson előlépését eredményezte.

Egyébként a limitálás ebben a sportban, úgy tudom, a játékos teljesítményének korlátozását jelenti és nem a lenullázását (Jeff esetében sem a 0 elkapást.) Szerintem egy def. gameplane-ben lehet ilyen limitálási rész, ami vagy bejön vagy nem. A DAL 33 yardon tartotta az új Istent, mert a passz forrását 7x sack-elték, Mi erre ezen a meccsen képtelenek voltunk.

Válasz hopi46 üzenetére

"Egyszer majd talán lesz egy olyan meccsünk, amikor mindhárom csapategységünk jól/elfogadhatóan/kevesebb döntő hibával fog játszani."

Hopi Te melyik galaxisban nézed az NFL-t? Minden évben van legalább 2-3 olyan meccsünk ahol ez így van, erre leírsz ilyen bocs de badarságot. Mikor fogadod el azt, hogy az NFL nem egy csapat folyamatos dominanciájáról szól akik minden meccsüket 10000:0-ra nyerik?

Válasz slack üzenetére

Te is a soccerhez mérten értelmezed az NFL-t. Ne az NB1-et helyezd az aspektus középpontjába.

A Lions, Colts meccseken idén nem kellett Xanaxot szedni meccs közben, valljuk meg őszintén. Én sokkal jobban szeretem a Vikes elleni meccseket nézni még ha vereséget szenvedünk is, mert emberek játszanak akik hol jobban, hol rosszabbul teszik a dolgukat, de végig izgalmas. Aki pedig tükörsima mérkőzéseket szeret nézni annak javaslom pl a Bundesligat, ott garantáltan nincs izgalom, hogy ki lesz a bajnok.

Az utolsó Vikes TD- nél Jeff 3 védőt elvitt jobb oldalra, közben Thielen keresztbe mozgott és Mills mögött zavartalanul TD szerzett. Nagyon szépen felrajzolt play volt az ellenféltől.Sajnos Jeff-et  nem könnyű még safety segítséggel sem levédekezni ezt láthattuk az éjszaka folyamán is. Kirk kapitány nem a zseniális dobásai miatt ért el jó statisztikát ,hanem Jeff hihetetlen elkapásai miatt és jó play hívások miatt.

Mills egyértelműen safety helpre várt. Ezek a Spear útvonalak a cover1 védelmünket támadják, nagy sikerrel.

A Jets operált vele először G.Wilson TD-nél, azóta játékterv is készült belőle ellenünk erre építve (Vikings meccs).

Mindenki másolni fogja, szóval valamit majd változtatni kell ezeken, mert DMC két opcióból kell döntsön és mindkét esetben várják a segítségét. A QB megvárja DMC döntését, aztán a másik helyre dob.

Ezért lenne fontos a pass rush, ami nem engedi meg a várakozást a QB-nak ezeken az útvonalakon.

Amúgy Cousins majd 40%ban volt nyomás alatt és kiemelkedően jó statja van ez alatt.
Szóval kár elvitatni, hogy jól játszott és nem csak Jefferson miatt.

Hár srácok! Én most néztem vissza és akárcsak tavaly és idén is többedik olyan meccsünk, ahol egy jó csapatot meg tudnánk verni, mégsem sikerül. Hihetetlenül bosszantó. Ritkán bírózok, de annyi (gyakorlatilag kivétel nélkül) kárunkra történő bírói ítélet - vagy annak elmaradása - volt az éjjel, hogy sírni tudtam volna. Henry nem TD pats drukkerként véleményes, de még az volt a legelfogadhatóbb döntésük. Mindezektől függetlenül úgy gondolom, hogy a meccsdöntő momentum az volt, amikor Strong Jr. hozzáért a punterhez és így folytathatta a Vikes. Abban a pillanatban éreztem, hogy ezen el fog menni a meccs (és akár a PO), amit rögtön egy gyönyörű kiezazembertutiűrlény elkapással, majd erre alapozva egy (győztes) TD-vel büntetett is az ellen. Jó volt látni, hogy pariban voltunk a meccsen, sőt én még kicsivel (egy pontszerzésnyivel) jobbnak is éreztem magunkat, így nagyon frusztrál a végeredmény. Sajnos ahogy láttam BB-t és MJ-t is iszonyatosan bosszantotta a vereség. Nem sűrűn láttam egyiküket sem ennyire mérgesnek egy meccs lefújását követően, talán még soha. Számomra meglepetés lenne egy Bills elleni W, de csoportrivális elleni meccs mindig plusz motiváció mindkét oldalon. Uh fel a fejjel, továbbra is a W reményében ülök le a TV elé bárki legyen is az ellenfél! Go Pats! :)

Jogos, bár időnként meccs előtti kommentekből az jön le, hogy biztosak néhányan a vereségben. Nálam ez elképzelhetetlen. ;)

Nos igen, azt hiszem mindkét álláspont védhető: a Vikigs meccset kategóriákkal jobb volt nézni KÖZBEN, a Jets ellen pedig a VÉGÉN volt nagy az öröm.

Az szerintem vitathatatlan, hogy egy rendkívül izgalmas és fordulatos meccset láthattunk - amin sajnos kikaptunk.

MJ10 szerintem kifejezetten jól és motiváltan játszott, voltak igen szép dobásai. A végén a sack - a visszajátszás alapján - igen kevésen múlt, mert már majdnem kifordult a szerekésből, de a védő az utolsó pillanatban, miközben a felsőtestéről már lecsúszott, még át tudott nyúlni a térdhajlatára.

A bírókkal - a bosszankodáson kívül - sajnos nem tudunk mit kezdeni, de ha a kiküszöbölhető hibákat elhagyjuk, most is nyerhettünk volna.

Így van, egy végig színvonalas és élvezetes meccset néztünk amiben mindkét csapat jól játszott. Nüanszokon múlott a győzelem, a bírózásba én nem mennék bele, mert saját karrierjüket ássák alá az ilyen vezetéssel. Eddig idén ez volt a legjobb mérkőzésünk. A Billst leverjük, Allen futkosásaival több az a csapat, mással egy dekával sem. 

Válasz hopi46 üzenetére

Ez igaz, de idén nagyon atletikus az LB sorunk is, bízom az öreg taktikájában. Nem egy meggyőző a Bills, valljuk meg őszintén. 

Hát ez a LB sor sajnos nemigen ért oda Cousinshoz, a nyomás kevés volt. Allen mestere a „zsebkezelésnek”, és a játék meghosszabbításának, ami után már nem igazán a LB-eken múlik a haladásuk. Hátrányban/szoros állásnál viszont kétségtelen sokat kockáztat, ezért tapadnunk kellene az eredményen. Persze mindannyian bizakodunk és remélem, hogy az általad ígért 2-3 meccs egyike lesz a hétfői. :)

40%-ban volt nyomás Cousins úron..az azért nem kevés.
De nagyon jól játszott és Jefferson extra volt ezen a meccsen is.
O'Connell meg zseniális játéktervvel jött és jól is hívott.

Egy nagyon jól játszó csapattól kaptunk ki, ahol végig benne volt a győzelem is. Jól használtuk ki a Vikes secondary sebezhetőségét. Itt is az jön le számomra, hogy az öreg mindig tudatosan passzoltat illetve futtat egy mérkőzésen, az ellenféltől függően. Mellesleg megütötte a fülemet az a statisztika, hogy Kirk kapitánynak legalább 2,5 másodperc kell ahhoz, hogy viszonylag pontosan passzoljon. Ehhez képest idén MJ-nek 2 másodperc sem jut a legtöbb esetben. Ezen a meccsen az összes WR viszonylag jól tudott szeparálódni, összeérik majd ez. A foci decemberben kezdődik. Én továbbra is in Bill we trust. 

Nem BB-n fog múlni, hanem a döntő hibákon, amire sajnos nincs ráhatása. Sajnos Allen-nek mindegy mennyi időt kap...

A szezon első negyedében ellenállhatatlanok voltak, a második negyedben idáig egy kicsit leszálltak a földre, Allan könyöke sem tökéletes, mostanában több hibával, rossz döntéssel játszik, és néhány kulcsjátékosuk is sérült. 

Még mindig baromi jó csapat, de simán elkaphatóak. Nem mi leszünk az esélyesek, de ebben a szezonban számít ez a legkevesebbet, ahogy látjuk minden fordulóban 2-3 toronymagas esélyes betlizését...

OFF: 1$ a Gamepass 

ON