Joejuan Williams-t letartóztatták

Kép
Williams

A Joejuan Williamset a Patriots cornerbackjét letartóztatták múlt héten Tennessee-ben és több rendben is vádat emeltek ellene. A beszámolók szerint január 17-én Nashville és Knoxville között állították félre a rendőrök és az igazoltatás közben a rendőrség címkézetlen ismeretlen anyagot, vényköteles gyógyszereket és kábítószer-kellékeket talált nála. A 22 éves játékos ellen az alábbi vádakat emelték: gyorshajtásért, a kábítószer kellékekért és a megtalált gyógyszerek és ismeretlen anyag birtoklásáért


A Patriots szóvívője megerősítette, hogy a csapat tisztában van Williams helyzetével.
Williams a Patriots második köröse volt 2019-ben.

Forrás: Boston Herald

 

Hozzászólás

Ő sem lesz akkor már túl sokáig a játékosunk.

A 2.körösökkel  nincs igazán szerencsénk, idén jó hogy nincs 2.körünk. Tiltott anyagokkal gyorshajtás, nem észlényre vall...Eh... :(

Gratulálok. Fasza. Megint egy kuka 2 kör.

Ha nem a ruházatában találták, és nincs rajta a cuccokon az ujjlenyomata, DNS-e (nem is tudom szokás-e ilyen csekély súlyú ügyekben vizsgálni náluk), akkor lesz egy haver aki bevállalja helyette. Gyorshajtásért meg nem jár semmi ami a pályafutását befolyásolná.  Mondjuk a meghatározatlan gyanús anyag még okozhat meglepetéseket, mert az a hintőportól a metanfetaminig minden lehet.

Ez azért nem ennyire egyszerű. Először is, a cikkben az szerepel, hogy bizonyos "kellékek" meg "anyagok" birtoklása. Azzal tehát nem sokra megy, ha valamelyik haver bevallja. Nála találták, tehát tök mindegy, ki és mit vall. Ami menthetné, ha mindent tagadna, és valaki előállna, hogy ő rejtette el a dolgokat a kocsijában... A másik, hogy - szintén a cikk alapján - vádemelés történt, tehát ez már több, mint egy sima nyomozás, ami nem biztos, hogy eljut addig. Williams nagy bajban van.

Ismeretlen anyagért, vényköteles gyógyszerért nem szoktak vádat emelni, a kábítószer kellék pedig értelmezhetetlen kategória. Mi az? Bankkártya, injekciós tű, vizespohár, szelence, kiskanál?

Közben megnéztem: azt írják, hogy unnamed controlled subtances. Amit én inkább úgy fordítanék, hogy meg nem nevezett ellenőrzött (csak államilag gyártott és forgalmazható) anyagok. Ami lehet gyógyszer és narkotikum is. Ezek egy része tiltott, egy része nem. Például egyes szteroidokat, amfetaminokat lehet teljesen törvényesen birtokolni és szedni betegség, sérülés esetén.

Amondó vagyok, várjunk még a keresztre feszítéssel, amíg konkrétabb nem lesz a dolog

Azért a játékos valamennyire biztosan sáros, mert a rendőrség nem hülye, ha letartóztatta. A tiltott szerekkel meg nem igazán állunk jól az utóbbi időkben: JE, Chung és most Ő. (Watson és Gordon kicsit más tészta.)

Kicsit más. Elgondolkodtam az utóbbi évek 2. körösein és úgy tűnik BB mániája 2. körre CB-et draftolni (Cyrus Jones, Dawson) még akkor is, ha jól állunk CB-kkel mint pl. tavaly (Gilmore, Jackson, JMC, JoJo). Talán egy TE és/vagy WR jobban kellett volna az utóbbi években?... Természetesen, ki az aki megkérdőjelezné a guru döntésének helyességét a "kidobott" pick-ekért, a csapatnál valószínűleg senki, ha csak dohog és játékos pad, trade, cut az útvonal, ha edző: el lehet menni. (Hát egyébként is szállingóznak rendesen.) A patspulpit egyik hozzászólója írta: Do your job, Bill!...

A rendőrségi fotókon mindenki ennyire bűnözőnek néz ki? 

Nem szorosan ehhez az esethez kapcsolódoan, de ha már ezzel összefüggésben előjött a draft, lenne egy kérdésem, ami tényleg érdekelne.

Látványosan nem megy a cb és wr draft BB-nek. Ki a felelős ezért? Kinek az információi, tanácsai alapján húzzuk ki a sok bustot ezekre a posztokra? Nyilván a döntő szó a GM-é, de gondolom azért valaki csak odateszi elé a javaslatokat ezekre a posztokra. Mert pl védőfalba, lb sorba, támadófalba, tight end posztra, stb volt nem is egy kiváló pick. Hogy lehet, hogy ha cb vagy wr húzás jön, akkor sorozatosan ennyire lukra fut? Ugyanazok figyelik a játékosokat ezekre a posztokra évek óta? 

Alapvetően BB dönt, de 3 fontos "személyzetis" emberünk van. Nick Caserio a játékos ügyekért felelős igazgató, akinek van 2 segítője, Monti Ossenfort (egyetemi játékosok) és Dave Ziegler (profi játékosok). Alájuk még számtalan scout tartozik, akik hozzák a jelentéseket a különböző játékosokról akár college, akár NFL-szintről beszélünk.

 

(pár napja volt amúgy hír, hogy Caseriot és Ossenfortot is meghallgatta a Browns a GM-pozícióra. Nem tudom lett-e döntés ott azóta) 

Ha már rossz fiúk.... Megnéztem az Aaron Hernandez sorozatot, kiváló 

Látta valaki? 

Igen.

Nagyon alapos munkát végeztek az alkotók. Nyomasztó hangulatú doku lett, és még nyilvánvalóbbá tette, amit eddig is tudtunk.

Válasz patriota üzenetére

Én láttam és tetszett is. Korábban olvastam a könyvet is, ami a film alapjául szolgált. Már akkor is azt éreztem, hogy olyan kevesen múlt, hogy másképp alakuljon az élete...

Szerintem csak P.Manning feleségének vitte a növekedési hormont.