Gyorshír: Hoyer a Coltsban folytatja

Kép
Hoyer

Ahogy az várható volt, Hoyer az "első géppel" repült Indianapolisba, és alá is írt a Colts-al, méghozzá 3 évre 12 millió $-ért, amiből ráadásul 9 millió garantált tartalom.

Hozzászólás

Ott talán még kezdő is lehet.

Sok sikert kívánok! Egy végtelenül inteligens és tapasztalt irányító, akinek a legnagyobb pechje, hogy van nálunk egy TB12. 

Azért pályafutása során más csapatoknál volt párszor lehetősége arra, hogy hosszú távon kezdő QB váljon belőle.

Az kétségtelen, hogy tavaly is a csapat része volt, komoly hozzáadott értékkel.

Igazad van azzal, hogy több lehetősége is volt. Az már más kérdés, hogy azok a csapatok milyen gondolatok vonalán választották őt és később miért mással mentek tovább, illetve miért nem vált be, milyen fal volt előtte, milyen elkapói voltak, stb... Tavaly volt egy cikk arról, hogy Hoyer hogyan szimulálja edzésen a soron következő ellenfél támadójátékát és hogy ezzel mekkora segítségére van Pats-nek. Az a cikk azért fogott meg nagyon, mert őszintén szólva azt gondoltam az összes csereirányítóról, hogy egy valag pénzért melegítik a padot, arra várva, hogy a kezdő irányító kitörje a nyakát.

Nem tudom volt-e ilyen jó szerződése valaha, már ami a garantáltat illeti. Lehet mikor megtudta Luck visszavonulását kérte, hogy feltétlenül rúgják ki. :) 

Hoyer eddig 21,2 milliót keresett karrierje során,  ez számára komoly pénz.

A Colts Pats irányítás alá került... :) 

Off

Brissett új 2 éves szerződést kapott a Colts-nál, $30M, garantált $20M! Ex-Pats QB-k Eldoradoja! :)