Michael Bennett egymeccses eltiltást kapott!

Kép
Breaking

A New England Patriots egy mérkőzésre elitiltotta veterán védőfalemberét Michael Bennettet, aki a pénteki nap során a védőfal-edző Bret Bielemával került összetűzésbe a csapatban betöltött szerepét illetően. Ian Rapoport értesülései szerint is a magatartása miatt lesz kénytelen pihenni a Jets elleni MNF alkalmával, a keddi edzést szintén kihagyta.

Bennett idén limitált szerepkörben játszik a Patriotsnál, mindössze a snapek 35%-án van a pályán, míg tavaly a Philadelphia Eaglesnél ez a szám majdnem 69% volt. A Giants ellen is csak 11 snapet kapott, a szezonban eddig 5 tackle-je, 2,5 sackje, 4 QB hitje és 3 TFL-je van.

Bennett az ESPN-nek nyilatkozott is az ügyről: "Pénteken volt egy kis véleménykülönbségem a pozíciós edzőmmel, ami eltiltáshoz vezetett. Elnézést kérek a csapattársaimtól."

Forrás: NESN

Hozzászólás

Hát nem nem lennék meglepve ha még a határidő előtt elcserélnénk

Bennett 4-3-ból jött, mi pedig, elsősorban a mély és minőségi LB corps miatt, idén áttértünk a 3-4-re. Ráadásul  a DT-DE corps minden tagja egyelőre jó formában játszik, így lehet rotálni is, ami eleve kevesebb snap számot jelent. A legutóbbi meccsen a DE-ek, Simon kivételével, u.annyit játszottak, mint Bennett. Úgy tűnik Nekem, hogy a rotációt mellőzöttségnek fogja fel, persze nem tudjuk pontosan min különböztek össze Bielema-val. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy már a leigazolásakor tudtuk, hogy valószínűleg 3-4 lesz a Dline és hogy nehéz ember. Talán azt nem tudtuk akkor, hogy Simon szintet lép idén és Wino is hamar felveszi a ritmust, Wise pedig hétről hétre javul.

Annyira bírom hogy ha nincs elég baj akkor még csinálunk mellé egy kicsit. Nehogy már nyugodtan legyünk. 

Ha más nem tud akkor mi megsz....tjuk magunkat valamivel.

Jó lenne már valami jó hírt olvasni a csapatról. Ezekből az indultak még kategóriás igazolàsokból elegem van.

Igazából nem történt semmi meglepő, már több helyen olvastam korábban, hogy Bennett nem fogja bírni fejben ezt a mérsékeltebb használatot és előbb utóbb ki fog törni belőle. 

OFF

Kessler cut, a helyén Watson. Jelenleg 4 TE a roster-en!

Koo, Vander Laan cut PS-ből, Skipper elment a Houston 53-ba (?), jött G Gauthier és WR Ross a PS-be.

Közben is OFF: Ramsey-t elcserélte a Jags a Ramshez! Az ár nekem kicsit meglepő: 2020-as első kör, és 2021-es első és negyedik kör. Lehet hogy én nem értek hozzá, de kicsit sokallom. A Jags lehívta az ötödik éves opciót, azaz a Rams szerzett egy CB-t kicsivel több mint másfél szezonra két első és egy negyedik körért. Mint mondtam lehet hogy én vagyok ostoba, de számomra az értékelés: Jags AAA - Rams D, de inkább WTF. 

 

Szerintem azon melegében hosszabbítanak is vele vagy 3-5 évre, amiben nyilván még a csere előtt szóban megállapodtak Ramsey-ékkel, akkor meg nem 1,5 évre megy. Ennek ellenére durván túlzás szerintem is az ellenérték. Nagyjából a 2021-es első körrel túlfizették ezt a Jags-nek.

Ezzel annyiban vitatkoznék csak, hogy a 3-5 évre meg kap egy rakat pénzt, úgyhogy a Rams szempontjából legjobb esetben is arról van szó, hogy adtak 2 első kört meg egy negyediket a másfél évért, és az opcióért hogy velük fog hosszabbítani. De mindenképp túl lettek fizetve, ebben nincs vita ;) Személy szerint még azt a 2020-as 1. köröst is sokallom kicsit,

 

Ha draft pick value chart alapján nézzük, akkor ennyi az ára..Egy top5 pick értéke 1700..A Rams 2 első köre, kb 20-32 között lesz..vagyis ők nyilván így számolnak, az eladó is meg a vevő is.  A 20. pick értéke 850, de a jövő évi pick mindig kevesebbet ér..egy 4.kör 20. pick értéke 50. Tehát ez 1750 pont ha 20. picknél hátrébb lévő nem kerül bele..

Tehát elmondhatjuk, hogy draft pick value chart alapján ez egálban van, ha playoffba jut és ott WC körben kiesik a Rams..Ha div.roundba jut és ott esik ki, akkor 720+720+46 vagyis 1486..már elég jól állnak. Ez esetben Ramsey egy 1/8 pickkel behúzott játékost kell érjen,mert ott van 1400-as pont értéke a picknek. És hét (javítva: hát) Ramsey tudású játékos, bőven megér egy egyszeri 1/8-t.

Nyilván ha a Rams nem jut egyik szezonban se playoffba, akkor túlfizetés..vagy ha Ramsey nem hosszabbít velük akkor sem érte meg..Viszont Peters borzalmas volt náluk, a szerződése is lejárt volna, tehát valakit hozni kellett volna drágán FA-ról a helyére, vagy akár őt megfizetni nyáron ezért a gyenge szereplésért. Talib meg IR lett, szóval kellett egy minőségi CB, így előre húztak a drafton kb. Nem annyira rossz ez mint elsőre tűnik..maga a hír hallatán én is túlfizetésnek éreztem, aztán megnéztem a value charton a pickeket..

Szigorúan ha a value chartot nézzük, akkor maximálisan igazad van. Viszont nálam nem ennyire fekete-fehér a dolog. Rengeteg a ha, az amennyiben, és ott van az emberi oldal is. 

Ha beválik /mert ugye láttunk az ellenkezőjére is jó pár példát/, ha hosszabbít velük, ha playoffba jut a Rams, stb. Másik dolog pedig pont az, amiért elcserélte a Jags. Ramsey nem egy mintajátékos, szeret rinyálni meg picsogni. Ha egy olyan játékosról lenne szó, mint mondjuk nálunk Gilmore, aki odaáll, teszi a dolgát mindenféle hiszti nélkül és tudja hogy hol a helye, akkor még azt mondanám hogy határeset. De Ramsey nem ez a típus. Messze nem... Mindezeket bedobtam a gépbe, és nálam azt adta ki hogy túl nagy árat fizettek.

Ja és még valami. Azt írtad hogy a nyáron kellett volna hozni valakit drágán FA-ről, vagy Peters-t szintén drágán megfizetni. Ez igaz. Viszont Ramsey-t meg két év múlva kell mocskosul megfizetni. És ha így mennek a fizetések felfelé, akkor egy két év múlva esedékes mondjuk 4 éves top CB szerződés valszeg jó pár millióval többe fog kerülni, mint jövő nyáron. Azaz az én olvasatomban ahelyett hogy nyáron hoztak volna valakit és adnak neki egy zsíros szerződést, elodázták ezt egy évvel, hogy majd egy még jattosabbat kelljen adni. Azaz megint csak ott vagyok, hogy azért a másfél évért adtak ennyi és ilyen picket. Meg ugye azt se felejtsük el, hogy a Jags a pickekből két első köröst szerez 5 évre "olcsón", Ramsey pedig másfél évig lesz "olcsó".  Számomra az egész bűvészkedés a value charttal akkor lenne legitim, ha Ramsey kb a második évében járna. De így még mindig sokallom ;)

 

Hát (és most nem írom el hogy hét :D) a Rams úgy gondolja hogy win now van most..így a jelennel kell foglalkozniuk..Talib IR, Peters meg nem igazán megbízható WR1 ellen, tehát konkrétan kell egy ember..Mivel Talib se fiatal, nem árt ha ez az új shutdown corner nem lesz túl öreg..Mivel idén érzik úgy hogy jók és zárul majd a championship window, így most cselekszenek, nem egy-két év múlva a huszonvalahányadik pickkel..Plusz kapnak a szerződés hosszabbítással egy elit cornert 5-6 évre. A fizuja is mellékes, mert a cap évről-évre emelkedik 10 millióval minimum. Ráadásul Johnson is műtét előtt áll, Weddle is 34 éves a safety sorból..Szóval ennek a secnek kell a talent és most szereztek egyet..Petersért így legalább kaptak valamit, úgy se maradt volna..

Szerintem ezek alapján, plusz hogy mindegy ki mit gondol, a GM-ek többnyire a value chart alapján cserélnek..teljesen jó ez a csere mindkét oldalnak..Persze ha mi azt vesszük alapnak, hogy a Rams nem jut idén playoffban, akkor hülyeséget csináltak és jövőre is megrekednek Goff miatt, akkor pláne..De mi Gilmore-t ugyanúgy kitömtük, ahogy a Rams fogja Ramsey-t és van ugynolyan jó mint Gilmore..persze a karaktere nem szerencsés és abban ég és föld..de a játéktudásával nincs gond, elit. Ha pedig megy a szekér a Ramsnek és a buksza is tele lesz, akkor Ramsey se fog hőzöngeni..De a lényeg hogy a Rams front ofice úgy ítélte meg, ez a szezon bőven win now nekik..Én inkább látom hülyeségnek a Goff hosszabbítást, mert az a srác nem egy franchise QB..de nyilván ezt is ők tudják megítélni, hogy McVay rendszere működni fog és abban meg Goff jó (volt).

A jags pickekről meg annyit, hogy az utóbbi 5-6 évben kiket húzott a Jags első körben, aki még mindig őket boldogítja és valóban meg is érte az első kört? Szóval arrafelé még a top pick sem garancia, nem hogy húszon felüli..:)

Legalább nem a chiefsbe ment.

A Rams nem jut playoffba idén

A vasárnapi meccs után megnéztem a sorsolásukat...

Egy kis szerencsével lehet ez 8-2 is, abból meg lehet még PO. De idén valahogy tényleg nem meggyőzőek.

Ez most azt jelenti, hogy Bennett nem kap fizetést a 7. hétre?

Jár ez valami következménnyel a szerződésére nézve? (Bukja a garantált tartalmat stb.)

Nagyon egyszerü, jätszon TE-t mint a tesoja es akkor mindig fent lesz a pälyän :)

OFF

A héten 5 kicker jön próbajátékra Hozzánk: Folk (utóbbi években katasztrófális a stat.-ja), G.Joseph (UDFA a Browns-nál tavaly 85%,86%, idén Seibert kiszorította.), A. MacGinnis (az utolsó koll. szezonja 2017-ben egész tűrhető volt:79%,100%, NFL meccset még nem játszott.), K/P A.Rehkow (NFL meccset még nem játszott, utolsó koll. szezonja 2017-ben egész jó volt: 89%,85%), Tavecchio (a Raiders-ben: 76%, 97%, Falcons-nál Bryant sérülése miatt 13x rúgott (5+8) 100%.)

Forrás:Patspulpit (B.Buchmasser)