Gilmore újra a csapattal!

Kép
Gilmore

Stephon Gilmore csütörtökön jelentkezett a csapatnál azok után, hogy kihagyta a Patriots júniusi minicampjét Field Yates információi szerint.


Ezzel egyidőben a csapat aktív/PUP listára tette a kiváló CB-t a decemberi részleges combizom szakadása miatt. Aggódni azért még nem kell, ez bevált szokás a csapatnál, hogy sérülésből visszatérő játékosok felkerülnek erre a listára az edzőtábor előtt, majd vizsgálatok után, akár egyből le is kerülhetnek onnét.

Ezzel tehát bebizonyosodott, hogy Gilmore nem marad távol a további edzésektől és nem hagy ki mérkőzést amiatt, mert új szerződést szeretne. Ez persze nem jelenti azt, hogy elégedett lenne a szerződésével.

Gilmore alapfizetése egyébként 7 millió lesz idén, amihez hozzájárult az, hogy a csapat a tavalyi szezon során kifizetett neki 4.5 milliót, amit idén kapott volna.

forrás: ESPN

Hozzászólás

Szuper hír! Köszi tuci! 🙏🏼😃 Go Pats! :)

És most akkor kérdem én így mi lesz? Miért lenne érdekünk új szerződést adni ha felvette a munkát? 31 éves, az idő inkább őt sürgeti, hogy jó pénzért aláírjon, vagy tévedek? 

A csapat legfeljebb azt kockáztatja, hogy nem fog ezek után hosszabbítani Gilmore, hiába akarnak majd később vele. Ha jól játszik, akkor ez érthetően fájni fog majd.