Közös meccsnézés – AFC Döntő

Folytatódik a rájátszás Csapatunk számára, így mi is folytatjuk, a Pats.hu közössége ismét együtt néz meccset, ezért 01.20.-án este újra összejövünk, hogy kiszurkoljuk az újabb Super Bowlt!-TORESPONT-
A hétvégi debütálásunk elég jóra sikeredett, nagyon jó visszajelzést kaptam a helytől is és tőletek is, ezért a helyszín nem változik:
BB’z Bar&Grill Bp. VII. Király u. 15. (A Gozsdu Udvar bejárata mellett)

Kb 70-75 főnek lesz hely, ennyien tudunk kényelmesen elférni. A jelentkezés menete a szokásos, emailben a kozosmeccsnezes@gmail.com –ra. Szükség lesz a nicknevedre, a rendes nevedre, és, hogy ki lesz a plusz fő akit magaddal hozol. Az eddigi tapasztalatok és a limitált részvétel alapján maximum 3 fős csoportokat tudok felírni. Tehát XY+2 fő, így kérem leadni a jelentkezéseket! Persze lehet jönni egyedül és kettesben is. Csak és kizárólag az emailben leadott jelentkezést tudom felírni!

Vasárnap a helyszínen lehetett jelentkezni, ezt 45-en megtettétek, tehát ennyien már vagyunk!

A maradék ~30 helyre lehet jelentkezni nálam! Minden jelentkező megerősítő levelet fog kapni a jelentkezéséről, ennek hiányában kérem, hogy senki se vegye biztosra a hétvégi programját!

Az egész foglalást úgy intézem, hogy 21.00 – 04.00 között leszünk a helyszínen, mert sokan ott akarják megnézni az NFC döntőt is, főleg akik vidékről jönnek. Aki emiatt jönni akar előbb az jöhet.

Minden egyéb kérdést nyugodtan tegyetek fel a fenti email címen, vagy itt a kommentek között, amint időm engedi mindent meg fogok válaszolni.
További szabály és egyben kérés is évek óta (és szerencsére működik), hogy ha van érvényes jelentkezésed, de valami közbejött akkor mond le, hogy így más el tudjon jönni. Mint mindig, most is lesz várólista, így mindig be tudjuk tölteni a lemondott helyeket, csak időben kell szólni.

Gyertek, szurkoljuk ki együtt a Super Bowlt!!!

Go Pats!
LaFleur