Jake Bailey lett a hét játékosa az AFC-ben!

Kép
JB

Az újonc punter Jake Bailey lett a hét speciális egység játékosa az AFC-ben. A fiatal játékos az Eagles elleni meccsen 8 puntból hatot rúgott a 20 yardoson belülre, ráadásul 5 puntja 50 yardnál is hosszabb volt. Nagyon úgy fest, megérte azt az 5. kört egy punterre "elkótyavetyélni"... Gratulálunk!

Hozzászólás

Tökös a srác, őt a "kavargó széllel szemben" is jó volt nézni :), gratula neki!

A ligában jelenleg 2. a 20 yard-on belüli rúgásokkal, 56 rúgásából 27 ment 20-on belülre. A TEN rúgója 28-at rúgott 20-on belülre, 54 rúgásból :)

OFF

A most IR-re küldött WR/PR G. Olszevski jelenleg holtversenyben 13. a PR listán a ligában 8,9 yard avg-vel. (A KC Hardman-ja az első 14,8-al.)

Nagyon örülök Bailey sikerének, nagyon jó, hogy nálunk játszik.

Viszont a GOAT morcos hangulata, a rövidre sikeredett sajtótájékoztatója, a hét elején elmaradt vigyorgos "W video", a hétfői szabadnapra berakott extra WR-QB edzés és a között, hogy a punterünk a hét játékosa az AFC-ben sejtésem szerint igen szoros összefüggés van...

TB-nek kezd elborulni az agya és ebből mi mindig (legtöbbször) jól jövünk ki."Focus" és "Do or not do. There is no try."

LET'S GOOOO!!!!!!!

Ha minden jól megy, akkor ma tudok a cikkben egy kis hátteret adni a morcosságának. Én is meglepődtem pár dolgon, amit élőben nem is vettem észre.