EMLÉKEZTETŐ!! - THPFC Fantasy Bajnokság 2021

Kép
fantasy

Nyakunkon az NFL Fantasy draft szezon, így természetesen folytatjuk a két éve indított THPFC ligákat is. A tavalyi év végeredményei alapján lejjebb találhatjátok a linken, hogy ki melyik ligában játszhat idén.

Aki magára ismer kérem, hogy ezen a linken írja be az email címét a csapata neve mellé, hogy ki tudjam mindenkinek személyesen küldeni a ligája linkjét. Ez azért szükséges, hogy minél kevesebb kavarodás legyen.

Aki nem szeretne idén játszani, az szintén jelezze itt kommentben, vagy a linken a csapata neve mellett.

FONTOS! Jelentkezési határidő augusztus 23. 22:00.

Aki eddig az időpontig nem írja be az email címét a linken, azt úgy veszem, hogy idén nem szeretne játszani. Ha valaki mégis a határidő után jelentkezne, akkor automatikusan a legalsó osztályba lesz sorolva.

Természetesen új játékosok is jelentkezhetnek. Ők szintén a linken az "új csapat" oszlopban (táblázat vége) jelentkezzenek és augusztus 23.-a után besorolásra kerülnek.

Draft időpontok:

Csapatvédős ligák: 2021. szeptember 1. 21:00

IDP ligák: 2021. szeptember 3. 21:00

 

Feljutók/kiesők:

Minden ligában lesz 3 feljutó (a döntőt játszó két csapat és az alapszakasz győztes - ha benne van a döntőben, akkor a 3-ik helyezet) és a 3 kieső (utolsó 3 csapat a végső, azaz a rájátszások utáni sorrendben)

 

Hajrá Pats!

10.2.2

Hozzászólás

Néhányan már az előző posztnál is jeleztük hogy a szept 2-i draft egy időpontban van a Magyar-Angol focimeccsel.Sokan szeretnék valószínűleg nézni néhányan pedig kint is lesznek a stadionban.

Előre lehetne tolni 1 nappal a draftot? 

Sziasztok!

Először is köszi a szervezést.

Előző poszt alatt már jeleztem, de inkább ide is beírom, mivel ott nem kaptam reakciót: idén is szeretnék a volt kollégámmal egy ligában indulni mind sima, mind pedig csapatvédős ügyben.

Az e-mail címe: kovacssebo@gmail.com

Az én címem: fejesimi1993@gmail.com

Köszönjük. ;) 

Válasz Spigo üzenetére

Ha lehet ilyet kérni : Az utolsó előtti ligában Quahog Debils csapattal vagyok, az utolsóban van Dallas Cowboys-szal a fiam. Ha lehet, mi is egy ligában indulnánk - ha úgy, akkor sorolj vissza engem nyugodtan. Köszi!

Sziasztok!

Én új jelentkező vagyok és rookie ligában lennénk, ahol ahogy látom, csak hatan vagyunk. Ha nem leszünk elegen esetleg lesz valami megoldás erre?

Köszi,
Peti

Dynasty ligából nem lesz semmi?

Tudom, hogy már a határidőn túl vagyunk, de lehet még jelentkezni csapat védős ligába?