A hét jelenete - 6. hét: Patriots vs Giants

Kép
A hét jelenete JÓ

A  csapat nem akarja alacsonyan tartani a szurkolók vérnyomását. Jó kezdés után a hibákat kihasználva a Giants 14 pont hátrányból egyenlíteni tudott. Utána azonban esélyt sem adott nekik a védelmünk, és nem is jutottak több pontig az Óriások. 

Lássuk, hogy ebből az összecsapásból milyen támadó és védő jeleneteket sikerült kiválasztanom!

 

A hét támadó jelenetei:

1; Blokkolt és visszahordott punt

A speciális egység újra megvillant. Ezúttal a nyomás nem oldalról érkezett, Bolden egyszerűen annyira hátratolta az emberét, hogy a rúgás útjába került...a Giants játékos feje. A felpattanó labdát Winovich kapta el, és szerzett belőle TD-t.

 

T1Giants

 

2; Bemutatkozik Jacobi Meyers

Itt ugyan még Gordon is a pályán volt, de ez nem von le semmit az újonc érdemeiből. Szépen keresztezett Gordonnal, és sebességből verte meg a védőjét 23 yardért.

 

T2-1Giants

 

A második jelenetnél ismét 23 yard jött össze, a fal jól tartott így volt ideje Meyersnek keresztben átfutni a pályán, és szép elkapást bemutatni a játék végén. Csak így tovább, sok ilyen elkapást szeretnénk még látni!

 

T2-2Giants

 

3; Brady 2 TD-t futott

A futás ugyan költői túlzás, de az eredmény 2 db Touchdown. Az első játéknál a Center, Karras testén át vezetett az út, aki megszenvedett azért, hogy helyet csináljon Bradynek.

 

T3-1Giants

 

A második TD-nál Newhouse középre blokkolt, így mellette/mögötte jutott be Brady az End Zone-ba. Hiába 42 éves TB, nem kíméli a testét, hiszen ilyen QB sneakeknél bármikor kaphat nagy ütést.

 

T3-2Giants

 

4; Olszewski elkapás

Három darab elkapója maradt a csapatnak, abból 2 draftolatlan újonc. Ennél az elkapásnál nem látszott ebből semmi, Olszewski jól helyezkedett, biztos kézzel kapta el a labdát, és szerzett extra yardokat, összesen 29 yardot ért ez a játék.

 

T4Giants

 

5; Edelman testcsele

A 11-es sem maradhat ki a heti jelenetek közül. Itt éppen 2 védőt hagyott faképnél. Mind a két védő arra számított, hogy Edelman megáll, és valamelyik oldalra kivált. Ehelyett azonban Edelman csak megtorpant, majd újra sprintelni kezdett. A labda pedig tökéletesen lett odavarázsolva. Összjáték eredménye 36 yard.

 

T5Giants

 

T52Giants

 

A hét védő jelenetei:

1; Simon jókor volt jó helyen

Ne dobjatok Gilmore felé. Ezt az irányítók eddig nem igazán tartották, aminek itt az eredménye. Ugyan az INT-et nem Gilmore szerezte, de a labda felütéséért ő "okolható". Simon pedig jókor volt jó helyen, és vissza tudott hordani még pár yardot a labda elkapása után.

 

V1Giants

 

2; Harmon is jól helyezkedett

Borzasztó dobás a Giants irányítójától. Egyáltalán mit akart ezzel a passzal? Gondolhatnánk így elsőre. 

 

V2-1Giants

 

De itt már jól látszik, hogy a rövid passzért Danny Shelton a felelős, ugyanis a dobás pillanatában megütötte az irányító karját, így a labda Harmon kezében kötött ki. Szép csapatjáték!

 

V2-2Giants

 

3; A megérdemelt INT

Mondtam már, hogy ne dobj Gilmore felé? Lőtávolságban volt a Giants, akár egyenlíthettek volna. De ott volt a Gilmore-faktor, aminek a kárát a Giants látta most. Tökéletes helyezkedés, szépen leosztották a védők a támadókat, így Gilmorenak már "csak" el kellett kapnia a labdát. Bravó!

 

V3Giants

 

4; Collins fumble, Van Noy repülés

Collins nagyszerű ütemben ért oda a futóhoz, és sodorta ki a vállvédőjével a labdát a kezéből. Szerencsére a társak résen voltak, és Kyle Van Noy volt a leggyorsabb, összeszedte a labdát, és szó szerint berepült vele a célterületre. Büszkék lehetnek a srácokra a koordinátorok (is)!

 

V4Giants

 

Hozzászólás

Védő oldalon gondoltam hogy ilyen egyértelmű lesz most, ez még éves válogatásba is bőven el fog férni.:)

A bőség zavara. Minőségi játékok, minőségi felvételek. Jóság lesegetni :)) mind, s közülük is v.mi miatt nagy kedvenc Van Noy-t levitálni látni.

Levitálás? Teljesen találó kifejezés! Van Noy nem csak az ellent, hanem a gravitációt is legyőzte! :)

 

Gyönyörű gyűjtemény, pláne ha csak ezt látjuk a meccsből. :-) A többit fedje jótékony homály - de csak amíg a "Kinek a hibája" cikk meg nem születik. :-) 

Lassan elérjük, hogy ha a védelem, vagy a speciális egység nem hoz egy meccsen TD-t, elégedetlenkedni fogunk :)))