Kinek a hibája volt? 2. hét Miami

Kép
Kinek a hibája volt

Ha a múlt heti meccs sima volt, akkor a Miami elleni már-már túl sima is. Ha valaki belealudt volna, akkor íme 5 jelenet arról, amire a szenvedő fél játékosai nem lehetnek büszkék.

1; Bradyt sackelik

A mérkőzés a második negyed közepéig még nyitott volt, hiszen a kihagyott Gostkowski FG után még csak 7-0-ra vezetett a Patriots. Egy punt után elég hátulról indult ez a játék, amikor Shaq Mason nem bírt a védő falemberrel, aki őt egy erőteljes bull-rushhal egészen Brady-ig hátra tudta tolni. Szerencsére ilyen nem gyakran fordul elő. A másik nagy szerencse, hogy TB rutinosan hátrafelé elvetődött, megakadályozván egyrészt azt, hogy rálépjen Mason, illetve észlelte a nyomást a vakoldalról is, és így el tudta kerülni a nagy ütközést. Nem hiába, a rutin, meg az évek!

H1Miami

 

2; Itt valami félrement

A második jelenet egész jól összefoglalja a szegény Miami helyzetét. Második és tíznél csupán 2 labdabirtoklási hátránynál sikerült bemutatni ezt a fejetlen játékot. Az irányító mögül indult a futó, a fal bal oldalán 1 TE és egy WR volt. A futónak látnia és tudnia kellett, hogy ez a két játékos már előtte van, előre futottak útvonalat futni, tehát nem világos, hogy amikor észleli, hogy felé tart a labda, miért húzza le a fejét. Ebből úgy tűnik, mintha arra gondolna, hogy ez a passz nem neki menne, és nem akar véletlen beleérni, és lehúzza a fejét. Na de akkor kinek ment volna? Ezzel a játékkal pedig tudtak volna valamennyit haladni, hiszen látszik, hogy Hightower csak később ért volna oda.

H2Miami

 

3; "Váratlan" QB sneak 

Ha valaki figyelemmel kísérte legalább azt a tavalyi hírt, hogy Tom Brady 1000 futott yardig jutott, az tudhatja, hogy ezeknek egy része QB sneak-ekből tevődött össze. Ráadásul a Patriots ezt a játékot előszeretettel hívja rövid játékoknál, és meglehetősen eredményesen szokott kijönni belőle. Ennek ellenére teljesen érthetetlen ez a védelmi hívás, ráadásul a Patriots volt DC-je most a Miami HC-je, tehát tudhatta, hogy ez fog jönni. Visszakanyarodva a játékra: nem lenne ezzel gond, ha a LB-ek közül legalább az egyik a lyuknál állt volna fél yardra. Ehelyett 3-4 yardra álltak fel. Ráadásul a támadók 11 emberéből 10 látható a képen, tehát nem igazán volt várható passzjáték, amire a két LB esetleg várhatott volna. Furcsa, de mi köszönjük szépen, hogy nem törték össze Bradyt.

H3Miami

 

4; Sony Michel fumble 

Tipikus hiba, nem is kell túl ragozni. A labdát illendő két kézzel tartani, főleg ilyen sűrűben. A védő jól tudott belenyúlni a nem elég erősen fogott labdába, és ráadásul utána is a Miamié lett a labda. Szerencsére ez már a mérkőzés vége felé volt, és biztos, hogy az edzéseken Michel extra labdabiztonsági feladatokat fog kapni. Szerencsére a karrierjében ez csak a második labdavesztés volt, reméljük nem fogja már több követni.

H4Miami

 

5; Díszsorfal kíséret

2 perc a meccs végéig, a Miami is inkább már az öltözőben lenne. És akkor jön ez a játék, amit nem sokszor lát az ember. Tíz yardról úgy ért be a célterületre White, hogy senki nem ért hozzá. Azért ebben az 50%-os lassításban érdemes megnézni, hogy Izzo megúszta a sárga zászlót, mivel túl volt az 1 yardos határon, amikor már blokkolta a védőt, pedig a labda még bőven Bradynél volt.Ezen a meccsen Izzo kapott már sárgát, reméljük ezeket a hibákat az edzéseken rendbe teszik.

H5Miami

 

Hozzászólás

A 2., 3. és 5. jelenet nagy valószínűséggel a hazaiak vetítőtermében is visszajátszásra került. 🤔

BB is előszeretettel szokta a videózáson bemutatni a csapatnak - sokszor visszajátszva - az elkövetett hibákat, gondolom ezt máshol is megteszik :)

Antonio Brown kitéve!!!!!

Hát ez sem lett hosszú történet, de nélküle nyugodtabb lesz a csapat élete.

Egyébként miért pont most? BB megunta hogy mindig a zűrös ügyeiről kérdezik?

Mondjuk pont most volt a forduló előtt sajtóesemény amin csak AB dolgairól kérdezték, ő meg megunta és otthagyta az újságírókat.

A  cap space hogy áll most? Mennyibe fájt A B?