Hoyer visszatért

Kép
Hoyer

A Patriots 1 éves szerződést kötött a már korábban kétszer is a csapatnál játszó Brian Hoyerrel. Az irányító 1,03 millió dollárt fog keresni (a Coltstól jár még neki + 1 millió). 
 

Jelen állás szeriint ő és Stidham fog a kezdő irányító posztjáért harcolni. 

Hozzászólás

Ez egy megnyugtató hír. Kevés pénzért tapasztalt, rutinos, kiváló helyismerettel rendelkező játékos. 

Csak ha padozik... Inkább nézem Stidham pályakezdő bénázásait, mint Hoyer semmitmondó játékát.

Már szidjuk!!! Még esélyt sem adtunk neki, ő is csak azt a játékot fogja játszani, amit JMD hív neki. Más kérdés, hogy ezt technikailag, hogy fogja végrehajtani. .

Gyakorlatilag ingyen volt... ez azért nem volt egy rossz üzlet.

Egy NESN szakíró szerint:

Stidham egy dologban biztosan jobb a jelenlegi TB-nél: Sokkal mobilisabb! Az előszezonban 17 futás 88 yard. (Ezt extrapolálva egy szezonra 5. lett volna tavaly a ligában.)

Stidham egy dologban még sokkal rosszabb mint TB: Szabadulás a labdától! Igen sokáig tartja a labdát, 3,02 s a Pro Football Focus szerint, mivel 2,77 másodpercet vesz igénybe a "passzkészültsége". (3,31 s után sack-elték  és 4,83 s után döntött úgy, hogy futni fog.)

Na, ezt hívják tapasztalatnak. 3 év NFL kezdőirányító tapasztalatot pont 3 év alatt lehet megszerezni. Hacsak nem ős-zseni, mint Mahomes vagy Wilson, az első 1-2-3 éve nyilván nem lesz túl erős. Pont ebben kell javulnia, a védelem felismerésében és az arra való reagálásban. Mindannyian szurkolni fogunk neki, hogy fejlődést láthassunk, ne rekedjen meg a kezdő szinten, mert akkor megy a lecsóba. És mind türelmesek leszünk vele szemben, legalábbis egy darabig. :-)

Húúú, idén még kíváncsibb leszek, milyen csapatot sikerül összerakni, egészen pontosan milyen marad meg a rosteren a végén. Az biztos, hogy most aztán TÉNYLEG tök új csapatunk lesz, tele izgalommal.

GOOOOO PATS!!!!

Gostkowskit kitettük. 

Rövid időre, hogy aztán vissza félpénzért, vagy...tényleg nem ment neki az utóbbi időben, ahogy azért ezt mindenki látta? Nagy kaszálás van idén, de gondolom, a csapatnév azért marad. ... :-)

Új korszak kezdődik Edelman se sokáig lesz itt szerintem így hogy Brady elment lehet még kaphat egy jó szerződést valahol. 

Gyakorlatilag a defense és offense oldalról is kulcsjátékosok mentek el. 

Draft nagyon jó lesz ennyi pickkel a védelmet 

és O line t megerositheti BB csak WR t ne válasszon.

DB group ami maradt ligaelit meg a ST se gyengült. 

 

Edelmannek jó szerződése van..nem tudjuk sehova jobb pénzért elengedni :)

Ráadásul nem is fiatal, sok már nincs a tankban nála sem..nem lenne meglepő, ha az lenne az utolsó szezonja..

A sok picknak a fele a hátsó fertályban van, onnan sok kezdő kalibert vagy idén érdemben hozzárakó embert nem várnék..értelme sem nagyon lenne 12-13 választásnak. Nincs ennyi hely a rosteren.

Hoyer a tökéletes választás Stidham mögé mentor QB-nak. Szinte ingyen játszik, ismeri a rendszert és nagyon jó meglátásai vannak (lásd még: SB LII vs. Rams). Eddig minden mentoráltja az egekig magasztalta, tökéletes választás mentornak. Csak játszania ne kelljen :)

Sziasztok, biztos volt már, de ha mégsem akkor a NFL gamepass ingyenesen elérhető, https://www.nflgamepass.com/en 10 évre visszamenőleg az összes meccs sima regisztrálással, megnéztem a tavalyi 4 előszezon meccset Stidham-el, illetve Hoyer-el, alapvetően szerintem nem volt rossz, amit megfigyeltem, hogy az elkapók sok esetben nem segítették a QB-t, volt jópár drop. Illetve 10 évig visszanézhető a Hard knocks ami pár kiválasztott csapat edzőtáborát mutatja meg illetve pár játékost, folyamatokat mélyebben, a Raiders-es szerintem nagyon jól sikerült, ha unatkoznátok. Go PATS!