2021 Minicamp: 2. nap

Kép
Minicamp

Kedden lezajlott az idei minicamp második edzése, nézzük mi történt!

Nem végeztek teljes edzésmunkát: CB Stephon Gilmore, OLB Chase Winovich, OLB Rashod Berry, LB Terez Hall, DT Byron Cowart, TE Dalton Keene, LB Cam McGrone, WR Devin Smith, S Josh Bledsoe, TE Jonnu Smith, OG Shaq Mason, LB/ST Brandon King

Gilmore továbbra sem jelent meg az edzés során, mellette Winovich, Berry, Hall és Cowart nem volt ott az edzésen. Keene az edzés elején külön dolgozott, majd résztvett a csapatgyakorlásokban. King, McGrone, Devin Smith és Bledsoe a pálya mellett dolgoztak, Jonnu Smith és Mason pedig a pálya mellől figyelték az eseményeket.

Új sérülés: WR N'Keal Harry

Harry jobb vádlija sérült meg az edzés végén, és bár befejezte azt, a végén igencsak sántikált. A szerdai edzés során minden bizonnyal már többet fogunk tudni a sérülésről.

Észrevételek:

  • Mac Jones sorozatban a második edzésen volt a legjobban teljesítő QB, 17/25-tel zárt, ám volt két INT-je is. Az elsőnél aluldobta Keene-t, Hightower pedig vetődve húzta le a levegőből. A másodiknál a csere támadófalat szétszedte a pass rush, a passzba beleért a védőfal, Van Noy pedig megszerezte azt. Hasonló volt a helyzet tavaly Stidhammel is, ám ő ezután belekerült egy negatív spirálba, fontos, hogy Jonesnál ez ne történjen meg.
  • Cam Newton 9/17-tel zárt, és szintén volt egy interceptionje. Mindketten hasonló skill playerekkel gyakoroltak.
  • Akárcsak hétfőn, ezúttal is a támadófallal gyakorolt Newton és Jones, előbbi a cserékkel, utóbbi a kezdőkkel. A feladatuk az volt, hogy a front seven blitzeit megfelelően kezeljék, a megfelelő pass protection behívásával. A védősorban voltak kezdő és csere játékosok is. Ami még érdekesnek számít: Bill Belichick, Josh McDaniels, Ernie Adams, Steve Belichick és Matt Patricia is a Jones-féle csapatot figyelte.
  • A 11-11 elleni játék során Newton 1/3-mal, míg Jones 5/7-tel zárt. A sorban harmadikként Stidham következett, aki 5/8-at hozott össze. 
  • Az edzés two minute drillel zárult, ám ezek egyáltalán nem nevezhetőek éles szituációs gyakorlásnak.
  • Newton továbbra is eléggé inkonzisztens, Jones sokkal megbízhatóbban teljesít. A védelem sem könnyíti meg a támadósor és az irányítók dolgát, de összességében elmondható, hogy utóbbi kifejezetten jól bírja az ilyen jellegű nyomást.
  • Fontos lesz figyelni, hogy az edzőtáborban a nagyobb intenzitású edzéseken hogyan alakul a QB-k teljesítménye, de egyelőre Jonesnak minden esélye megvan arra, hogy komoly esélyese legyen a kezdő QB posztnak.
  • Harry sérülése inkább amiatt aggasztó, mert a jó teljesítményét, fejlődését megakasztja egy sérülés. Nem igazán engedheti meg magának, hogy edzéseket hagyjon ki. Akárcsak jónéhány más játékos, ő is látványosan lefogyott az offszezon során.
  • Agholor, Bourne és Meyers tekinthető egyelőre a top 3 WR-nek. Olszewski is egyre többet fejlődik, különösen a keresztező útvonalak során, ami a slotból indulva fontosnak számít. Tavaly többnyire csak visszahordóként használták, de idén akár a támadósorban is komolyabb szerep juthat neki.
  • Jalen Mills jól teljesít Gilmore távollétében, több leütött passzt is jegyzett.
  • Hightower elmondta, hogy mindenképpen játszani akart idén, minden más infó falsnak számít.
  • Devin McCourty azt mondta, hogy arra számít, GIlmore visszatér a csapathoz.
  • Rhamondre Stevensonnak újoncként nehéz dolga van, főleg Michel és Harris mellett/mögött.
  • Kyle Van Noy sorozatban második interceptionjét szerezte meg, ez azonban a hétfőinél jóval nehezebb volt.

Szerdán lezárul az idei minicamp, hathetes pihenő következik a csapat számára az edzőtábor előtt.

Hozzászólás

Elnézést, de Nekem az első két bekezdés kissé zavaros. Úgy tűnik Smith és Mason nem hiányzott, csak nem edzett, viszont hiányzott és így persze edzésmunkát sem tudott végezni Gilmore, Wino, Berry, T.Hall, Cowart.

Nagyon OFF, de nagyon szomorú is!

A 22 éves Holmes Wilforkot apja kirablásával vádolják, több mint $300 ezer értékű bajnoki gyűrűket, ékszereket lopott apjától, ezért letartóztatták. Egy Pats rajongó segítségével leplezték le, aki egy ékszerésznél látta a gyűrűket és tudta, hogy Wilforké eltűntek. Értesítette Őt, az ékszerész meg elmondta, hogy kitől vette. A fiatalembert egyelőre $300.000 óvadékért szabadlábra helyezték. (Forrás: nbcsports.com) (Én kábítószerezést sejtek. Vajon ki fizette az óvadékot?)