Jake Bailey hosszabbított!

Kép
Bailey

Jake Baileyvel hosszabbított a csapat! Az új szerződés a 2025-ös szezon végéig szól, ezalatt 13,5 millió dollárt kereshet a punter, amiből 6,5 millió dollár garantált. Ezzel a lépéssel egyébként idénre még pénzt is spórol a csapat, hiszen a játékos cap hitje 4 millió dollár volt.

A hosszabbítással az is eldőlt, hogy az idei UDFA Jake Julientől meg fog majd válni a csapat legkésőbb az alapszakasz kezdete előtt.

Forrás: Adam Schefter

Hozzászólás

Off: Deshaun Watsont csak 6 meccsre meszelték el

On: Pepperst aktiváltuk a PUP listáról  

Várjuk ki a végét.

Az NFLPA és Watson már előre lenyilatkozta, hogy nem fog fellebbezni, még az ítélet előtt. De az NFL még megteheti, ha Goodell még szuttyogtatni akarja Watson-t.

Bár szerintem szeretne ő is átlépni ezen, és végülis a döntést nem neki kellett meghozni, a keze tiszta, haladjunk tovább, the show must go on.

Punterként hová tartozik a mezőnybe ezzel a fizuval? Mert ha az elitbe, akkor lehet, hiába szól négy szezonra a szerződés hosszabbítás, egy-két év alatt találhatunk egy ígéretes újoncot, akik alapfizuért kiszorítja a kezdőből (ahogy annak idején ő tette Meskó Zolival). A Sötét Nagyúr hosszabb távon nem szeret túl sok pénzt áldozni a punterre.

Persze tévedhetek, de egy hatodik érzékem azt súgja, nem fogja kitölteni a négy szezont... 

A top10 legjobban fizetett punter éves átlaga 3,5-2 millió dollár között van. Ahogy Schefter is írta, ezzel a szerződéshosszabbítással Bailey a garantált összeg (6,5M) és az éves átlaga (3,375M) alapján is az egyik legjobban fizetett punter lett.

Itt még Bailey szerződését nem vezették át, de a többiek számai látszódnak: https://overthecap.com/position/punter

Szerintem oda, ahova a játéka, azaz a liga legjobbjai közé. Egyébként jelenleg nem hemzsegnek az új, fiatal punter kiválóságok. A DoM által megadott link 44 puntere között csak 4 fiatalabb Bailey-nél és a hasonló fizetésűek mind idősebbek. Ryan Allen 6 évig volt a punterünk, miért ne lehetne Bailey is. Azt viszont mindannyian tudjuk, hogy BB szívügye a ST.

Egyébként a tények meg azt súgják, ha van u.olyan jó v.jobb olcsóbban, akkor trade/cut...poszttól függetlenül. :)