James White visszavonult!

Kép
James White

Az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb Patriots játékosa bejelentette visszavonulását!

James White a tavalyi szezon elején szenvedett csípősérülést, amiből megpróbált visszatérni, de sajnos sikertelenül. A 2014-es draft negyedik körében került New Englandbe, ahol teljes karrierjét töltötte. Az első szezonját csaknem teljesen kiülte, utána viszont kirobbanthatatlan volt a csapatból. Legemlékezetesebb mérkőzése az Atlanta Falcons elleni Super Bowl volt, ahol sokak szerint az MVP címet is megérdemelte volna, ő indította be a támadójátékot és ő is szerezte az utolsó, mindent eldöntő touchdownt.

White főként az elkapásokban és passzblokkolásban jeleskedett, ebben az NFL legjobbjai közé tartozott, Tom Bradyvel is remek volt köztük a kémia. 2020-ban súlyos tragédia érte a Seattle elleni meccs előtt - elveszítette édesapját, tavaly a már említett csípősérülés miatt ért hamarabb véget számára az évad. Karrierjét 1278 futott yarddal és 11 futott touchdownnal, valamint 3278 elkapott yarddal és 25 elkapott touchdownnal fejezi be.

Személyében egy igazi csapatjátékossal lett kevesebb a Patriots, minden bizonnyal idővel a csapat Hall of Fame-jébe is bekerül majd.

Köszönünk mindent, James!

Forrás: Field Yates

Hozzászólás

Mindent köszönünk James!  Óriási játékos, óriási szívvel! Hiányozni fog.

Ha csak az Atlanta meccs van, már az is felejthetetlen, de szerencsére azon kívül is rengeteget köszönhetünk neki.

Ilyenkor mindig kettős érzésem van. Egyfelől roppant szomorú vagyok, mert a kedvenc játékosom visszavonul. Másfelől örülök, hogy nem feszíti tovább a húrt, és még idejében kiszáll. Eleget tett, megérdemli.

Jó volt látni az Atlanta elleni SB-s MVP teljesítményét, jó volt olvasni vele kapcsolatban az olyan apró story-kat, hogy a szezon elején pl. a huddle-ben hogyan segítette MJ-t a játékok kiválasztásában.

Egyértelműen Pats HOF, minimum. 

Köszi mindent. Igazi patrióta vagy.

Köszönök mindent, különösen amit a Falcons ellen letettél a pályára! 

Köszönök mindent, egyik kedvenc játékosom volt! Szomorú vagyok a távozása miatt, kár hogy így és ilyen hamar ér véget a pályafutása. Sok sikert a civil életben ...!

Nézem a statokat : career fumbles : 0.

Na az, az valami 8 szezon alatt.

Kösz mindent!

Hadd ragadjam meg az alkalmat - ha láttam volna hamarabb a cikket, nem máshová írom, csak sajnos nem jutott eszembe a főoldalról a hírekre "váltani" - és itt is szeretnék "elköszönni" James White-tól (én konkrétan az előszezon meccs közben tudtam meg a rossz hírt), azért 8 éven át boldogította a csapatot és 3-szoros SB bajnokként zárta a karrierjét, amiből ugye elévülhetetlen érdemei vannak a Falcons elleni fordításban! Nekem nagyon fog hiányozni -.-"