EMLÉKEZTETŐ!! - THPFC Fantasy Bajnokság 2021

Kép
fantasy

Nyakunkon az NFL Fantasy draft szezon, így természetesen folytatjuk a két éve indított THPFC ligákat is. A tavalyi év végeredményei alapján lejjebb találhatjátok a linken, hogy ki melyik ligában játszhat idén.

Aki magára ismer kérem, hogy ezen a linken írja be az email címét a csapata neve mellé, hogy ki tudjam mindenkinek személyesen küldeni a ligája linkjét. Ez azért szükséges, hogy minél kevesebb kavarodás legyen.

Aki nem szeretne idén játszani, az szintén jelezze itt kommentben, vagy a linken a csapata neve mellett.

FONTOS! Jelentkezési határidő augusztus 23. 22:00.

Aki eddig az időpontig nem írja be az email címét a linken, azt úgy veszem, hogy idén nem szeretne játszani. Ha valaki mégis a határidő után jelentkezne, akkor automatikusan a legalsó osztályba lesz sorolva.

Természetesen új játékosok is jelentkezhetnek. Ők szintén a linken az "új csapat" oszlopban (táblázat vége) jelentkezzenek és augusztus 23.-a után besorolásra kerülnek.

Draft időpontok:

Csapatvédős ligák: 2021. szeptember 2. 21:00

IDP ligák: 2021. szeptember 3. 21:00

 

Feljutók/kiesők:

Minden ligában lesz 3 feljutó (a döntőt játszó két csapat és az alapszakasz győztes - ha benne van a döntőben, akkor a 3-ik helyezet) és a 3 kieső (utolsó 3 csapat a végső, azaz a rájátszások utáni sorrendben)

 

Hajrá Pats!

 

10.1.3

10.1.3

10.1.3

Hozzászólás

Sziasztok,

Kérlek a kovacssebo@gmail.com-mal tegyetek majd egy ligába (az én e-mail címem fejesimi1993@gmail.com). Sima és idp-s ligába is jelentkeztünk.

Nagyon köszi a szervezést! ;) 

Sziasztok, a csapatvédős draftot nem lehetne áttenni 1-ére. Pont a gurulós Magyar-Angollal esik egybe.

Én is köszönöm a szervezést és mindenkinek jó játékot!