Első benyomás: Dolphins vs. Patriots - 2. mérkőzés

Kép
EB

Ezen az estén nem történt csoda Miamiban. Ahogy várható volt, a Patriots sima meccsen 43-0-ra nyert a Dolphins ellen.

Tom Brady 28 passzából 20 volt sikeres 264 yardért és 2 TD-ért. 

Az elkapóknál bemutatkozott Antonio Brown, 8 alkalommal szállt felé a labda, négyszer el is kapta 56 yardért és 1 TD-ért. A második legsikeresebb elkapó Julian Edelman volt 4-ből 4-szer kapta el a labdát 51 yardért. Rex Burkhead 2 elkapásból 47 yardot, Philip Dorsett 3 elkapásból 39 yardot, Matt LaCosse (TE) 2 elkapásból 33 yardot ért el. Josh Gordon felé 5 alkalommal repült a labda, ebből 2-szer elkapta 19 yardért. Ugyanennyi yardot ért el James White is 3 elkapásból.

A futók közül Sony Michel kapta a legtöbb lehetőséget, 21 labdacipelésből 85 yardot ért el, szerzett 1 TD-t, de egyszer el is ejtette a labdát. Rex Burkhead 5 labdacipelésből 21 yardot, White háromból 10 yardot ért el. 

A támadófalban megsérült Wynn, ami után elég nehezen vették  fel az átvariált falemberek a mérkőzés ritmusát, de azért idővel csak sikerült. Egyelőre a sérülésről nem tudni többet. Az biztató, hogy a hírek szerint Cannon jövő héten már nagy eséllyel pályára léphet.

A védelem most is kimagasló volt. Az első 3 negyedben mindössze 2 alkalommal csinált a Dolphins 1st downt, összesen 32 yardot elérve. Sikerült négy alkalommal is labdát szerezni a levegőben, ebből kétszer Jamie Collinsnak (amit egyszer vissza is vitt TD-re), Stephon Gilmore szintén elért egy pick6-et és Devin McCourty szerezte a 4. labdát.

Adam Butler kétszer is odaért az ellenfél irányítójához és vitte földre azt, Chase Winovich 1,5 sacket ért el. Rajtuk kívül Simon, Bennett és Collins is ért el sacket.

Ami aggodalomra adhat okoz, az Stephen Gostkowski, 2 mezőnygóljából csak egyet rúgott be, 6 extra pontból pedig csak négyet. Ez semmiképpen sem jó statisztika a számára.

A csapat legközelebb hazai pályán fogadja a New York Jets csapatát.

Hozzászólás

Nem gondoltam volna hogy ennyire, de ennyire simaliba lesz... Az a rohadt 1/1 ennyire fontos lenne?! Annyira demoralizáló volt a Dolphins játékosok szemszögéből (főleg) a második félidő, hogy a végén már rendesen sajnáltam őket.

Dorsett eddig idén 7 target 7 elkapás, 117 yrd és1 td a 2 meccs alatt. Nagyon megbízható lett A fal aggodalomra ad okot, de szerencsére a TE és FB-ek most jól segítették őket.

AB azért egyszer-kétszer nem oda ment, ahova kellett volna, benn maradt neki minimum még 1 td, pesig most tudatosan vette őt többször célba TB12, nem lesz mindig ennyiszer ( kérdés, hogy viseli majd)

A védelemre nincsenek szavak, ennyire korai szakaszban nem szoktak ilyen jól játszani. Szinte mindenütt, a fal, az LB-k, a secondary tudott extrát mutatni. Ez most nem bend not break deffense az tuti.

Floresnek, szegénynek korai volt még ez a meló, rossz volt nézni, ahogy tanácstalanul ácsorog a vonal mellett. Mikor meg a “forró krumplit” elvitte Jamie Collins fel is adták, kvázi kocogott 30 yardot a td-ért, a futó is a fejét fogta, ahelyett, hogy sprintelt volna vissza.

lesz még értékmérőbb meccsünk, de a W-nek nagyon örülök

Nekem úgy rémlik Dorsett 2 TD. A 8-ból 8 elkapás is megvolt, csak Gordon OPI-ja miatt érvénytelenítették. :)

Igazi mészárlás volt! A védelem azt csinált, amit akart! Brady meg szórta a lézereket! Volt is kinek!

Gostnak szerintem ez lesz az utolsó szezonja velünk, ha ennyit hibázik! Most még elment, de élesben ezt nem lehet megengedni!

A fal szerintem tegnap Wynn kiesésével kritikus állapotba került, szerencsénk volt, hogy nem a Steelers ellen, mert azok agyonverték volna Bradyt ilyen lukas fal mellett. A Miami ettől megkímélt minket, de a Jets nem lesz ilyen kíméletes. Ha Cannon visszatér, az már egy fél siker, és Scar meg melózhat egész héten a fiúkkal, de hétvégére kell egy félstabil fal, azzal Brady már elboldogul.

Furcsa meccs volt, az első pár perc alapján akár szorosabb is lehetett volna, de a védelem megint elvette a Miami motivációját az egésztől. :) A támadásunk döcögött néha, a teljes csapatnak meg kell szoknia, hogy AB a pályán van, ráadásul tegnap ezt erőltettük is, nyilván ennek itt helye volt. De sokat kell gyakorolniuk együtt, hogy a komplex csapatmozgás összhangja meglegyen, akkor lehet a sok jó elkapót Bradynek igazán kihasználnia. A Jets ellen már látszani fog, hogy a támadóegység mennyire van egyben - including fal. :) :)

 

Én csak azt nem értettem, hogy miért kellett még 37-0-nál is TB-nek visszamennie egy olyan támadófal mögé, ami kezdőjének 3/5-e kiesett és olyanok pótolják őket, akik 3 napja még a csapatnál sem voltak...

Mert a tavalyi Miami Miracle után az egész hét arról szólt a csapatnál, hogy 60 perc foci kell, nem elég 59 perc 53 másodperc. Ha egész héten ezt hangoztatta, majd lehozza Bradyt, akkor szembeköpte volna saját magát.

Szerintem BB-nek van annyi bőr az arcán, hogy ezt elviselje :) egyszerűen ésszerűtlen rizikó  sztem TB épségét kockáztatni úgy, hogy nem nyerhetsz vele semmit

Nem az elviseléssel van a gond, hanem az üzenettel. Ha 60 perc fociról papolsz egész héten, meg arról, hogy az utolsó másodpercig menni kell, tökmindegy mi van, akkor nem mondhatod azt a 4. negyed elején, hogy oké, akkor mostantól garbage time van (a csere QB behozatala nagyjából ezt jelenti). Ez olyan, mint a késések szigorú büntetése, addig működik, amíg ő pontosan beér.

Talán pont azért kellett visszamennie, amit leírtál.

Hogy minden érintett lássa, hogy hogyan működik ez a konfiguráció. Beleértve az O falat, TB-t(!!), akinek ismernie kell őket és pontosan érezni, hogy mikor mit csinálnak, illetve az edzői stábot.

Mikor és hogyan tudnák jobban elemezni ennek az egységnek a működését, mint egy éles szituációban, egy annyira mégsem életveszélyes ellenféllel szemben?

"A csapat legközelebb hazai pályán fogadja a New York Jets csapatát." Ha minden jól én is ott leszek :)

Azért ez a védelem beton kemény, bár a Miami nem egy értékmérő csapat. 7 sack, 4 INT, 2 TD.  

Visszaemlékszem Bill bácsi mit kapott, amikor Gilmore Pats szinten mérve giga fizetést kapott, valamennyire Butler kárára. Azt hiszem az évek alatt bebizonyitotta, hogy minden pénzt megér. Ahogy DMC INT-je előtt is megnyúlt   ááá parádés

Sziasztok! Valakinek van ötlete hol érhető el már a meccs? Az ukrán és orosz oldalon még nincs fent, ahogy az ncore-on sem. Előre is köszi a válasz(oka)t. Go Pats! :)

Múltkor is csak du. került fel core-ra.

Hát ez egy edzőmeccs szerűség volt, amiről persze a csapatunk nem tehet. Az első félidő TB-AB egymáshoz szoktatásáról szólt, a 2. félidőben pedig a def. gyakorolta a sack-eket és az INT-eket. Kicsit elkeserítő viszont, hogy ezen a héten is kiesett egy falember, ha ez így folytatódik Scar is tehetetlen lesz. Remélem Wynn sérülése sem végleges és Cannon is hamarosan visszatérhet. Kellemes meglepetés volt számomra LaCosse két villanása, viszont Olszewski return-jeitől többet vártam. Kicsit soknak tartom az offense 6 büntetését (benne 3 holding és 2 OPI) akkor is, ha ennek fele offsetting/declined volt.

Mondjuk a háromból két holdingot szerencsétlen Newhouse-ra dobtak, aki kis túlzással még azt sem tudta, milyen rendezvényen van...

 

(amúgy ezeket a vállal ütközéseket eddig is fújták PI-nek? Nekem eddig nagyon nem rémlettek ilyen esetekre dobott zászlók, de idén nagyon sokat látok belőle. Nem csak a mi neccseinken)

Így igaz, Newhause-nak volt két holdingja, de mindkettőt törölték, mert 3.down-nál volt és incomplet passz lett AB ill. White felé. :)

Tavaly még nem fújták őket, de az idén erre külön rámennek, amit közöltek is a csapatokkal. Csak egy játékos nehezen áll át erre, merthogy évekig büntetlenül mehetett.

Tipikus Bill Belichick:

"If you don't let them score, you can't lose."

"Ha nem engeded, hogy pontokat szerezzenek, akkor nem veszíthetsz."  :)

 

A hírek szerint Wynn lábujj sérüléssel bajlódik és ma lesz egy MRI vizsgálata.

Genya egy sérülés tud az is lenni, ráadásul biztosra vehető, hogy megpróbálnak majd szándékosan rátaposni, ha eljön az ideje.

Ja, ja... Amíg nem tört el a nagy ujj a jobb lábamon, addig nem is tudtam, hogy milyen sok mozdulatnál használom.

Kitámasztás, egyensúly, főleg egy falembernél nagy a terhelés a lábujjakon. De mondjuk elmondható ez a többiekre is.