Meccs utáni sajtótájékoztató - 7. hét: Patriots vs Bills

Kép
Patriots Bills postgame

BILL BELICHICK VEZETŐEDZŐ


BB: Egy jó győzelmet arattunk ma. Ez egy csapatgyőzelem. Tudjátok, mindhárom egységünk sokat tett hozzá; támadás, védelem, speciális csapatok. Sok jó futballt láthattunk. Nyilvánvaló, hogy a Buffalo nagyon jó csapat, minőségi csapat, nagyon robbanékony. Szóval, tudjátok, az utolsó maréknyi játékon múlott, és szerencsére ezen a héten képesek voltunk megcsinálni őket. Jó napunk volt ma. Még sok munka vár ránk, van mit javítanunk. De jó, hogy ilyen eredményeket értünk el.

K: Bill, miután Mac Jones megtalálta Rhamondre Stevensont, hogy leérjen a heteshez, az utolsó időkérésedre időt kértél. Tehát első és gól volt a hét yardos vonalnál, Mac pedig Demario Douglas-t találta el az egy yardos vonalnál. Nem lépte át a határt, de a pass interference miatt megállították az órát. Utólag visszatekintve, ahogy a dolgok alakultak, hogyan változtatta meg a meccs végét az a passinterference döntés?

BB: Történik, ami történik. Nagyjából ugyanez megtörtént a másik oldalon is. Voltak zászlók, nem voltak zászlók, felvették, későn dobták. Nem is tudom. De igen, van egy védelem elleni büntetés, megáll az óra. Ez a helyzet. Amikor a védelemben vagy ilyen helyzetekben, a büntetések soha nem jó dolgok. Nekünk is voltak, nekik is voltak. De ez segített a támadásban.

K: Szia, Bill. Mit láttál ma Mac Jones-tól, különösen az utolsó két perces drive-ban?

BB: Nos, úgy gondolom, jó támadójátékot láthattunk. Volt egy jó futásunk Rhamondre [Stevenson] által, és tudod, sok - sok területet lefedtünk. De Mac jól csekkolta a blitzeket, a gyenge oldalra vitte [DeVante] Parkerhez, és lent eltalálta Popot [Demario Douglas], jó dobás volt a touchdownért. Sok jó játékot csinált. Jó passzvédelem. Úgy gondolom, rohamoztak, blitzeltek, felvették őket, mi dobtuk, mi elkaptuk. Ez jó kivitelezés volt.

K: Edző, vannak játékosai, akik a labda mindkét oldalán játszanak, a srácok nagyszerűen helytállnak. De Peppers, úgy tűnik, hogy hétről hétre teljesít nálatok. Milyen nagy Jabrill?

BB: Igen, Pepnek [Jabrill Peppersnek] jó éve van. Nagyon robbanékony játékos, keményen szerel. Nagy játék az interceptionnél. Ez szép fajta volt - tavaly ellenük is megcsinálták. Ezen dolgoztunk az edzéseken. Jól csinálta. Szép munkát végzett, amikor felment a labda legmagasabb pontjáig. Sokat dolgoztunk azon, hogy [Josh] Allen dobja a labdát a pályán. Volt egy olyan dobása az end zone-ban, úgy tűnt, mintha 70 yardot dobott volna. Nem tudom, milyen messze volt, J.C. [Jackson] elrontotta ott lent. Az ilyen 50/50-es mélységi labdák nagyon kemények. Erős karja van, és jó elkapói. De igen, Pep jó volt nálunk. És tudod, segített nekünk a rúgójátékban is. És említetted a támadást és a védelmet. De szerintem Chad [Ryland] nagyot rúgott, egy 49 yardost. A punt visszahordása jó mezőnypozíciót adott nekünk az első negyedben. A rúgások sokkal jobban sikerültek, mint a legutóbbi meccsünkön. És a puntok. Bryce [Baringer] nagy mezőnyfölényt ért el. Minden egység hozzájárult, és jó, hogy ez most megvan.

K: Bill, az idei első néhány hazai mérkőzésen lassan kezdtetek, hátrányból játszottatok, fordítottatok, ilyesmi. Ma ti vezettetek. Mi volt ma a különbség a csapatod számára?

BB: Igen, nos, úgy gondolom, ma jól játszottak a srácok. Még mindig van hova fejlődni. De igen, majd meglátjuk, hogy megy ez legközelebb, amikor otthon játszunk.

K: Bill, mi játszott szerepet abban a döntésben, hogy Mike Onwenu ma a jobb oldali tackle posztra került? És az a terv, hogy a továbbiakban is ott maradjon?

BB: Igen, majd meglátjuk. Majd beszélek Mike-kal erről. Nem is tudom. Igen, nem tudom. Majd meglátjuk, hogy megy.

K: Bill, hogyan reagáltál arra, hogy Don Shula és George Halas után te lettél a harmadik vezetőedző 300 győzelemmel?

BB: Úgy értem, ez nagyszerű. Igazából inkább a csapatunkra és az idei évre koncentrálok. Emiatt később fogok aggódni. Köszönöm.

K: Bill, azon tűnődöm, hogy egy olyan drive, mint a mai utolsó drive a támadójátékodban, mennyire segíthet abban, hogy Mac Jonesba vetett bizalom alakuljon ki a továbbiakban, mindenkinek, a játékosoknak, az edzőknek, a stábnak?

BB: Igen, erről nem tudok mit mondani.

K: És mi a helyzet veled, egyénileg? Mennyivel több önbizalmad lehet, ha - ?

BB: Minden játékosunkban bízom. Ezért rakjuk ki őket a pályára. Ha nem bíznék bennük, nem tenném ki őket.

K: A másik oldalon Demario Douglas ma sokkal többet nyújtott. Mit láttál tőle, miután visszatért az agyrázkódásból?

BB: Igen, úgy értem, Pop [Demario Douglas] gyors. Tudod, néhányszor el tudott vállni a védőjétől, elkapott néhány labdát, volt néhány nehéz elkapása. A seam passz jó elkapás volt. Azt hiszem, az első drive-nál egy play action over route-nál volt elkapása. Rövid yardos szituációk. Úgy gondolom, a legfontosabb dolog mindannyiunk számára a labdabiztonság. A csapat minden tagjától ezt várjuk. Az irányítók, az elkapók, a futók, a tight endek. Mindenki, akihez a labda kerül, ha tudunk vigyázni a labdára, az sokat segít nekünk. Ez az első számú dolog mindenki számára.

K: Bill, Mac sok dicséretet adott ma a támadósó falnak. Csak kíváncsi lennék, hogy mit gondolsz a blokkolásról, a két tight-end szettről. A változtatás az O-line-nál, csak kíváncsi vagyok, hogy mit gondolsz a mai általános teljesítményről?

BB: Szerintem ez volt az egyik legkonzisztensebb támadójátékunk az idén. Tudod, volt néhány hosszú drive-unk a múlt héten. Tudod, ma, nem is tudom, de néhányszor puntolnunk kellett. Nem ment minden tökéletesen. De ez mindig jó dolog. A New Orleans ellen 10 puntunk volt, vagy mi is volt az. Szóval, igen, mozgattuk a labdát, pontokat szereztünk, változtattunk a pályán. Ez nem egy emberről szól. Egy ember nem képes erre. 11 embernek kell együtt dolgoznia. És Billy [O'Brien] egész héten jó munkát végzett a játéktervvel. A a pályára ment és kompetitív volt, jobb alapokkal és jobb kivitelezéssel játszott. Szóval ez egy jó kiindulópont.

K: Üdv. Az utóbbi időben sok szó esett a szerződéshosszabbításodról. Van valami, amit szeretnél megosztani a Patriots szurkolókkal...

BB: Igen, soha nem beszélek a szerződésemről. A játékra koncentrálok és próbálok Buffalóra koncentrálni. Most a Miamira fogok koncentrálni. Igen, erre lehet számítani.

Moderátor: Scott Zolakot szólítja a hátsó sorban.

BB: Köszönöm Zo. Fel tudnál dobni nekem egy softballt vagy ilyesmi? Tudok ütni egy szimpla labdát, nem kell kiütnöm a parkból. Tudnál nekem is dobni egyet? (nevetnek)

K (Zolaktól): Beszélnél arról, hogy időt kellett kérned a mezőnygólnál?

BB: Igen, ez egy - ez sokba kerülhetett volna. Nyilvánvaló, hogy ez egy hiba volt a részünkről. És azt mondanám, tudod, normális esetben valószínűleg csak arra gondolnánk, hogy elfogadjuk a késleltetési büntetést, és berúgjuk. De ahogy ma a szél fújt, azok a rúgások nehezek voltak. Tudom, hogy a 15 yardos vonalról, de ha hátrébb megyünk, sokkal nehezebb rúgni. Elszúrtunk egy időkérést. De köszönöm, hogy emlékeztettél erre, nagyra értékelem. Tudod, rossz edző, rossz menedzsment. De igen, normális esetben ez egy időkérés lenne. De a mai nap alapján ez egy jó rúgás volt. Chad [Ryland] egy 49 yardos dobást csinált. És láttátok, mi történt [Tyler] Bass mezőnygóljánál. Úgy nézett ki, mintha az egyik ötös vasam (Szerk: golf ütő) lett volna, egyenesen jobbra. Kemény szél volt ma odakint. De igen, ez volt az - úgy döntöttünk, hogy a késleltetést választjuk, és megpróbáljuk egy kicsit rövidebbre rúgni a labdát.

K: Hé, edző. Csak egy pillanatra még egyszer Pop Douglasről. Az ő képességei hogyan nyitják meg a dolgokat a többi képzett játékos előtt? Nyilvánvalóan sokat küldöd őt motionbe, ő az a srác, akire figyelniük kell. Megnyitja a lehetőségeket a többi elkapónak, a futójátéknak, ha van valaki, akire így kell figyelni?

BB: Nem igazán tudom. Remélhetőleg mindenkivel számolnak. Úgy értem, számolnod kell Bourne-nal, Hunter Henryvel, Gesickivel, Parkerrel, Stevensonnal. Úgy értem, nem tudom. Erről a Buffalót kellene megkérdezned. Nem tudom. Remélhetőleg mindenkivel számolnak. Ha valakivel nem, akkor nekünk kell neki adni a labdát.

K: Bill, tudnál beszélni az utolsó drive-ról, amit láttál, és a végső touchdownról? Különösen mi tetszett benne?

BB: Nos, tudod, ahogy a Buffalo játszik ott lent, nagyon nehéz a gólvonalon dobni a labdát. Nagyon jó munkát végeztek a gólvonalon. Valahogy mögéjük kell dobnod a célzóna hátsó részébe, tudod, egy flaggal vagy valamilyen más játékkal a végzóna hátsó vonala felé, vagy ilyesmi. Mert a gólvonalon nagyon agresszívak, és - tudod, nehéz betömni a labdát oda. Szóval ez egy jó dobás volt. Egy jó, magas dobás az ilyen védekezés ellen, ez az, amire szükséged van, amikor így játszanak. És van néhány játék, ahol visszahúzódnak, és egy kicsit kettes coverben játszanak odalent. De tudod, agresszívan játszanak, és nehéz szabaddá válni és helyet találni. És néha a hely a védelem mögött van a gólvonalnál, nem pedig a gólvonalon.

QB MAC JONES


K: Mac, azok után, hogy ilyen nehezen indult a szezon, mennyire jó érzés ez? És mit tesz az öltözőnek, hogy ma győzelmet arattok a Bills csapata ellen?

MJ: Igen, azt hiszem, csak harcoljunk tovább, és tudod, ez csak egy morzsa, igaz? Mindig ezt mondom. És ebből kell építkezni. Ebből kell építkezned, és minden nap ugyanúgy kell támadnod. Minden arról szól, hogy egymásért játszunk, a mellettünk lévő srácért játszol, és meg kell értened, hogy miért teszed. Ezt tettük ma, és ezt kell folytatnunk minden nap az edzéseken és a meccseken.

K: Mac, beszélgettem Davon Godchaux-val az öltözőben, és azt mondta, hogy odament hozzád a drive előtt, és azt mondta, hogy legyél olyan, mint Mike [Jordan] és Kobe [Bryant]. Csak meg akartam kérdezni, hogy milyen volt a ez.

MJ: Igen, DG [Davon Godchaux]. Mióta itt vagyok, ő az egyik legjobb haverom. Laza fikó. Vicces. De megcsinálja a játékokat odakint. És tudom, hogy bízik bennem, és ez sokat jelent nekem, mint fiatalabb játékosnak, ellnetébtben vele, aki már egy ideje a ligában van. Ő nagyszerű munkát végez, és én is ezt szeretném folytatni, hogy az emberek higgyenek bennem.

K: Mac, tudod, az elmúlt hetek után hogyan tudtál magabiztos és higgadt maradni, és minek tulajdonítod annak, hogy képes voltál visszavágni?

MJ: Igen, azt hiszem, hogy ragaszkodtam a folyamathoz, ahogy már említettem. Nehéz, amikor nincsenek meg az eredmények. De továbbra is ezt kell tennünk, és egyre jobbá válnunk. Kihagytunk néhány dolgot, mint mindig. De a nap végén visszavágtunk. És a támadófal, különösen a támadófal, megadta nekem azt az időt, amire ma szükségem volt. És ha van időm, akkor úgy tudom olvasni a támadást, ahogyan azt kell, nagyon nagyra értékelem őket.

K: Mac, ha már most a középpontba teszlek, mi az első játék, amire emlékszel a mai meccsről? Melyik az, ami megmarad benned?

MJ: Nem igazán emlékszem egy bizonyos játékra. Őszintén szólva, számomra minden a csapatról szól, igaz? Szóval arra gondolsz, tudod, hogy Bryce [Baringer] jó punt volt-e, amivel lehozta őket, vagy bármi másra. És ez az, amit mindig nézek; speciális csapatok, védelem, korai interception. Ez elképesztő, nem igaz? Így kezdjük a meccset, ez hozza az energiát, meg minden. És tényleg csak az offense line mai játéka az, ami igazán kiemelkedő volt számomra. Mindent működésre késztettek; futójáték, passzjáték. És tudjátok, volt néhány játék, ami nem igazán lett jó, de ez nem rajtuk múlt, hanem rajtam. Szóval határozottan gondolkodnom kell néhány dologról, amit jobban is csinálhatnék, azokkal szemben, amit ma megcsináltunk.

K: Mac, amikor Davon Godchaux-ról kérdezték, azt mondtad, hogy szeretnéd, ha az emberek hinnének benned.

MJ: Igen.

K: Mennyire segített talán az az utolsó dobás abban, hogy higgy magadban?

MJ: Mindig hinni fogok magamban. Nagyon bízom magamban. És nem fogok itt ülni, és ezt minden alkalommal elmondani. De hiszek magamban. És ezt a munkámmal és minden ilyesmivel teszem. Ezért a futball a legnagyobb csapatsport. Van a QB, és többiek arra mennek, amerre az irányítód megy. Szóval számomra az a lényeg, hogy továbbra is ugyanaz a srác legyek minden nap, és csak Mac legyek.

K: Mit gondolsz, ez a lendület mennyire segíthet abban, hogy a csapattársaid jobban higgyenek benned?

MJ: Igen, azt hiszem, csak folytatni kell. Ahogy mondtam, ez csak egy morzsa. Csak szedd fel azokat a morzsákat, és végül egy egész kenyér lesz belőle. Ez a célom, folytatni a munkát és továbbra is saját magam lenni. Ahogy mondtam, ez csak egy játék, igaz? Mindig ezt mondom, függetlenül az eredménytől. Újra meg kell csinálnom. Minden nap küzdenem kell, és keményen edzeni.

K: Hé, Mac, arról beszélsz, hogy saját magad vagy, és tudom, hogy pár hete említetted, hogy jól akarod érezni magad és élénk akarsz lenni. És tudom, hogy tudattad az emberekkel, amikor nem mentek jól a dolgok. Volt valami, ami megváltozott, vagy úgy érzed, hogy az elmúlt pár hétben elkaptad a fonalat?

MJ: Igen, Taylor, azt hiszem, a legnagyobb dolog az, hogy mindig önazonos maradjak, tudod, a hullámhegyek és a hullámvölgyek között. És sokszor az emberek akkor néznek rád, amikor nem vagy túl jól, és látni akarják, hogyan reagálsz. Én erre koncentrálok, a reakcióra. És a folyamatra minden nap. Tartom magam a folyamataimhoz, igazítom a folyamatomat, és aztán megpróbálom ezt átvinni a pályára. Szóval, függetlenül attól, hogy mi történik körülötted, ha ragaszkodsz a folyamathoz, akkor végül általában minden jól alakul.

K: Körülbelül két év telt el az utolsó negyedik negyedbeli visszatérésed vagy győztes meccsdöntésed óta. Mit éreztél ezúttal másképp abban az utolsó két percben, mint a korábbi meccseken, amikor nem sikerült győztes drive-ot összehoznod?

MJ: Igen, ha megnézed az összeset - sokat néztem az összeset -, sok minden történik körülöttük, és nekem továbbra is a munkámra kell koncentrálnom, és továbbra is úgy kell olvasnom a játékokat, ahogy kell, és csak csökkenteni a pulzusomat, kimenni és végrehajtani. Azt hiszem, ezt mondtam a srácoknak is a huddleben: "Vegyetek egy mély lélegzetet, és csináljuk, rendben?". A fele csak a hit. A másik fele pedig a végrehajtás. Ebben kell tovább fejlődnöd. És azt hiszem, amikor visszatekintesz, nehéz, mert azt kívánod, bárcsak több jó lett volna. Én a pozitívumokat fogom nézni, és tovább fogok fejlődni, és ezt fogom tenni minden alkalommal, amikor megkapom az időmet.

CENTER DAVID ANDREWS

(Az utolsó drive-ról)

"Azt hiszem, sokat dolgozunk a two-minute-en. Dolgoztunk - úgy érzem, mintha egész nap; lehet, hogy minden nap - dolgoztunk a kétperceseken. De az NFL-ben nagyon kicsi a hibalehetőség, nem igaz? Minden játék számít. Azt hiszem, ma, a jó és a rossz játékokon túl, bármi is volt az, úgy gondolom, hogy csapatként igazán összeálltunk. Láthattad, hogy csapatként játszunk, hogy a labda mindkét oldalán legyőztük a nehézségeket, és ez büszkeséggel tölt el, mert erre lehet építeni. Ki fogjuk javítani a hibákat; a jobb footballt akarunk játszani. De szükséged van erre a nehézségre, hogy lásd, hogy legyőzd, hogy önbizalmat építs, és ilyen dolgokra. Ez egy nagyszerű drive volt a végén."

(A győzelem megszerzéséről)

"Jó érzés. Jó érzés. Hazamenni, meginni egy sört és kint ülni, nagyon jó érzés lesz. Azért játszol, hogy megnyerd a meccseket, és sok sikert értünk el a pályafutásom során. Azt hiszem, az NFL-ben nem szabad magától értetődőnek venni a győzelmeket. Ez egy nehéz dolog. Úgy gondolom, Mac ma nagyszerű munkát végzett, egész nap a helyes döntéseket hozta meg, aztán a végén egy nagy dobással a legjobb futballt játszotta, amikor ez számított. Erre van szükségünk."

(Mac Jones üzenetéről az utolsó néhány drive-ban, és arról, hogy milyen volt azokban a pillanatokban)

"Úgy értem, nézd, azt hiszem, ahogy mondtam, sokat gyakorolunk kétperceseket. Nem hiszem, hogy valaha is ilyen feszesen lettünk volna az utolsó két percben az időkérésekkel az edzéseken, szóval jó érzés volt. De azt hiszem, mindannyian tisztában voltunk a helyzettel, tudtuk, hogy csak egy drive-ra van szükségünk. Ez a legnagyobb dolog, tudod? Nem fogsz 85 vagy 75 yardot futni egy játékban. El kell kezdeni a drive-ot, megszerezni az első first downt, elindulni, mindenki be van állítva, mindenki tudja, hogy mi a helyzet. Sikerült néhány jó futást beiktatnunk. Tényleg a saját feltételeink szerint tudtunk játszani."

(Jabrill Peppers interceptionjéről)

"Pep, te egy kicsit pszichopata vagy. Úgy értem, ő csak - sokat ordít. Jerseyből jött; a felét sem értem annak, amit mond. Csak üvöltözik odakint. De emlékszem a tavalyi évre, amikor Pep bejött, együtt rehabilitáltuk magunkat a sérülések után, és azok jó kis idők voltak. Kint futni Pep-pel, én nem szeretek futni, de ő nagyon szórakoztatóvá tette a futást. Azt hiszem, párszor meg is előztem, szóval egy kicsit fájt neki. De Pep nagyszerű része volt az öltözőnknek. Szerintem jól játssza a játékot. Keményen és fizikálisan játszik. Nagyra értékelem, hogy egy ilyen srác van az öltözőnkben."

TIGHT END MIKE GESICKI

(A touchdown elkapásáról)

"Végig, amíg két perc alatt voltunk, és mentünk előre, csak az oldalvonalon álltam, és néztem, ahogy mindenki játszik, és fantasztikus volt nézni, ahogy az offenseünk ezt csinálja. Amikor a támadósor az egy yardos vonalnál volt, és [Bill] O'Brien edző azt a bizonyos formációt hívta, hogy a pályára küldjön, volt egyfajta érzésem, hogy okkal tett ki, és esélyem lesz arra, hogy játékba lendüljek, és remélhetőleg megnyerjem a meccset. Amikor az oldalvonal mellett álltam az egész kétperces drive alatt, csak azt mondogattam magamnak, hogy "maradj készen, maradj készen, maradj készen". Végül ez volt a play call, és esélyem volt arra, hogy 15 vagy akárhány másodperccel a vége előtt felmenjek, és megcsináljam a play-t, hogy előnybe kerüljünk, és ez nagyon jó móka volt.

(Mac Jones teljesítményéről)

"Nem hiszem, hogy a vele kapcsolatos sok beszéd és dolog, ami vele történik, tisztességes lenne, őszintén szólva. Szerintem hihetetlenül jó munkát végzett, hogy mindezt kizárja, és hihetetlenül jó munkát végzett belsőleg is, hogy végigvezetett minket a sok nehézségen. Ma, amikor a falnak háttal álltunk, hallottad a sok beszédet arról, hogy mennyi esélyünk van megnyerni a meccset, hogy nem tudunk zárkózni, meg ilyenek, és ma volt esélyünk, ő pedig ott állt, és játékról játékra hozta a meccset. Végül több nagyszerű játékkal nyertük meg a meccset, de végül volt egy nagyszerű labda. Szóval nagyon örülök neki, és izgatott vagyok, hogy ez végül előrevisz minket."

(A gyors támadójáték fontosságáról)

"Hatalmas. Félelmetes. Nagyszerű volt az első sorozat, néhány robbanékony játék, csak előre mentek a labdák, nem volt negatív játék, és végül lejutottunk oda, és rúgtunk egy mezőnygólt. Visszajöttünk, az első játékban Pep [Jabrill Peppers] interceptiont szerzett, visszatértünk a pályára, touchdownt szereztünk, a turnoverből pontokat csináltunk. Ez fantasztikus volt. Nagyszerű volt. Erről beszéltünk, hogy ezt fogjuk csinálni, és végre kimentünk és megcsináltuk."

RUNNING BACK RHAMONDRE STEVENSON

(A mérkőzés utáni érzésről az öltözőben Mac Jones vezetésével)

"Nagyszerű volt. Mac a vezérünk, nagyszerű munkát végzett, mindenkit nyugalomban tartott, és készen állt arra, hogy pontot szerezzen a drive-ban, és megnyerjük a meccset, ahogyan azt tettük. Úgy érzem, hogy mindenki készen állt arra, hogy nagyszerű munkát végezzen, hogy pontokat szerezzen."

(A meccs végi swing play-ről)

"Igen, az O-line ma nagyszerűen játszott. Hagyták, hogy én és Zeke [Ezekiel Elliott] egy kicsit belemásszunk a védelembe. Ez mindig jó dolog. Nagyszerűen csinálták a double teameket, meg ilyeneket. Az utolsó játékban csináltak a futóknak helyet, így egy swing passz volt nekem. Három srác blokkolt a szélén. Remekül fedeztek, én pedig megpróbáltam játszani."

(Arról, hogy Mac Jones mennyire volt ott az utolsó drive-ban)

"Csak nyugodt volt. Egyáltalán nem ingott meg, a játékhívásokban, a helyes olvasásokat csinálta, egyszerűen csak egy vezér volt."

SAFETY JABRILL PEPPERS

(Az interceptionjéről és arról, hogy mit jelentett a csapat számára)

"Mindig jó gyorsan kezdeni. Ebben a bajnokságban jól kell kezdeni, és én megpróbálok minden lehetséges módon szikrát gyújtani. Ez egy olyan játék volt, amit felismertem a felvételen, csak a megfelelő technikával kellett játszanom és elkapni a labdát, ember. Örültem, hogy tudtam szerezni egyet a csapatnak."

(Arról, hogy érzelmi győzelemnek érzi-e ezt a győzelmet, és hogy mit jelent ez a csapat számára)

"Ebben a ligában nehéz nyerni. Keményen dolgozunk, és a kemény munka nem garantál semmit, de esélyt ad, tudod? Ma akkor teljesítettünk, amikor kellett; sok helyzetet hagytunk ki, de amikor kellett, akkor elég játékkal győztünk, hogy nyerjünk. Mindig jó dolog kijavítani a szalagot egy győzelem után."

(A támadójáték utolsó drive-járól...)

"Az edzésen azt nézzük, hogy a srácok átveszik a felelősséget. Nagyszerű hetet töltöttek a felkészüléssel. Mac [Jones], a tight endek, az elkapók, és ez ma este is megmutatkozott. Felkaptak minket. Szóval jó érzés volt nézni ezeket a srácokat, és tudom, hogy érezték, hogy meg tudják nyerni a meccset nekünk, amikor kellett. Örülök Macnek; átverekedte magát a nehézségeken, kijött, remekül játszott, jól irányította a labdát. Továbbra is megpróbálunk keményen játszani a srácokért, és mindent beleadni."

(A Matthew Judon pótlásán való munkáról, és arról, hogy az ő szerepe hogyan alakult ebben)

"Jól ment. Sok energikus srácunk van, sok olyan srác, akik élettel telivé teszik az öltözőt. Most határozottan hiányzik Ju [Judon], de ez mindig a következő ember mentalitása. Rengeteg jó képességű srácunk van. Keményen dolgoznak, és megtanulják a végrehajtást. Szóval remélhetőleg idén visszakapjuk őt. Ha nem, akkor is vannak olyan srácok, akik képesek arra, hogy feljebb lépjenek, és remélhetőleg továbbra is győzelmeket arassanak."

(Bill Belichickbe vetett hitéről)

"Úgy értem, valószínűleg ez a legjobb megoldás. Az NFL-ben eltöltött 49, 50 év tudása alapján tudja, hogyan kell nyerni. A megfelelő módon edz, tudja, hogyan kell megnyomni a megfelelő gombokat, hogy a srácokat beindítsa. Folyamatosan keményen fogunk játszani neki. Nagyon magunkra vesszük, ha nem úgy megyünk ki, és nem úgy teljesítünk, ahogyan szeretné. Nem számít, hogyan mennek a dolgok, profi vagy. Ki kell menned, futballozni kell a csapatodért, és mindig teljesíteni akarsz, bármi is történik. Nem igazán figyelünk a külső zajokra. Tudjuk, hogy mindenünk megvan az öltözőben, amire szükségünk van; csak ki kell menni és végrehajtani a feladatot."

DL DEATRICH WISE

(Arról, hogy milyen érzés volt nyerni azok után, amin a csapat ebben a szezonban keresztülment)

"Nagyszerű volt. Csodálatos érzés volt nézni, ahogy lefelé vezetik a pályán labdát, mi pedig mindannyian az oldalvonal mellett izgultunk. Amint átlépték a gólvonalat, mindannyian csak táncoltunk, mindannyian izgatottak voltunk. Ez is egy ilyen csodálatos érzés, mert a hét folyamán keményen dolgoztál".

(Arról, hogy Mac Jones hogyan vezeti a csapatot egy feszült helyzetben)

"A meccs előtt nagyon higgadt volt, és nagyon jó befejezést mutatott. Mindig megvan benne a szenvedély és a lendület, ezen a meccsen jól hajtotta végre a játékokat. Csodálatos munkát végzett az elejétől a végéig."

JÁTÉKOSOK AZ ÖLTÖZŐBEN
Davon Godchaux, DL
(A győzelemmel záró támadójátékról)

"Nagyszerű. Nagy, nagyszerű volt. Azok a srácok, a Buffalo a második félidő végén felállt, de a támadójáték kihúzott minket. Mike Gesicki remekül elkapta a labdát. A srácom, Pop [Demario Douglas] hihetetlenül játszott. A támadósor hihetetlenül játszott, köszönet a támadósornak, nem hiszem, hogy elég elismerést adunk nekik. A védelem gyorsan kezdett. Mindig gyorsan akarunk kezdeni. Azt hiszem, ez a mi érdemünk, hogy gyorsan kezdtünk. A vége felé egy kicsit feladtuk, de a támadójátéknak is kijár a dicséret. Hihetetlenek voltak."

(Az ünneplő öltözőről)

"Igen, hosszú út áll előttünk. Elfogadjuk a győzelmet. Mindig győzni akarunk a divízióban, a Buffalo az elmúlt három évben megnyerte a divíziót. Szóval mindig jó, ha nyerünk a divízióban, de még hosszú út áll előttünk. 2-5, nem ott vagyunk, ahol lenni szeretnénk, de alig várjuk, hogy holnap megnézzük a filmet, és alig várjuk, hogy a héten egy nagyon jó Miami csapat ellen dolgozhassunk."

(Bill Belichick 300. győzelméről)

"Ő a GOAT. Öröm itt játszani. Öröm itt lenni. Amikor a szabadügynökségen lehetőségem volt egy másik csapathoz menni, tudtam, hogy ide akarok jönni. Amikor Miamiban játszottam ellenük, tudtam, hogy egy győztes szervezethez akarok jönni, így nem volt kérdés, hogy egy olyan fickóért játsszak, mint Bill. Nem véletlenül ő a GOAT."

Kendrick Bourne, WR
(A győzelemmel való befejezésről a fumble után)

"Nagyon megkönnyebbültem. Csak jobban kell vigyáznom a labdára. Csak próbálok játszani, próbálok önmagam lenni, és bizonyos értelemben nem gondolok a labdára. A drive bizonyos értelemben szórakozás volt. Csak próbáltam agresszív lenni, tényleg próbáltam eljutni az jelzőkhöz. Csak tudnom kell, hogy jobban kell biztosítanom a labdát, amikor lefelé megyek."

(Mac Jones és a támadójáték higgadtságáról a győztes drive-ban)

"Nagyon higgadtak, nagyon nyugodtak voltak. Rhamondre [Stevenson] nagyszerű játékot mutatott be a drive elején. A büntetés ijesztő volt, de mi csak zárkóztunk. Pharaoh [Brown] játéka is nagy volt. Így kell játszanunk négy perc alatt. Négy perc, aztán két percben voltunk, ezt gyakoroljuk állandóan. Úgy érzem, remek munkát végeztünk a négy percben, csak a büntetéseket kell elkerülnünk. A kétpercesünk a győzelemről szólt, és általában ez itt szokott eldőlni."

(Arról, hogy mit jelent Bill Belichick edző 300. rendes játékidénybeli győzelmének részese lenni)

"Gratulálok edző, ez nagyon király. Nagyszerű érzés egy örökség részese lenni. Csak a helyes dolgokat akarom csinálni, elkerülni a hibákat, elkerülni a rossz játékokat, és csak folytatni a helyes dolgokat, hogy több meccset nyerjünk neki, és összességében csak nyerni."

(Arról, hogy a kemény munka győzelemmel térül meg)

"Jó érzés. Minden munkát beletettünk a győzelemért, érted, mire gondolok? Nem azért megyünk edzésre, hogy veszítsünk. Erre való. Időpocsékolásnak érzem, ha kijövünk ide és veszítünk. Szóval, hogy megnyertünk egy nagy divíziós meccset, és most már csak győzelmeket akarunk halmozni, ez nagyszerű érzés."

Jack Jones, DB
(Arról, hogy mit tettek Stefon Diggs korlátozására)

"Ez a játékterv része. Kimegyünk és végrehajtjuk a játékokat, de az edzők nagyszerű játéktervet dolgoztak ki, hogy győzelmi helyzetbe hozzanak minket. Szóval azt mondanám, hogy tényleg a játékterv."

(A front sevenről)

"Igen, nagyot játszottak elöl, az biztos. Úgy érzem, nem volt túl sok futott yard. (Szerk: összesen 81 yardot futottak) Hány yardot futottak? Nem volt túl sok, igen. A srácok elöl, a hetes front, nagyon jól játszottak ma."

(A nyomás fontosságáról elöl, hogy segítsék a defensive backeket)

"Igen, úgy értem, mindannyian együtt dolgozunk. Olyan ez, mint egy jól működő gépezet, ha egy pont nem működik, akkor minden összezavarodik. Tehát amikor a d-vonal működik, akkor a DB-k is működnek és fordítva. Mindenki kell ahhoz, hogy a védelem működjön."

(A kulcs a nagy játékok korlátozásához, amikor Josh Allen kijön a zsebéből)

"Tudjuk, hogy milyen tehetséges a zseben kívül, és hogy milyen karerővel rendelkezik. Szóval, amikor eldobja a labdát, akkor meg el kell kapnunk és szorosan kell fognunk srácokat."

(Arról, hogy eltartott-e egy ideig, amíg visszatért a ritmusba)

"Kicsit lassúnak éreztem, talán néhány játéknál, de nem volt túlságosan messze. A felkészülés, ami erre a hétre vezetett, segített eljutni oda, ahol lennem kellett. Szóval nem volt túl rossz."

Pharaoh Brown, TE
(Arról, hogy három tight end volt a pályán)

"Mindhárom tight end képes játékra, és ezt látod odakint. Bármikor, amikor valamelyik számunkat hívják, mindenki nagy játékra készül. Az én játékaimra igazából figyelnem kell, csak látom a labdát, elkapom a labdát, és csak menni. Nekem ez inkább reakciószerű, látom a dolgokat, látom a blokkokat, és csak mozgok."

(Az erős kezdésről támadásban)

"Fontos volt. A végrehajtás nagyszerű volt. Az elmúlt heteket nézve tudtuk, hogy úgy érezzük, hogy legyőztük magunkat, mert büntetéseket követtünk el a támadás előtt, és nem vigyáztunk a labdára. Tudjuk, hogy minden elemünk megvan, így csak a végrehajtáson múlik. Ebben a ligában a következetesség és a végrehajtás a nehéz, de ha továbbra is végrehajtjuk és a saját játékunkat játsszuk, akkor szerintem sok mindenre képesek lehetünk."

(A támadójáték kémiájáról, különösen a offense lineban)

"Úgy érzem, hogy mindannyiunk között megvan a kémia, de azt is gondolom, hogy tiszta játékot láttunk. Ha nem adod el a labdát, ha nem kapsz büntetéseket, az nagy különbség ebben a játékban. A különbség olyan kicsi, hogy mindig az utolsó percben dől el. De bármikor, amikor le tudod csökkenteni a hibalehetőséget, akkor ez így nézett ki. Megvan minden darab, remek edzőnk van, remek játékosaink, úgyhogy ezt kell folytatnunk."

(Mike Gesicki győztes touchdownjáról a "National Tight Ends Day"-en)

"Több mint tökéletes, hogy [Gesicki] megszerezte a pontot. Minden nap meg kell tartanunk a National Tight Ends Dayt, érted, mire gondolok? Ez olyan, mint az apák napja vagy ilyesmi, csak tegyünk hozzá több apák napját, több karácsonyt, több születésnapot, több National Tight Ends Dayt minden nap."

Ja'Whaun Bentley, LB
(A támadás és a védelem egymásból táplálkozik)

"Azt mondanám, hogy ez a jó öreg complementary futball. Ezt prédikáljuk itt. Bármikor a támadásban vagy a védelemben, mindig mindent megteszünk, hogy feljebb lépjünk. Mike [Gesicki], Mondre (Rhamondre Stevenson), az összes srác, ők ma határozottan kitettek magukért. Alig várom, hogy lássam, hogyan építkezünk erre."

(A secondary fontosságáról)

"Nagyot alakítottak, ahogyan általában szoktak. Mindig jó látni, hogy ezek a srácok feljebb lépnek. Kiegészítő futballt játszunk, a front a DB-ket, a DB-k pedig a frontot, így próbáljuk, hogy ez kéz a kézben járjon. Ma sikerült ezt megvalósítanunk."

(Az NFL-ben való győzelem kihívásáról)

"Ez a liga kemény. Határozottan nem vesszük félvállról ezeket a győzelmeket. Nehéz megszerezni őket, függetlenül attól, hogy milyen csapatról van szó. Szóval, már az is nagy dolog, hogy képesek vagyunk a győzelemre."

Mike Onwenu, OL
(Arról, hogy megmutatta, mire képes a támadósor)

"Igen, mindenki küzdött a sérülésekkel és az egészségének helyreállításával, de nyilvánvalóan egyre több srácot kapunk vissza, szóval ez csak egy bizonyíték erre."

(Egy kétperces drive gyakorlásáról és sikeres végrehajtásáról)

"Ez mindenképpen sokat jelentett. Gyakoroljuk, minden forgatókönyv szerint, akár csak három pontra, akár egy touchdownra, akármire van szükségünk, mindenképpen olyan volt, mintha beérett volna a gyümölcs, látni, hogy ez megtörténik. Szóval jó érzés volt."

Jahlani Tavai, LB
(Arról, hogyan birkózott meg a csapat Josh Allen és a Bills támadójátékával)

"Csak tettük a dolgunkat, ennyi. Mindannyian tudtuk, hogy mit kell tennünk, és csak azt akartuk, hogy minden egyes ismétlést és játékot végrehajtsunk. Büszke vagyok az összes többi srácra, akik ma a védelemben játszottak, és a csapatra általában véve. Ez egy jó kiegészítő játék volt."

(A negyedik negyedről)

"Semmi különös, nem estünk pánikba. Nekünk a védekezésben nincs pánik, és nem hátrálunk meg. Minden helyzetre készen álltunk, és csak próbáltuk biztosítani a támadók hátát. Az NFL-ben vagyunk, ember, a labda saját oldalán is fognak játszani, nekünk pedig tudnunk kell, hogy fel kell lépnünk, amikor a mi számunkat hívják."

(Arról, hogy a csapat hogyan tud koncentrálni a meccs során)

"Egyszerűen nem hátrálunk meg. Ez a legnagyobb dolog. Tudjuk, hogy mire vagyunk képesek, és csak arra kell figyelnünk, hogy a támadójátékot támogassuk, bármi is legyen a helyzet. Shoutout mindenkinek, aki ma játszott, nagyszerű volt."

(A közönség energiájáról)

"Ó, fantasztikus volt. Nagyszerű volt hallani a hangulatot, különösen az utolsó másodpercekben. Remélhetőleg a szurkolók továbbra is kijönnek és szurkolnak. Alig várom, hogy újra játszhassunk."

(Arról, hogy a csapat a szezonban a nehézségek ellenére is összetartott)

"Egymásért játszunk. Nincs különválás, nincs támadás vagy védekezés, mi vagyunk a Patriots. Ehhez fogunk ragaszkodni."

(A győzelem megszerzéséről)

"Nagyszerű érzés, nagyszerű érzés. Ahogy mondtam, élvezni fogjuk ezt a győzelmet, holnap megnézzük a filmet, aztán továbbmegyünk Miamiba. Fel kell készülnünk rá."

(Mac Jones negyedik negyedbeli visszatéréséről)

"Ezt vártuk tőle. Tudjuk, hogy milyen játékos tud lenni. Akár jó, akár rossz meccse van, védekezésben biztosak leszünk benne, hogy fedezzük őt."

Jonathan Jones, DB
(A negyedik negyedben)

Amikor szükségünk volt rá, az egész csapat felállt. A támadóktól kezdve, akik kijöttek, végigmentek a pályán, és három pontot szereztek. A védelem, ahogy megfordult, és szerzett egy turnovert. Erre építettünk az egész meccsen."

(A negyedik negyedről)

"Ez csak harc volt. Tudod, hogy abban a pillanatban megérted, hogy a falnak állsz a hátaddal, és kimész és harcolsz. Mindent megteszel, amit tudsz. A támadójátéknak a végén a kezében volt a labda, és az emberek azt mondják, hogy két perc alatt nem tudnak pontot szerezni, de ma mindenkit megcáfoltak."

(A támadójáték teljesítményéről ezen a mérkőzésen)

"Ez csak a képességeiket mutatja. Hogy végigmentek a pályán, háttal a falnak, és nekünk volt rá a legnagyobb szükségünk, mindannyian felálltak és teljesítettek."

(A Stefon Diggs elleni játéktervről a mérkőzésen)

"Csak kimenni a pályára és versenyezni. Versenyezzünk. J.C. [Jackson], én és Jack [Jones], mindannyian bejöttünk és versenyeztünk, és megnehezítettük a dolgát."

(Jack Jones visszatéréséről a pályára)

"Jó érzés volt. Egy kicsit több energia, egy másik srác, aki ki tud állni és nagy játékokat tud csinálni."