2024-es NFL Draft - 3. nap

Kép
Draft 2024

Este hat órától kezdődik az idei NFL Draft utolsó része, a cikkben követhetitek az eseményeket. A Patriotsnak öt választása volt a nap elején, meglátjuk, lesznek-e tradek a nap folyamán.

10:00 - Tartozunk még egy pickkel, a hetedik körben (231. pick) a TE Jaheim Bell érkezett a Florida Stateről. Ő itt már stealnek is tekinthető, egy-két körrel korábbra várták. Nem tipikus TE, inkább gadget player, meglátjuk mit hoz ki belőle az új stáb.

22:45 - Újabb QB-pick! Az ágyúkarú Joe Milton is a Patriotshoz került! A Tennessee Volunteers irányítója tavaly 2809 yardot és 20 TD-t passzolt, minden bizonnyal Zappe-vel harcol majd azért, hogy ki lesz a harmadik számú QB.

22:15 - Megérkezett az első újonc a védelembe, méghozzá a South Carolina cornerbackje, Marcellas Dial lett a kiválasztott. Különösen a tavalyi szezonja sikerült jól, megfelelő edzői stábbal (ami nálunk ugye adott corner poszton) jó játékossá válhat.

18:34 - Egy újabb elkapó, Javon Baker érkezik a Patriotsba! A UCF elkapója a tavalyi szezonban 1139 yardot és hét touchdownt szerzett. Az elmúlt két pick után, ami reachnek tekinthető, ő abszolút értéken van itt.

18:15 - Meg is van a nap első választása, a guard, Layden Robinson Patriots-játékos lett. A Texas A&M-ről érkezik a ligába, az elmúlt három évben az Aggies kezdő jobboldali guardja volt. Zónablokkolásban kimondottan jó, de pass protectionben fejlődnie kell még.

Hozzászólás

Sziasztok :d most nem károgni jöttem kivételesen,de ezek a húzások tetszenek :) 

A két falemberben pontosan micsoda? Azon kívül, hogy falemberek... Mindkettő ordas nagy reach az általános vélemény szerint.  Hozzáteszem, 29. helyen van a draftunk konszenzusos értékelése. Hogy a 3. helyen behúztuk a hozzánk lepottyanó 1/2-őt, ehhez nem kellett nagy GM munka. Ezért kár volt Belichicket kitenni, az ő is hozta volna. :)

 

Frászt...Simán tradelt  és Maye-t veszni hagyta volna....nincs róla nagy véleménnyel....

Mi a garancia,hogy a többiek által húzott falemberek beválnak? Semmi....

Ha van egy jó faledző és jó séma plusz a QB igazi leader akire felnéz a fal akkor nem lehet túlzottan nagy baj....

 

Nem a konszenzusos értékelés a 29., hanem a konszenzusos boardon elfoglalt helyhez viszonyított tényleges pick eltérései alapján 29.

Értékelések alapján azért jobban muzsikáltunk. Itt egy jó táblázat, ahol  20 különböző  értékelést összesítve a 12. legjobb draft a miénk:

https://x.com/RNBWCV/status/1784675268193305036

Sracok! Layden Robinsonról mit tudtok? Én amelyik Texas AM meccset láttam, full bizonytalan volt, kb áldozat volt a pályán. Főleg 22-ben volt full vakon. Én csak azt nem értem, hogy miért ilyen magasan húzzuk ezeket a projekt játékosokat? 6-7. körben is bent lennének.

Meglepi,de én is csináltam dupla QB húzást a draft szimulátorba!!! Joe Milton III

Én is mondtam itt a fórumon, hogy lehet dupla QB. Ezen a helyen (193. pick) egyébként nem rossz választás, a kérdés az, mi a terv Vele, mert már a 25. évében jár.

B.Hines szakíró mondja: "...Miltonnak van az egyik legerősebb karja az egész futballban (talán valaha)..."  Testmérete ideális: 196 cm, 107 kg.

Vége a draftunknak és egy dolog biztos, mennyiségileg az offense biztosan erősödött, mert idén a defense-t lesz@rtuk. Van 11 WR-ünk (3-nál többel ritkán fogunk felállni.) és 16 Oline játékosunk, futót nem draftoltunk, de lehet, hogyha Mondre már se a kezét, se a lábát nem érzi, majd meglepetésként Milton fut egyet (Volt egy 81 yardos futott TD-je.) :) Kíváncsi vagyok az újak (draft+FA) minőségére a tavaly draftoltak fejlődésére, az új ST-re stb. és reménykedek egy jobb szezonban.

Tisztelt Hopi!
Nem tökmindegy? 
Szerintem ne legyenek nagy elvárásaid az idénnyel kapcsolatban!
Gondold végig. 

Kedves, egyik legrégebbi, mindig bölcsen, higgadtan hozzászóló és segítőkész szurkolótársam Nosbiglem!

Kicsit elszomorodtam a tömör, egykedvű véleményeden amit az új Pats 79-es rosteréről írtál, ahol már csak 3 játékos tud mesélni, milyen SB-t nyerni. Többféleképpen végiggondoltam és a legoptimistább véleményemet, várakozásomat írtam le, hogy ne legyek károgó. A tavalyinál jobb szezon meg akár még véletlenül is összejöhet. :)

Kissé túldimenzionálod ezt, Bourne, Osborn és kb Douglas helye biztos az újonnan draftoltak mellett eddig, Juju hiába drága bukó, ha szar lesz a térde, felesleges megtartani. A többiekkel meg nagyjából lehet bármi. A többi poszt esetében is még rengeteg a változó, április vége van.

Nyilván majd egy pár szezon után dől el, de ekkora Draft capitallal azért van hiányérzetem . Legyünk optimisták . Ezt a Milton picket nem tudom hova tenni,a Robinson pick nem nagyon jön be,Maye meg no brainer választás volt. Nem érzem hogy nagyon varazsoltunk volna…

Annyira megörültünk az újabb QB-nek, hogy az utolsó választás frankón lemaradt, Jaheim Bell, TE, Florida State

 

Pedig ő már steal volt ott, igazi gadget player. Nyilván kérdéses, hogy tudunk-e vele bármit kezdeni, de a hetedik körben pont az ilyenekkel kell próbálkozni. Small risk, big reward.

Nem, csak szimplán arról van szó, hogy én foglalkozom a dologgal, de sajnos tegnap annyira fáradt voltam már, hogy az utolsó kört nem bírtam megvárni, most keltem csak fel.

Máris van 10 UDFA játékosunk, megdöbbenésemre van közte egy RB és egy S is. :)