Kinek a hibája volt? 8. hét Bills

Ez a mérkőzés csak nagy sokára dőlt el, sokáig nem bírtak egymással a csapatok, de végül ismét felénk billent a mérleg nyelve.-TORESPONT- Amikor nekiálltam a meccs újranézésének, azt gondoltam, hogy minimum 20 jelenetet ki tudok választani. Azonban sok olyan jelenet volt, amikor egyszerűen csak droppolt valaki, nem volt pontos a passz, vagy csak egyszerűen 2-3 yardig jutott egy-egy futás. Szóval semmi olyan, amiről érdemes lenne hosszasan elmélkedni. Mivel a vágó programom csak bizonyos kiterjesztést (mp4) fogad el, mkv-t nem, ezért hosszas keresgélés után egy orosz nyelvű verziót tudtam csak felhasználni. Borzasztó volt az orosz kommentár :) 

Lássuk, mit tudtam kiemelni a sok-sok apró hibából:

1; Jól eladott futás

A mérkőzésre az első számú futója nélkül érkezett a csapat, így kevés futásra számíthatott a Bills. Gyakorlatilag ez be is jött, sokáig Brady volt a második legtöbb yarddal rendelkező futó a maga 8 yardjával. Ennél a játéknál azonban olyan jól sikerült eladni, hogy futás lesz, hogy ezzel a csellel helyet sikerült csinálni a futónknak Whitenak, aki viszont több elkapással rendelkezik a szezonban, mint futással. Nagyon ötletesen húzták csőbe a Bills LB sorát, szépen megnyílt a hely mögöttük, így a gyors Whitenak volt esélye megiramodni.

Eladott futás


Kinek a hibája volt? White-ot üresen hagyni mindig hiba, hiszen ő a legtöbbet "foglalkoztatott" játékosa a csapatnak.

2; Szerencsés kimenetelű Sack + Fumble

Trent Brown sem hibátlan, ahogy gyakorlatilag senki sem az. Szerencsére a játékból jól jöttünk ki, de ehhez kellett az éberség és higgadtság is. Ebben a játékban nem csak ő hibázott, sajnos Brady későn vette észre a kiszabaduló Gronkot, és amire feléje passzolt volna, a védő odaért, és kiütötte a labdát a kezéből. Tegyük hozzá, hogy mivel holding büntetést befújtak a Patriotsra, sikeres passz esetén sem lett volna érvényes a játék. A Bills nem fogadta el a büntetést, helyette egy down-t vesztett a csapat, de végül csak FG-ra futotta.

Szerencsés sackfumble

Kinek a hibája volt? Első körben Trent Brown hibázott, de Brady is túl későn reagált. 

3; Megint sack, ezuttal Waddle jóvoltából 

Ez a játék itt fekete-fehér, sajnos Waddle-t annak ellenére, hogy sokkal nagyobb méretekkel rendelkezik, olyan simán tolták hátra, hogy abból a védő sacket tudott elérni. Reméljük tanult a hibájából Waddle, és ezeket ki tudja javítani, emrt a jövő héten (is) nagy szükség lesz Vannon pótlására.

Waddle_sack

Kinek a hibája volt? Sajnos Waddle viheti el a balhét egyedül.

4; Ismét sack, ezúttal a Bills a szenvedő fél 

Ezt a játékot nem véletlenül emeltük ki a legszebb jeleneteknél is. Olybá tűnik, mintha a védő bealudt volna egy kicsit, olyan szinten nyúlt mellé Van Noy-nak, hogy az szinte meglepő NFL szinten. Az természetes, hogy a kisebb, gyorsabb LB előnyből indul sebesség terén, de ennyire lassú reagálást azért ritkán látni. Dícsérjük meg mindenképpen Van Noy-t, tankönyvi szerelés, és a szabályosság keretein belül maradva vigyázott a QB-ra is.

VanNoy sackfumble

Kinek a hibája volt? Valószínű a Bills támadó falembere nem teszi zsebre, amit az edzőktől kap.

5; Roberts újra a fókuszban

Szerintem Roberts a tavalyi évhez képest sokat fejlődött. De azért lássuk be, valószínűleg nem véletlenül van a labdának azon az oldalán, ahol relatíve kevésszer kerül a játékszer közelébe. A múlt héten az End Zone-ban ejtett ki egy tuti labdát, most a saját társa elől vette el az INT szerzés lehetőségét, és szerintem benne lett volna potenciálisan egy pick6 is. Reméljük az edzéseken gyakoroltatják vele a labda-szelídítést is, és legközelebb egy INT-et jegyezhetünk a neve mellé!

Roberts drop

Kinek a hibája volt? Sajnos ebben ajátékban több lehetett volna, ha Roberts jobban ügyel a labdára.