Jalen Mills mégis marad!

Kép
Mills

Néhány napja úgy volt, hogy távozik, most mégis marad a veterán defensive back.

Millstől hivatalosan nem vált meg a csapat korábban, most pedig megegyeztek a felek, hogy átalakítják a szerződését, így pedig egy évre maximum 6,1 millió dollárért marad a Patriotsban. Ezzel gyakorlatilag a jövő évi szerződését lecsípte a Patriots, idén pedig ösztönzőkkel kereshet majd annyit, amennyit egyébként kapott volna.

Az eredeti szerződésének alapfizetése 5 millió dollár volt, plusz még egymillió dollár 17 meccsre leosztva, ha mindegyiken pályára lép. Az új szerződés alapján (még nincsen hivatalos információ), valószínűleg utóbbi marad majd, és az alapfizetésének egy részét ösztönzők formájában kaphatja meg.

Hozzászólás

Úgy emlékszem a legtöbben örültek a távozásának, szóval gondolom most kevésbé nagy a vidámság. Persze így,  olcsóbban, backup-nak már jó lehet. 

A hírek szerint safetyvé avanzsál majd.

Én felemás teljesítményre emlékszem, lehet rosszul.

Sajnos DMC szintű, a def.et irányítani képes FS-t nem egyhamar találunk és főleg nem olcsón. Szerényebbel kell beérnünk egyelőre. 

Új punter a csapatnál:

Patriots signed P Corliss Waitman

 

The Broncos withdrew a tender offer to Waitman earlier in the week after signing Riley Dixon. New England snatched up the former Steelers and Broncos punter and he's currently the only punter on their roster. Waitman punted a league-high 96 times in 2022 on account of Russ Wilson and Nathaniel Hackett's transgressions. 

 

 

A surinami anya Belgiumban született színes bőrű fia (ilyen punter-ünk se volt még, úgy rémlik), eddig gyakorlatilag főleg csak a Mile High-ban rugdosott, ami talán nem ú.az a körülmény, mint a többi helyen. A tavalyi statja nem különös avg 46,6 yard, amivel a középmezőnybe került, viszont tavaly a ligában messze a legtöbb punt-ot Ő rúgta. 96 punt! A Lng 59 yard-jával a leghátsó mezőnyben van, de ez nem jelent semmit, lehet nem kényszerült hosszabb rúgásra. A puntja-jai 1/3-a in 20, majdnem a felét visszahordták valamennyit. Egyszer volt az AFC Hét játékosa tavaly, amikor 10 puntból 6-ot in20-ra rúgott..Lehet nem Ő lesz a végleges punter-ünk, mert valószínűleg megversenyeztetik.

Azért a meccsek felét a Broncos is idegenben tolja, és a ritkább levegőt nem tudják magukkal vinni. Egyébként sem vagyok meggyőződve róla, hogy nagyot torzítana amiatt a statisztikája. Egy közepes punter, ami sokkal jobb mint amit Baley nyújtott legutóbb. A tartalék punterünkben meg Folk nem volt biztos, mert leromlott a statja mióta nem Baley volt a holdere. Draftot meg BB-nél megjósolni...

Én nem minősítettem a játékost, (legfeljebb nem ájultam el Tőle, mert nincs mitől,) a Patspulpit állandó szakírója annál inkább. A 96ból 47et otthon rúgott és a szakember(ek) szerint a ritka levegő segíti a távolságot és a hang time-t is. Buchmesser szerint a punter kérdést darab és szükségszerűség szerint megoldottuk komolyabb minőségjavulás nélkül. A versenyeztetés nem biztos, hogy draftról jön. :) 

Szerintem a 90be bármi belefér, amennyiben ez a csapat egyik problémája. Ha jól megoldottnak tekinti a csapat, akkor nem. 

Ránézésre, a múlt szezonban a PO-nk ment rá, hogy volt egy nem valami fényes, sokszor nagyon keveset előrehaladni tudó O és egy még annál is gyengébb punter. Ez gyakorlatban sok-sok ajándék rövid pálya volt az ellenfeleknek és ez meg is pecsételte a sorsunkat.

Szerintem pont emiatt, viszonylag korán fogunk punter-t draftolni. Már, ha van valaki kimagaslóbb az idei felhozatalban.

Talán három is akad aki kiemelkedik, Oklahoma egyetem Michael Turk, Rutgers-es Adam Korsak, Michigan State-ről Bryce Baringer (PP-ról veszem egy cikkből).

Ha van Rutgers-es akkor már be is könyvetlem a hatodik körre! Aztán BB kihúzza majd a harmadikban az Oklahomás srácot. :)

Voltak jó safetyk az FA piacon, pénzünk is volt rá de valamiért nem kellett egyik se pedig normál áron írtak alá.