Nyilatkozatok 5. hét: Patriots @ Redskins

Kép
Nyilatkozatok Redskins

A csapat úgy döntött, hogy csak a második félidőben jön ki játszani, de szerencsére így is nyert. Lássuk mit szóltak ehhez a résztvevők:

Bill Belichick, HC

A meccsről:

Nos, azt gondolom egy jó küzdelem volt a részünkről a játék mindhárom fázisában, és ez tényleg az, ami ahhoz kell, hogy idegenben nyerj. Jobban futtattuk a labdát. Szereztünk 33 pontot. A mi védelmünket játszottuk és jó mezőnypozíciónk volt. Jó csapatmunka. Büszke vagyok arra, ahogy a srácok felkészültek ezen a héten. A játékosok kimentek, és úgy gondolom, hogy javultak végrehajtás tekintetében. Nem tökéletes, hosszú még az út, de jól haladunk. Jó eredmény a héten, de küzdenünk kell tovább. Jó volt egy győzelemmel távozni. 

A védelemről:

Nos van egy csomó jó játékosunk akik keményen játszottak, megütötték az irányítót. Jól játszottak harmadik kísérleteknél. Még mindig vannak dolgok, amiken dolgoznunk kell és dolgok, amiket jobban tudunk csinálni, néhány lehetőséget kihagytunk. Ez egy remek csapat akik jól kommunikálnak. Jó erőfeszítés és jó figyelem. Szerencsések vagyunk, hogy sok jó játékosunk van.

A szurkolói támogatásról a meccsen:

Fantasztikus volt. Istenem, számos Patriots rajongó volt itt, ez meglepő és lehengerlő volt. Remek volt látni ezt és értékeljük a támogatást az összes utazó Patriots rajongótól, vagy az itteniektől, nem is tudom. Remek volt látni őket.

A kiigazításokról a 65 yardos TD futás után:

Hamar történt. Nyilvánvalóan rossz játék volt. Természetesen jobbak vagyunk ennél. Jobban tudunk játszani. Jól jöttek vissza. Jobban akarták. Ahogy mondtam, kijavítottunk pár dolgot. A Redskins sok 10 formációt játszott (szerk: 1 RB, 4 WR), sokszor volt 4 elkapójuk, tudtuk, hogy nem nagyon van tight endjük. Számítottunk valami ilyesmire. Nem ennyire, amennyit csináltak. Talán tehettünk volna valamit, hogy jobban felkészüljünk rá. Jó munkát végzett a secondary, hogy igazodtak ehhez a formációhoz. Csináltunk pár hívást a második negyedben, és a félidőben, hogy jobban kezeljük. A játékosok jó munkát végeztek ehhez igazodva.

Mi vezetett a két TE használatához?

Mindig próbálunk megfelelő párosításokat kialakítani és a game plant a lehető legjobbra összerakni a meccsre. Ezt tesszük minden héten.

Felülvizsgálják a rugókérdést a héten?

Nem hiszem. Csak jobban kell tennünk a dolgunk. Jobbnak kell lennünk a játék minden fázisában - támadás, védelem, speciális egység. Dolgozni fogunk rajta.

Mi a legnehezebb kihívás csütörtöki játékban?

Ez egy kombináció. A. Megérteni a Giantst és mentálisan késznek lenni. Eléggé nagy kihívás a sémáik a támadó, a védő és a speciális egységben. Láttuk már őket korábban az előszezonban, de az nem sokat számít. A mentális része nehéz, és természetesen a fizikális is. Amikor belegondolsz, olyan, mintha ma szerda lenne, és vasárnap játszunk. Sok mindenből kell a játékosoknak visszajönniük. Biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek, amit tudnak, hogy fizikailag készen legyenek, amennyire csak lehetséges. Szóval ez két dolog kombinációja, jól kell egyensúlyoznod. Az egyik a másik nélkül nem elég, ezért meg kell próbálnod mindkettőt megszerezni. A legjobbat tesszük meg, amit tudunk ebben a rövid időszakban és a játékosok megtesznek mindent amit tudnak, hogy készen legyenek a szokásosnál kevesebb idő alatt. Ez ugyanannyi idő, mint ami a Giantsnek van, mindkét csapatnak ugyanaz. Mindent megteszünk, hogy készen álljunk.

Tom Brady, QB

A második félidei teljesítményről:

Tipikus félidő, csak csináltunk némi kiigazítást. És úgy gondolom, jobban hajtottunk végre. Ezen kívül nincs más, jobban kell játszani.

A szurkolók támogatásáról itt DC-ben:

Nevetséges és fantasztikus volt. Úgy éreztem, hazai pályán játszunk. Már akkortól, hogy a hotelbe értünk tegnap délután, egészen a meccs utáni befutásig nagyon édes volt. Értékeljük a támogatást itt lent, és jó volt idejönni és nyerni előttük.

Mi történt a futásnál, amikor a járógéped igazgattad?

Nos, gyep szorult bele. Beragadt. De úgy, mintha pillanatragasztózva lett volna. Értékeltem, hogy Josh Norman kisegített. Elég rosszul nézhetett ki, mert egyszerűen megállt. De a fém rész kitúrja a földet. De a jobb oldalamon kellett volna csúsznom, de a gyepen ez nem jó, a füvön néha odaragad. Új járógépet kell szereznem.

Miért volt jobb a futójáték a második félidőben?

Nem vagyok benne biztos, ha most mondanom kéne valamit tippelnék, de jó volt látni. Az egyik dolog talán az, hogy nagyon sok playünk volt. Elég sok játékunk volt a félidőig. Mindig, amikor ezt érzed, úgy érzed, hogy fárad a másik csapat, és azok a 3 yardos futások 6 yardosak lesznek és végül át tudsz törni, és Sonynak ez sikerült, és futott is egy hosszút az oldalvonalunk felé ami TD lett. Remek volt látni, ahogy keményen a belét is kihjtva fut, szóval büszke vagyok rá.

Mi a véleményed arról, hogy 11-0 mérlegetek van, ha TD-t fut?

Jó, akkor kezdő lesz, és csak neki adjuk a labdát, bejuttatjuk a végzónába az első negyedben és mehet mindenki haza.

A védelem játékáról:

Sok remek játékosuk van a pályán, mindegy, hogy támadó vagy védő, segíteni fog nekünk pontokat szerezni. Nyilvánvalóan nagy erősségünk van a védelemben. Sok labdát szereznek, nehézzé teszik a passzokat. Ezt már észrevettük az edzőtáborban is, és egyszerűen fantasztikus nézni a srácokat játszani most. Szóval csak mennünk kell tovább. És remélhetőleg fel tudunk zárkózni a támadósorral.

Tönkrement a járógéped?

Igen, sok kis csat elhajlott, úgyhogy kapok újat jövő héten.

Milyen a támadósor?

Lehetne sokkal jobb. Azt hiszem, így érezzük.

Josh Gordon, WR

A második félidei teljesítményről:

Jó érzés volt. Jó futójáték, jó labdamozgatás, ahogy belerázódtunk a ritmusba, a dolgok kezdtek megnyílni. Erősen szerettünk volna végezni, legfontosabb, hogy minden drive-ot befejezzünk. Szerintem lefárasztottuk őket, tartottuk az iramot, tartottuk a tempót és valami megváltozott. Remek volt.

A hozzáállás változásáról a futás sikere után:

A játék könnyebb, amikor futtatod a labdát. Az útvonalak egyszerűbbek lesznek, nem olyan fárasztóak, és magasan van a morál. Boldogok voltunk, hogy a támadófal tol előre és a futók keményen futottak. Jó kis régimódi foci és amikor játszol, imádod nézni.

A Patriots alkalmazkodóképességéről:

Ez gondolom Belichick, McDaniels és Tom dolga, srácok, akik látják a pályát és tudnak változtatni ott helyben vagy a második félidőre, mert ezt látják. Érzik milyen a védelem, amit gyakoroltunk az edzésen, miben változott a meccs kimenetele és helyben változtatnak. Minden héten erre készülünk és néha bejön.

A rajongókról:

Fura, zavaró volt. Hazai meccsnek éreztem, mintha Foxboroughban lennénk. Őszintén, nagyon hálás vagyok a támogatásért, azért, hogy ideutaztak a rajongók, volt néhény Redskins szurkoló is. Csodálatos volt, áldott vagyok.

Devin McCourty, Safety

Megnyugodni a korai TD után:

Ez foci, egy rossz játékunk volt a védelemben, de az egy jó hívás volt. Egy 15-18 yardos játék kellett volna legyen szereléssel. Az oldalvonal mellett megbeszéltük és továbbléptünk. Egy játék volt, folytatjuk a jó védelmi játékot és attól a ponttól jól alkalmazkodtunk. Sok 4 WR-es szettel jöttek ki és Sims remek ellenjátékokat tudott csinálni, de jól alkalmazkodtunk.

Csinált váratlant a Washingtoni támadósor?

Nem, csak sok volt a 4 WR-es szettjük Vernon Davis nélkül a meccsen. Tudtuk, hogy ez egy lehetőség, hogy különböző dolgokat fognak csinálni. Davis általában a játékok 85%-ában játszik, szóval alkalmazkodnunk kellett.

A csapat 11 interception-jéről és arról, hogy az ellenfelek nem tudnak sikeresen passzolni:

Mindig beszélünk a labdaszerzésről, és a pontok korlátozásáról. Bill azt mondja, hogy ha nem adunk nekik pontokat, nem veszítünk. Védelemként azzal foglalkozunk, hogy nem adunk pontot, ha visszanézitek a meccset, egy rossz játékunk volt és az is a szerelésen múlt. Ha jobb munkát végzünk, jobb esélyt adunk magunknak arra, hogy lassan haladjanak előre egy nagy játék helyett. Ezzel kell foglalkoznunk minden héten, ahogy folyamatosan fejlődünk.

A lelátói támogatásról:

Csodálatos volt a múlt héthez képest, amikor Buffaloban nem fogadtak minket szívesen,  idejönni ma és látni a sok Patriots mezt a stadionban. Ez mindig plusz amikor idegenben vagy és sok ember utazik, hogy támogasson, csapatként nagyra értékeljük.

 

Forrás: Patriots.com

Hozzászólás

"Jó, akkor kezdő lesz, és csak neki adjuk a labdát, bejuttatjuk a végzónába az első negyedben és mehet mindenki haza." :)

Nagyon frappáns csattanós választ adott egy bugyuta újságírói kérdésre :) Látszik, hogy van humora :)