Jakob Johnson IR-en!

Kép
breaking

Úgy tűnik, hogy a hajnali mérkőzés komoly véráldozattal járt. A csapat vállsérülés miatt sérült listára rakta Jakob Johnsont, aki James Develin helyét vette át a fullback poszton.

Csak, hogy jó hírrel is szolgáljunk: Értesülések szerint Gordon sérülése nem annyira komoly, mint amilyennek elsőre látszott.

Hozzászólás

Ez már siralmas komolyan...

Szuper...😣 Az eddig is "jó" futójáték, még annyira sem fog működni.

Kiváncsian várom kit fogunk találni FB-nek. 

Válasz Croaker üzenetére

Wilfork kb minden poszton megállná a helyét. Láttam rúgóként még a Houstonos Hard Knocks idején és elég jó volt, sőt még kosárlabdázni is remekül tud. :)

Ezek a TNF meccsek a világ legnagyobb hülyeségei közé tartoznak, nincs idő regenerálódni, és jönnek is a sérülések, cserébe felkészülni se tudnak normálisan a csapatok, szóval a színvonal is gyengébb. Már rég be kellett volna őket szüntetni.

Bakker, kórházcsapat leszünk, pedig elég jól indult. Nem tudom, meddig tart ki a D lendülete, de bízom benne, hogy történelmi csapatrésznek szurkolunk idén. A Brady éra kezdetén ez a recept jól működött. Nagyon jó D, közepes O. Csak lassan elfogyunk közepesnek lenni... Mindenki gyógyuljon meg, hosszú hetünk van!

Mi eddig még közepesen sem jártunk rosszul, valahol már a 3. számú irányító játszik, ha pedig ott tartanánk mint a Giants akkor már nem lenne Gordon,Edelman,White és Michel sem.

Bizony a közepesnél sokkal rosszabbul állunk, ami pedig a létszámot illeti, a ligában a legrosszabbul. :(

Jelenleg 233 játékos van IR jelöléssel a roster-eken, ez átlag ~7 játékos/csapat. Nálunk 11 játékos!, Giants-nél 10. Rosszabb helyzetben egy csapat sincs, a Falcons-nak van uennyi. A legkedvezőbben CHI 1!, a Lions és a Rams 3 ilyen játékossal áll. Természetesen tudom, hogy a "létszám" csak egy aspektusa a sérüléseknek, fontos az is, hogy milyen minőségűek ezek a játékosok, mikor kerültek oda, visszajöhetnek-e, csak "dugdossák" a listán (ld. Nálunk Ross) stb. Azonkívül persze a roster-en is lehetnek kisebb-nagyobb sérüléssel játékosok.

A 3. QB a PIT-nél van csak sérülés miatt úgy tudom, azaz nem szignifikáns ez az adat, inkább hatalmas pech. A Giants IR listáján pedig nem igazán látok olyan értékes játékosokat, mint Andrews, Wynn, Develin vagy akár Gost, talán egyedül Shepard minőségi. Roster-en maródi játékosunk meg Nekünk is van elég. :(

Hát igen az valóban nagyon nem mindegy kik esnek ki és az IR lista is csak egy része a történetnek. Pár hét kiesésért nyilván senkit nem pakolnak IR-re, főleg akkor nem mikor fontos a játékos. Őszintén megmondva én nem is bogarásztam át az IR listákat, de mondjuk ennek a hétvégének gyanúsan a Giants volt ilyen szempontból a negatív rekordere. Nem játszott az első és a második futója, az első négy elkapójából három és a legjobb TE-jük. Ez azért minden csapatnak komoly problémát jelentene, sőt megkockáztatom, hogy ez kb megoldhatatlan probléma kategória. Természetesen minőségre, mert beküldeni mindig lehet valakit. Mondjuk ez ránk is elmondható, mert nálunk a támadófal sinylette meg leginkább a sérüléseket plusz kiesett a blokkolásoknál fontos Develin is és ez nagyon meg is látszik a támadójátékunkon. 

Azt kétségtelenül el kell ismerni, hogy ezen a meccsen, a saját játékosállománya alapján, a Giants volt "tartalékosabb". 

Értem, hogy az IR listákat (is) össze lehet hasonlítani, de mondjuk Shepardon kívül az alábbi játékosai nem játszottak a teljesség igénye nélkül a Giantsnél sérülés miatt:

- RB Saquon Barkley

- TE Evan Engram

Azért ők is fontos láncszemek és minőséginek tekinthetőek, komoly hiányzók voltak, mégha nincsenek is IR-n.

A sors idén duplán bepótolja, hogy a tavalyi szezont viszonylag jól megúsztuk.

Az a furcsa hogy csak az OFF játékosok sérülnek

Idézet első benyomás cikkből :

"A mérkőzés legnagyobb negatívuma a sok sérülés, sajnos Josh Gordon, Patrick Chung, Matt LaCosse, Dont'a Hightower, Jakob Johnson és J.C. Jackson "

3-3 O és D

 

HA IR -re gondolsz, akkor valóban 4-0 az O "javára", de reméljük itt megáll a történet!