Első benyomás - 16. hét: Patriots @ Broncos

Kép
EB

Karácsonyi meglepetés Patriots-módra! Hétfő hajnalban Denverben tudott győzni a csapat, főként a remek második félidőnek köszönhetően.

Az elmúlt hetekben hozzászokhattunk, hogy egy félidőig tart a tudomány, ez ugyebár az első volt. Ezúttal borzasztóan kezdte a csapat a meccset, az első scrimmage playből rögtön jött egy strip sack, utána viszont a védelem nagyot alkotott és nullán tartotta a Broncost. Az első félidő, de főként az első negyed igazi szenvedés volt a támadósorok számára. Rengeteg labdabirtoklás-csere (nálunk is volt egy fumble recovery), puntok, gyakorlatilag ment a pozíciós harc. Ebből a Broncos jött ki jobban, a félidőben 7-3-ra vezettek úgy, hogy az utolsó percekben mindkét rúgó hibázott egyet-egyet.

A második félidőre megérkezett a Patriots támadósora a meccsbe és a védelem is remekül teljesített. Barmore megállíthatatlan volt, összesen 3 sacket ért el, volt hogy duplázva sem tudták megállítani. A Broncos támadósora egymás után szállította a 3&outokat, a Patriotsé pedig a pontokat: előbb Elliott kapott el egy labdát, átugrott egy védőt és úgy masírozott be hat pontért, majd nem sokkal később Gesicki is megszerezte a maga touchdownját. Az igazi feketeleves ezután jött a Denver számára - az egyébként kiváló returner Marvin Mims, akinek a meccsen már volt egy jó punt returnje - a kickoffnál ügyetlenkedett a labdával, Mapu kiütötte a kezéből, Cody Davis pedig bevetődött vele az endzone-ba. Eléggé hasonlított a szituáció a buttfumble-ös meccsre, akkor is hasonlóan rövid idő alatt szereztünk két touchdownt (igaz ott volt még egy plusz TD rövid időn belül).

23-7-nél azt gondolhattuk, hogy nagy baj nem történhet, egy negyed alatt nem lesz képes megfordítani a találkozót. Előbb Myles Bryant ejtett el egy puntot - ezt sikerült visszaszerezni, utána viszont két hosszú driveból csinált két nyolcpontos akciót a Denver, így nem sokkal a vége előtt újra X-re álltak a felek.

Gyors ütésváltás és két punt után újra nálunk volt a labda, a Denver ellőtte mindkét időkérését, hogy legyen esélyük visszakapni a labdát, harmadik kísérletre azonban Zappe remekül találta meg Parkert, így felcsillant a remény a győzelemre is. Két rövid passz érkezett még a pálya közepére, majd egy spike után az újonc Chad Ryland 56 yardról próbálkozhatott. Korábban egy 47 yardos mezőnygólt és egy extrát is elhibázott, itt azonban nem remegett meg a lába, bevágta a mezőnygólt, ami karrierje eddigi leghosszabb sikeres rúgása is egyben.

Ezzel 26-23-ra győzött a Patriots, 4-11-re módosította a mérlegét, és mivel a Cardinals és a Commanders is kikapott, jelenleg az 1/4-es pick a csapaté a jövő évi drafton. Tekintve, hogy a Cardinals a Phillyvel és a Seahawksszal, míg a Commanders a 49ersszel és a Cowboysszal találkozik, ezzel jó eséllyel az is eldőlt, hogy a top3 pickről lemarad a csapat.

Ha a szezon korábbi szakaszában (mondjuk valamikor november elején) van ez a meccs, simán rá lehetne húzni, hogy ez egy olyan fordulópont lehet, ahonnan elindul felfelé a csapat és odaér valamelyik wild card-helyre. Ezért is vagyok rendkívül bosszús, hiszen az idei AFC-ben "könnyedén" oda lehetett volna érni a rájátszásba, elég ha csak azokat a találkozókat megnézzük ahol "vállalhatatlanul játszottunk" (Chargers, Giants, Colts, Saints, de idevehetjük akár a Raiders vagy a Commanders elleni meccset is). Szerintem így a szezon végére kialakult, hogy ezek a csapatok semmivel sem jobbak nálunk - a Commanders konkrétan már mögöttünk is van. Két találkozóval az alapszakasz vége előtt más a helyzet - még egy idegenbeli (vasárnap Bills) és egy hazai (Jets) találkozó van hátra az idei szezonból, utána pedig lassan kiderül, hogy mi lesz a jelenlegi stáb sorsa... 

Végül pedig: Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Hozzászólás

Akkor most elrontjuk amit (fel)leépítettünk?! 😃

Itt még kinéz egy W a Jets ellen, a 4-5. drafthely új helyzetet is teremthet, talán mégsem qb, esetleg felmozgás… érdekes és izgalmas pár hónap jön, ez biztos.

Meglepetés (ha nem is óriási) volt a győzelem. Bizony lett volna olyan meccs, amit ha hozunk korábban akkor, a rájátszásba jutásért küzdene a csapat. Úgy tűnik, hogy a top 5 Pick marad, de még abból is kicsúszhat a csapat. 

De bebizonyosodott, hogy a játékosokat és edzőket nem érdekli a tankolás, ők nyerni akarnak, hogy bebizonyítsák helyük van a ligában. (Elvégre a draftról jövő játékosok konkurenciát jelentenek)

Caleb, Drake, Marvin JR pápá.....hát remek

Banyek, ugyanezt akartam írni, ami a cikk végén van, hogy nekem ezzel a mai meccsel kiderült, hogy van legalább 10 csapat aki semennyivel nem tart előrébb mint mi, nüanszok döntenek a meccseken, csak nálunk mivel az O gyengélkedik látványosabbnak tűnik a gyengélkedésünk, miközben a D szerintem nagyon szépeket produkál, még úgy is, hogy a fél galeri sérült.

És tudom sokaknak nem tetszik, de én örültem a győzelemnek és ahogy láttam a csapat is!

Nincs itt semmi izgalmas pár hónap, ez gyalázat hogy képesek voltak még a top 2 draftot is elbaszni. Komolyan mi értelme volt ennek? Pillanatnyi élvezkedés néhány szurkolónak egy ilyen győzelem,de ezekre a győzelmekre 2 hét múlva a kutya nem emlékszik és nincs is jelentőssége. A veszteségnek lett volna. Ha meglett volna valamelyik top pick legalább lett volna értelme ennek az idei kínlódásnak, de még ezt is sikerült elszúrni. Őszintén megérdemeljük. Jó kis 3-4 győzelmes pofozógépek leszünk a köv években :))) Kívánom, hogy ne keljen végignézni ahogy valamelyik QBból top 10 qb lesz miközben elöttünk is ott volt a lehetőség. Legalább a védelem jó volt, meg a bejgli. Boldog Karácsonyt mindenkinek.

Elmondtuk már 100x, próbálj meg játékos, edző és fizető néző aggyal is gondolkodni és akkor megérted mi miért történik az elmúlt egy hónapban!

Ez teljesen érthető, de ne kelljen már örülni annak hogy jövőre talán nem teljesen szarok leszünk hanem középszarok. Jó lett volna kikapni és akkor egy új irányítóval két három éven belül meglett volna az esély. Jövőre mi lesz irányító nélkül? Mert jelenleg nekünk egy sincs(már aki ér is valamit). A csoport jövőre is erős lesz és nem hinnem hogy jövőre ennél rosszabbak lennénk. Tehát mondjuk jön egy jó elkapó meg falember a draftról meg még szabad ügynök piac és?? Irányító nélkül ez kis változást fog okozni. És akkor megint ott leszünk hogy 6-7 győzelem és megint nincs jó draft pozíció. Szóval én rohadt dühös vagyok mert most ott lett volna a lehetőség egy jó irányítóra. Én mindig a csapat érdekeit tartom szem előtt és a csapatnak most jobban kellett volna egy vereség. Értem hogy az edzőnek nem meg a játékosoknak nem meg stb.. de ők ilyenkor magukat nézik nem a csapatot. Amúgy ez is érthető mert mindneki így gondolkodna a helyükbe de örülni már ne kelljen neki.

"Itt mindenki hülye?" ...

Kb. Olyan tökösök voltunk mint Sinner a tenisz VB-n. Úgy döntött a csoportkörben, hogy Ő aztán tökös lesz, nem kap ki Holger Runetól, hanem megveri és ezzel tovább viszi Djokovicsot, aki ezt köszönte szépen és a döntőben sz..rá alázta. Gratula. Én is csak gratulálni tudok a csapatnak ehhez a győzelemhez. Ja, várom a szakértő urak véleményét, hogy ez most miért volt jó nekünk???

Hát szakértők itt nem fognak válaszolni.

Olyan meg nincs, hogy "nekünk", mert nem minden szurkoló látja ugyanúgy a dolgokat. Te pl. szomorú lettél a győzelemtől, én meg örültem. De ennek nincs különösebb jelentősége, mert a játékosokon és az edzőkön múlik a dolog, ők pedig győzni akartak. Játékosként (foci) én is mindig úgy léptem pályára, hogy győzni akarok. Másképp nem lehet.

Azért ha megkérdeznénk, nem biztos, hogy a játékosok is így gondolták. Gondolj bele, ha nagyon sz*r vagy, simán lehet hogy kibuksz a ligából, aztán neked már édesmindegy, hogy a tavalyi csapatod az 1/1-es újonc QB-val hová jut, max a TV-ben tudod nézni. Lehet úgy csapatot "építeni", hogy egy gyengébb játékoskerettel, sok fiatallal vágsz bele egy évbe, de azon belül vezetőként marha nehéz irányítani az egészet, megmondani a játékosnak, hogy "figyelj, legyél annyira rossz amennyire csak tudsz, ronts el meccsenként 3-4 tacklet, dobj 2-3 INT, meg ejts el ugyanennyi passzt, hogy jövőre az új QB-val hasíthassunk és eskü, hogy kapsz egy vaskos kis szerződést még akkor is ha gyengén játszottál.

Ezt annyira szeretem, hogy a csak NFL-t nézők még mindig nem értik, hogy a tankolásnak nem az a lényege, hogy direkt vesztesz, hanem olyan körülményeket teremtesz, ahol nem tudsz nyerni. Ha telerakod a csapatot fiatallal és értékre váltasz minden veteránt, aki nem illik az új csapatod idővonalába nem azért fogsz veszteni, mert direkt mellé ugrik a védő, hanem azért mert tele vagy 21-23 éves játékossal, akik kb. 2 sebességgel lassabb emberekkel ellen játszottak eddig. Az már csak plusz pont, hogy így kikönnyíted a fizetési listádat és következő években lesz pénzed túlfizetni akár játékosokat is (bár ha 2 TE-re elb*szol 25 milliót évente akkor ez mindegy is :) ).

Eleve egy olyan ligában, ahol egy draft class akkor már jónak mondható, ha találsz 3-4 kezdő szintű játékost nem értem, hogy minek a középszerűségre hajtani. Ha nem tudsz menni egy kört a rájátszásban akkor inkább ne is erőltesd (helló 2021, helló Steelers elmúlt 10 éve...). Értem én, hogy el kell adni a jegyeket, de szerintem pont ez az a franchise, aki bevállalhat akár 3-4 "szűk" esztendőt (és egyébként az elmúlt 4 évből 3 végül kuka lett :) ).

Megjegyzés: a Covid évben egészen nyugodtan lehetett volna tankolni. A kutyát nem érdekelte volna. Helyszínen néző nem volt, 30 milliónyi halottpénzt kellett összesen benyelni, és a vicc hogy Andrew Luck óta a legjobb prospect lett volna a jutalom, aki ha már a freshmen éve után ki tudott volna jönni a draftra is 1/1 lett volna. De neeeeem, nekünk Cam Newton kellett, aki azután a szezon után is még a liga játékosa. Ja nem :)

Én, mint „szűklátókörű” szimpla szurkoló, természetesen örültem a győzelemnek, több okból is. Zappe nem hibázott jelentősen és több döntő remek passza volt (75%osan passzolt!), s a legfontosabb: GWD-ot vezetett! Szerintem fejlődik. Kétszer is fel tudtunk támadni, nem voltunk betojva. Ryland a mély gödörből kapaszkodott vissza a rosterre, élete leghosszabb! mezőnygóljával. Barmore egy állat, darabokra szedte az ellen falát, Douglas bravuros elkapásai stb.

A QB messiást váró szurkolói? szekta ambivalanciája már nem igazán érdekel. (Egyébként az első körben van 6 elfogadhatónak/beválónak vélt QB.) Egyébként Én inkább OT hívő vagyok, mert lyukas fal mögött a legjobb QB is mehet IR listára, tele van a liga ilyen példákkal.

OT-t igazolhatunk előtte, de elkapót, sőt, irányítót is. Minden azon múlik, lesz-e új vezetés, és mi az irány. Ha BB véletlenül marad ide a rozsdást, hogy 1-2 évre ide akarja hozni majd Cousins-t vagy Mayfieldet. Mire a drafthoz elérünk lényegesen tisztább lesz a kép, az csak a harmadik fázis. 

Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy QB, OT és WR az a három pozi, ahova a legnehezebb franchise playert találni a piacon. Egyrészt azért mert alig jön ki ezekről a posztokról ilyen kaliberű ember a piacra, másrészt pedig iszonyatos licit van értük és mindig irreálisan túl kell fizetni, hogy valaki elvigye.

Szóval ezért nem annyira egyszerű ez, mint sugallod..

Isten látja lelkem Karácsonykor - ha nincs beborulva - nem az egyszerűséget akartam sugallni, csupán annyit, hogy mivel lesz pénz és top5 drafthely az esély elég jó, hogy legalább kettőt a lehetőségekhez mérten megpróbáljunk helyretenni.

Ha már annyira oda vagytok a tankolásért! Mi annak a biztosítéka, hogy jó QB jön a draftról majd jövőre! Én minden győzelemnek örülök és minden vereség esetén dühös vagyok. De én csak egy sima PATS szurkoló vagyok.  

OFF

Kíváncsiságból megnéztem néhány draftot az utóbbi évekből. Az utolsó 3 év 9 első körös QB draftjai közül mindössze Lawrence vált be egyértelműen és talán még Stroud minőség és elérhetőség szempontjából és ez mindössze 11% (22%)! Mindkettő fontos, mert a hosszan sérült QB – nincs!

2021

1/1 T. Lawrence – bevált, 1/2 Z.Wilson – felejtős játék, 1/3 T. Lance - nincs, azaz QB3 Dallasban, 1/11 J.Fields – a játéka felejtős, 1/15 M.Jones – no comment.

2022

1/20 K.Pickett – vagyogat, de az elérhetősége (agyrázkódás, bokaműtét) eddig korlátozott.

2023

1/1 B.Young – hát nem lett megváltó, 1/2 C.J.Stroud – bevált, de most sérült, 1/4 A. Richardson – a szinte csak futkosó már október óta sérült.

Az 1/1-re már régen nincs esélyünk, az pedig, hogy minden első körös QB valamilyen elfogadható/kiváló szinten beváljon utoljára 2020-ban volt (Burrow, Tua, Herbert, Love).

Természetesen reménykedni mindig lehet, mert a remény egy sajátos, felelősséggel nem igen járó, optimisztikus elmeállapot. :)

Szerintem van itt némi különbség az amerikai és az európai kultúra között, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. Én azért szerettem meg a focit, mert a győzelemről és az akaratról szól, és nyoma sincs benne a (kelet)európai mutyizós, trükközgetős megoldásoknak. Ettől ilyen “amerikai” többek között. Ezt lehet nem szeretni benne, de sokan pont ezért szeretik. Nem véletlen, hogy a suck for Luck évről még mindig beszélnek, és nem azért, mert olyan nagy ötlet volt, hanem mert elítélik (a sors iróniája, hogy végül nem sokra mentek vele). Abból is igen komoly botrány volt, mikor egy játékos sérülést szimulált, hogy megálljon az óra (ha jól emlékszem azonnal reagált a liga valami szabálymódosítással). Szóval, én el tudom fogadni, hogy mindig győzni akar egy csapat, és nem azt nézi hányadig helyen húz a játékos lottón. Vereségért meg képtelen vagyok szurkolni… akkor minek nézze az ember a meccset.

Szerintem itt nem csak azt kell nézni, hogy a "vereségért" szurkol. Hanem azt, hogy a távolabbi jövőért szurkol, újra esélyt egy 5, akár 10 évre is meghatározó játékosra. És igen, ez csak egy esély, egyáltalán nem biztos, hogy beválik (még ha szignifikánsan nagyobb is ez az esély az elején), valóban, a draft egy lutri (egyesek szerint, szerintem azért a scout rendszerrel egy kicsit több annál) - de ugyanakkor azt is érdemes látni, hogy most egy ilyen győzelem mit számít? Számít, hogy 2-15 vagy 4-13 ? Emlékezni fogsz erre jövő ilyenkor? Vagy két hónap múlva?

Én továbbra is ambivalens vagyok, de megértem azokat, akik a csapatépítést előrébb helyezik egy-két győzelemnél. Ha ez 7-7-nél van, PO eséllyel, az teljesen más helyzet lenne persze. De nem az van.

Azért magának a győzelemnek örülök. De nem szomorkodtam volna most egy vereség után sem azt hiszem.

Kedves Elm! Csodálom az erőfeszítéseidet, amit a két tábor békítésére teszel, még ha az indoklásaid/érveid több mint furcsák néha.

„...azt is érdemes látni, hogy most egy ilyen győzelem mit számít? Számít, hogy 2-15 vagy 4-13 ? Emlékezni fogsz erre jövő ilyenkor? Vagy két hónap múlva?…” - írod. Először is csak a győzelem számít! (Nem Én találtam ki!) Aztán úgy írod/sejteted, mintha a dicsőséges dinasztia minden mp-ére emlékeznél. Szerintem a szurkoló nem az emlékekből kell, hogy éljen, hanem a soron következő meccs várakozásából és az azon szerzett élményekből és amelyekből kinek-kinek különböző apró emlékfoszlányok maradnak meg legfeljebb, amelyek lehetnek biztatóak/nagyszerűek és bosszantóak/elkeserítőek is. Mert mindig van – szerencsére – következő meccs...

Egy csapat 53 játékosból áll! Hiába jön ide egy vágyott zseni QB jelölt, ha gyenge/lyukas az Ofalunk és nem tudjuk megtartani/megfizetni a védelmünkben pl. Duggert-t, Jennings-et vagy az offense-ben Onwenu-t, Henry-t, nem fejlesztjük gyorsan és jól az újoncokat stb. Egy fecske nem csinál nyarat! Az amifoci a csapatjáték alfája és omegája, Mindannyian tudjuk, mégis többen egy korai pick messiásában reménykednek, mintha attól egycsapásra minden megváltozna (TB sem volt az!)

Egyébként a 7-7-től nem voltunk nagyon messze. :)

" amelyekből kinek-kinek különböző apró emlékfoszlányok maradnak meg legfeljebb, amelyek lehetnek biztatóak/nagyszerűek és bosszantóak/elkeserítőek is"

Azért legyünk őszinték. A Super Bowl győzelmekre emlékszünk, meg néhány nagy győzelemre. Azok pedig nem jönnek jó csapat nélkül, ahogy írod, sok jó játékos nélkül. De azért az alap mégiscsak egy jó irányító, szinte bármelyik csapatnál meg lehet nézni, mennyit számít, ha jó az irányítód és gyengébb a többi, vagy fordítva. Mondjuk most a 49ers pont az anomália ebben, de ők a kivételek a szabályból, ahol 30 másik a szabály... :)

Valahol el kell kezdeni. Szerintem a franchise irányító megtalálásánál, de valahogy úgy rémlik, hogy a csapatok többsége is valami ilyesmire gondolhat, ha már azok a fránya irányító(prospectek) az első helyeken mennek el a lutriversenyen... :)

Nem emlékszem a dinasztia minden mpére, az igaz. Sőt, hiszen 2014 óta nézem. De a fontos momentumokat az adta, hogy talált a csapat egy goat irányítót. A fene egye meg, hogy a 199. helyen, ez is már megint engem cáfol... :D

Nagyon szeretek Veled kommunikálni! Amiket írsz az mindig tele van ismerettel, vággyal, reménnyel, néha túlzásokkal vagy beismert ellentmondásokkal, azaz nagyon emberi/szurkolói. Persze, hogy kellene egy elfogadható, konzisztens irányító, de Nálunk már volt a legjobb ~20 évig, azaz csúnyán fogalmazva egy darabig „nem jár”. :) Persze keresgélni kell...

A legutolsó SB győzelmünkből csak a Gronk elkapásra és a TD-re emlékszem, pedig a védelemre is illene!:) Egyébként Én Vinatieri miatt lettem Pats szurkoló, akkor azt hittem a rúgó a legfontosabb játékos., így Ryland hösies feltámadását szinte megkönnyeztem és a draft eszembe se jutott.

"Nálunk már volt a legjobb ~20 évig, azaz csúnyán fogalmazva egy darabig „nem jár”. :)"

Ezt - sajnos - én is aláírom. De hát az a korszak lezárult : legalább próbáljuk meg újraindítani. Pontosabban : próbáljuk meg _megint_ újraindítani - hiszen az első próbálkozás Mac Jones-szal megvolt -, ez egy ilyen dolog, nemhogy elsőre, de lehet, hatodikra se sikerül. De ennek - piacon kapható fiatal franchise irányító hiányában - a draft.

Legalább azt lássam, jövőre tart valamerre ez a csapat. Mert az idei év már elment, hetekkel ezelőtt...

Furcsát mondok és sokan majd kiröhögnek. Szerintem idén is fejlődtünk, csak talán nem eleget., főleg az offense nem, bár az utóbbi időben a fal is gyakrabban jó, mint nem. Periférikus játékosok snapjei jelentősen megnövekedtek (pl. Jennings, Tavai, Wilson, Sow) miközben többnyire a backup-ok játszottak, mert hónapokig vezettük a liga IR listáját, rajta 3-4 elit játékosunkkal., s a néhány meccset kihagyók tömegéről nem is szólok. 6X kaptunk ki egy labdabirtoklással, és 4x győztünk úgy, azaz ez sem alakult túl kedvezően. Megvertünk egy bajnokaspiránst és 2 csapattól elvettük a PO reményeket. Persze nem ilyen QB-khoz szoktunk, de majd leszoknak az idei vesztünkről (16! INT). :)

Senki nem írja azt, hogy egy új irányítótól minden megváltozna és azt sem írja senki, hogy biztosan jó lesz. Vitatkozzunk már az érvekkel, az isten szerelmére. Azt mondjuk mi, akik a jobb pickért szurkolunk, hogy ha nincs franchise QB, az limitálja a lehetőségeket, míg ha van, az sok gyengeséget el tud fedni, valamint megemeli a csapat plafonját, mert hiába csapatjáték, még mindig az irányító a legfontosabb szereplő. Franchise QB-ra pedig a legjobb esély a draft elején van - számos analógiát hoztak erre mások, nem kezdem el én is, és a történelmi példák is ezt mutatják.

De persze nyugodtan lehet reménykedni az anomáliákban meg lehet úgy csavarni a statisztikákat, hogy kijöjjön, ez a helyes út. Például az NFL történetében a 199. helyen kiválasztott QB-k egyötöde 7 Super Bowlt nyert. Ha tehát a 199. pickig várunk 20% esélyünk van arra, hogy franchise QB lesz.

Az a baj, hogy tudok nem szurkolni a győzelemért sem…:) Nincs bajom a jövő építéssel, még kevésbé a jó draftpozíciókkal, csak a tankolással, mint módszerrel, egész pontosan azzal, hogy engedjenek el meccseket. Szerintem ez  szembemegy a foci lényegével, konkrétan karcolva a sportszerűség határait.

Egyébként szerintem sem QB jön majd az első körben, főleg, ha BB marad. 

Azt én sem szeretném, hogy a játékosok direkt a vereségre játszanak, hozzáteszem, nem is fognak, de azért jó lenne most már minden meccsen veszíteni. Ha BB maradása azt is jelentené, hogy nem QB jön, akkor van még egy ok a cserére.

Szerintem ha marad, akkor pontosan azt fogja csinálni, amit várnak tőle. Próbálja erősíteni a támadókat a draftról és szerez egy veterán rugót meg egy vállalható QB- t, ha tud. Utóbbi nem lesz olcsó. A védelembe CB fronton kellene “csak” erősítés, meg egybetartani a csapatot és felgyógyítani a sérülteket. Simán rájátszás csapatot lehet csinálni ebből jövőre. 

 

Kitépem a hajamat ha megváliunk Rylandtől, azért mert borzasztó első szezonja volt... Az újonc rúgók mindig is hektikusak voltak. Most reméljük nála átfordult valami attól az 56 yardostól

Megint kivételes pillanat, maximálisan egyetértek! Szinte megkönnyeztem a "feltámadását"!

Újonc évében Gost is kihagyott 6 mezőnygólt és ebből négy 40 alatti volt. 50+-ból 1-1, Ryland máris utolérte! :) (Vinatieri újonc évében 8-at rontott és 3 XP-t!)

Hú… ez tényleg meglep. Azt hittem mindenki a pokolba kívánja. De ok… csak akkor tényleg kapja össze magát!:) És legyen valami vészterv…