Közös meccsnézés - Wild Card

Kép
KM1

Sziasztok!

A (magyar idő szerint) nem éppen baráti időpont miatt elhúzódott a közös meccsnézés meghirdetése, de most elhárult az utolsó akadály is.

Eszerint szombat hajnalban közösen szurkoljuk ki a Titans ellen a Divisional Round mérkőzés jogát a Ziccer Pub-ban, ami a VII. ker. Dohány utca 28. szám alatt található.

Jelentkezni a szokásos közösmeccsnezes@gmail.com címen lehet, de a létszám sajnos limitált. Ezért a jelentkezés/megjelenés ellenőrzése komolyabb lesz mint eddig, most csínján kell bánnunk a helyekkel mert csak 40-et kaptunk.

A törzsgárda miatt jelenleg vagyunk kb 20-an.

Csak és kizárólag visszaigazolt email alapján tervezhetitek a közös (talán utolsó…) meccsnézést, ezt vegyétek komolyan! Konyha lesz 23:30-ig kb, az asztalokat 22:00-től intézem, de a részletek emailben mennek majd, vagy itt a hozzászólások között!

Let’s Go!!!

LaFleur

Hozzászólás

Uh! Már azt hidtem hogy elmarad a közös meccsnézés és tegnap eligérkeztem máshova. Na mindegy remélem, hogy nem ez lesz az utolsó meccs a playoffba.

Én sem gondoltam, hogy nem lesz pihenő hét. Így most nem tudunk menni, de biztos lesz tovább!!! Így jövő héten megyek bárhol is, bármikor is lesz.

GoPATS!!!!!!!!!!!!