Devin McCourty is marad!

Kép
Devin McCourty

A S Devin McCourty és a csapat 2 éves szerződést kötött, amely 23 millió dollárról szól, amiből 17 millió garantált. 

Hozzászólás

Szuper hír, már csak a "Brady is marad!" cikkre várok... ;)

Szuper hír, már csak a "Brady is marad!" cikkre várok... ;)

Ezt hogy hoztad össze? Duplán küldted el véletlen az oké, de az értékelések tök mások ugyanarra a mondatodra.

Egyébként Brady ügynöke jelenleg a Tampa Mellett a Broncos-al is tárgyal éppen. Ha igaz a hír miszerint a Tampa 30+ milliót adna neki évente egy kétéves szerződésben, akkor lehet sejteni mi lesz. Ha Brady-t egyáltalán nem érdekelné a csapat akkor gondolom nem tárgyalnának. Persze megerősítve semmi nincs.

 

Igen, véletlen duplán ment és törlés gombot nem találtam, csak szerkesztést.

Az értékelésekért viszont nem vállalom a felelősséget... ;)

Szeretem Mccourtyt, de ez így sok. Ami viszont még durvább az Ryan Tannehill 4 év 118 milliós fizuja, amiből 62 teljesen garantált. 

Thuney állítólag franchaise tag-et kap. $16M! (Boston Globe, Jim McBride)

Megkapta. 

Ez szerintem csak egy jó csere alapnak köszönhető. Nem akartuk ingyen elengedni, taget kapott és elcserelik. Jó áron... 

Brady megy.Es Stidham irányít, pénz sajna nem nagyon lesz másra. 

Közben ropkodnek a tagek. 

Prescott, Green... 

Tehát Green tuti nem jön hozzánk.

18 millás cap hit, állandó sérülések az elmúlt 2 évben, lassan 32 éves, amúgy meg a valaha volt legjobb WR draft class jön ki idén. Ez minden csak nem jó cserealap.

 

Thuney alig hagyott ki snap-et az elmúlt 4 évben, abszolút elit a posztján, csak 27 éves, és a draft kifejezetten gyenge idén IOL tekintetében. Kiváló cserealap.

Szerintem Thuney tag-elése egyértelműen afelé mutat hogy Brady nélkül megyünk neki a kövi szezonnak és vagy Stidham vagy egy újonc köré raknak egy komoly falat meg egy két erős célpont érkezése várható 

érdekes lesz annyi biztos 

Nem hiszem el ezt a Hopkins tradet. O'Brien egy abszolút kretén.  

Én ma este kirúgnám, az biztos, ha én lennék a tulaj. De mint Pats szurkoló örülök a ténykedésének... ;)

Ha elkezdenénk kutatni a múltban, akkor lehet, hogy találnánk BB-től is egy két olyan trade-et, amit amikor megláttunk egyből egy nab*g! villant át az agyunkon. Aztán hányszor igaza lett. Ráadásul arról sincs infónk, hogy nincs-e valami a háttérben.

Én nem nagyon értem BoB állandó ekézését. Az edzőt az eredményei minősítik és az Texans bejutott párszor a rájátszásban az elmúlt években.

szvsz Thuney azért kapott TAG-et hogy ne a delfineknél kössön ki...

Az Öreg Bill megint akkora magicbe be van, hogy se itthon se kint senki nem tudja mi lesz a vége a varázslatnak.

Azt ne feledje senki, hogy ha Tommy megy Edelmant is elvesztettük, vagy visszavonul vagy szerelmi bánate lesz. Ez kapásból két elég komoly mínusz az amúgy sem veretes offensből. Már pedig ahogyan kinéz, jelenleg budipapírra sem maradt pénz szeretett csapatunknál. Thuney-ról pedig mindenki azt írja, hogy nem csere miatt kapott taget, henem egy több éves megállapodást szeretnének vele kötni.

Szokás szerint fogalmam sincs mi lesz és ez ebben az időszakban fokozottan frusztrál. TE még sehol, LB - re nem maradt pénz, nincs elég elkapónk, ja és fogalmunk sincs ki lesz az irányító. Kb. itt tartunk eddig. Sebaj, secondary az már van. Nézzük a pozitívumokat...:)

Nagyjából 2-3 éve arra készül BB amit most tesz éppen, és ezzel párhuzamosan már a két évvel későbbi csapat is a fejében formálódik. Persze mindig vannak előre nem látható események amik váratlan szituációkat idéznek elő, és az azokhoz való alkalmazkodás minősége sokat számít. Eddig ez jól ment, és szerintem nem is lesz vele baj, de van egy új elem. A QB kérdés egy sarokpontja az NFL csapatoknak, és ezzel BB-nek sem kellett nagyon törődnie majdnem 20 éve, ezért most ugrik majd a majom a vízbe ez ügyben.

Edelman-el kapcsolatban meg az a meglátásom, hogy bár sajnálni fogja ha elmegy Tom, de a franchise-nak legalább annyit köszönhet mint neki, ezért profi módon fog hozzáállni.