Három Patriots játékos a Pro Bowl keretben!

Kép
Pro Bowl

Az NFL csütörtökön hajnalban kihirdette a Pro Bowl kereteket, amiben három Patriots játékos is szerepel.

Matt Judon idén igazolt Foxboroughba, és zseniális szezont hozott eddig, karriercsúcsot is döntött a sackek számában, ő zsinórban harmadjára került be a Pro Bowlerek közé.

A második játékos J.C. Jackson, aki Judonhoz hasonlóan remekül szerepel idén a védelemben, folyamatosan bizonyítja, hogy megéri neki nagy szerződést adni márciusban. Mind a leütött labdákban, mind az interceptionökben karriercsúcsot ért el idén, nem is volt meglepetés, hogy a cornerbackek közül az AFC-ben ő kapta a legtöbb voksot, így első Pro Bowljára kapott meghívót.

Nem maradhat ki a Pro Bowl-keretből Matthew Slater sem, akinek ez a tizedik kerettagsága az "All-Star" meccseken. Amellett hogy csapatkapitány is a veterán játékos, nagyon fontos szerepe van a speciális egység munkájában, így akár ő is ott lehet majd Las Vegasban a mérkőzésen.

Gratulálunk!

(Reméljük azonban, hogy a Pro Bowl hetében a Patriots játékosoknak egy másik mérkőzésre kell majd felkészülniük, így nem tudnak majd ott lenni az Allegiant Stadiumban...)

Hozzászólás

Megérdemelték!!! Grat.

Régebben több játékosunkat is beválogatták 1-1 idényben. Sajnos most ez a realitás, ennyivel kell beérni és nyomni tovább.