Első benyomás: 17. hét: Patriots vs Dolphins

Kép
EB

A mérkőzés, amikor gyakorlatilag semmi nem sikerült. Hogy ennek mi volt az oka?! Nem készültek fel rendesen, lenézték az ellenfelet, vagy csak tényleg egy olyan nap, amikor mindenki bal lábbal kelt fel?! Na ez az, amit valószínűleg sosem fogunk megtudni.

Sokan a támadókat kritizálják, de ha megnézzük, 24 pontot tettek a táblára. Ennyi ponttal egy ilyen védelem mellett bizony nyerni kell(ett volna). Igen, tudom, hogy a Miami 27 pontjából 7-et Bradynek köszönhetett a csapat, de a Miami támadói 20 pontot tettek a táblára! Egy ligaelit védelem ezt egyszerűen nem engedheti meg. Legyünk őszinték, ez bizony a védelmen ment el. A Miami utolsó támadásánál is lehetett volna esélyük, hogy megállítsák őket, ehelyett mint kés a vajon ment át rajtuk Fitzpatrick és csapata.

Gilmore valószínűleg ezen a mérkőzésen el is vesztette az Év védője címet, Parkert 11 alkalommal célozta meg Fitzpatrick, ebből 8 alkalommal el is kapta 137 yardért! Ez nagyon sok! 

Egy kötelező meccset vesztett el a csapat, jövő héten vasárnap hajnali 2 órakor 15-kor fogadja hazai pályán a Titans együttesét. Ami még ennél is nagyobb probléma, hogy ha azt a mérkőzést megnyeri a csapat, akkor utána utazhat Kansasbe, hogy összecsapjon a Chiefsszel az AFC döntőért. Tehát nem csak a bye weeket bukták, hanem annak a lehetőségét is, hogy a Kansas utazzon Bostonba és ne fordítva. 

Azonban tavaly óta tudjuk, hogy a rájátszás már egy másik kávéház, ne felejtsük, a Chargers elleni mérkőzésen is már mindenki úgy jósolta, hogy ki fog esni a csapat... ehelyett... Legyen úgy mint tavaly és ne csak azt bizonyítsuk be, hogy AFC döntőt tudunk idegenben is nyerni, hanem azt is, hogy igenis Wild Card mérkőzésről is tudunk SB-be jutni és ott nyerni!

GO PATRIOTS!

Hozzászólás

Nem lesz egyszerű,én remélem,hogy megrázzák magukat,és Tommy boy is összeszedi magát...

Danna én irigyellek az optimizusodért. Tőled tanultam, hogy szezon közben ne temessük a csapatot(we are on Cinncinati) 

Elnézve az egész alapszakaszt én nem várok semmilyen csodát...

Hacsak JMD és BB elő nem veszik a PO playbookot... 

Bár ne legyen igazam sokan úgy érezzük eljött BB és TB12 dinasztia alkonya... DE cáfoljanak rám! 

Sziasztok,

Nem szívesen ellenkezem, mert nagyon becsülöm azt az áldozatos munkát, amit egész évben nyújtotok. Ezúton is köszönöm.

Viszont szerintem ezt ne varrjuk a védelem nyakába. Igen, hibáztak, de egész évben fantasztikusak voltak. Egyszer kellett volna a támadó egységnek odatennie magát, erre egy ilyen lagymatag semmittelen játékot nyújtottak. Imádom Bradyt, de úgy játszott, mint aki beleszarik az egészbe. Semmi tüzet nem láttam benne és ha a vezér nem tüzeli  fel a csapatot, akkor mit várunk az egységtől. Dühítő volt számomra az a közöny, ami látszott rajta. 

Ez aztán átment az egész csapatra és így sikerült hazai pályán elbukni a kiemlést. Hihetetlen és szomorú volt ezt nézni.

Ha optimista akarok lenni, akkor azt mondom, hogy tavaly is bejött, hogy buktunk a Miami ellen, de ezt inkább a villamos alatt fekvő ember mosolyával írom.

Ezzel a játékkal esélytelen a csapat bárki ellen.

De nem csüggedünk, Go Pats! És Boldog - Patriots  győzelemben gazdag - Új Esztendőt kívánok mindenkinek!

Teljesen egyet értek Veled. 

A Def pocsék volt de nem hiszem hogy csak ez lett volna a baj. Sajnos az O több sebből vérzik (szerintem): Brady egy nem extra erős évet hozott össze egy olyan elkapógárdával ami (Edelmant leszámítva) kritikán alluli, McDaniels olyan ötletes játékokat hívott (eddig) mint egy cserepes virág és hát igen a TE játék teljes hiánya,valamint a toldozott-foltozott O fal sem segített

Kíváncsian várom a playoff mode-ot de nagy csodára nem számítok. Ha minden összejön egy Főcsoportdöntő a max az idei szezonban,de ahoz Kansasben hibátlan játékra lesz szükség (Ha eljutun odáig)

Go Pats és boldog új évet mindenkinek :)

Most látszik mennyire hiányzik a TE játék, anélkül lehetetlen PO meccseket nyerni.

Szerintem ettől függetlenül szép szezonunk volt, köszönjük a csapatnak, jó meccsen Vrabel gárdája szétszedi a Pats-et. Remélem rámcáfolnak.

Edelmann - szó szerint rokkant lett

Dorsett - nálunk van még egyáltalán? 

Harry - eddig BUST... 

Sanu - kidobott második kör az ablakon

Meyers - sima UDFA... 

TE - vannak, de pici fellángoláson kívül kuka

O fal toldozott foldozott... Ezek után csodálkozunk? 

Def - rendben vannak, amíg tudták ellensúlyozták Offense hibáit...

Brady:  Ahogy írtam valahol utolérte az idő vasfoga...

Gyerkocok miatt alig tudtam nezni,nem akartam elhinni ,hogy vegul forditottak.. Nem hiszem ,hogy ennyi van a csapatban .bizakodo vagyok a tovabbiakban is . 

A tegnapi tök érthetetlen meccs után nehéz hinni a csapatban, hogy majd feltámad. 20 pontos különbséggel kellett volna behúznunk a kiemelést, erre kaptunk egy betlit. Tudta mindenki, hogy Fitz passzolni fog, mert az megy neki nagyon, erre beállunk zónázni, ami viszont nekünk nem megy. Tudtuk, hogy Parker és Gesicki lesz a két fő célpont, de hagytuk őket szabadon mozogni a teljes pályán. Mindemellé nulla passrusht bírtunk produkálni, egyre jobban látszik, hogy Wise semmire se jó, összességében a védelmünk mintha teljesen elfáradt volna. A Bills ellen feléledő támadósorunk most megint visszasüllyedt a korábbi impotens "fussunkközépenhülyén" szintre, semmilyen győzniakarást nem  mutattak. Az egyetlen momentum Roberts TDje volt, ami valóban kreatív és jól megcsinált játék volt, és ezzel gyakorlatilag ki is merült a tegnapi playbook. Én megint azt éreztem  mint már sokadszor, hogy nem készültünk fel, nem voltak kifejezetten a Dolphinsra tervezett játékok és stratégia, menjünk ki azt majdcsak megoldjuk valahogy. De ez így rettenetesen bizonytalan, már eljátszottuk többször, és nem szoktunk egy teljes idényt így végigjátszani. Tök érthetetlen az egész idényünk, mintha csak a védelem felkészítésére lett volna idő - és az tegnap pont nem is sikerült.

Magyarázat erre a játékra persze njncs, a sérülésekről nem tudunk semmit, aminek az a következménye, hogy szurkolókban a csapatba vetett hit gyengül. Így már tényleg csak ez a hit marad, hogy BB mégis tudja, mit csinál, és ha botladozva is, de továbbmegyünk a Super Bowlig.

Szia, és mi történik ha nem lesz SB? Semmi. Azért 3. kiemeltként PO-ba jutni sem rossz. Rossz felkészülés miatt lehettünk ennyire bénák. De legalább Peyton TD rekordját megdöntötte Brady, ha valami pozitívumot keresünk. Ex Patrióta edzők elleni meccseken rendszerint kikapunk, a Titans ellen ez rossz ómen.

Ha nem jutunk SB-ba akkor nem semmi nem történik hanem annyi hogy nem jutunk SB-ba. 

Azért ez nem a semmi kategória. És igen értem én, hogy vannak csapatok akik ennek is nagyon örülnének, hogy PO-ba jutnak de ez a csapat és az előző 19 éve nem erről szólt. Nagyobbak az elvárások és lehetnek is nagyobbak az elvárások. Mert az elmúlt 19év nagyobb elvárásokat támaszt feléjük. Az én fájdalmam nem az, hogy nem nyerünk idén SB-t még csak nem is az, hogy nem játszunk AFC döntőt hanem az, hogy ez az idei forma és idei játék méltatlan ehhez az érához! Essünk ki a PO-ba mint pl a Ravens ellen egy utolsó mezőnygóllal vagy a Kansas ellen vagy bárki ellen de a 60perc játék után érezzem azt, hogy ez a csapat megérdemelten jutott ide és kikaptak egy jobb csapattól, ne pedig azt amit most, hogy mit akarunk mi ebben a PO-ba??!! És legfőképpen a meccs kimenetelétől függetlenül jó játékot lássak és az akaratot, hogy ezek megtesznek minent ne pedig ezt az ötlettelen konzervatív és érthetetlen indiszponált szarkupacot ami jellemzi őket a potens csapatokkal szemben és most már a szar csapatok ellen is lásd miami. Plusz van egy olyan félelmem és persze ebbe is bele lehet kötni de megérteném, ha Brady beleunna már ebbe a tesco válogatott hozzáállásba és mivel nincs már szerződése elmegy egy olyan csapathoz “levezetni” ahol reális esélye lenne akár nyerni még egy gyűrűt de mindenképp egy olyanhoz ahol megpróbálhatná mert van körülötte ahhoz méltó gárda. Mondjuk pl a Chargers. Akikkel játszunk is jövőre. Na az egy érdekes összecsapás lenne. Sajnálnám de abszolút megérteném, ha egy ilyen döntést meghozna és egy rossz szava nem lehetne senkinek. Ez olyan lenne mint LeBron LA-be igazolása és nem olyan mint amikor a Heatbe ment.

Ostobaság SB elvárást támasztani..ez nem az a sport..aki így áll hozzá, az irreálisan gondolkodik..és 18 évből 9-ben csalódott volt..

 

 

Így van! Akkor csalódott volt. Nagyon jól mondod. Az elvárás de nevezhetjük vágynak ha az jobban tetszik az minden szezon előtt és alatt a bajnoki cím. Mivel, hogy ezért játszák és ez is mint minden sport nagyonis az a sport. De ha te nem így gondolod szíved joga de ez esetben kétlem, hogy bármi nemű sportot is valaha űztél. És akkor egy jó tanács, ne is kezdj bele. 

Mondjuk erről megkérdezném Bradyt mi a véleménye. Gondolom nem az, hogy itt csak minden második évben vagy harmadikban elvárás akár önmagával szemben a döntő. :)

Én ne keverjük össsze azt a két dolgot, hogy elvárás magaddal szemben, a csapatoddal szemben, vagy mint szurkoló a kedvenc csapatoddal szemben stb hogy igenis a bajnoki cím a cél és ezért tegyen meg mindenki amit csak tud, ellenben azzal, hogy nem lehet mindig nyerni és az igenis csalódás amit fel lehet használni motívációként éd legközelebb ismét ezzel a céllal odaállni.

 

Plusz a burkolt becsmérlő szavaidat tedd meg kérlek, hogy mellőzöd. Azért mert más véleményen vannak emberek veled ellentétben plusz azt gondolod, hogy te véleményed az egyetlen és kőbe vésett igazság attól még egyrészt nem biztos, másrészt a legprimitívebb dolog ilyen jelzőket dobálni és egyszerűen elérvényteleníteni egy egyszerű “ostobaság” odaszúrásáv mások véleményének és gondolkodásának az érvényét...

Úgysem fogsz egyetérteni itt azokkal akik más álláspontot képviselnek de kezd úgy tűnni már csak ennyi telik és a kommenteket olvasva színte egyedül hugyozol széllel szemben...

" a kommenteket olvasva színte egyedül hugyozol széllel szemben... "

nem csodálom hogy nem érted amit írok, ha ezt is így látod..

Kiábránditóan gyenge játék a liga egyik legrosszabb csapata ellen! Eddig a védelem hozta a mérközéseket, sajnos  most ők is betliztek. A továbbiakról ezek után nem is érdemes beszélni. Bár az is igaz hogy a remény hal meg utóljára! Boldog ÚJ Évet, és minden jót kivánok a Hazafiak nagy családjának

Az előző cikkhez már leírtam hosszan a véleményem, ezért még egy keveset tennék hozzá.

Amiben lehet bízni:

Az elmúlt években sem játékban, sem játékosállományban nem mi voltunk a legjobbak. Ezt bátran kimerem jelenteni, mégis ott voltunk a végelszámolásnál, mert egyrészt a BB- Brady kettősnek akkora PO rutinja van, mint az egész ligának kb, ha irányító-edző párost veszünk.

Emellett döbbenetes rutinjuk van a kiélezett kulcshelyzetek megoldásában, ami szintén nagyon fontos.(Lásd tavaly hiába volt végig jó Goff, az SB-ben kb. azt sem tudta, hogy milyen rendezvényen van), mert amikor egy meccsen dől el minden, nem lehet többé javítani, adott esetben egyetlen playen áll vagy bukik az egész szezonod, a mennyország vagy a pokol, akkor ott már nem a képességek, hanem a rutin és a fej fog dönteni.

Ebben bízhatunk.

A defense miatt én kevésbé aggódom, teljesen konstansan nem is lehet fenntartani azt a teljesítményt, amit idén hoztak, sajnos pont a végére fogytak el kicsit, de Billt ismerve a PO-ra felszívják magukat.

Az offense más tészta. Ami igazán aggasztó az Brady. Én csak miatta aggódom, amíg az elmúlt években voltak is folyamatosan gondok, de ő hozta magát, addig idén szinte konzisztensen gyenge, időnkénti jobb teljesítménnyel, míg korábban ennek az ellenkezője volt. Néha szar volt, de összességében jó. Tegnap is ez az INT....érthetetlen, mintha nem is ő lett volna, akkora homály volt.

Az elkapósor nevek és képességek alapján nem olyan rossz, mint ahogy játszanak. Korábban egy Hogan mondjuk, vagy Amendola sem volt feltétlen elit képességű valahogy mégis működött, tavaly is már gyenge volt ez az állomány, emlékszem páran, hogy imádkoztak, hogy jöjjön Gordon.

Míg korábban rosszabb elkapók itt feljavultak(Lafell, Danny, Hogan például), most alapjában véve jobb képességűek lesznek egyre rosszabbak. Sanu nem rossz képességű, volt remek meccse is itt, azóta csak megy lefele. Harry nem lehet annyira tehetségtelen, ha BB élete első first pickjét adta érte, mégsem találjuk a helyét és lassan többet használjuk futásnál, mint elkapásnál. Dorsettel kurva jó kémiája volt Bradynek és a srác az idény elején mindent megfogott ami felé repült, a sérülése óta többet mozizza a meccset a pálya széléről, mint a nagymamám. Nem értem.

Valahogy a coaching munkát nem érzem jónak,hogy ebből az állományból egy egész idény alatt ennyi lehetett kihozni. Amikor idény elején azt se tudtuk ki maradjon rosteren, mert Meyers pazar a preseasonben, Dorsett-el nagyon megvan a kémia, Harry első kör,  Demaryus Thomas és Gordon is jó. Olszewski szintén kéne, mert visszahordás, Edelman meg Edelman és ehhez még jött egy AB később...

Egy másik támadóoldali coaching mistake, ami súlyos, hogy a TE kérdés teljesen megoldatlan lett, a nyugdíjas, negyvenéves Watson nem megoldás, ami látszott is mikor elküldtük, majd kelletlen visszajött, mert nem lett jobb.. erre valamit ki kellett volna találni, ez súlyos hiba, szinte tight end játék nélkül hoztuk le az idényt, kész csoda, hogy ennyit nyertünk.(Közben Jacob Hollister meg kezdő játékossá érett Seattleben. Igaz, ezt nem lehetett látni, annyit volt itt sérült.)

 

A legfontosabb ezzel együtt is azt tartom, hogy az O-line-t minél tovább erősíteni, hogy tudjon menni a futás és Tom-ot megvédjük, hátha a PO rutinjával a kulcshelyzeteket az ilyenkor szokásos elképesztő koncentrálságával képes lesz megoldani.. másban nem tudok bízni offense oldalon és remélni, hogy a védelmet Bill összerántja a PO-ra megint.

 

Elég furcsa alapszakasz szezon van a Pats mögött. Az első 2 hónapban nagyon jól játszott a csapat, már túl jól is, aztán a második 2 hónapban visszaesett. Ez fordítva szokott lenni.

A védelem többségében nagyon jól szerepelt, sajnos pont a tegnapi meccsen voltak indiszponáltabbak. A támadóknál sajnos hetek óta nem lehet érezni a szikrát, vagy az átütő erőt. Vannak persze felvillanások (Buffalo), amikor működik a passz és a futás is. Hogy miért ilyen a támadójátékunk annak okát soha nem fogjuk megtudni.

Ami sajnos tényleg a legrosszabb, hogy nem hazai pályán fogunk játszani, hanem utazni kell és a sérüléssel küzdő játékosok nem tudnak pihenni a Wild Card hétvége alatt. (Edelman, JMC)

Összességében én a rájátszásban a Patstől védelmi háborúkra számítok és nem pont gazdag mérkőzésekre. Szerintem pont háborús meccsekből most nem jönnénk ki jól. Főleg úgy, hogy a legjobb elkapó, Edelman sérült.Az sem lenne hátrány, ha esős meccs lenne, talán ahhoz jobban tudunk alkalmazkodni.

Mindig tudtuk, hogy eljön az az időszak amikor leszálló ágba kerül a csapat (de furcsa ezt 12-4 után leírni), de mit mondjanak más csapatok drukkerei, ők is voltak fent és lent. (Atlanta, Dallas, Philadelphia)

Nem tudom meddig jut a csapat a rájátszásban, csak azt szeretném látni a játékosoktól, hogy van bennük tűz és győzelmi akarás, ami ki is jön a pályán. Go Pats!

Nos, valóban. Minden relatív. A Rams még a rájátszásba se jutott be. Ennél már most többet kihoztunk az évből. Csak nem ehhez szoktunk. Az elmúlt évek Pats szurkolójának ez sovány, egy Oakland szurkolónak maga a csoda. Szerintem is valami véget ér, de BB, Brady és a rájátszás kapcsolata miatt még reménykedem, hogy tovább eljutunk -  saját szemünkkel underdogként - mint amit jelenleg vizionálunk. 

Szerintem már fentebb kimerítették a témát nem is szaporítom a szót. A meccs alatt már kitomboltam magam... 😆 Utólag is bocsánat ha valakinek elrontottam a szórakozását.

Ahogy BB szokta mondani csak az az egy meccs számít ami a következő, azt kell megnyerni. Az, hogy mi volt eddig vagy mi lesz utána nem számít. Én így is ülök le jövő héten a TV elé. A rájátszásban bármi megtörténhet, Én továbbra is bízok a védelemben. Ki kell élvezni minden percet amin láthatjuk Bradyt.

 

Ha valaki nem bízik a csapatban megértem,mert idén volt miért bosszankodni de volt minek örülni is. Lehet betlizett 1-2 alkalommal a védelem de azért a csapat jövője szempontjából azért nem mindegy,hogy BB tud olyan csapatot is építeni ami Bradyék "nélkül" is tud meccseket nyerni, nem is akármennyit. 

Jó szurkolást jövő hétre! Go Pats! 

 

 

 

Válasz ArnoldPatsenegger üzenetére

Ezt kifejtenéd? Bradyék nélkül is tud meccseket nyerni részre szeretnék kapni egy kis magyarázatot :D

Ha láttad idén az összes meccset akkor tudod mire Gondolok, amúgy pont ezért is írtam idézőjelbe.

Itt valamit nem értek! Sikerült egy 4-11-es csapat szintjét is alulmúlnunk otthon! Itt most vagy taktikáztunk, ami nem szokott bejönni, vagy ennyire silány jelenleg a csapat, ami viszont nem sok jót mutat a rájátszásra, ahol jóval jobb csapatok várják az ellenfeleket! Én lennék a legjobban meglepődve, ha ebből valamit sikerülne kihoznunk! Hajrá Pats!

Ha valaki nem értené a tegnapi teljesítményt,akkor elmondom. Annyira jól sikerült a videózás a Cinciről hogy sikerült mindent elsajátítani abból amit tudnak. A szezon elején jók (jók?) voltunk. De nem akartuk hogy tudják ezt, szarul meg nem tudtunk játszani, levideoztunk hát egy igazán szar csapatot. És láss csodát, mi ebben is jók vagyunk mint tudjuk. Sikerült szarul játszani utána. Most remélem megneznek egy olyan csapatot is aki jól játszik.

Viccet félretéve, szerintem nem Brady-BB korszak végét kell vizionalni, csak látni kell hogy mi mindig ott vagyunk az elején, nekünk kukazni kell.Nekunk nincs egy Thomas elkaponk mint Breesnek, ember az a srác amit a közelébe (nem hozzá!!! Csak a közelébe) dobnak elkapja. Mindenki tudja hogy neki megy a passz, mégis van egy meccsen kb ezer elkapasa. Nekünk ez JE volt évekig és Gronk. Az egyik nincs, a másik roncs. Voltak próbálkozások hogy legyen olyan akinek lehet dobalni. Nem sikerült ilyen olyan okokból. 

Semmi látnivaló nincs itt. Tegnap engem is szétvetett az ideg, de egyet aludtam és az jutott eszembe, kb amióta nézek NFL t azóta csak szuperek vagyunk. Örökké nem lesz így. El vagyunk nagyon kenyeztetve. El voltunk évekig, évtizedekig. Nem vagyunk annyira rosszak. Ezt a liga már megtanulta párszor. 

Reméljük idén is meg kell tanulják. 

Ahogy szokták mondani:Innen szép nyerni. 

Nyertünk már Wild Card helyrol SB-t? 

Szerintem ez még hiányzik a keszletbol.... 

Ha kiesunk, akkoris ez lesz a legnagyszerubb NFL csapat számomra. 

A kisfiam szokta kérdezni:

-Apa, akkoris jóbarátok vagyunk ha mérges vagy rám amikor rossz vagyok? 

-Igen, mindig azok leszünk -valaszolom mindig.

Ugye értitek... 

Go Pats! Forever! 

Patriota véleményén vagyok én is. A hozzászólásokat olvasva már majdnem depressziós lettem és elgondolkodtam, hogy az elmúlt 20 évben rossz csapatnak szurkoltam, másikat kell keressek??? Hát nem!!! Pats annyi gyűrűt termelt amit a többi csapat csak az ékszerészeknél lát együtt. Szóval valahogyan csak összejöttek ezek az évek alatt. Az fájt amikor tökéletesnek tűnő szezon végén egy bukdácsoló NYG elvette tőlünk a tökéletest. Aztán megint nekifutottunk... Hajrá/Gooo Pats Forever!!

Kiírták a meccs alatt, hogy ha volt wild card meccsünk, akkor 3-3 a PO mérleg, 0 Konferencia döntő, 0 SB :)

Elöljáróban, mint már többször említettem, szezonkezdetkor, az ismert akkori nehézségeink miatt, 12-4-et +PO-t vizionáltam, persze nem ilyen alapszakasz zárással. (A helyzetünkön elgondolkodva, mit nem adnék a jövőben ilyen eredményért!) Karácsonyi Ajándék volt, Boldog Újév?...

A tegnapi förmedvényről? Mintha Nekünk egy tét nélküli, előszezon meccs lett volna, hibák tömkelegével minden csapatrészben (+edzők), csak hát december van...Néhány villanást leszámítva (Dorsett 50 yard catch és Roberts TD) a Miami focizott...

A "PO más kávéház" mondják sokan. Igen, élet-halál harc, de minden csapatnak! és ehhez nemcsak "PO-rutin", hanem jó "harcosok" is kellenek. Remélem a Titánok ellen elővesszük azt a néhányat, akik Nálunk vannak és egészségesek (pl. Roberts, Burkhead, Bolden, Guy stb.) és a már jóllakott "öregek" is összeszedik magukat...

(Jutunk, ameddig jutunk, de Én már a jövő évi csapatra vagyok kiváncsi...és földrengés szerű változásokat várok. :))

Olvasva a fenti hozzászólásokat, sok újat nem lehet írni a történtekkel kapcsolatban. Figyelemmel követem a kinti oldalakat, közte a Pats sajátját is és egész héten azt lehetett olvasni, azt nyilatkozták a játékosok, edzők, hogy a Miami veszélyes, ez egy nagyon fontos, " rájátszás " meccs lesz, mindent elkövetnek majd a győzelemért. Aztán láttuk, amit láttunk...  A Bills ellen úgy tűnt, hogy kezd összeállni a csapat -a támadók is, aztán tegnap mindent sikerült elkúrni.

Gilmore vélhetően bukta a legjobb D játékos címét, már a múlt héten sem volt a topon. Minden kínlódás ellenére azt lehet mondani, hogy Bradyék  csináltak annyi pontot, amennyivel illett volna nyerni , a D összeomlása engem teljesen váratlanul ért.  Odakint sem érti senki, hogy mi történt, mert  egyszerűen bután játszottak, olyan módon , ami nem méltó a szintjükhöz. Az is meglepő volt számomra, hogy menetközben sem próbáltak meg változtatni , legalábbis nem látszott. Az az utolsó drive pedig megalázó volt.

Ennek ellenére a D látványosan feljavulhat a jövő hétre, de a támadók számomra egy nagy kérdőjel továbbra is. A fal aránylag jól működött, de JE -t nem tudom mi tartja még össze  és nem látom senkiben, hogy kulcsemberré tud előrelépni majd.

Brady labdaeladása szintén méltatlan volt a szintjéhez, de az látszott, hogy ha védelmet kap, akkor még nem lehet őt leírni. 

Jelenleg nagyon fogadkoznak a játékosok a hétvégével kapcsolatban, ez a Titans igen egyben van, nehéz ellenfél lesz ,vasárnap hajnalban mindenki látni fogja, mennyi van még  ebben a csapatban.  Aztán vagy lehet írni a szezonértékelőket, vagy készülni a következő meccsre. Majd meglátjuk.

 

 

Idén a harmatgyenge NFC Kelettel játszottunk.4 meccs - 4 győzelem.

Jövőre az NFC Nyugat lesz soron.Niners,Seahawks,Rams,Cardinals.....

Ebből nem lesz 4 győzelem...

Addig még bármi lehet, lesz egy hosszú offseason is közben. Tavaly ilyenkor ugyanezt mondtuk az NFC kelettel kapcsolatban is és mégis 4 win :) 

Első benyomás... Götterdämmerung. Mondjuk pont a nemhalak elleni meccsel kapcsolatban nem voltak illúzióim, azoktól mindig fázok (női megérzésem most sem hagyott cserben, a köv. hétfőt már előre úgy szerveztem, hogy ne legyen gond ha egész nap mosott kaki leszek :D ), de ez a tegnapi a legvadabb elképzeléseimet is felülmúlta. Vagyis alul. Szerintem direkt csinálják a fiúk, létezhetetlen ez a teljesítmény. Na mindegy, szurkolunk - mást úgysem tehetünk.

Boldog Új Évet mindenkinek!

Válasz Béla üzenetére

A meccs vasàrnap hajnalban lesz nem hétfőn hajnalban.

Tudom, de a hajnali meccsek után nem szoktam tudni aludni. Meg előtte sem, mert félek, hogy elalszok:D Így hétfőre kell időzíteni a nyugis napot...

Ezt a tegnapit felfoghatjuk úgy is, h szerettek volna még egy edzőmeccset otthon, a 3 igazán fontos idegenbeli mérkőzések előtt.. 😂 

Háááát! Valahol olvastam, hogy hát-al nem kezdünk mondatot, DE valószínűleg Ő nem látta a tegnapi Pats meccset! Mondhatjuk, hogy váratlanul ért a vereség? Igen is és nem is. Azért sokat gyengélkedtünk az ősz folyamán, de ezt jobbára a támadóinknak köszönhettük. A mostani vereség ezért nem lenne váratlan és +lepő, de eddig a védelem azért hozta ami szükségeltetett. Most váratlanul(!) betliztek és ez sokkolt szinte mindenkit. Fel kell tenni a fő kérdést velük kapcsolatban. Ez csak pillanatnyi leolvadás volt, vagy egy komoly formahanyatlás? Előbbi esetén  van remény, utóbbi esetben elég lesz nekem felvételről nézegetni a további mérkőzéseket. Valaki írta előttem, hogy egyet aludva másképpen viszonyulunk a tegnap esti produkcióhoz! Ez tökéletesen igaz! A meccs után azon gondolkodtam, hogy -mivel kb. egyenlő a távolság mindkét irányban- Dunának vagy a Tiszának menjek, de kipihenve ébredve és megnézve a vizek hőmérsékletét(4-5 C) már le is tettem erről a szándékomról. Viszont nekem is -túl a sikervágyon- azért is óhajtódna minél több mérkőzést látni, mert párás szemekkel fogok majd valamikor visszaemlékezni, hogy láthattam élőben még minden idők legnagyobb irányítóját játszani. Sajnos ebben az évben összejöttek a bajok amelyek főleg a támadó szekciót érintette. Elveszítettük a centert és a játékosmozgás sem nekünk kedvezett. Az, amely sok-sok éven át a sikereink egyik forrása volt. Sajnos meg kell eddig állapítani, hogy Tavaly még itt volt nekünk az utolérhetetlen Gronk, a rájátszások biztos kezű mágusa Amendola és két éve még együtt virított a Dola, Hogen és Edelman triumvirátus. Most ezekből a támadókból egyedül Julius maradt és a pótlások eddig nem nagyon mutattak tartós Pats szintű játékot. Felvillanások voltak, de konzisztens jó teljesítmény elmaradt. Sajnos a nagyság ára ez, mert nem horgászhatunk a kiváló játékosok között csak pecázgatunk. Viszont ez az őszi szezon arra is nagyon jó volt, hogy némi cukormázzal leöntve megkaptuk azt, hogy mi vár ránk, amikor szögre akasztják a nagyjaink a sisakot és eldobják az edzői "tablet-t".

Sziasztok!

Kissé lenyugodva a tegnapi mccs után pár dolog:

1. Szidjuk az elkapó sort, miközben Kraft kirúgta a legjobb WR-t. AB, ha bűnös is lenne, már rég letudta volna a büntetését! 
2. Örüljünk hogy látjuk TB-t játszani? Így? Minek? Se pontosság, se tűz! 

3. Gilmore, inkább nem is mondok semmit! Az okos nyilatkozata óta halálba szopatja minden arrajáró elkapó.
4. Nulla pass rush, katasztrófális secondary.

5. O fal. Andrews egyszer talán felépül!
6. Az az érzésem, hogy mindenki elfáradt és/vagy megöregedett! BB, JMD, TB, stb....

7. Jó lenne ha az arcoskodás helyett tényleg mindenki tenné a dolgát! Kevesebb insta, több foci!

GO PATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hagyjuk már ezt a Brown storyt. Hülyeséget csinált az biztos.Sajnos van gond a fejében bőven.Ha nem rúgjuk ki sem játszott volna,mert a liga nem engedte volna.

Még kell pár éjszaka!

1, Nagyon igazad van AB-vel kapcsolatban. Úgy kellett volna a csapatnak egy jó elkapó, de főleg egy olyan játékos, akit csak nézegethettünk volna a pálya mellett, mert nem játszhat és csak a fizetéséért jár be. Pénzünk van dögivel!

2, Igen örülök, hogy láthatom játszani. Mellesleg egymás sarkát tapossák a jobbnál jobb irányítók akiket a 32. helyrőé draftolhatunk: Stidham is játszott és tudod hogyan?

3, Gilmore múltkori meccsén egyszer hibázott és a mostani volt a gyenge mérkőzése. Mellesleg 16 meccs van!

4, Voltak siettetéseink, de most nem.

5, Nem csak egy kiváló játékost veszítettünk el Andrews betegségével, de a stabilitást és a biztos pontot! Összeszokottságról ne is beszéljünk.

6, Apám mondta anno, hogy aki fiatalon meg nem hal, az csak-csak megöregszik. Brady-nek nem azért nincs ideje a dobás előtt mert megöregedett. Az elemzéseknél lehetett nézegetni, hogy rengetegszer mennyire nincs szabad elkapója. Egy sem!

7, Ezt ki is hagynám, mert azt hiszem nem azon múlik mert nem tesznek eleget érte.

És tényleg go PATS!

 

A tegnapi teljesítmény egyszerűen elfogadhatatlan,mind az edzőktől,mind a játékosoktól. A tavalyi Titans elleni meccsre emlékeztetett.Akkor és most sem éreztem a győzni akarást a csapattól.Hogy ,miért történt ez csak Ők tudják. Abban biztos vagyok,hogy a becsületükért játszanak mostantól és 110%-on fognak pörögni.Hogy mindez mire lesz elég majd kiderül. Go Pats!

Az első benyomás, hogy örülök, hogy nem kellett ma reggel avval kezdeni a napot, hogy új tv-t vegyek. Megúszta hamutartó, távirányító és minden más becsapódás nélkül. Inkább az üres sörös dobozokon vezettem le a feszkot. A 3. SB győzelem óta szurkolok eme csodának amit eddig láttam. De ilyet, mint tegnap este, nem emlékszem rá. Ennyire hitehagyott, lélektelen, erőtlen, elképzelés nélküli játékot nem láttam. Egy percig se (talán de) éreztem a győzni akarást. Mintha senki se lett volna a pályán fejben. Vagy már előrébb jártak. Ez mind a játékos, mind az edzői oldalra érvényes. 

Lehet magyarázni, hogy sérült az O-fal fele, meg JE, meg ez, meg az... De a WR brigád DROP szinten liga első, a fal (tegnap relatíve jó volt) egy kuka, TB szintén. Az eddigi liga elit D az semmit nem ért tegnap, főleg a DPOY emberünkkel az élen. Csak én nem szívattam meg, mert nem voltam ott.... Az, hogy a liga 27. Offense átmegy, mint kés a vajon a liga 1-2. Defensen az vicc. Ez a keret, ebből kell építkezni, ha tetszik, ha nem.

Nem tudom ez mire lesz elég a WC körben. De bízom a csapatban a tegnapi játék ellenére is. Mert tudván, hogy a PO egy másik kategória, és ott nekünk van tapasztalatunk bőven. Még ha ki is kapnánk (nem akarom) akkor is jó volt látni +1 hetet a csapatot. Ha meg nyerünk, akkor a KC ellen jöhet a revans, és a tavalyi végeredmény.

GO PATS!!!!

Szezon elején ezek voltak a BOLD tippeim, hát elég sok maradt nem teljesült vágyálom szinten:

1. Oda-vissza elverjük a Miami-t. (Idén sem sikerült.) 👍

2. Az ESPN (és a Colts) nem talál ki ellenünk semmit. (Ha ők nem is, de egy mini spygate csak összejött.) ✊

3. Goodell nem akar idén elkaszálni minket. (AB felfüggesztését végig lebegetve csak kitolt velünk.) 👍

4. Gost lesérül/sokat hibázik, ezért egy idő után (novembertől) Bailey végzi helyette a rúgásokat. (Lesérült, de nem Bailey rúgott helyette.) ✊

5. Winovich lesz az új Clay Matthews. (Sajnos nem lett.) 👍

6. Olszewski 3+TD-t csinál visszahordásból. (Sajnos nem csinált.) 👍

7. Visszajön Gronk és Chandler Jones és Randy Moss és...... (Sajnos nem jöttek vissza.) 👍

Az elmúlt 15 óra búskomor bejegyzéseire reagálva: Bent vagyunk a rájátszásban!!! Eggyel több meccset láthatunk! Még mindig nyerhetünk SB-t!

Itt most egy másik 12-es mezszámú kedvencemet idézném: R-E-L-A-X!!! 

Inkább ez, mint a Giants az SBn egy 16-0os alapszakasz után. Komolyan az igazi foci most kezdődik..

Aki meg Harryre rámondja most, hogy bust annak meg jusson eszébe h a fél szezont IR-en töltötte és nem egy könnyű playbookot kell megtanulni....ha - és ne legyen úgy - 2év múlva ilyenkor is hasonló számokat hoz, akkor már bust inkább...Go Pats és kell a francnak 2.seed

Igazán a meccs utáni sajtótájékoztató egyik részlete szomorított el. Megkérdezték BB-t az első félidő végi "57 sec van hátra, 3 időkérésünk van és 40-45 yard kell egy elfogadható FG kísérlethez" szituációról: "...Michel negatív yardos futása eldöntötte a kérdést...rossz lett a mezőnybeli pozíciónk...és nem akartuk, hogy az időkéréseink miatt visszajusson a labda az ellenfélhez..." TB nyilatkozata ugyanerről: "...Nem teljesítettünk jól, tehát megértem a döntést...." Két hitehagyott ikon, aki nem bízik a csapatában, szinte "fél" az egyik liga utolsó ellenféltől. Elkeserítő!!! Hol van már a tavalyi hó, hol vannak már az 1 perces drillek!...már a megpróbálásáról is lemondtunk. :(

Lehet, hogy az edzői gárda tényleg rossz döntést hozott abban a szituációban, ők is emberek. Viszont szerencsére viszonylag ritkán szoktak rossz döntést hozni, így bízhatunk benne hogy a következő meccsen jobb döntések születnek! :)

Sajnos nem értettél meg! Nem a döntés minősítése az érdekes, hanem a hitehagyott indokok!!!

(Egyébként szoros állásnál nincs még egy csapat, amelyik ilyen szituban nem próbál pontot szerezni!)

Végigolvasva a mai cikkek hozzászólásait, szeretném levonni a konklúziót (még ha nem is kérte senki, és különben is ki vagyok én):

Pesszimisták:
Ez SZÉGYEN!
BB, TB, JMD vonuljon vissza!
Már sose lesz csapat Bostonban!
A védelmi guru kimúlt.
JMD támadójátéka egy óvodás szintjén van, meg különben sem lehet megtanulni. (Ha így van, akkor mi a francért nem egyszerűsítenek rajta: a Miami sémája biztos egyszerű mint a faék, az elkapók mégis méterekre kerültek a védőktől, csak én nem találtam volna meg őket.)

Realisták:
Évek óta hátul draftolunk, többnyire nincs 1. kör, ha van akkor sem ér szart sem!
Tudtuk hogy gond lesz a csapattal, elég gyatra lett a támadósor.
Ennyi (fontos) kiesőt (Gronk, Andrews, Develin) nem lehet pótolni.
A legfájóbb helyen jöttek a sérülések.
Nem sikerült tisztességes elkapót szerezni, aki jött, ment is vagy lesérült.
A védelem sokáig megmentett bennünket, de hát ők sem istenek.
Amikor a O-line tartott, akkor még volt támadójátékunk is.
Nagyon szép eredmény ez, sorban 46-szor nyertük meg a csoportot sorozatban, és 124-szer lett pozitív a mérleg. Bezzeg a Browns és az Okland hogy örülne akár egynek is ebből.
Jövőre sok pénzünk lesz, idejön a fél liga.

Optimisták:
Így a könnyebb ágra kerültünk.
Jó is hogy lesz egy felhozó mérkőzés.
Idegenben jobb a mérlegünk!
Nincs értelme otthon játszani a Chiefs ellen (ha eljutunk oda) mert az idén úgyis meleg lesz januárban.
Eddig csak rejtegettük a playbook-ot.
Brady tudatosan dobálta 2 m-rel az elkapók fölé a labdákat.
A héten rágyúrunk a kickoff és punt return-re, 6-6 TD-t szerzünk belőle majd.
Nehogy már az a szemét Miami harmadiknak draftoljon.

 

Már olvastam pár helyen és egyetértek azokkal, akik azt írták, hogy egy dologra biztos jó lesz a mostani gyengébb szereplés (Pats mértékkel mérve persze), hogy a divatszurkolók egy része eltűnik innen is és egyéb fórumokról is. Komolyan mondom vicc ez a sírás-rívás, nem szoktam nagyon kommentelgetni, de ez, ami egy ideje már megy itt elég gáz.

Úgy gondolom sokan azt nem veszik figyelembe, hogy ez az idény egy más megközelítésről szól. Eddig kb. az volt a lényeg nagyon leegyszerűsítve, hogy szerezzünk több pontot, mint amennyit a védelmünk enged. Igen, ez látványos, sok pont van, Brady rommá passzolja magát és minden meccsen szerzünk 30-40 pontot.

Aztán most van a jelenlegi szezon, ahol fordult a kocka, a cél az, hogy gyengécske támadóegységünk által megszerzett 20-25 pont fölé a védelem ne engedje az ellenfél csapatát. Ez nyilván sok embernek nem annyira látványos, nincs annyi pont, nincs annyi epic offense pont.

Én személy szerint ugyanúgy értékelem a védelem megmozdulásait is és ugyanúgy felugrok egy nagyobb szerelés, interception láttán, mint egy TD-nél akár.

A másik ami elég gáz szerintem, hogy a támadók gyengélkedése kapcsán a 60-70% Brady-t ekézi.  Amióta van magyar közvetítés, azóta követem az NFL-t és így a Pats-et is. Azóta volt olyan év, amikor gyengébb volt elkapósor, volt amikor a támadófal, de olyan, mint az idei szerintem még nem. Az egyetlen valamirevaló elkapónk a félig sérült JE, ami szerintem sokat elmond a többiek kvalitásairól. A támadófal pedig a másik fele, elképesztően gyengék. Nyilván Brady sem olyan már, mint fénykorában, de azért ne varrjuk már a nyakába a körülmények ismeretében az O idei gyengélkedését. Hozzáteszem, a 26.2-es meccsenkénti pontátlag így is liga hetedik.

Összefoglalva én részemről hálás vagyok, hogy az elmúlt 19 évben láthattam ezt a csapatot - egyszer élőben is sikerült - és csak annyi megjegyzést tennék a fanyalgóknak, hogy majd akkor is ilyen lelkesedéssel kommentelgessenek az aktuális mérkőzésről, amikor pár év múlva nem lesz TB, nem lesz BB és mondjuk csak három évente jut be a csapat a rájátszásba nulla SB eséllyel. Akkor - akik még itt lesznek - remélem felfogják, hogy mekkora dolog az, amit a csapat véghez vitt az elmúlt közel 20 évben és olyan dolgokat, mint a Superbowl mi NE szurkolók gyakorlatilag természetes dolognak tekintettünk majdnem minden évben.

Kicsit hosszúra sikerült, de jólesett. :)

Kedves Szerkesztők és Szurkolótársak! Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Nektek!

Elárulnád kérlek h mi a különbség a divat drukker és egy vérbeli magyar patriota között?

A vérbeli az int-nek is a helyéről felugorva örül, a divat meg csak a TD-nek tud örülni? A vérbeli ha a fiúk szarul játszanak és kikapnak egy szinte liga utolsó csapat ellen, akkor azt mondja h nem baj, mert a körülmények meg különben is köszönöm ezt a 19 évet..., a divat meg nem akar hinni a szemének és lehordja őket a sárga föld alá?

Én úgy gondolom h aki veszi a fáradságot és regisztrál az oldalra és ne adj isten meg hozzá is szól egy-egy cikkhez az nem divatból teszi. Vagy ha a komment nem a Te ízlésednek megfelelő, akkor az már nem is vérbeli szurkoló és kopjon le az oldalról?

Szomorú h nem vagy képes elfogadni mások véleményét és burkoltan már minősíted is őket...

Azért Boldog Új Esztendőt Neked és szurkoló társaimnak, legyenek azok divatból vagy vérbeli meggyőződésből itt (:

Szerintem egyszerű a válasz..a divat az aki a sikerek MIATT érkezett, és elvárja azokat továbbra is, majd mikor azok értelemszerűen elmaradnak huzamosabb ideig, akkor távozik is..oda ahol az új sikercsapat épült.

Mert aki nem divatból lett az, az pontosan tudja hogy ez mekkora csoda, hogy ennyi SB-t játszottunk az elmúlt 18 évben. Márpedig a csodákat nem lehet elvárni..azokat megélni kell!

Aki erre az oldalra regisztrál, annak a "GoPats! Forever" a hitvallása és nem öltözködik át folyton, hanem, ha kell, belerohad az egyszer felvett gúnyájába. Aztán vérmérséklete, habitusa alapján azt ír a látottakról, amit akar/gondol. Ha akar lepöcköli a kellemetlen látottakat és nosztalgiázik, ha akar csak a keserű vagy örömteli pillanatnak él vagy esetleg kíváncsi a jövőre is. Sőt az is lehet, hogy hol ilyen, hol olyan. Akármilyen típusú is, nem hülye, azaz pontosan tudja, hogy az NFL nem a spanyol gurulós focibajnokság és a Pats dinasztikus szereplése örökké tarthatatlan, közelegnek az "ínségesebb" évek, tehát már régen lelépett volna, ha a forever nem azt jelentené számára, hogy: mindhalálig.

Kb én is ennyi ideje nézem a Pats-et, csupán egy évvel régebben és nem nagyon szoktam irogatni. Sok dologban egyetértek veled, van, amiben nem, de ez így természetes. Igazad van, hogy az idei játék más, mint a korábbiak, talán már a tavalyi is az volt. Mindez azért felvet pár kérdést bennem: gurulós focit idézve: ha nézed és kedveled a Pool, vagy a City, netán a korábbi Barca, Real játékát, egyáltalán a kreatív, ötletes támadó focit, akkor örülni kell-e annak, hogy hirtelen megjön Mou az olasz védelmi gurukkal, betolja a kapu elé a buszt és széttrollkodja a focit, mégha eredménnyel teszi is ezt. (Személy szerint én tudom kedvelni mindkettőt, ha azt magas szinten művelik, ezért tetszik a mai Pool és az Atleti is, bár az utóbbi erősen változóban) Nem-e pont azért kezdtünk el szurkolni a Pats-nek anno, mert jobb volt ezt a fajta játékot nézni, mint mondjuk a Ravens-ét?

Bradyvel kapcsolatban se okvetlenül egyezik a véleményünk, a számok szerint sajnos erősen közepes teljesítményt nyújt, nyomás alatt pedig kifejezetten gyengét (az nfl egyik leggyengébbjét). Olyan, mintha a csapatot készítenék fel egy átlagos game manager irányítóra. Nem értek egyet azokkal a véleményekkel, hogy minden mindegy, de jó, hogy még láthatjuk. Valóban jó volt látni az elmúlt években, de miért jó látni, no pláne miért kellene örülni egy erősen közepes teljesítménynek? Albert Flórián jut eszembe, amikor csípőre és térdere tett kézzel tudta le az utolsó éveit és nem értettem mit keres a pályán az pedig pláne nem, hogy sokan miért vannak úgy oda érte. Mondhatnám Manninget-is, aki hiába nyert gyűrűt, szánalmas volt az utolsó éveiben és rossz volt nézni. TB még nem tart ott, ahol PM, de az irány ugyanannak tűnik nekem. Ideje lenne tudomásul venni: bár TB a GOAT jelenleg és jó ideig az is marad, Idén messze nem elit irányító, csak egy mérhetetlenül nagy tapasztalattal bíró, összességében átlagos számokat (itt-ott felette, itt-ott alatta) hozó  qb (hogy azt ne mondjuk egy átlag körüli game manager irányító), aki azért a csapatban még mindig vezér lehet és akitől az ellenfelek is tartanak (mondhatni többet jelent a jelenléte, mint a játéka). Úgy tűnik elmúltak azok az idők, amikor átlagos, vagy az alatti elkapókból csinált elitet úgy, hogy volt 1-1,5 másodperce a játékra. (Amúgy érdekes: mindezzel együtt nem ez volt a leggyengébb éve a qb rating alapján). Hajlok arra, hogy ez nem egy gyengébben sikerült év, hanem a vég kezdete. Ezzel együtt pár év ezen a szinten még akár lehet benne, amivel egy jó rendszerben akár SB-t is nyerhet. De olyan támadójátékot mint a 16:0-ás szezonban már nemigen várhatunk tőle.

Reméljük a rájátszásra összekapja magát is és a csapatot is és rácáfolnak arra a statisztikára, hogy wild card körből soha sehová nem sikerült eljutni, bár erre azért nagy összegben nem tennék.

Az pedig külön érdekelne, hogy az-e az egyedüli igaz szurkoló, aki minden gyenge teljesítménynek is örül.

Azt gondolom, h. a fentiekhez értelmeset én még mindig nem tudnék hozzátenni, lehet, h. más sem, "csak" egy szakavatott, érzelemmentes szakmai elemzés.

Azt remélem, h. tegnap az idei mérleghintáról "csak" hatalmas nagyot estünk arcra, s a hétvégén még biztatón visszakapaszkodunk a stabil fenti ülésbe.

Azt kívánom, h. Mindegyikőtök a lehető legtöbb tervét váltsa valóra és az egészségét meg őrizze meg gondosan jövőre is!

Go Pats!

Sziasztok, páran leírták, hogy miért nem adunk esélyt AB84-nek, hiszen kellene a csapatnak és elnézést is kért a Twitter-en Kraft Úrtól és a csapattól.

A héten olvastam - ha jól rémlik az NFL-en -, hogy workout-on volt New Orleans-ban és szerződés nélkül távozott. Mondjuk azt eleve nem értettem, hogy akinek van egy Thomas-a annak minek kell még egy AB84 is a balhéival, de ez legyen a Szentek problémája.

Ami viszont fontos, hogy az NFL is megerősítette addig nem is játszhatna amíg a vizsgálat le nem zajlott, az meg ugye odébb van bőven. Ergo hiába lenne a csapatnál, az NFL nem adna engedélyt a játékára. Ezzel pedig bezárult a kör az "AB84-saga" körül. Megpróbáltuk Sanu-val, egyelőre nem nagy sikerrel, sokkal több lehetőség nem volt a fizetési sapka miatt.

Sajnos lassan el kell fogadnunk, hogy változás jön a csapat életében( és a mienkben is). El voltunk kényeztetve az elmúlt 10-en pár évben. Nekem is nehéz, mert szerintem az ember úgy van beállítva, hogy szeteti a rekordokat, drukkol,hogy meglegyen és làsson valamit, ami még nem volt!  Nehéz megelégedni, vagy reálisan látni és helyén kezelni a dolgokat, de ez van. Az igazi szurkoló akkor is szorít és " együtt él a csapattal", mikor kevésbé megy! Én nem is érzem,hogy lehet másnak szorítani! Ha szombat-vasárnap nem sikerül, akkor is büszkén veszem majd fel a mezem, és nem fogom elégetni a sapkámat! Sőt 5 év múlva is m3g ha rájátszás közelében sem leszünk. ( csak úgy mellékesen, ha nem veszik el azebràk tőlünk a kansas elleni meccset , mennyivel máskép nézne ki a dolog.) Egy kívánságom lenne, hogy a titánok után csapjuk meg a majom főnököket( ricsi kommentálásában) és utána az sem érdekel, hogy 10 évig playoffba se kerülünk! Go Pats!