A hét jelenete - 13. hét: Patriots @ Texans

Kép
Hét jelenete_resize

Ezen a mérkőzésen 12 fővel volt fent a csapat a pályán. 11 támadó vagy 11 védő és 1 nagy dagadt Influenza. Sajnos nem hogy többen nem voltunk így a pályán, hanem sokkal inkább elvett az egységből a plusz 1 fő, mint hozzáadott. 

Én szentül hiszem, hogy sem a védelem nem felejtett el játszani, sem a támadók nem törölték az emlékezetükből a game bookot. Ennek ellenére ez lett belőle, ennyire futotta most. A további elemzést és véleményeket majd a másik cikkben folytatom, most lássuk a legemlékezetesebb pillanatokat.

 

A hét támadó jelenetei:

1; Kecskefutam

Lehet mondani Bradyre mindent, de azt, hogy nem akar, azt nem. Minden csapat úgy van vele, hogy úgy sem fog futni, így nem kell rá Spy sem, így eggyel több védő marad védekezni. Brady itt először elmátrixolt, majd beindította a rakétákat, és meg sem állt 13 yardig! 

 

T1

 

2; Van TE is a pályán

Lehet sopánkodni Gronk miatt, azonban jobb beletörődni - azzal kell főzni, ami van. Jelenleg LaCosse és Watson a csapat két (egészséges) TE-je, akiket azért néha meg lehet találni egy-egy passzal. Nem Gronk szint, de az kb egy lehetetlen küldetés.

 

T21

 

T22

 

3; White két játéka 68 yardért

Nekem nagy kedvencem White, megvallom őszintén, nagyobb potenciált látok a futásaiban, mint Michelnek. Nem tudom, hogy a fal teljesít-e jobban, amikor nála a labda (valószínűtlen), vagy mi az oka, de rendre hozza a yardokat White. Az első játéknál 32, a másodiknál 36 yard köthető a nevéhez.

 

T31

 

T32

 

4; Mi lenne velünk Edelman nélkül?

Ha csak 1 embert választhatnék Brady mellé, hogy kit indítanék 2 vs 2 bajnokságba, biztos, hogy Edelman lenne az. Harcol a végsőkig, nem adja fel, és Bradynek az egyedüli olyan célpontja, aki képes kisegíteni az irányítót a legnagyobb bajban is. Az első jelenetnél 44 yardot hozott Edelman a konyhára, a másodiknál a véghajrában pedig egy 20 yardos TD-t húzott be. Ezek azok a pillanatok, amikor azt gondolja az ember, hogy igenis van potenciál a csapatban, és el kell hinni azt, hogy ha végre minden működni fog, akkor minden elérhető a csapatnak!

 

T41

 

T42

 

5; White brillirozott 

Dicsértem már White-ot, mint sokoldalú futó/elkapó, de az alábbi két jelenet magáért beszél. Ha mégsem mondának el mindent, akkor hadd emeljem ki én, amit fontosnak tartok. Nézzétek meg alaposan a második jelenetet. Ez nem White-ra volt felrajzolva. És mégis, ki segíti ki Bradyt? Akit ketten őriznek. Mégis ő tudja üresre játszani magát, sőt, TD-t is elért. A Brady lábára későn ráugró védő pedig....megúszta a 15 yardot, mert a bírók megint valami másra figyeltek...

 

T51

 

T52

 

A hét védő jelenetei:

Most itt voltam gondban. A védők oldalán sajnos semmi emlékezeteset nem találtam a 3 sackken kívül, még JoJo védekezése fért volna bele, ha a következő támadásnál nem nyelte volna be ugyanazt a passzt még egyszer. Annál a TD-nél a holdingot pedig meg se említse senki....

 

1; Kyle Van Noy napozott

Lehet, hogy maszkban érkezett meg KVN a mérkőzésre, de a szívét lelkét kitette a pályán. Ennél a sacknél jól használta ki a LT elmélázását, és 6 yarddal szorította vissza a Texans támadóit.

 

V1

 

2; Winovich jó draftolás volt

A szőke herceg mindent megtesz azért, hogy egy jó drafolt játékosként kerüljön be a történelemkönyvekbe. A fal jobb oldaláról átverekedte magát két emberen, és le tudta vinni a meglóduló Watsont. 

 

V2

 

3; Hightower megirigyelte a strandolást

Hightower szabad utat kapott a falon keresztül, és szerencsére nem maradt le az eltáncoló Watsonról, és 9 yarddal hátrébb küldte a Texanst. Watsonnak szerencséje volt, ugyanis jött a Shelton-bulldozer, így Hightowerrel halmozottan jobban járt.

 

V3

 

Ennyi fért bele a héten, mehet a szavazás!

Hozzászólás

Óriási tévedés kéremszépen, mert Brady NEM 13 yardot, hanem 23-at (HUSZONHÁRMAT) száguldott végig! A 13 az a tiszta nyereség, de még a LOS-ig is el kellett jutnia a hátratántorgásból meg a sack elől kibújásból, hogy még nyerjen teret. :) :) :)

Szép munka megint Croaker! :)

 

Azt érdemes megfigyelni, hogy Winovich mennyire okosan nem engedte magát megfogni, pont annyira távol maradt a falembertől, hogy az ne tudja befogni, így azonnal el tudott tőle szakadni, ahogy látta Watson futását. Okos fiú ez, na. :)