Keretszűkítés - 2020

Kép
background

Magyar idő szerint szombat este 22 óráig kell 53 fősre szűkíteni a keretet, ebben a cikkben követhetitek figyelemmel az eseményeket!

09.05.

23:27: Megvan az utolsó három elküldött játékos: DE Tashawn Bower, WR Isaiah Zuber és DT Xavier Williams. Ezzel kialakult az 53-as keret, amiben 17 év után először nincs adott évi UDFA-játékos.

23:23: RB J.J. Taylortól is megvált a Patriots. Egy újabb PS-kandidáns és UDFA játékos.

22:57: Az első komolyabb meglepetés, Nick Folktól is elköszönt a csapat. Minden bizonnyal az egyik rúgót visszaigazolja majd a csapat, erre a lépésre azért van szükség, mert egy játékost IR-re akarnak tenni a határidő után (ebben az esetben nem kell az egész szezont kihagynia, hanem három mérkőzés után visszatérhet).

22:55: DE Rashod Berryt is elküldte a Patriots. A fiatal játékos a gyakorlócsapat egyik helyét mindenképpen megcélozhatja.

22:28: Eldőlt a rúgókérdés is: Justin Rohrwassertől elköszönt a Patriots. Ha nem veszi fel senki waiverről, a gyakorlócsapatba szeretné rakni a csapat.

21:58: TE Jake Burttől is elköszönt a Patriots. Már csak hét játékos...

21:47: Újabb linebackertől vált meg a csapat: Cassh Maluia sem lesz az 53-as keret tagja.

21:07: CB D'Angelo Ross is a kivágás sorsára jutott.

21:05: Két újabb UDFA az áldozat: LB Scoota Harris és CB Myles Bryant.

19:40: DT Nick Thurmantől és FB Paul Quessenberrytől is megvált a csapat. 12 játékost kell még elküldenie/IR-re helyeznie a Patriotsnak.

18:30WR Devin Ross sem tagja már a csapatnak. Az edzőtábor elején jól teljesített, aztán beleszürkült a mezőnybe.

18:15: A nem draftolt újonc DT Bill Murray is a keretszűkítés áldozata lett. Még 15 játékostól kell megválni a csapatnak.

17:55RB Lamar Miller​től és LB Terez Halltól is elköszönt a Patriots.

16:10: WR Andre Baccellia és C Tyler Gauthier a következő.

15:33: TE Paul Butler-től és QB Brian Lewerke -től is elköszönt a csapat. 

15:23: A hírek szerint OL Ben Braden a következő.

15:15: Keretszűkítés áldozata lett WR Jeff Thomas.

 

09.04.

14:25 - A Patriots Mohamed Sanu után újabb két játékostól vált meg: a Lionstól megszerzett CB Michael Jacksontól és DT Michael Barnett-től. Utóbbi ha átmegy a waiveren, akkor a sérültlistára kerül.

Hozzászólás

Kedves Pats szurkolók! Utóbbi időkben nem nagyon tudtam fent lenni az oldalon és más oldalon sem, ezért szeretném megkérdezni, mint "újszülött", hogy ki tud nekem felvilágosítást adni az NFL meccsek közvetítéséről, miután egy számomra ismeretlen céghez került a közvetítés joga. Hol lesz, melyik szolgáltatónál lesz látható a mérkőzések?

Segítséget előre is köszönöm!

Az Arena4 formáció szerezte meg a jogokat, ezt kell keresni a szolgáltatódnál. Jelenleg kb csak a Vodafone (néhai UPC?) kínálatában van meg. A szolgáltató szerint a tárgyalások folynak, én nem fűzök hozzá komoly reményt. Azt írja az Arena, hogy van valami online felületük ahol lehet, hogy lesz live stream. Ha nem, akkor maradnak az alternatív megoldások pl.: gamepass, kiutazás hetente.

A game pass ha jól láttam csak 140 dollár az egész idényre. Tavaly azt hiszem 200 dollár körül volt. De javítsatok, ha ökörséget írok. A digi egyelőre nem tervezi bővíteni a csatorna kínálatot. Ezt a facén olvastam. 

Valóban olcsóbb lett, 144 dollár 200 helyett és ingyenes a playoff, most először ennyiért. 
Viszont a mai világban nem tudom elképzelni, hogy a legtöbb szolgáltatóval ne legyen megállapodás. Anno a diginél és a spílernél is előadták ezt, végül mire nagyon kellett elérhető lett szinte mindenhol. Aztán majd meglátjuk. Gamepass van, de arra nem lehet időzítőt tenni vasárnap este elalváshoz 🙂

Abban reménykedem én is, hogy nem azért vásárolták meg a jogokat, hogy ne terjesszék mindenhol, ahol csak pénzt kaphatnak érte. De azért a fejemet nem tenném rá, hogy lesz megállapodás mindjárt szezonkezdésre. 🤨

Nyilván megy a kőkemény alkudozás, az arena4 elég rendesen be van szorítva, mert ők szorulnak a szolgáltatókra, nem fordítva. Hacsak nem ez a network csoport is egy olyan pénzmosoda, aminek nem kell rentábilisnak lennie, mert... na értitek.

Majd lesz rajta MvM, meg Paks, Állampapír, meg hídépítő reklám, és máris egyensúlyba kerül a budget :)

A reklámjait az Atmédia értékesíti (lengyel,cseh, magyar), amihez ma 41! magyar TV adó tartozik, köztük az MTVA is. Nem kell aggódni, lesz politika is biztosan, minimum 1 percben! :)

Azért bízom benne, a szolgáltatónak sem mindegy, hogy lesz NFL, vagy sem, hiszen a nézettsége dinamikusan növekszik.

Ha a UPC direktben nem lesz, lehet, lemondom az egészet, mert amúgy tele velük a bugyrom. Nem tudom, egyedül leszek-e ezzel...

Jó kérdés, de ha az arena4 a jogdíjak kifizetése mellett valamiféle nézettséget is vállalt, na akkor meg duplán sarokba vannak szorítva.

Süsd meg! Én olyan egyházi középiskolába jártam, ahol az elnyomás negyven éve alatt egy diákot sem buktattak meg oroszból! Énekből hamarabb! :-)

Az Indy500-at az online felületükön néztem, nem akadozott, minősége erős közepes volt, viszont ott nem mentek le azok a reklámok amik a TV-ben, hanem addig is ment a stream kommentár nélkül. Arra azért nem számítanék, hogy az NFL meccsek is így mennek majd, maradnak a kinti streamek, tavaly teljesen jó minőségben lehetett így nézni szinte mindig.

    Magam arra vagyok kíváncsi, hogy kik fogják közvetíteni? Nekem speciel nagyon hiányozni fog a "megszokott", Ricsi-féle kiscsapat! Jelenleg annyit tudok, hogy állítólag ebben a tekintetben Kun Zsolt lesz a "főmufti"! (Azt nem tudom, hogy a csatornaváltás miatt közte és a többiek között - mert ugye ő is közvetített korábban a Sporttv-n - okoz-e a személyes kapcsolatukra a későbbi időkre is kiható változást? Megorrolnak-e egymásra e miatt?) Kíváncsian várom a fejleményeket, idővel minden a helyére kerül, minden kiderül...!!!

Nézzetek el az IttOtt Tv honlapjára. Lehet venni egy alapcsomagot, + lehet hozzá választani egyesével csatornákat, így az Aréna 4-et is. 180 napra előfizetve végig lehet nézni a szezont ( 9700 Ft )  okos Tv-n, ill. laptopon bejelentkezés után.

Hogy még egy kicsit izgulhassunk, „jelenléti ív” a csütörtöki edzésről:

  • C D.Andrews és LT I. Wynn visszatértek, miután a hét elején hiányoztak az edzésről.

  • CB JC Jackson csütörtökön is hiányzott. További hiányzók: WR G. Olszewski, LB S.Harris és DE T.Bower. Olszewski hiányzásának oka ismeretlen.

  • RB D.Harris és DE T.Bower csütörtökön először hiányoztak, Az előbbi kézsérüléssel (kisebb műtét az újján) küzd.

  • DT N.Thurman és NT B.Allen nem gyakorolt egész héten.

.

DT Michael Barnett nem kelt el a waiver-en, így IR listára került.

A legtöbb "pletyka" szerint NT B.Allen-t berakjuk az 53-ba, majd utána IR-re tesszük, hogy esetleg később visszatérhessen.

Idén az IR-re tett játékosokból 3 hét után bármennyit vissza lehet hozni, szóval valószínűleg a csapatok rendesen fognak IR-re pakolni a keretszűkítés után.

Hogy még cifrább legyen a mai nap!

M.Reiss (ESPN) információja szerint lehetséges, hogy a 90-ből Tőlünk elbocsájtott UDFA WR S.Riley-t gyorsan (ha lehetséges még!) felrakjuk a 80-ba. Persze az 53-be nem kerül be, de remek PS prospect a rúgó játékokhoz. Az egyetemen 115 kickoff returnje volt, avg:21 yard, és 2 blokkja is volt. Az utolsó 2 évben mint WR is jól szerepelt, 100 rec, 1031 yard, 4 TD. 22 éves, 173 cm!, 84 kg. Combine eredmény: 40 yard:4,42, 3 con dril l: 6,41. Kicsi a bors, de gyors! :)

A cikk folyamatosan frissül, érdemes ránézni időnként.

Először Michael Jackson, utána Bill Murray.

Tényleg igaz, hogy: "no fun in New England" ...

Még hátra vannak az "influenzások"... :)

Szept 13-án 3 meccset közvetít az Arena4. 19:00: Falcons- Seahawks,  21:15: Saints-Tampa, hétfő hajnal 2:15: Rams-Cowboys. Kb. 9 óra foci egyfolytában!!! (Természetesen az évadnyitó meccset is közvetíti.)

Hát többnyire csak két meccset adott, főleg, ha volt valamilyen gurulós foci is abban az időben.

Nem vitatkozok, mert tévedhetek és nem igen tudok bizonyítani, de a "mindig"-ben kételkedek. Miért találnám ki azt amit írtam? Nem vagyok ARENA4-ügynök! :) A lényeg, újra lesznek meccsek, remélem hetente mindig legalább öt.

Amióta a spanyol foci nincs a Sport TV-n (két éve asszem), azóta a Sport2 vasárnap 3 meccset adott:) Bár nincsenek információim az új szerződésről, szerintem ugyanannyi meccset vett meg az ARENA4 is. Ez ugye azt jelentené, hogy heti 5 meccs (TNF, MNF + a három vasárnapi meccs).

"A közelgő NFL-szezon alatt az ARENA4 az alapszakaszból fordulónként öt mérkőzést közvetít élőben, és a rájátszás összes találkozóját, valamint a Super Bowlt is élőben sugározza.

Ezen túlmenően a Network4 a szezon folyamán hetente jelentkező stúdióműsort is készít, melyben az NFL aktuális eseményeiről számolnak be."

    Mindkettőtöknek igaza van! Increay-nak abban, hogy alapesetben vasárnaponként valóban 3 meccset adtak, hopinak abban, ha bejött egy "komolyabb" gurulós meccs, akkor viszont tényleg csak kettőt!

Hát akkor kezdődjön a móka

Aki Mindig TV Extra-t használ, annak mostantól van Arena4 csatornája. (Ma reggel jelent meg a kínálatban, remélem meg is marad)

Mekkora lenne, ha elvinné valaki az egyik, vagy mindkét rúgónkat! Jelenleg egy sincs az 53-ban... Az öreg kicsit izzadhatna...

Folk nem megy waiver-re, mert veterán, tehát rögtön FA, oda megy ahova akar. 1 napig kibírja fizu nélkül. Le van ez zsírozva... :)

Ha a waiver-en lenne, akkor az még talán biztonságosabb lenne, mert ha valaki kitolásból akarja felvenni, akkor legalább neki is be kell érte áldoznia egy 53-as roster helyet. Dehát veterán.

Amúgy nem hiszem, hogy így a 0. fordulóban bárki rámozdulna egy kickerre. Ha annyira kellett volna bárkinek is, akkor egy hónapja leigazolta volna valamelyik másik csapat. Ha mégis elviszik, akkor behívnak gyorsan 5-öt próbajátékra, és kész.

Mérget nem vennék rá, hogy nem viszik el. Például a Tampa kitette Gay-t, és Succop-ot igazolta le szeptember elsején, holott tavaly (igaz sérülés miatt, de ) 1/6 FG-t rúgott be (24/25 extra mellett). Szóval oda pl lehet upgrade lenne Folk.  

Folk dönt/választ, nem elviszik, legfeljebb elmegy. Nem tudom miért tenné, a semmiből húztuk elő tavaly. Persze tévedhetek, akárcsak BB... :) 

Ez attól függ, hogy milyen szám van a csekken :)

Mondjuk abból a 40 millából, ami rendelkezésre áll, nem nehéz rálicitálni senkre.

Nem tudom mi kötné a NE-hez, amikor épp most tették ki. Augusztus végéig felé se néztek. Szerintem oda megy, ahol kap lehetőséget, és pénzt. 

Valószínűleg megegyeztek vele, így nem kell a sérült embert egész évben nélkülöznünk. Nagyon meglepődnék, ha nem igazolnánk vissza... :) 

Legyen így. Mondjuk fura, hogy egy K-el játsszák ezt el, és nem egy olyan poszton játszó valakivel, ahol több a mélység. Így ha valaki más igazolja le Folk-ot, lenne pofára esés. 

Nem lenne pofára esés. Hiszen vagy megbeszéltük vele és visszajön. Vagy eleve mást akarunk hozni, aki eddig máshol volt rosteren. Nem látom, hogy esnénk pofára. Ráadásul egy Beau Allen fontosabb láncszem lesz/lehet, ezért őt nem akartuk kirakni.

Hauschka és Vinatieri is szabadügynök.

Utóbbi egészsége kétséges, de mindkettő kihúzna minket a pácból, ha valaki elvinné a nagy Folk-ot. :)