A hét jelenete - 8. hét: Patriots vs Browns

Kép
Hét jelenete_resize

Az időjárás nem sokat segített a passzjátékban, de ennek ellenére is sikerült egy-egy hosszabb játék. A védők dolgát (is) nehezítette a csúszós talaj, és egy átázott játékost sem a legkönnyebb szerelni. Mindezek ellenére a mérkőzés bővelkedett szebbnél szebb jelenetekben, amiket az alábbiakban gyűjtöttem össze.

 

A hét támadó jelenetei:

1; Hosszú játék - Dorsett elkapás

Egyre nagyobb a bizalom Brady és Dorsett között, ami abból is látszik, hogy 3&6-ra egy ilyen hosszú, 33 yardos playt választott a csapat, és Brady bedobta 1 vs 1-be. 

 

T1B

 

2; Edelman 2 elkapott hatpontosa

Mindkét játéknál hatalmas dicséret  illeti a támadó falunkat, akik ennyi időt hagytak a játékokra. Az első jelenetnél Edelman kap egy jó nagy lökést, de ezzel csak azt érte el a védő, hogy távolabb került tőle Edelman, aki ezt jól kihasználva a szerelési kísérlet ellenére futott be az End Zone-ba. Nézzük meg a játékot két kameraállásból.

 

T2-1

 

T2-12

 

A második TD a rögtönzésről szólt. Véleményem szerint nem JE volt az elsődleges célpont, Bradynek ezért fel kellett lépnie a zsebben, majd a három ember között ellavírozó Edelman kezébe passzolta a labdát. Jó példa ez az összeszokottságra. 

 

T2-2

 

3; Egy jól működő screen játék

A csapat előhúzta a jól bevált screen játékot, ami ebben az esetben 59 yardot eredményezett. White jól manőverezett a védők között, és nagyszerűen segítették a csapattársak is a futását. 

 

T3B

 

4; Valami régi és valami új

Kezdjük az újjal: Sanu érkezett a csapathoz, és meg is próbálta őt Brady többször is bevonni a játékba. Itt éppen egy 19 yardos elkapást láthatunk Sanu-tól, a labda hajszálpontosan találta meg az elkapót.

 

T4-1B

 

És "valami", vagy inkább valaki régi. Visszatért Benjamin Watson, így az egyik "öreg" passzolt is egyet a másik "öregnek". Szép elkapás, 26 yardos TE játék! Végre!

 

T4-2B

 

A hét védő jelenetei:

1; Fumble visszahordás egy kis szerencsével

De a szerencséért tenni is kellett! Kyle Van Noy nagyszerűen ütötte ki a falember lábát, aki a levegőben megpördülve egyszerűen kirúgta Chubb kezéből a labdát. Eddig volt a szerencse rész. De kellett a hatpontoshoz Hightower biztos keze is, aki egyből felkapta a labdát, és meg sem állt a célterületig!

 

V1-1

 

V1-2

 

2; Hatalmas mentés JoJo-tól

Elhibázott szerelés hegyek a védelemtől, amihez nem vagyunk hozzászokva. Chubb megiramodik, és már csak 15-16 yard kellett volna a TD-ig ,amikor érkezik hátulról Jonathan Jones, és a lehető legjobb ütemben ököllel kiüti a labdát a futó kezéből. A legszebb az egészben, hogy a kipattanó labdát a Patriots szedte össze, így ismét jöhettek a támadók a pályára. (Ajánlom figyelmetekbe Sheltont, aki pehely súlyával kicsi a rakást játszva felpattan a "hegy" tetejére" :) )

 

V2

 

3; Guy elkapni is tud

Nem hittem a szememnek, amikor ezt megláttam élőben. Hogy ért át így Guy? Valami hihetetlen megmozdulás volt ez tőle, amire szerintem a Browns se számított. És nem csak, hogy átért Guy, de még a labdát is meg tudta szelídíteni, ami nem lehetett könnyű feladat!

 

V3-1

 

V3-2-2

 

4; Butler és Winovich sackjei

Első félidő vége, 10 pontos vezetés, ami akár csökkenhetett volna egy jó Browns támadással. Ezt azonban Butler megakadályozta, persze nem egyedül. Hightower, KVN és Simon is nagyszerűen támadta az irányítót, Butler pedig ledöntötte a lábáról Mayfieldet, így 10 yarddal hátrébb kerültek a Barnák.

 

V4-1

 

A második jelenet egy nagy üldözéssel ért véget, Mayfield próbált balra menekülni a védők elől, de hátulról Butler, elölről Winovich érkezett, és Winovich nagyon okosan összefogta az irányító két lábát, hogy az lépni se tudjon. 

 

V4-2

 

5; Collins és Butler koprodukció

Hogy ne legyen túl sok opció a szavazásnál, itt is össze kellett vonnom két sacket. Mondjuk ennél nagyobb bajunk soha ne legyen! 

Az első sacknél érdemes megnézni, hogy Collins mennyire észnél volt, és le sem vette a szemét az irányítóról, akit már minden irányból körbevettek a védők, így nem tudott elmenekülni Collins elől.

 

V5-1

 

A mérkőzés már eldőlt, egy perc van hátra, de a védők most sem pihentek, sőt! Butler a centert és a guardot is megverte, és mivel ők ketten rá figyeltek, így Collins is átért a támadófalon, így megosztva kapták a sacket. 

 

V5-2

 

6; Kyle Van Noy sack

Van Noy is megérdemel egy lehetőséget a szavazásra, hiszen ezen a meccsen is nagyot játszott! Itt éppen jobbról érkezik, megveri a LT-t, és 9 yarddal hátrébb küldi a Browns támadóit. Reméljük jövő héten is be tudok számolin hasonlóan sok szép támadó és védőmunkáról!

 

V6

 

Hozzászólás

BB azt mondta meccs előtt, hogy Garrettet nem lehet blokkolni. Cannon meg azt a második JE11 TD előtt, hogy Mester fogja már meg a söröm.:)

Az megvan, hogy JoJo úgy érte be Chubbot, hogy előtte elesett és még fel is kellett állnia. Így még nagyobb a mentés!!!

JoJo és Dorsett a két leggyorsabb játékos a roster-ünkön. (40 yard: 4,33 s, a leigazolásuk/draftolásuk idején.) Chubb csak 4,52 s, adott Neki egy kis előnyt, fekvő helyzetből indult. :) JoJo óriási, talán a legjobb draftolatlan védőnk jelenleg.

Egyre lehetett szavazni, de mindegyik jelöltnek hatalmas dicséret :)