Két éves hosszabbítás Brandon Kinggel

Kép
Brandon King

A New England Patriots aláírt Brandon Kinggel egy két éves szerződéshosszabbítást Ian Rapoport információi szerint. King a 2019-es szezon után szabadügyönkké vált volna. Így most 2021-es szezon végéig szerződés köti a csapathoz.

Eredetileg Kinget a Patriots szerződtette le, miután 2015-ben az Auburnről kikerülve draftolatlan szabadügynökké vált. Egyből a speciális csapategység kulcsjátékosainak egyikévé vált. Az utóbbi négy szezonban 1307 speciális egység játékban volt a pályán, amivel Nate Ebner (1420 snap)  mögött a második volt.
A New England részéről ez egy szokásos lépés, hogy a speciális egység kulcsfiguráival 2 éves hosszabbítás kötnek. Ezzel a hosszabbítással King csatlakozott a  Matthew Slater-Nate Abner-Jonathan Jones- Brandon Bolden-Terrence Brooks speciális egység csapathoz. Slater, Ebner és Jones szabadügynökök lesznek a szezon után és az első kettő játékos akár a következő hónapokban megkaphatják az új szerződést.

Forrás: PatsPulpit

Hozzászólás

Oké-zsoké! Biztos pont a ST-ben.

Tudom, hogy még nagyon korai, de az 53-as rosterem számolásánál pont King nem fért már be. A hosszabbítás miatt ő maradni fog, de már korábban is felmerült bennem, hogy a spec teamen belül ki mit is csinál a fenti öt játékost tekintve.

Ha valaki tudja, leírná ide hogy Slater-Ebner-Brooks-Bolden-King(-Jones) egyszerre van-e pályán, spec teamben milyen pozícióban?

A másik kérdésem pedig, hogy Bolden és Brooks kit szorít ki a 2018-as csapatból?

A rúgóinkon és returner-einken kívül Mi szurkolók keveset foglalkozunk a ST-el. Néha felfigyelünk pl. egy Allen-Slater együttműködésre ill. egy-egy 10 yardon aluli szerelésre, rúgás elütésre, visszahordásra, de azt se tudjuk többnyire, hogy egy-egy punt-nál vagy rúgásnál kik vannak pályán a specialistákon kívül és hogyan állnak fel és miért úgy. A honlapunk se foglalkozik a ST-el (a K,P, KR, PR kivételével), még a snap számaikat sem tudjuk egy-egy mérkőzésen. Annyit tudunk, hogy évek óta Slater (ST kapitányként), King, Ebner, Bolden biztos ott van, mert Őket csak erre szerződtették, meccsenként az aktívak 8,5%-aként, szinte szintén specialistaként. BB biztosan tudja miért és lehet más csapatoknál is van néhány ilyen játékos, a kérdés csak az hogy kik azok. Az elmúlt szezonban a ST snap számuk: Ebner 72%, Slater 67%, King 62%, Bolden a delfineknél  66%, Brooks a Jets-nél 79%. Én ennél többre számítottam (kb.20-25 ST snap van átlagban egy meccsen), főleg azért, mert Ebner és King 0% def. snap-el , Slater 2%, Brooks 6%-os, Bolden 3% off.snap-el, ez utóbbiét meg is szívtuk, rendelkezett. Jonathan Jones szerepét egy kicsit többre tartom az 57%-os ST snap és 50%-os def. snap szereplésével. Jelenleg a returner-einket sem tudjuk, de őszre biztos kialakul, remélem JE-t már megkíméljük. Én is szeretnék többet tudni a ST-ről, de azt hiszem ez reménytelen. :)