Josh Gordon IR-en

Kép
breaking

Térdsérülés miatt a csapat IR-re rakta az elkapó Josh Gordont. Az a szerelés nagyon sokba került a számára.

Gordon jelen volt a mai átmozgató edzésen, de nem vett részt rajta.

Több értesülés szerint sem súlyos a játékos sérülése, így az elkapó abban reménykedik, hogy meg tud egyezni a Patriots-cal és pár héten belül egy új csapatban landolhat. Információk szerint ő úgy számolt, hogy már a héten, a Browns ellen pályára léphet.

Hozzászólás

Nagyon sajnálom, nekem nagyon szimpatikus az alázatos játéka. Sejthető volt a visszajátszás alapján, hogy nem 1 hét lesz a felépülése, amit a Sanu trade is erősített. Ezek alapján (bár bíztam benne hogy nem így lesz) nem meglepő hogy IR lett a vége. Sajnos a jelenlegi WR corp helyzet nem bírta el hogy 5-6 hétig (vagy csak a PO-ra legyen bevethető) sérülten legyen az 53-ban. Go Pats! :)

Ez a történet nagyon fura... semmi értelme így.

Nem értem a hírt. Ha IR, akkor hogy mehet más csapathoz? Az idei év a rövid szavatosságú WR-ek szezonja. A Brown DT ügy egyre fájdalmasabb az események tükrében. 

Amit nem értek, ha nem súlyos a sérülése akkor miért IR? Valamelyik nem kerek... Vagy valóban újra tiltott dologhoz nyúlt és így oldják meg elegánsan.

Ha elengedjük idény közben akkor azt azt jelenti hogy nem akarunk versenybe szállni azért hogy jövőre is nálunk játszon. A szerződése idén lejár, mivel már van 2 ember akit vissza akarunk hozni (Wynn és Harry), így Őt már nem tudjuk visszahozni így a szerződése lejártáig nem fog nálunk pályára lépni. Én nem engedném el idény közben máshoz, mert lehet hogy kapunk érte valamit de nehogy esetleg ellenünk játszon jól..

Fura...Az NFL twitter fiókjában a hírre meglepetten reagált Gordon, így nem tudhatott róla..Ráadásul a mai átmozgató edzésen részt is vett..Nem értem, hogy  lett belőle IR..És fura, hogy kéri, had mehessen el más csapathoz pár héten belül..Nem kerek a történet..😔

Ráadásul Albert Breer szerint nem lehet olyan mértékű a sérülés, hiszen a mai rehabilitációs, átmozgató edzésen 22 MPH-al, azaz 35,2 KM/h-al futott..Ami azért kis tempónak nem nevezhető..Fura idén ez a WR saga nálunk..😮

Azt olvastam, hogy ha ma kirakta volna a csapat, akkor gyakorlatilag oda igazol, ahova akar. Viszont ha megvárják a jövő hét szerdát (a cserehatáridő utáni napot), akkor ugy először át kell mennie neki is a waiver listán, ahonnan valószínűleg egy gyengébb csapat (pl. Miami) úgyis felveszi. Így nem kerülhet rivális csapathoz.

Valaminek tuti történnie kellett a háttérben, mert a nagy támogatásból hirtelen nem lesz ekkora változás.

Megint csak a fele történetet tudjuk, de az is messziről bűzlik. Utálom ezt a titkolózást

Az öreg ezzel a lépéssel megint visszaszokatja a drogra

Sajnálom nagyon, mert kedvelem, de idén nem volt akkora impact-je, mint tavaly. Akkor jobban fájt a semmiből jövő hiánya. 

Nyilván nem tudjuk (és jó ideig nem is fogjuk tudni) a teljes sztorit, de nincs ok a pánikra sztem. Az Edelman, Sanu, Harry, Dorsett, Meyers ötös így is bőven átlagon felüli. Komoly sérülés ne legyen, ez a lényeg.

Egyetértek, bár Harry-tól az első néhány meccsen nem sokat várok és Sanu beilleszkedése sem megy szerintem pik-pak. A futójátéknak egyszerűen muszály!!! jelentősen javulnia.

Bizonyos "forrás" szerint lebukott valami "füstöléssel".

Gondolom Meyers felemelkedésével, Sanu érkezésével és Harry közelgő visszatérésével csak simán létszám feletti lett. Sajnálom, de nem azért, mert olyan jó lett volna, szimplán kedveltem a srácot.

Válasz Farkos Joe üzenetére

Úgy reálisabb, hogy azért hozták Sanut mert ők tudták, hogy ez lesz a következő lépésük. Egyébként ha Brady továbbra is 2 másodperc alatt fog szabadulni a labdáktól akkor Sanu is csak össze vissza fog szaladgálni a pályán és minden labdát Edelman és White fog kapni.

Sanu a Falconsban nagyrészt slotból indult és nem vennék rá mérget, hogy mi nem Edelmant akarjuk tehermenteséteni kicsit ez alól. Távoli célpontnak sztem Harryt szánják (ő amolyan X/Z elkapó hibridnek tűnik). De az tény, hogy kell idő (és működő kémia), hogy üljenek a hosszú passzaink is.

Lehet, hogy így van, lehet hogy nem. Plusz célpont, akár slotban, akár távoli, nyilvánvalóan nem jön rosszul, főleg így, hogy Gordon is kiesik. De a tehermentesítésről mit gondoljunk akkor, amikor (igaz, idén már nem volt ilyen) a legfontosabb elkapónkat, Edelmant használták visszahordónak(!). Minden egyes visszahordáskor azért kellett szurkolni, hogy ne törjék össze. Ez nagyon irracionális megoldás volt, és ha ilyet mégis megléptek, akkor ebben a tehermentesítésben nem nagyon lehet hinni. A plusz célpontban igen.

Lehet lesz szó majd erről a Belichick cikkben, de ott BB elmondta, hogy Edelman állt fel hátul, viszont Olszewski és azt hiszem Meyers is ott volt, csak közelebb a LOS-hoz, hátha trükközni akar a Jets. Ez egyetlen játéknál fordult elő, a másik kickoffra Bolden állt fel.

A KC elleni konferenciadöntőn Edelman visszahordó "produkciójának" köszönhet jópár lábon kihordott infarktust a világ :)

(Hogy mit kaphatott utána BB-től ...)

Válasz Farkos Joe üzenetére

Anno, amikor AB-ról kérdezték a meccs után, a testbeszédéből nekem elsőre az ugrott be, hogy nem igazán örül az új csapattársnak. Ebből arra következtetek, hogy már akkor piszokul kényelmetlenül érezte magát.

Amiben biztos vagyok, BB már a szezon elejétől fogva kockázatos játékosként tekintett rá, és valószínűleg így is kezelte. BB-ről azt is el tudom képzelni, hogy a színfalak mögött eleve nagy nyomás alatt tartotta, hogy ha megtörik, akkor az még a szezon közepéig következzen be, ne valamikor decemberben, vagy utána.

Sajnálom a srácot, és nem lennék szomorú, ha egyszer csak visszakerülne a rosterre. Ha más nem, jövőre.

Nem tudom, melyik csapat az, amelyik a legjobb átneveldéből titokzatos módon kirakott, amúgy nem különösebben formában lévő játékost igazol. Persze ha nincs benne pénzbeli rizikó, akkor beleférhet. Én is a visszaesésre gyanakszom JG-nál. A sérülés ugyan nem nézett ki jól, de kipihenhetőnek tűnt. Ezt igazolja az utolsó edzése is. Vegyesek az érzelmeim...

Elolvasva ezt a hírt elég furcsa amit olvasok. Gordon megsérült az láttuk a Giants elleni meccsen, ezért nem játszott feltethetőleg a Jets ellen.

Aztán a Jets elleni meccs után tögtön bejelentik Sanu érkezését.

Most Gordon IR-re került, elvileg nem is olyan komoly a sérülése.

IR-en lévő játékosokat el lehet cserélni vagy ki lehet vágni? Ha most IR-en van akkor csak az utolsó két fordulóban játszhat vagy rosszul gondolom?

Valami tényleg nem kerek ebben a történetben már megint sajnos. :(

Most IR-re teszik és a cserehatáridő lejárta után(jövő hét szerda) kirúgják, amivel a waiver listára kerül és jó eséllyel felveszi onnan majd valaki, így láthatod majd játszani még ebben a szezonban, csak másik csapatban. Kb ez fog történni az eddigi hírek alapján.

Jegyezzük már meg, hogy IR-en lévő játékost nem lehet kirúgni!!!! (ld. injury settlement = szerződés sérülés esetén) Közös megegyezéssel viszont FA-ként lehet távozni. Ha nincs közös megegyezés, marad az IR.

Ez hihetetlen! Az egyik pillanatban még ámul-bámul, irigykedik az egész világ, hogy micsoda elkapói vannak a Hazafiaknak, aztán az egyiket kirúgjuk (Brown) a másik sérülésből "téreget" vissza (Dorsett), a harmadik félholtan játszik fordulók óta (Edelman), a negyediket IR-re tesszük ki tudja miért (Gordon), az ötödik, aki egyelőre még sötét ló, mert ki tudja mit fog hozni még be sem tudott mutatkozni (Harry)... Bízom benne, hogy a védelem kihúzza februárig komolyabb sérülés és elhomályosított sztorik nélkül (Bennett?)...

Azért az 30+ pont így is megvolt a Jets ellen. Ezért jött most egy mentálisan stabil, jó képességű elkapó. Gordon szintet nem nehéz hozni, ha az idei évet nézzük. Akár még Harry is képes lehet rá, de Sanu papíron akár jobb is lehet (de biztos, hogy stabilabb).

Azért év elején is látszott, hogy ez egy zűrösebb WR corps... olyan nagy meglepetés egyik kirúgás sem volt.

 

 

Na és akkor még a D. Thomas-os "cirkuszt" - először kitettük, majd rá pár napra visszahoztuk, hogy aztán odaadjuk az egyik csoport riválisnak - nem is említetted. Pedig nekem az egyik személyes kedvencem ő már régóta így a ligát tekintve az elkapók közül, szerintem rohadt sokat hozzá tudott volna tenni a támadásokhoz és Tom számára egy biztos célpont lehetett volna. Bár úgy gondolom, ha van olyan csapat, aki három ekkora tehetség/ligaelit (vagy ahhoz közeli) játékos hiányát is elbírja, mint ő, AB és most Josh, az a mienk :D Harry-ben nagyon bízom, rengeteget várok tőle és Meyers nagyon kellemes csalódás, elvégre draftolatlantól nem vártam, hogy ennyire ügyes kezű legyen, csak így tovább! Ha Sanu-t jól be tudjuk építeni és Phil nem sérül le újra, Minitron pedig túljut a mellkassérülésén + még TE fronton az általam szintén mindig nagyon kedvelt Ben hozzá tudja rakni a tapasztalatát, akkor még így is hasíthat ez az O főleg a hibrid futóinkkal - különösen Rex felépülésével!

Nekem ez nagyon sántít, vagy én értek félre valamit. Gordon RFA tender alatt játszik, mert csak 3 évadot játszott. A waiver alól pedig a 4 éves veteránok mentesülnek, tehát elvileg Gordon most is waiver-en menne keresztül.

Most érkezések-elküldések-IR révén lett egy szabad hely a rosteren, lehet hoznak valaki újat? 

Ezzel jár érte kompenzációs pick? (Mármint ha máshova megy)

Fülig Jimmytől szabadon most akkor

kavarja vagy nem kavarja BB ?!