Jonathan Jones szezonjának vége!

Kép
JonJon

Ian Rapoport (NFL Network) információ szerint Jonathan Jones sérülése súlyosabb a vártnál, a mai napon megműtik a sérült vállát, ami miatt a szezon hátralévő részében nem lesz bevethető. Jones helyét minden bizonnyal a tegnap is pályára lépő Myles Bryant veszi át, ő lesz a kezdő slot cornere a csapatnak.

Hozzászólás

:(

Nem lepődnék meg, ha a november 2-ai trade határidőig érkezne 1-2 ember a sec-be.

A jók foglaltak vagy nagyon "drágák" lennének. A PS-ben van 2 S és egy CB, Wade meg rosteren van. Kikre gondolsz? 

 

LB H.Langi MCL ficam. Visszatérése bizonytalan idő. 

Nem feltétlenül most, de kellene fog erősítés a sec-be... kerül, amibe kerül. Emlékszem nem is olyan rég, még a liga felső részében voltunk sec. tekintetében (talán top 5-ben)... most meg ki tudja hol tartunk. 

Idén sztem teljesen felesleges lenne drafttőkét áldozni egy használható emberért, mert bárhonnan is nézzük, ez még mindig egy átmeneti év számunkra, aminek a maximuma egy wild card hely és egy one and done.

Szóval idén max a szabadügynökök közül van értelme hozni valakit tűzoltásnak, jövőre pedig meg kell fizetni JC-t és hozni egy stabil párt mellé

Válasz vicgeordie üzenetére

Azért egy új embert be is kell építeni, szóval szerintem simán van értelme a szezonból a maradék 10-11 meccsre igazolni valakit.

Másrészről szezon végén azért lesznek mozgások a mostani állományban is, amik nem éppen a sec erősödésének irányába hatnak.

JC-nek, DMC-nek és  Adrian Phillips-nek ez az utolsó szerződött éve. Nekik vagy szerződést kell adni, vagy elengedni őket. JC és  Phillips nem tudjuk, hogy mennyiért hajlandó maradni, de simán benne van, hogy ár/értékben nem fog tetszeni BB-nek, amit kérnek. DMC meg már 34 éves, és jobb már nem lesz.

Szerintem nem korai idén cserélni egy-két komolyabb játékosért, mert komolyabb átalakításnak nézünk elébe ebben a csapatrészben is.

Arról nem is beszélve, hogy ha draft pick-ekről van szó, akkor egy potenciális cserepartner szemében a 2022-es Pats pick "értékesebb" lehet, mint mondjuk a következő szezon utáni 2023.

Azt tudom,hogy a sérüléséig DMC-n volt a védelem hívó sisak, de miután lement ki viselte? Én Dugger-t tippeltem. Tudja valaki? 

OFF

Az exPatriota LB C.Munson-t a delfinek PS-éből a rosterre igazoltuk. Két CB, B.Poole és D.Bausby a PS-ünk tagja lett. DB E.Benton elbocsájtva a PS-ből.