Első benyomás: 15. hét: Patriots @ Dolphins

Kép
EB

A Dolphins elleni idegenbeli rangadónak úgy vágott neki a csapat, hogyha veszít, biztosan lemarad a rájátszásról. Az utolsó idegenbeli mérkőzés volt ez a Patriots számára, és ugyanazok a dolgok voltak megfigyelhetőek, mint a szezon során: akadozó támadósor néha egy-két megvillanással, a futás elleni védelem borzasztó gyenge volt. Végül a Dolphins 22-12-re győzött, ezzel pedig biztosan nem látjuk idén a csapatot a playoffban.

Következzenek a számok:

Cam Newton 27 passzkísérletéből 17 volt sikeres, 209 yardért. Ezúttal passzolt TD és interception nélkül zárt. Kilenc futásból 38 yardot szerzett és volt egy fumble-je is, szerencsére azt nem tudta megszerezni az ellenfél. Volt néhány szép passza, de szokásos módon hibái is akadtak.

A futók közül Sony Michel teljesített a legjobban, 10 futásból 74 yardot ért el, White 2 kísérletből 3, míg J.J. Taylor egy futásból 2 yardot haladt.

Jakobi Meyersnek jó meccse volt ezúttal is, 7 elkapásból szerzett 111 yardot, több hosszú elkapást mutatott be, de volt egy fumbleje is. White 4/52-vel, Byrd 3/24-gyel, míg Harry 1/12-vel zárta a meccset.

A védőknél az újonc Terez Hallt lehet kiemelni, aki 13 szereléssel zárt, Adrian Phillips 7 tackle-t és egy sacket ért el. J.C. Jackson az endzoneban ért el interceptiont az első negyedben, de később több alkalommal is lemaradt az elkapókról. Összességében az ellenfél passzjátékát jól limitálta a védelem, a Dolphins futójátékának azonban megoldhatatlan feladatnak bizonyult: 250 yardot szerzett a földön a Miami.

Nick Folk ezúttal is hibátlan volt, mind a négy mezőnygólját berúgta a veterán játékos, sorozatban 45, 36, 45 és 42 yardról.

Sajnos fontos játékosok is összeszedtek kisebb-nagyobb sérüléseket, Ja'Whaun Bentley, Stephon Gilmore és David Andrews is megsérült a meccs során.

Még két hazai mérkőzés maradt hátra az alapszakaszból (és a szezonból), előbb a Bills érkezik Foxboroughba, majd január 3-án a Jetset fogadja a Patriots.

Hozzászólás

Olyan szezonzárós volt Newton “seggelése” a legvégén... Nagyon szimbolikus volt. Kb. ez ment egész évben. Jövőre jobb lesz! Go Pats!

Tenyleg? Töröltétek a kommentet??!!!! Szép!!!! Na akkor ennyit erről a közösségről!!! Dana és a Többiek!  
Eddig csak a nézőpontokka vitatkoztam ahogy azt egy normális közösségben joga van az embernek. De ez. Elmentek ti az anyátokba. Amikor már nem a tartalommal van bajotok mert arra nincs mit mondani, hanem inkább nem veszünk róla tudomást, Netán fidelitasz tagok vagytok. Akkor a jogi dolgoktól nem kell félned Dana!!! Szánalmas. Tipik hungarikum. Erről ennyit csávókáim....... 

ui.: mielőtt nagyon kardoskodtok megvan screenshootban ;)

Ne haragudj, de te mit képzelsz magadról??? Te sz@rtad a spanyol viaszt? Még neveket sem tudsz pontosan leírni és tele helyesírási hibával... Lehet hogy néha szigorúak a szerkesztők, de bocsáss meg, hogy aki(k) létre hozta(ák) ezt a közösséget, az eldönthesse kinek és mit enged meg. Én szinte a kezdetektől velük vagyok és nem vagyok hajlandó eltűrni ezt a hangnemet velük szemben senkitől. Remélem nem regisztrálsz vissza valami másik névvel trollkodni, elég gyerekes lenne. Bár ez a “sértett kisgyerek” hozzászólás is az.

Increaynek köszönet a villámgyors cikkért. 🙏🏼

Belegázoltam a kos lelkedbe. Jaj bocsáss meg. De te sem a tartalommal vitatkozol szóval... (helyettesítsd ve)

Üdv! Valószínűleg nem az első olyan eset volt, hogy valami nem odaillő dolgot írtál, ezért lehetett az, hogy törölve lett a kommented. A nézőpontokkal való vitatkozás alapjában véve rendben van, megfelelő keretek között.

Szépen megkérlek, hogy ezt a hangnemet sem Dannával, sem más szerkesztővel, vagy felhasználóval szemben többé ne használd, azt gondolom ez itt nem helyénvaló! 

További szép estét!

Továbbra is óriási csodálattal szemlélem a türelmeteket.

Ritka, hogy egy egész szerkesztőségi csapat Teréz anyába oltott Mahatma Gandhi attitűddel viseli az olvasói kilengéseket.

Atya ég micsoda komoly nehézséggel kell szembenézned ebben az idöszakban..eltünt egy kommented amibe megfejtetted az élet legnagyobb rejtélyeit.Ez galádság kedves mindenki!Nem lehet elfojtani ezt a burjánzó géniuszt,kérem szépen az emberiség nevében hagyatok teret mert így sérülnek az alapvetö szólásszabadság jogai :)Bírom amikor a nagy többség komolyan veszi magát, a beírását,kommentjét mintha egy böffentés akármilyen mélyenszántó ,hatással lenne akárkire vagy akármire.Önigazolás vagy megerösítés keresésére biztos alkalmas egy egy szösszenet,de ha ezáltal keresed a megnyugvásod akkor csalódni fogsz elöbb utóbb ;)  Engedd el, mint ahogy a Pats megteheti ezzel a szezonnal :) (bár ez már hetekkel ezelött lefutott volt)

Kedves out of sect!

Most, hétfő reggel 6.21-kor léptem be az oldalra szombat óta. Nem véletlenül nem én írtam ezt a cikket sem, mivel kb. az első negyedet láttam csak a meccsből, azt is csak itt-ott.. ehhez képest engedted meg velem szemben ezt a hangnemet. Fogalmam nincs mit írtál, ahogy arról sem, hogy ki törölte a hozzászólásodat, de ha az is ebben a stílusban született, akkor csak egyet tudok érteni vele. 

Most pedig én a helyedben csúnyán elszégyellném magam. Bár nyilván te ezt a szót nem ismered, különben nem engednél meg ilyen hangnemet magadnak. És most ezt direkt nem törlöm, hogy mindenki lássa és tudjon téged hova tenni, köszönd magadnak ha ezek után mások is így állnak majd hozzád.

Sötét vagy mint az országút és ha  sérelmezel valamit akkor csak mocskolódni tudsz.

Az IQ-d megegyezik a cipőméreteddel.Ezen az oldalon ilyen aljadék szöveget még sosem olvastam.

Az előzmények ismerete nélkül nehéz bármit is mondani. Azonban engedd meg kérlek, hogy reagáljak erre a hozzászólásodra.

Ha valóban törlés történt és szerinted igazságtalanul, akkor sincs szerintem semmi jogod arra, hogy másokat becsmérelj. Tévedés ne essék, szóvá lehet tenni és számon lehet kérni miért történt ilyen, ha volt ilyen, de az, hogy mások felmenőit emlegetjük ("Elmentek ti az anyátokba"), illetve becsempésszük a politikát ("Netán fidelitasz tagok vagytok"), az szerintem soha semmilyen körülmények között nem megengedett.

Szerintem szükségtelen az ilyen feszültségkeltés. Ha sérelem ért, vedd fel a kapcsolatot az illetővel, ha globálisan van problémád akkor írj Dannának, hogy ez és ez a bajod. Felnőtt ember modjára meg lehet beszélni a dolgokat és nem ilyen formában ahogy tetted most.

ui.: mielőtt nagyon kardoskodtok megvan screenshootban ;)

Kíváncsi lennék erre a screenshot-ra. Kérlek töltsd fel valahova és linkeld be.

Egyelőre nem találtuk meg a szerkesztőt, aki törölte volna. Az oldal adminja nem lát törlést a logban. Lássuk a screenshotot vagy nincs érved!

Szia, ez egy normális közösség, semmi szükség nincs az anyázásra és a politikára - eleget láttuk Goodell-t politizálni -.

off: nem szeretem amikor az oldalfüggetlen szánalmas párt propagandát és a politikát összekeverik, vagy összemossák. A politika a köz- és belügyekkel való foglalkozást, éredkérvényesítést jelent (meg még egy jópár dolgot). Pont az a baj, hogy az utóbbi már senkit nem érdekel, csak hogy melyik zászló alá álljon, aztán nyomja a propaganda bullshit-et, mintha az a politika lenne.

Goodellnek, ahogy minden vezetőnek, valószínűleg konkrétan benne van a szerződésében, mint feladat, hogy politizáljon.

;)

Gáz vagy öreg! 

Eltevesztetted a hazszamot sajnos. 

Respect a szerkesztőknek!

Én itt vagyok kb a leges legelejetol, de ilyen zagyva -politikai izé - buta írást ami ráadásul olyanokat céloz és bánt  akiknek azt köszönhetjük hogy ez az oldal egyáltalán létezik, még nem olvastam, pedig a hosszú évek alatt volt pár nagyokos itt. 

A szavak amiket keresel a szerkesztőkhöz címezni a bocsánatot kérek és a köszönet. 

Talán még nem késő. 

 

A meccs csak abba a hullámvasútba illett ami ezt az évet jellemzi. Nekem volt olyan pillanat amikor úgy éreztem illetve remenykedtem hogy meglesz. Na sebaj. 

Véleményem szerint itt nem Newton lesz a megoldás a mi problemainkra, bár abból van bőven. 

Forever Pats !

(azért azt látta valaki mit csinált éjjel Tamás bácsi? )

 

Huhh, ez ismételten nagyon felemásra sikerült, elején azt éreztem, hogy ha nehézkesen is, de tudunk haladni, és a védelem is dominálta a meccset, majd szépen lassan fordult a kocka és a második része a meccsnek szenvedés volt, ennyi elhibázott szerelést kb. még Patriots meccsen talán nem is láttam, illetve a támadóknak nem sikerült javulni, sok sérülésünk is volt a meccsen, de azért ez nem magyarázta a második félidő halvány teljesítményét. Még két hazai meccs, remélem azért küzdünk. :)

Nem szabad mindent egy ember nyakába varrni, de a CN-nel a center mögött nem látok semmi esélyt. Rém egyszerű labdákat nem képes megdobni és sokszor érthetetlen döntéseket hoz. Remélem az ucsó két meccsen nem ő lesz a kezdő. Szörnyű ezt a szenvedést nézni idén, de ez akkor is a mi csapatunk! Go pats!

Jól látod a helyzetet. Minél hamarabb megszabadulunk CN-tol annál jobb lesz a csapatunknak! Egy teljesen formán kivüli Miami ellen ilyen gyenge játék!?  Csak tudnám hogy mit vigyorgott egész meccs alatt? Erre több magyarázat is lehet, de egyik opció sem jó nekünk tartok tőle ! Ezt a kritikán aluli teljesitményt bármelyik csere irányitónk simán túlszárnyalja. Boldog Karácsonyt és COVID-19 és CN. mentes Boldog Új Évet kivánok  a Hazafiak nagy családja minden tagjának !

Érdekes lesz megnézni Cam sorsát.

De amire válaszolni kell az továbbra is az: van-e jobb opció? Az ok, hogy próbálgassunk mást, de ha kiderül, hogy az illető komplett csőd, akkor mi van? (Kb. Hoyer szintre gondolok, akit személy szerint nagyon tisztelek, mert a háttérben nagyon sokat tesz a csapatért, de a meccs, az egy másik dolog)

BB/JMD akar-e tud-e fejleszteni CN-en, illetve tudnak-e neki valami személyre szabottabb, komfortosabb és ezáltal hatékonyabb O-t összerakni. Egyáltalán látnak-e benne valamit, akar-e BB valami rövid, kevés pénzes hosszabbítást kínálni, CN meg maradni akar-e (bár nem biztos, hogy az idei játéka után máshol csillagászati ajánlatokkal bombáznák). Vagy BB bedobja  gyeplőt, de az finoman szólva sem rá vallana.

"sokszor érthetetlen döntéseket hoz" - mint a QB-k jelentős része az NFL-ben. Neki van erre az egészre 0,5 másodperce, nekünk meg a TV előtt percek. Az sem biztos, hogy az ő szemszögéből látszik az az éppen elszakadt játékos, aki a TV-s közvetítésből igen. Van pár zseni QB az NFL-ben akiknek viszont megvan csapata, a többieknek meg abból kell főzniük, amijük van.

Nem nagyon látok érvet az ellen, hogy Stidhamet lássuk kezdőként végre.

2 meccs TD nélkül, tragikus...

Mit írt ez a jóember amit töröltetek?

 

Jets lehet elbukta az 1/1-et...balfaszok

Szerintem pont jól teszik, hogy továbbra is küzdenek, és örülök, hogy egy erősebb csapat ellen hozták az első győzelmüket, az 1/1 draft amúgy sem garancia a sikerre, semmi értelme ezt kudarcként beállítani.

 

Így van! Én nagyon örülök neki, hogy ez az alap mentalitás az NFL- ben. De mint már leírtam, a játékosok és edzők szempontjából szerencsére mindig ez is fog maradni. Ez a direkt veszítsünk mert talán jobb lesz jövőre... hát nagyon nem tudok vele azonosulni.

Azért vicces, hogy 3 fordulóval ezelőtt még PO-t vizionáltam...Lehet még az 50 % sem lesz meg...

Pedig 6-0-val indult a meccs, lenulláztuk a félidőben a Miamit, azt hittem ott már nem lesz gond. Igaz szünetben megemlítettük, hogy nem értjük miért nem futnak, hát most a szünetben elemeztek. Egyszerűen borzasztó volt nézni a védelmet. Hogy legalább 20 játék volt amikor -yard helyett futottak 3-4 yardot. Mondjuk a csúcs a 3&8 becummantása futásból.

QB kérdés: érdekes, mert Cam az utolsó 3 meccséből tegnap játszott a legjobban. Voltak hosszú passzai, futott is, ha ez lett volna a 2. előszezon meccs még nem is lett volna baj. Azt elismerem, hogy nem ő miatta kaptunk ki (védelem és az O fal volt szerintem most a ludas), de 2020-ban ez az irányító teljesítmény KEVÉS! A mai NFL-ben nem lehet ilyen lassan gondolkodni, ilyen sokáig döntést meghozni. A mai NFL-ben nem fog elszakadni a wr 3 méterre a védőtől, azt a passzt amit az endzone-ba dobott az FB?-nknek MEG KELL DOBNI!. Viszonylag üres volt, nem lehet ennyire fölé dobni. De továbbra sem értem, miért nem Stidham kezd. Ennyire nem lehet szörnyű :)

Ha már nem voltak előszezonmeccsek, akkor most már minden mindegy alapon leültetném a gálacsapatot és a fakókat játszatnám. Egyrészt lássuk miből élünk, másrészt megérdemelnék, hogy legyen két meccsük a kitörésre.

Off: Csóri M.Ryan-nak megint kevés volt egy 17-0 előny....

Nem volt ez rossz szezon, csak hozzászoktunk a jóhoz és most nehéz a valóság. Jövőre jobb lesz.

Más, ekézzük - többek között én is - CN-t, valóban nem tud dobni és lassú. Tegnap aki látta a KC-NO meccset az láthatta, hogy Brees Thomas nélkül mennyire elanyátlanodott a legtöbb esetben, pedig TOP5 irányító és a fal is elég jól védte. Persze amikor kellett CN-el ellentétben hajszálpontos passzokat adott.

Kíváncsi vagyok ki állítja meg bongyorkáékat, zseniális csapatuk van, igaz jövőre 13 millával vannak a sapka felett 36 játékossal és Watkins sem lesz már ott 2021-ben.

2021-ben jön el BB ideje.

Megint más, Matt Ryan Brady woodoo babát kap karácsonyra a családtól.😁

Ennek az szezonnak az a legnagyobb hibája, hogy nem sikerült jobban, mint ahogy a szezon előtt, meg a 4. forduló után számítani lehetett rá.

Nyomjuk meg az utolsó két meccset, a Bills-t meg csak azért is kapjuk el! Jövőre meg megeszünk mindenkit.

Érdekes lesz megnézni, hogy BB miket húz a szezon hátralévő részében, illetve jövőre kivel és mivel indulunk neki a szezonnak. Bold: Valamelyik Belichick gyerek lesz a DC, azért is nem akart oda senkit szerződtetni, hogy ne kelljen kirúgnia az illetőt.

Neee. Subway reklám meg benyomjuk a gyereket. Ez annyira nem illik az öreghez. A tudása mellett pont ez volt a jó benne: merev volt és következetes. 

Huhh, szerintem kizárható BB esetében, hogy azért legyen a srác DC vagy edző mert a fia, hanem pont azért mert jó munkát végez. 

 

Szerintem érthető,hogy ha a fia ezzel akar foglalkozni akkor az apja azon van, hogy segítse. Ráadásul szépen lassan pozicióról pozicióra lép előre a fia. Ha van is megkülönböztetés akkor azt úgy tudom elképzelni,hogy a fiának olyan dolgokat is megtanít amit másnak nem. Hisz BB nem csak főedző GM is egyben. Ezt már többször is mondtam,hogy szerintem BB a fiának adja majd át a csapatot, és ez minden évben csak nyilvánvalóbb ahogy a fia egyre komolyabb pozicióba kerül. Amúgy is a fia olyan mint egy klón.. még a hangja is ugyan olyan mint az apjának 😄😄😄😄 BB szerintem még 4-5 évig marad és amikor készen áll a fia akkor lelép nyugdjíjba. 

A reklámmal nem tudom, mi a baj... Szerintem meg jó látni,hogy az öreg nem mindíg az a mogorva fickó. 

Én is inkább azt gondolom, hogy ha BB a fiát akarja utódnak, akkor az a srácnak nem csak protekciót, hanem százszoros elvárást jelent, mindenki máshoz képest. A neve egy ikon lett a legnagyobbakkal egy sorba (ha nem föléjük) került, azt nem lehet erodálni egy tehetségtelen gyerek beültetésével - ráadásul Kraft se hagyná.

A Subway reklám meg - hát tipikus BB szereplés pénzért, csak áll és mosolyok picit. Szerintem alapfeltétel volt, hogy egy szónál soha nem kell többet mondania. Elképesztő manusz. :) :) :)

Miből gondolod, hogy amikor anno a családi vacsoránál felmerült a dolog, hogy pozíciós edzői pozit kap valamelyik gyerek, akkor nem az volt mellette a megjegyzés, hogy: Fiam! Minden edzőmtől elvárom, hogy a belét kidolgozza. Mivel Te a fiam vagy, tőled még ehhez képest is +20%-ot várok.

Amúgy a következetességnek és a merevségnek (+ könyörtelenségnek) már ott is játszania kellett, amikor pozíciós edzőnek, meg D játék hívónak betette a gyereket. Szóval innentől, hogy bejön-e a bold-om vagy sem, már nem kíván más megközelítést, vagy következetlenséget  BB-től.

(megj: borzasztóak azok a Subway reklámok, bár Mahomes és ARod State Farm reklámaiért is kiosztanék legalább 3-4 meccsnyi eltiltást :) )

:-) Jaja. De az imázsról is szól ez a show. Az öreg meg felépített egy igen komoly brand-et. Csak vígjátékot ne vállaljon... :-) A fiára: nekem semmi prekoncepcióm nincs vele kapcsolatban, csak az is benne van, ha meg nem úgy megy a dolog, akkor meg hatványozottan sül rá a mesterre a családi mutyi. De tökmindegy, csak jobbak legyünk jövőre!

Sziasztok,

új vagyok itt, az oldalt régóta olvasom, követem, de csak most regisztráltam. 

Több, mint tíz éve nézek nfl-t, és vagyok Pats drukker. Inkább lelkes amatőr, mint aki érti is minden esetben, hogy mit miért csinálnak. Ezt csak azért írtam, hogy így kezeljétek a véleményemet.

Azzal teljesen egyet tudok érteni, hogy az utolsó két meccsen Stidham játszhatna, ha már tét nélküli, akkor talán ő sem érezne nyomást, hogy ha hibázik, akkor mi lesz a csapattal, mert már semmi, maximum kiderül hogy alkalmatlan kezdő irányítónak. Bár én hiszek benne, hogy fordítva van. 

Nem is értettem, hogy miért igazoltuk le Camet, aki máshova nem kellett, senki sem kapkodott érte. A gyengülés és a covid miatti további gyengülés ( sokan lemondták a szezont) látszott, hogy ez átmeneti szezon lesz számunkra, nem rólunk fog szólni az idény. Ilyen előjelekkel neki lehetett volna vágni a szezonnak CN nélkül is, bizalmat szavazni olyannak, aki régebb óta a csapat mellett van, főleg, hogy előszezon sem volt. 

Ezt csak azért írtam le, mert az első félidőben el lehetett volna dönteni a meccset. A védelem jól teljesített, viszont lement úgy a félidő, sőt az egész meccs, hogy egyik támadásnál sem éreztem azt, hogy ennek TD lesz a vége. 

Tudom, hogy összetett dolog, de laikusként is látni, érezni lehetett, hogy Cam gyakran rossz döntést hoz. Persze elismerem, hogy voltak olyan labdái, amit elejtettek, és ha megvan, akkor mehetett volna tovább a támadás, de játékban mégsem éreztem azt a magabiztosságot, mint amit a kispadon ülve mutat, mutatott.

Kicsit előre tekintve jó lenne a jövő évet CN nélkül kezdeni, és megtalálni azt az embert, aki köré a következő tíz év csapatát lehet építeni.

Szia,

Patriots az egyik, ha nem a legjobb edzői stábbal rendelkező csapat, ami az elmúlt kb 20 év eredménye bizonyít, és sosem draft pozícióra vagy tesztelésre, átmeneti szezonra játszunk, hanem a GYŐZELEMRE, és az NFL-ben nálunk NINCS olyan, hogy tét nélküli meccs.  

Ez a videó pl Ernie Adams et mutatja be aki ilyen kvázi titkos játékos, játék elemző nálunk, és ezzel foglalkozik évtizedek óta.  https://www.youtube.com/watch?v=SFb6DvRfylA

Ha BB, Nick Casario, EA úgy ítéli meg, hogy CN-el jobbak a nyerési esélyeink akkor vele kezdenek, ha Stidham-el akkor ő irányít, jelenlegi edzői  megítélés szerint CN az irányító, ha tetszik neked, nekünk, ha nem. 

Véleményem szerint ami habár feltételezés, nem lett volna ez ennyire felemás szezon, ha nem jön közbe a Covid. :)

 

Nem is az edzői stábot kritizáltam, tudom, hogy jók, nem véletlen szereplés az elmúlt 20 év. (Ők is emberek, hibázhatnak.) Nyilván CN-t sem hirtelen döntés alapján igazolták. De a szezon után nem látom, hogy ő a mi emberünk. Nem kedveltem korábban sem a játékát, de szezon elején még reméltem, hogy változik a véleményem.

A covid részt sosem tudjuk már meg, biztosan másként alakult volna. 

(A tét nélkül meccset a rájátszás vonatkozásában értettem. Tudom, hogy egy sportember minden meccsen győzni akar, még egy barátságos meccsen is.) 

 

Én értettelek, de szerintem a csapat szempontjából meglepődnék, ha volna olyan, hogy, azért mert nem jutottunk be a rájátszásba azért más felállásban netalán tét nélküli meccset fogunk játszani, nem erről szól, szólt a Patriots. :)

Az elmúlt 20 évben nem voltunk ilyen helyzetben, hogy december végén úgy lépünk pályára, hogy nincs esélyünk PO-ra. Ha jól emlékszem, akkor még Cassel-lel a fedélzeten is a végsőkig kiélezett versenyben maradtunk PO-n kívül.

Namost igenis több tétje van ennek a két minden mindegy meccsnek. Először is nem kellene sérülésveszélynek kitenni a legjobbjainkat, amikor már elment a hajó... Másodszor van a fedélzeten pár reménység, akiket jegelünk, sérülések esetén veszünk elő, csak speciális helyzetekben hozunk fel, csak ST-ben játszatunk, stb. Most anélkül kísérletezhetnénk, hogy bármit kockáztatnánk. Nagyjából erről szól az előszezon 3. és 4. meccse, de a 4. mindenképpen.

Nem mellesleg, le a kalappal Flores eddigi teljesítménye előtt. Ez a Miami ugyan nem SB contender, de amit két év alatt abból a sz*kupacból kihozott, az nem akármi. Ha elkezdődik az új aranykor Bostonban, akkor szerintem két év múlva nem a Bills lesz az, akivel az AFC East trónjáért meg kell küzdenünk.

Soha sem csíptem CN-t! Nagy képű majomnak tartom azóta is (NEM a börszínére, vagy hasonlóra asszociálok, hanem a viselkedésére). Amikor kiderült hogy idejön, akkor már negatív szezont tippeltem. Sajnos bejött. 

Igaz hogy nem csak CN sara az O fal eredménytelensége, hanem az egész támadó szekcióé. Nézzétek meg a Billst mit értek el, hogyan játszanak. Josh A.-nak van ideje és jól is játszik, Pontosak a labdái és nem fél 3 ember közé bedobni. valamint jókor fut is és eredményesen. Anno TB12-nél mértek 7-8 sec. időt mire eldobta 20+-ra a lasztit. Az akkor nagy szám volt. Ma már az O fal feléig sem bírja tartani a védőfalat. Ilyenkor kapkod CN és hozza a rossabbnál rosszabb döntéseket és érthetetlen dobásokat. Szerintem az INT.től is tart már, mert tudja hogy kevés TD-t csinál, azzal meg elmegy a meccs. Szerintem sem ő a jövő. Kell egy jó QB újonc!!! meg egy jó front seven!!!

 

Amióta nálunk van végignéztem az összes vele készült interjút, felkészülési videót, meccs utáni nyilatkozatot, szerintem kifejezetten éretten és normálisan viselkedett. Tudsz mutatni egy példát ami miatt ennyire irritál téged?

 

Válasz xBGBRx üzenetére

Erre a kérdésre már én is várom egy ideje a választ. :DDD

A legdurvábbak eddig olyan roppant fontos dolgok voltak, mint az öltözködése és a superman-es TD koreográfiája volt.

Nálam a vesztes helyzetben kispadon vigyorászás az, ami nagyon zavar. Meg amikor kritikán aluli teljesítménye ellenére nyer a csapat, és riporteri kérdésre azt mondja, hogy győztes meccs után neki nem kell magyarázkodnia. A manikűrözés meccs közben meg mindennek a teteje (bár hozzáteszem szerencsére nem láttam, mert más dolgom is volt, de a chat-en többen szóvá tették és hiszek nekik). És még ezeket is elnézném neki, ha a teljesítményével kompenzálná, csak sajnos erről szó sincs.

A "vigyorgás" nem mindig a gondtalanságot/örömöt fejezi ki, remélem hallottál már kínos/zavart vigyorgásról is. A vélt "manikűrözés"-ben pedig már sok a rosszindulat, játék közben pl. beszakadhatott vmelyik körme... Én ezeket tekintem életszerűnek, persze Te azt gondolsz amit akarsz... 

A munkahelyem, stresszes helyzetben sokszor viccelődök én is. Nálam így működik a stresszoldás saját magamon és ezzel lehet megakadályozni, hogy a többiek is bezuhanjanak ilyen kritikus szitukban. Mindamellett soha nem kaptam még meg, hogy nem a probléma megoldására fókuszálok százezerrel. Egy pszichológus biztosan tud ezekről a dolgokról mesélni neked, ha érdekel.

Manikűrözés: CN kesztyűben játszott valamiért. (Amúgy miért?) Nem lehet, hogy amiatt kellett? 

Szerintem a riporteri kérdéseket hagyjuk már. Miért szeretitek ezeket az olcsó, mérhetetlen ostoba közhelyeket hallgatni, meg elvárni(!), amikből kb. soha nem derül ki semmi, és egy 3 mondatos válaszba úgysem lehet egy komplex problémát leírni. Jaj de kell ez az önmarcangolás, mert bármit is számít. A győzelem, az győzelem. Engem is bosszantana, ha mindenki állandóan rajtam köszörülné a nyelvét, miközben lehet, hogy az előző 6 napban egy csomó melót elvégeztem.

A teljesítmény. Kétségtelen, hogy CN finoman szólva sem azt a szezont hozta, amiben én azért a szívem mélyén reménykedtem. De hogy nem tette magát oda teljes gőzzel a meccsen, az finoman szólva sem fedi a valóságot. És arról sem nagyon hallani, hogy az edzéshez való hozzáállása csapnivaló lenne. A Denver, meg a mostani majdnem fumble-ban is inkább a túlzott akarás játszott, mint a lesz*m.

Hiába jó a hozzáállása, ha a játékán nem látszik meg, akkor az a profi sportban nem sokat jelent. Én megértem, hogy próbáljátok a jó oldalát nézni a dolgoknak, csak az sajnos kevés az eredmények tekintetében. Tudom, hogy vagytok többen akik azt gondolták megváltó lesz CN, és most hogy mégsem még próbáltok rá magyarázatot találni. Én ugyanígy hittem-hiszek, csak Stidham-ben, és jelenleg nem úgy néz ki hogy joggal. A különbség csak annyi, hogy CN már megkapta a lehetőséget a bizonyításra. Persze azt is ki kell érdemelni, és Stidham még úgy tűnik ott sem tart (vagy a fene tudja miért nem akarja BB játszatni). Leírtam korábban, hogy amíg CN a QB addig neki szurkolok, de egyre kevésbé tudok lelkesedni a játéka láttán. És ezen nem befolyásol az öltözködése meg a többi különcsége, mert nem szoktam képeket nézegetni róla.

Sok mindenről olvastam a negyvenvalahány hozzászólásban, első benyomást a meccsről szinte semmit.

Legfeljebb az agyonnyúzott CN tehetetlenség volt téma. Jó, nem jól játszik, bezzeg a 250 futó yardot benyelő Dline szóra sem érdemes, pedig, ha nem Tua-nak akartak volna „kedveskedni” a passz gyakorlásban és hamarabb áttérnek a futásra, mint ahogy a HOU tette, lett volna az akár 350 is. Bezzeg Mi elégedetlenek voltunk Michel több, mnt 7 yard-os futó átlagával az első félidőben, ezért, noha vezettünk, abbahagytuk. A 2. félidőben 2x futott, amikor már nem vezettünk. :(

A LB-eink szinte sohase értek fel az egyes szintre (luk betömés),mert nem volt szinte semennyi késleltetés így hiába Phillips és Hall sok szerelése, a futóikat többnyire csak 4-5 yard után tudtuk szerelni.

Az ellenfél „letojta” a sec.-ünket a 2. félidőben, Tua-nak az egész meccsen kevesebb passza volt, mint CN-nek. Bizonyították, hogy a WR1-2-jük nélkül, futással is lehet nyerni egy átjáróház Dline ellen.

Még a viszonylag/helyenként jól játszók is elkövettek elemi hibákat. JC az EZ-ban szerzett INT-jét kihozta 4 yard-ra! Hall kitartóan kapaszkodott a sisakrácsba, egyszer meg 12-en próbáltuk megállítani Őket. (A BB lurkók lehet, hogy még nincsenek a topon.)

Bosszant, hogy a DE-ek közül egy számomra ismeretlen T.Bower nevű játékos kapta a legtöbb snap-et (59%), és nem is emlékszem Rá.

Két nyárra is elegendő javítanivaló van, de remélem a fontosabbakra egy is elég lesz. :)

A liga legfogyatékosabb edzője is tudja, hogy ellenünk futni kell és még különösebben erős futójáték sem kell hozzá. Ellenünk elég egy közepes képességű futójáték is, az is elitnek tűnik. Már az előző szezonban sem volt éppen erősségünk a futások levédekezése, de még onnan is sikerült visszalépni, a futás elleni védelmünk eléggé liga alja. Igazából már a szezon előtt látszott, hogy ebből gond lesz és ha ezt én láttam akkor valószínűleg BB és a stáb is tudta, hogy ott meg lehet fogni minket, szóval érthetetlen, hogy meg sem próbálták megoldani ezt a gondot.

Rex Ryan tök normálisan szokott Patriots ügyben szakérteni, amikor az adott TV műsorban őt kérdezgetik.

Egy offseason alatt kiesett a teljes LB sor, maradt Bentley aki igéretes de egyedül kevés már ha egészséges a védőfal meg soha nem volt közepesnél jobb. Valahol várható volt,hogy idén szenvedni fogunk futás ellen 

Ha jól láttam végre célba vették a TE-ket is nem? Igaz kevesebb mint több sikerrel. 😄😄😄

 Minden probléma nem fog megoldódni de nagyot léphetünk előre az offseason alatt...a legnagyobb needek a csapatban a skill playerek. Amit viszont tudunk majd az offseason alatt orvosolni. (A QB posztra direkt nem tértem ki mert már lerágott csont)

Teljesen egyetértek! Ezeket akartam írni, de már az elején másfelé kanyarodott a beszélgetés, így nem tettem. 
A Dolphins a liga végén van futásban, de ellenünk másfélszer annyit futottak mint az eddigi átlaguk. Nem tudok róla pontos statot, de szerintem ha egy csapat 250+ yardot fut egy meccsen, az legalább 70%- ban nyeri a meccset. Manapság sokan csak a látványos hosszú passzokat szeretik, de igazából a futójáték az adott időegység alatt szerezhető pontokon kívül kb mindenben kifizetődőbb. Labdabirtoklás, óra kontroll, rövid jardos (goal line) szituációk kezelés, labdabiztonság, az ellenfél védelmének fárasztása és megtörése. Röviden, ha nincs olyan támadó egységed, aki minden támadásból pontot, lehetőleg TD- t szerez, kb. el is dől a meccs, ha az ellenfél így tud futni. Na, a patsnek nincs ilyen O#-e... és a ligában talán ha 5 csapatnak van. És ez messze nem csak CN hibája.

A támadó playhívás teljesen érthetetlen volt. A futás ment, erre elengedtük. Erőltették a passokat, amivel kb esélytelen volt TD- t szerezni. Kreatív playhívás talán egy sem volt... legalábbis nekem úgy tűnt, alap playeket játszunk, semmi meglepő. De legalább jó konzervatív edzői döntésekkel. 
Szóval... így év végére kicsit az az érzésem, hogy a védelem elérte a támadók mélységét. Ebbe nyilván a sérülések is alaposan közrejátszanak. A spec team megint szépet játszott, de azzal azért nem lehet sok meccset nyerni... 

Izgalmas offseason lesz... meg az is érdekes mit hoz a következő két meccs. Talán a playbook-ot is kinyitják végre.