James Develin IR-en

Kép
breaking

A fullback James Develint sérültlistára rakta a Patriots. A játékosnak nyaksérülése van, ezen belül a csigolyákkal és az izommal. Több szakvéleményt is kértek, akkor azt mondták, hogy hétről hétre változhat a helyzete.

Mivel N’Keal Harry és Isaiah Wynn is IR-en van, így nagy valószínűséggel Develin szezonjának vége, mivel hármójuk közül csak ketten térhetnek vissza a szezon közben.

Hozzászólás

Nagy kár érte.:(

Develin játékosi minősége sajnos jelenleg pótolhatatlannak látszik. :( Gyomlálgathatjuk a playbook-ot, hacsak ez a JJ fiú meg nem táltosodik.

Ez az a sérülés ami igazán fáj.

Wynn egy jó játékos, fontos poszton, Harry ígéretes, szintèn jó lenne ha játszana, de nem megbántva őket, pótolhatók.

Develin nem pótolható! A mindent elsöprő, győzelmeket jelentő futójáték alapja Develin munkája volt. És nincs olyan aki őt pótolni tudná.

Ez egy szörnyű hír. :( A ki-ki meccseken kulcs szerepet töltött be a W-khez. Nem is tudom, hogy fogja BB pótolni, ha egyáltalán lehet...

Mihamarabbi felépülést kívánok neki.

Sokkal többet hozzáfűzni nem tudok, hogy nagyon rossz hír. A futás így is akadzik jelenleg, Develin blokkjai hiányozni fognak.

Mielőbbi felépülést neki!

Jobbulást neki

Egyenlőre úgy néz ki hogy a sérülések hamarabb verik meg a csapatot mint valamelyik ellenfél. 

Még el sem kezdődött a szezon és már  mennyi a veszteség.

Szerintem meg most jött el a coach team igazi próbája - kulcsembereket kell pótolni nagyon gyorsan elfogadható szinten és a teljes playbookot ehhez kell igazítani. Komplex és nagyon szakmai feladat rövid határidővel és leginkább éles teszteléssel. Én hiszek a szakértőinkben meg a játékosainkban is, hogy ezt meg tudják valósítani. A Bills jó teszt lesz, hogy az amúgyis eleve magas alkalmazkodási képességünk milyen választ tud adni. És sérülések mindig lesznek, ehhez alkalmazkodni kell, mert elkerülni nem lehet.

 

Goooo PATS!!

Durva, hogy egy ragadónak és két edzőmeccsnek titulált találkozó után azon kell agyalni, hogy a fél O-t hogyan helyettesítsék.

A tavalyi menetelében az egyik kulcstényező az volt, hogy többé kevésbé egészséges tudott maradni a roster. Idén viszont megfizet a csapat ezért.

Azért kíváncsi vagyok a német gyerekre :)

Elöbb hoznám vissza IR-ről Develint, mint Wynnt. Wynn pótolható játékos volt tavaly is és a sérülékenysége miatt hosszú távon nem sokra megyünk vele, úgy néz ki. Ellenben Develin játéka borzaztóan hiányozni fog!

Nekem is az fáj, hogy a futójátékra ezzel még egy kiskaput rácsuktunk (nagyon tartalékos fal, kérdéses TE játék és most még ezek mellé a FB - ráadásul milyen jó FB! - kiesése), így Brady-nek újra sokat kell majd passzolnia, amiben mindig ott a veszély, hogy megütik...

A Develin, Harry, Wynn, (Meredith is van!) visszahozatalt csak akkor lehet mérlegelni, ha eljutunk legalább a 6. fordulóig, mert az akkori roster helyzet és ezen sérültek akkori állapota lesz a döntő.

Develin állapota sajnos nem annyira egyszerű per pillanat: Jeff Howe twitter bejegyzése szerint nemcsak nyak, hanem hátizom sérülése is van. Az orvos nem igazán tudja meghatározni a gyógyulás ütemét, mert a sérülés "trükkös".

Edelman viszont szerencsére játszhat vasárnap a Patriotswire információja szerint.