Jahlani Tavai-jal hosszabbított a Patriots!

Kép
Tavai

A linebacker a 2024-es szezon végéig érvényes szerződést írt alá szerdán, 4,4 millió dollárért.

A kontraktus két további évre szól, ugyanis az idei szezon végén lejárt volna a jelenlegi szerződése. Tavai a Hawaii Egyetemre járt, a Detorit Lions válaszotta ki a 2019-es draft második körében, de két szezon után kivágta a csapat.

A Patriots igazolta le a gyakorlócsapatba, főleg a speciális egységben használták a tavalyi évben, idénre azonban a linebacker sor egyik legjobbjává nőtte ki magát, de a természetesen a speciális egységben is rengetegszer a pályán van. Idén 38 tackle-t, 1,5 sacket és 4 QB hitet jegyzett, a védősnapek 52%-án volt pályán 2022-ben.

Hozzászólás

Tavai még nem volt jó, de idén!

BB már a szezon kezdetekor dicsérte, miközben Mi többen nem hittük, hogy rosterre kerül. A bajnokság folyamán LB3 lett Judon és Bentley mögött 52% snap számmal és MLB2, talán Bentley backup. Kétségtelen voltak villanásai, de elsősorban a ST erősségének számít (70% snaps), ami BB-nél fontos. Szerintem villant annyit MLB R.McMillan, (meg a két OLB Wilson és Jennings) is feleannyi snap számmal. Nincs bajom Vele, de nem tudom miért most volt fontos ez.

OFF

A csapatnak már csak 557 350 dollárja maradt Benzan szerint.

A 21. legjobb LB a PFF osztályzatai alapján idén és ST-ben is hasznos. Egy abszolút korrekt játékos, ennyiért pedig ajándék sztem.