A hét jelenete - 15. hét: Patriots @ Bengals

Kép
Hét jelenete_resize

Nagyon jól indult a mérkőzés (volt már ilyen), aztán jött a válaszcsapás (ritkább előfordulás), sőt, a Bengals még vezetett is (na ez már több a sok[k]nál!). A félidő vége előtt már jött a fordítás (na azért!), majd a második félidőben már nem volt kérdés, hogy ki fog nyerni (na végre...!).

Röviden így foglalható össze a mérkőzés. Szerencsére volt bőven szemet gyönyörködtető jelenet, amiből hozok Nektek a héten is jó párat. Mindenki döntsön belátása szerint :)

 

A hét támadó jelenetei:

1; Pufik előre!

Végre egy screen-játék! Brady látszólag hátrálni kényszerül, a falon átjut a védelem. De ez csak az álca, megindulnak a falemberek előre, és szépen takarítanak White előtt. Hibátlan kivitelezés, bárcsak több ilyent láthatnánk!

 

T1

 

2; Harry megmenti a játékot

Szintén hatalmasat játszott a fal, javarészt nekik köszönhető ez a játék! Nézzétek meg Thuney-t, hogyan küzd a védővel, és nem hagyja magát! Bradynek így 6 másodperce volt keresni az elkapókat. És ez az amire én személy szerint vártam. Végre valaki keresi a lehetőséget arra, hogy kisegítse az irányítót, és miután megfutotta a megbeszélt útvonalat, de nem tudott elszakadni, újra próbálkozott, és siker koronázta a munkáját! Gyönyörű elkapás, szép és pontos passz! 

 

T21

 

T22

 

3; Burkhead leghosszabb futott TD-ja

Szépen nyitotta a lyukat a fal, jobbról középre húzott Mason, megcsinálta a kulcsblokkot, de a nehezét Burkhead oldotta meg. Gyönyörű testcsellel verte meg a védőjét, és ért be a labdával az End Zone-ba.

 

T3

 

A hét védő jelenetei:

1; Slater a ravasz

Elrontotta a Bengals visszahordója, amikor azt gondolta, hogy a liga (megkockáztatom) legjobb ST párosa ellen nem mutatott Fair Catch jelzést. Így Slater nagy ravaszan oda tudott piszkálni neki, méghozzá úgy, hogy ki is ütötte a labdát a visszahordó kezéből, amit egy kisebb földi harc után Bethel szedett össze. 

 

V11

 

V12

 

2; Gilmore egykezes INT

Szerintem már nincsen olyan, aki kételkedik BB döntésében, amikor nagy pénzt adott Gilmore-nak Butler helyett. Hihetetlenül hasznos tagja a védelemnek. Bátran rá lehet állítani a legjobb támadóra, nem fog csalódást okozni. Szintén személyes vélemény: eleinte nagyon fura volt, hogy a snap előtt Gilmore nem tűnik fókuszáltnak, szinte teng-leng, nem áll feszesen, az elkapó rezdüléseit figyelve. Eleinte ez nagyon fura volt (nem az idei évről beszélek persze), olybá tűnt, mintha nem venné komolyan, vagy nem is tudom. De úgy látszik, neki ez a stílusa, lazábban fogja az elkapókat a snap után, de talán ez a kevésbé szoros védekezés az, ami miatt kevesebb büntetése van, amikor büntetést kap, az sokszor szándékos, hogy megakadályozza a nagyobb játékot, és így jobban tud figyelni az irányítóra, és lefülelni a szándékát. 

 

V21

 

V22

 

3; Még mindig Gilmore felé dobsz?

Úgy látszik Daltonnak nem volt elég egyszer INT-et dobni, tovább erőltette Gilmore emberét. Hát meg is lett az eredménye! Hat pont! Igaz, nem a Bengals szerezte, hanem Gilmore :) Köszönjük szépen, jó döntés volt Gilmore-t tesztelni!

 

V3

 

4; J.C. Jackson akrobatikus INT

Próbált volna zárkózni a Bengals, de szerencsére a Patriots védői ehhez nem akartak asszisztálni. J.C. Jackson saját testi épségét sem kímélve egy közel 360 fokos forgással a levegőben leszedte Dalton labdáját, így ez a támadás sem ért végett ponttal.

 

V4

 

5; Négy INT egy mérkőzésen 

Ismét J.C. Jackson volt az "elkövető", gyönyörűen olvasta a játékot, és amellett, hogy elkapta Dalton labdáját, még vissza is tudta hordani azt bő 10 yardot. Harmon gyönyörűen asszisztált hozzá, és majd' kiütötte Jackson emberét.

 

V5

 

Hozzászólás

Slater (és Bethel) vagy Gilmore, Gilmore vagy Slater (és Bethel)?! Nem könnyű választás, de a pontszerzés miatt végül Gilmore visszahordását jelöltem be. De jó, hogy ilyen gondjaink vannak...

Most mindenképpen Gilmore-nek akartam adni, DE mivel Te a visszahordásra tettél, én beikszelem a másikat. Nem kötözködésből mert mindkettő nagyon szép játék volt tőle, mindkettő megérdemli.  De a többi sem volt kutya!

Köszönöm a kisegítést! A héten nehéz választás elé állították a szurkolókat, de végül a pontszerzés miatt választottam (ahogyan a többség is) a 3. jelenetet.

Az a White futás végre megmutatta, hogy vannak FELRAJZOLT és EREDMÉNYES játékaink. átvertük a védelmet, a teljes támadófal egy célért elindult és veszett jól végigblokkolták Whitenak az útját. Így utólag visszanézve nekem ez a játék maga a REMÉNY. Megterveztük, megcsináltuk. Ugye, hogy ugye???? :-) :-) :-) 

A másik remény Harry TD-je, erről már én is írtam, hogy kiváló helyzetfelismerés az irányító kisegítésére és a védő lerázására. Ugye, hogy tudja? :-)

Mindkettő választásra érdemes.

Burkhead futásánál is végre tökéletes lett a futás blokkolás, az egyik falember jött keresztbe átblokkolni, az is mekkora volt már. Szerintem szebb is... :o)

Ez is igaz. És ahogy azzal a testcsellel összeütközteti a két védőt - nagyon vagány volt, jó nézni. Már persze PATS szurkolói szemmel. :) :)