Közös meccsnézés

Az idei rájátszás sem maradhat el anélkül, hogy a Pats.hu közössége együtt tekinthessen meg egy újabb rájátszás meccset, ezért 01.13.-án este 7 órakor összejövünk, hogy megnézzük kiszurkoljuk bejutunk-e az újabb AFC döntőbe! Ezúttal viszont a megszokottal ellentétben új helyszínen tesszük ezt.

A helyszín: BB’z Bar&Grill Bp. VII. Király u. 15. (A Gozsdu Udvar bejárata mellett)-TORESPONT-
A lenti pincehelységben leszünk egy külön kivetítővel, itt kb. 60 főnek lesz hely, ennyien tudunk kényelmesen elférni. A jelentkezés menete a szokásos, emailben a kozosmeccsnezes@gmail.com –ra. Szükség lesz a nicknevedre, a rendes nevedre, és, hogy ki lesz a plusz fő akit magaddal hozol. Az eddigi részvételi tapasztalatok és a limitált részvétel alapján maximum 3 fős csoportokat tudok felírni. Tehát XY+2 fő, így kérem leadni a jelentkezéseket! Persze lehet jönni egyedül és kettesben is. Csak és kizárólag az emailben leadott jelentkezést tudom felírni!

Minden jelentkező megerősítő levelet fog kapni a jelentkezéséről, ennek hiányában kérem, hogy senki se vegye biztosra a hétvégi programját!

Minden egyéb kérdést nyugodtan tegyetek fel a fenti email címen, vagy itt a kommentek között, amint időm engedi mindent meg fogok válaszolni. Addig is egyébként a neten és facebookon lehet csekkolni a helyet, étlapot, stb. Ha sikerül valami kedvezményes menüt intéznem azt emailben tudatom majd.

További szabály és egyben kérés is évek óta (és szerencsére működik), hogy ha van érvényes jelentkezésed, de valami közbejött akkor mond le, hogy így más el tudjon jönni. Mint mindig, most is lesz várólista, így mindig be tudjuk tölteni a lemondott helyeket, csak időben kell szólni.

Vagy elkezdődik valami vasárnap este, vagy véget ér, de így az élmény közös lesz!

Gyertek, szurkoljuk ki együtt az AFC döntőt!!!

Go Pats!

LaFleur