A hét jelenete - 9. hét: Patriots @ Ravens

Kép
Hét jelenete_resize

Megvallom őszintén, hogy tartottam tőle, hogy nem lesz mit betennem ide. Aztán ahogy ma átnéztem a meccs jegyzőkönyvét, azért találtam olyan jelenet, ami érdemes lehet a szavazásra. De hogy mennyire látványos a különbség főleg védő oldalon a jelenetek  számában, azt jól mutatja, hogy mindösszesen 3 védő videó közül lehet választani, amiből ráadásul az egyiken a speciális csapategység szerepel.

 

A hét támadó jelenetei:

1; Az első Sanu TD

A snap előtt a jobb oldalról átjött Edelman balra, akit követett a védője. Watson, a rutinos TE az 1 yardos "tűréshatáron" belül eltakarított 2 védőt, és Edelman védője is ugyanabban a kupacban végezte, így Sanu tisztán kaphatta a labdát, és megszerezte az első hatpontosát a Hazafiaknál.

 

T1

 

2; Edelman helikopter

Elkezdett zárkózni a csapat, végre beindult a szekér. Szépen haladtunk előre, Edelman pedig magát sem kímélve két emberen is átrepült. Érdemes megnézni, hogy a 44-es Ravens védő hogy pattant le róla, és ért földet méterekkel hátrébb.

 

T2

 

3; Edelman lehalászta

Egyenlítésre hajtott a csapat, ami a 0-17-es kezdés után igazán biztató volt. Dicsérjük meg a támadófalat, hiszen rengeteg időt hagytak Bradynek, és ezáltal Edelman-nek is, és így alakulhatott ki ez a szép 25 yardos játék. Edelman biztos kézzel halászta le a labdát az "égből", és szerzett fontos yardokat.

 

T3

 

4; White - Brady varázslat

Egészen hihetetlen, ahogy egyrészt Brady odaívelte Whitenak a labdát, és az, hogy ő pedig a védő feje fölül lehúzta azt. Egyenlő küzdelem volt, hiszen mindkét játékos 5'10" magas (178 cm), és most White jött ki győztesen a játékból. 

T4-1

 

T4-2

 

5; Flea flicker passz Sanunak

Aki ott volt a chaten, az talán emlékszik rá, hogy a második félidő kezdete előtt egy flea flickert vártam, mint meglepetés játékelem. Alig telt el 70 másodperc a játékból, és bejött, amit vártam. A megérzésem az volt, hogy nem Sanu volt az elsődleges célpont, de megnéztem Game pass-on is a játékot, és meggyőződtem róla, hogy ez így volt kitalálva, mivel Edelman és Dorsett szinte vissza se néztek Brady felé.

 

T5

 

A hét védő jelenetei:

1; Az egyetlen sack Guy-é volt

Sajnos ez volt az első és az utolsó alkalom, amikor a védők sackelni tudták Jacksont. Guy az egész meccsen nagyon jól játszott, rajta biztosan nem múlt a győzelem. 

 

V1

 

2; Elejtett punt - Bethel összeszedi

Az ex-Patriots játékos Cyrus Jones segített egy kicsit a volt csapatának, ugyanis kiejtette a kezéből a labdát, amit a Patriots új szerzeménye, Justin Bethel szedett össze. Nagyon jó közreműködés várható a rutinos Slater-Bethel-Ebner triótól.

 

V2-1

 

V2-2

 

3; Kyle Van Noy kiüti-Guy összeszedi

Szükség lesz még az ilyen jó védőmunkára a többi meccsen is. KVN a tackle közben arra is tudott figyelni, hogy kiüsse a labdát Ingram kezéből. Ezzel ismét jó mezőnypozícióba került a Patriots, de sajnos csak FG-ra futotta. 

 

V3-1

 

V3-2

 

Hozzászólás

Miközben a  "White - Brady varázslat"-ra szavaztam eszembe jutott egy néhány napja olvasott cikk TB mély (20 yard-on túli) passzainak statisztikájáról. Hát, amit nem gondoltam volna, jobb, mint tavaly, 51,4% a 42,9%-al szemben, PR 100,5. Picivel jobb mint AR-é és sokkal jobb Mahomes-énél és ezzel 6. jelenleg a ligában. Itt meg aztán semmi YAC, tiszta 30 yard! :)

Milyen kevés hsz! :O

Nos, akkor megmondom a frankót, h. milyen jóleső újra elrévedni a jeleneteken ebben az ínséges két hétben!