Megszületett a büntetés!

Kép
Breaking

 

Adam Schefter információi szerint megszületett a döntés Bengals oldalvonalának a kamerázása ügyében.
 

A döntés értelmében a Patriots-ot megfosztják a 2020-as NFL Draft 1. körös választási jogától és 2 millió dollár büntetés megfizetésére kötelezik.
 

Bill Belichick vezetőedzőt a szezon első 4 mérkőzéséről eltiltják és 500 ezer dollár büntetés megfizetésére kötelezik.
 

Ez azt jelenti, hogy Bill Belichick a Draft és az előszezon során dolgozhat a csapattal, azonban az 1. hét megkezdésétől egészen a 4. alapszakasz mérkőzés végéig nem tartózkodhat a Patriots létesítményeiben és a Patriots egyetlen játékosával és edzőjével sem beszélhet.
 

A Patriots és Bill Belichick is jelezte, hogy elfogadják a büntetést, de hangsúlyozták, hogy továbbra is ártatlannak vallják magukat és csak az újabb hosszú médiacirkuszt kívánják elkerülni.
 

forrás: ESNP Boslon

 

(ha eddig eljutottál, akkor megnyugodhatsz, elvégre a mai nap bizony Április 1.-je van)

Hozzászólás

Ha ha ha... ,😄🤗

Négy meccses eltiltás? Hol kell aláírni? 😁😁😁Tudjuk ki nyeri a SB-t olyankor! 🙏🏻❤️

Pofátlanság, hogy egy első kört vesznek el!!! A többit aláírom, de ezt nem tudom!

Beszélni nem beszélhet. Személyesen vagy telefonon vagy Skype vagy egyszerre mind?

 

Jesszus!!! Most olvasom. Na azért most már elküldöm...Egyből felment az agyvizem. Jó vicc volt így karantén idején. Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Tuci!

Szadista vagy! Már a 0:4-s évadkezdésről kezdtem vizionálni! :-)

5*-os trollkodás, gratulálok! :)))

Tényleg jó volt! :)

Ami viszont nem vicc, hogy kiratuk QB Kesslert, egyesek szerint ezzel helyet csináltunk egy veteránnak vagy egy újoncnak a draftról....

Inkább úgy fogalmaznék, hogy helyet csinálunk, mert nincs. Ha jól látom kb 1 m dollár van most jelenleg, ami nem sok, de legalább kevés.

Első sorok után kiakadtam, de utánna rájöttem április 1 van

Én simán megettem.

(Én nem lőném le ilyen korán a poént, legfeljebb ettől is sokkal abszurdabbat írnék. Vagy ez már az volt?)

Egy ilyen büntetést simán átvészelne  a csapat, ha pedig egy 2. körös draftpicktől tiltanának el minket, az pedig valódi áldás lenne.

Az igazi probléma és büntetés az lenne, ha BB-t egy szezonra eltiltanák a máshol besült, semmire sem kellő, valamint nem draftolt játékosok közüli válogatás lehetőségétől. Az azért odavágna rendesen.

Na ja, csak én másodikán olvastam a cikket... Ugye akkor nem érvényes? :-)

Ez viszont nem kacsa! Respect!

https://index.hu/sport/amerikaifutball/2020/04/02/koronavirus_amerika_massachusetts_patriots_maszk_segitseg/

 

Tényleg nem tolakodva de srácok lesz esetleg valami podcast, vagy cikk vagy valami itt a draft előtt? Mert azért itt elment egy Brady.. Van noy ... egy két kisebb név, nagy átalakuláson megy át a csapat is... bő három hét és itt a nyakunkon a draft is... csak lenne miről beszélni.

Tényleg, nem felhándigálni akarom és nem tudom kinek mennyi szabad ideje lett itt most a korona miatt, és kire milyen hatással van... és vannak fontosabb dolgok is.. de azért szerintem sokan szeretnének hallani tőletek bővebben véleményt.. mockot vagy valamit... egyáltalán itt az eseményekről vagy az előttünk álló időszakról.

Oké,hogy vannak 3-4 soros hírek amit az emberek 80% -a amúgy is megtalál minden második facebookposztban.. de tényleg jó lenne rólatok/tőletek hallani. 

Jól mondod, "öreg", bár engem a podcast nem érdekel meg a fészbukon sem nézem a posztokat, de valóban eléggé meglaposodott kicsit az oldal. Korábban az uborkaszezonban is nap mint nap megjöttek a hírek, most meg pláne korona idején, amikor elvileg sajnos mindenki ráér, semmi. Az egyszerű mezei inas, aki csak innen meg az NSO-ról tájékozódik NFL-ről, megunja magát ezekben az ínséges időkben, amikor még tövezni sem lehet a megivó cimborákkal a kantinokban. 

Nem tudom feltűnt-e, de az egész sportélet meghalt. NFL, F1, Soccer, minden. Sehol semmi. A semmiről mit írjanak?:)

Szintén nem bántó szándékkal, de már én is terveztem valami hasonló hozzászólást.

Az én fő kérdésem, mi, mezei olvasók, mit tudnánk tenni, hogy kirángassuk kedvenc oldalunkat a kómából?

Előfizetés, patreon, egyéb támogatás segítene?

 

 

OFF

  • CB J.Bethel vállműtétből "lábadozik", amelyet igencsak megnehezít a Covid-19-es járvány. A teljes gyógyuláshoz/rehabilitációhoz ti. nem elegendők az önkéntes karanténben végzett egyéni gyakorlatok, mert időnként a kórházi kontrollokra is szükség van, ami nem veszélytelen. :(

 

  • Az ESPN egyik szakírója, M.Clay szerint a szabad ügynökség eddigi mozgásai alapján a jelenlegi roster-ünk a ligában a 27.! (Off.:25.; Def.:18.). A Patspulpit-on látható általa képzett, bevallása szerint is szubjektív,  részletes táblázat alapján a roster-ünk kimondottan erős pontjai: OL (Andrews-el feltételezve 5.), CB: 2. A leggyengébb pontjaink, amivel utolsók vagyunk a poszt szerint rangsorokban: QB (Stidham-ot feltételezve, aki eddig nem bizonyított.) és TE, de igen gyenge a DL, EDGE, LB értékelésünk is. Amennyiben azonban Stid csak átlagosan is teljesít és valahogy sikerül legalább egy jó TE-et beépítenünk, a rangsorban sokkal jobb helyre pl. a 10. körülire is kerülhetünk. A jelenlegi rangsort a Saints vezeti, a Tampa Bay a 4., megelőzve a Chiefs-et és a Ravens-t. Az AFC-ből csak a Miami és a Jaguars van mögöttünk az utolsó két helyen.

Válasz hopi46 üzenetére

A LB sort még csak megértem mert Collins meg Van Noy is elment.. de a DL + EDGE posztokban szinte semmi nem változott. Szóval ezek szerint az eddig is gyenge volt... 😄

Érdekesen minősít ez a Clay, azaz nem kell szigorúan venni az értékelését. Például KVN eligazolásával az EDGE csoport gyengült szerinte. A Butler, Allen, Guy DL szerintem sem gyengébb, mint amikor Shelton volt középen és nem igazán hiszem, hogy csak 5 csapat DL-ja gyengébb a Miénknél, a többié mind jobb. Azt is elismeri, hogy a ST minősítésével nem foglalkozik a táblázata, noha az is befolyásolja egy roster erősségét.

OFF

Két szakíró rövid véleménye a következő szezonnal kapcsolatban:

  • Reiss (ESPN) idézi Scott Pioli véleményét Stidham-ről:" Nem azt mondom, hogy Tom Brady-vé fog válni, de elegendő készségekkel, eszközökkel és intelligenciával rendelkezik a fejlődéséhez." Reiss szerint lehet, hogy a fiatal WR-ek, pl. Harry, Meyers, talán jobban "szót értenek" Stidham-el, mint TB-vel. Stidham lehet olyan, mint a 2001-es Brady. Pioli azt is állítja, hogy az eddig beugró backup QB-k (Cassel, JG, Brissett) jól felkészítettek voltak és nem vallottak szégyent.

 

  • T.E. Currant: "Ez Kraft franchise-a, BB csapata, de 2020-ban a legfontosabb ember a stábból: JMD." Az eddigi években olyan zsenivel szervezte a támadásokat, aki időnként szinte a saját támadó kooordinátora volt, most pedig egy gyakorlatilag újonc QB-val kell dolgoznia. Ha zseni, az most derülhet ki igazán...

 

Stdihammel kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaim, ha már egy közepes szintet megüti akkor boldog vagyok. Illetve Én bízok BB tapasztalatában, azokkal a játékosokkal akiket edzett ismer jól szokott gazdálkodni, illetve jól méri fel a képességeiket és a bennünk rejlő potenciált. Nem hiszem úgy tervezne Stidhammel,hogy 19 re lapot húz... szerintem lát benne elég tehetséget.

 

Vagy valakit draftolni akar.. még ez is benne van a pakliban.

Úgy gondolom lesz QB draft, de nem az elején, hanem valamelyik hátsó körben. Hoz majd egy olyan prospect-et akiben nagy a potenciál, de jelenleg még sokat kell fejlődnie. Így benne van a lehetőség, hogy robbantson később és esetleg jobb legyen mint Stidham (akiről még nem tudjuk mennyire lesz az, bár személy szerint nagyon bizakodom). Ha csak elfogadható lesz, akkor megy Hoyer helyett cserének, ha meg az sem, akkor egy hátsó kör nem nagy bukta. Nekem ez tűnik logikus lépésnek.

Ha draftolunk akkor első vagy második körben.. ha marad valaki értelmes. Késői körös propectnek ott van Stidham.

Burrow-Tua (Őt egyébként sem szeretném)-Herbert esélytelen szerintem (talán ha Herbert valami csoda folytán lecsúszik 1/23-ra akkor oké, de a felcsere brutál drafttőkét vinne el így azt ne). Love olyasmi TD/INT arányt hozott utolsó évében mint az NFL-ben Winston, és szerintem a Mahoms-os stílusa miatt túl van lihegve. A többi meg nem éri el azt a szintet amit a jelenlegi Stidham az előnyével, hogy már egy éve a csapatnál van (még valószínűleg alá is becsülöm, mert nem láttuk a Jets meccs óta). És az is lehet tök vakon vagyok...

Talán Lovera van a legnagyobb esély. De szerintem nem fogunk draftolni. Azt gondolom,hogy adnak egy esélyt Stidhamnek. Tovább építik a csapatot körülötte, és a drafton rámegyünk a skillplayerekre. WR-RB-TE. +LB a védelembe. Ha Stidham hoz egy közepes vagy annál egy kicsit jobb szintet akkor lehet vele foglakozni, mert akkor a következő 3 évben van egy olcsó irányítónk és rengeteget tudunk a csapatra pluszba fordítani (úgy 25-30 milliót pluszba.)

Egy szezon alatt ki fog derülni,hogy a Stidham projektnek van -e értelme... és ha nem akkor rámegyünk jövőre a drafton valakire... vagy lehet,hogy elérhető lesz akkor már más opció is.

Stidham idén megdönti Peyton TD season rekordját, Andrews utolsó másodpercben elkapott TD-jével SB-t nyerünk.

Mivel lassan a draft-al kezdünk foglalkozni, jó lenne akár üresen nyitni egy posztot a szurkolói spekulációknak. Ha ez bonyolult, bocsi. 

A liga hivatalos oldalán van egy összefoglaló arról a két órás interjúról, amit Brady most adott Howard Stern-nek. Számomra a legérdekesebb rész: azt mondta, hogy már az előző offseason előtt, amikor a szerződését átstruktúrálták, tudta, hogy idén FA lesz belőle és hogy el fog menni...

Ha ez így van, akkor szépen itt hagyott Nekünk gondosan megtervezett ajándékként 13,5M DM-t. :( Nehogy hamar elfelejtsük! :)

Brady-n kívül a teljes Pats FO is tudta mi fog majd történni, és akkor jó döntésnek tűnt ennyi halott pénzt benyelni. Arra blazíroztak, hogy lesz még egy SB run és azért megéri, hogy akkor pillanatnyilag jusson másra (AB84 ugye). Kockáztattak és nem jött be. Más csapatoknál ennél jóval nagyobb szerencsejáték folyik. BB óvatos duhaj.

A szurkolók meg jól át lettek verve, a Mieink közül is jó néhányan, akik a visszatérésére számítottak. Bennett, AB csak hab volt a tortán a DM növelésében. SB-ra blazírozni, alkalmatlan ill. problémás embereket szerződtetni, sérülésekre nem számítani, nem túl óvatos duhajkodás, de most már mindegy. Nézzünk a következő szezonra és a szinte új csapatra! Go Pats!

 

Az idén bekellett nyelni ezt a sok halott pénzt.. ez van. De jövőre legalább már tiszta lappal indulunk.

Ha Stidham beválik, akkor tudunk neki majd akár FA ról is nagyobb neveket hozni. Én abszolút optimista vagyok a csapat jövőjével kapcsolatban. 

 

kicsit off. Clowney ha nem megy vissza a Seahawkshoz akkor a Browns lehet a legjobb esélye és akkor Olivier Vernon feleslegessé válhat, aki egyébként még mindig nagyon jó szintet képvisel. Mit gondoltok érdemes lenne rápróbálni ha elérhető? A falban mindenképpen elférne.

Nálam ott akadt meg a lemez amikor azt nyilatkozta, hogy a sok távollét miatt megromlott a házasságuk és terápiára jártak hogy helyrehozzák. És hozzátette, hogy ezért nem volt ott az OTA-kon. Azért basszus nem kamionsofőr. Ha megnézzük egy szezonban 8+4(ha SB-be jutott) héten volt távol 4-5 napot. Ennyi van egész évben! Én értem, hogy sok a pályán kívüli edzés-meeting-elemzés, de még az sem tesz ki annyit mint amikor egy normál munkás eljár dolgozni, és annak nincs is több hónap szabadsága egyben. Emellett a legnagyobb gondjuk kiválasztani, hogy milyen színű legyen az új Ferrariban a bőrbelső, vagy hogy vegyenek-e egy új Penthouse lakást New York-ban. Tudom, hogy van az a mondás miszerint a pénz nem boldogít, de ha ennyi van mint nekik, és az egészségük rendben, akkor már tényleg unalmukban csinálnak maguknak problémát.

És Tampába majd küld maga helyett valakit? Ott nem kell ott lennie?! Anyóka sosem volt oda forgatni vagy kifutózni? Kicsit túl sok ez a jóból.... Aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha megb..........

Válasz hopi46 üzenetére

Én nem haragszom rá. Egyrészről a szerződést ketten kötik, tehát az átstruktúráláshoz is kellett mindkét fél. Másrészről azt is mondta Brady, hogy Kraft, BB és ő is tudta, hogy ez lesz a helyzet idén, ezt mindenki elfogadta, aztán a helyzetnek meg ez lett a kifutása. 

Kívánom neki, hogy sikeres legyen Tampában, de valahogy nem hiszem, hogy átlag felettit fog nyújtani - nem is a kora miatt, hanem mert ugye mindig elvárta, hogy a WR-ek pontosan tudják, mi a dolguk, pont ott legyenek, ahol kell, és a kémiát is ki kellett építeni - mindezt pedig újrakezdeni egy új helyen, új HC, OC és QB C mellett, csupa új emberrel, nos már önmagában ez sem lenne könnyű feladat, de most, hogy a koronavírus miatt jó eséllyel az összeszokási lehetőség is jóval kevesebb lesz... szóval szurkolok neki (kivéve persze egy esetleges Pats elleni meccset, de ha ez idén létrejönne az maga lenne az álom :)), de nem hiszem, hogy kiemelkedően jó tudna lenni, hogy extrát tudna nyújtani.

Azt már láttuk, hogy Kraft nem szólt bele a kérdésbe, meghagyta BB-nek a döntést, aki meg úgy döntött, ahogy mindig is szokott: inkább egy évvel korábban, mint egy évvel később. Ez alól még a GOAT sem volt kivétel. És talán azért is lépte meg az öreg most ezt, mert Stidham-ben is lát valamit - persze ez már erősen "wishful thinking", de azért jól esik ezt gondolni. :)

Én tehát mindent köszönök Tomnak és sok sikert kívánok neki! Go Brady - de mindenekelőtt go Pats!

A Tampa Stadionja 7-8 km-re van a David Island-i palotájuktól, szezon közben is lehet otthon sokat, ha akar. :) TB most mint üzletember (mert Ő nemcsak GOAT játékos!) ráhajtott a jövedelemnövelésre is, mert GB évi jövedelme már 2016-ban $30M volt. :)

"Tom Brady telling

@HowardStern

the story behind him no longer going to OTAs the past few years. Giselle wanted him to start carrying more of the load at home. “I had to check myself.” Says she “wasn’t satisfied with our marriage.”

"This is the most fascinating part of the interview. Brady going deep on how his marriage with Gisele works and how she wrote him a letter when it wasn’t working for her."

Garafolo, Rapoport twitterei. 

Ez azért így teljes:
 

"She didn't feel I was doing my part for the family," Brady revealed to Stern. He added, "She felt like I would play football all season and she would take care of the house and all the sudden when the season would end, I would be like, 'Great, let me get into all my other business activities. Let me get into my football training.'"

Brady revealed during the interview that Gisele grew increasingly upset with the way Tom was acting and he explained it like this, "she's sitting there going, 'Well, when are you going to do things for the house? When are you going to take the kids to school and do that?' And that was a big part of our marriage. I had to, like, check myself. Because she's like, 'I have goals and dreams too.'"

Magyarán azért ez nem azt jelenti, amit Gábor írt, hogy a sok távollét miatt, ami az idegenbeli meccsekből adódik (!) volt mérges az asszony. Hanem amiatt, hogy amikor vége lett a szezonnak, akkor egyből a saját üzleti dolgaival foglalkozott (TB12), majd rá pár hónappal meg ment az edzőtáborokba.

Azért ez nem ugyanaz. Nem azzal volt baja Gizinek, hogy a szeptember-január végén focizott a férje, hanem azzal, hogy amikor nem volt szezon akkor sem volt otthon. Szerintem ez teljesen érthető, és elfogadható, hogy a család is fontos. És hogy Brady ezen változtatni akart, és javítani a kapcsolatukon, az nálam respect.

Zsolt75, azért ilyenkor elszomorít a " Aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha megb.........." vélemény...Meg kell hallgatni az interjút (még én sem végeztem vele), és úgy véleményezni (szerintem!).

Azt mondta azért hagyta ki az OTA edzéseket, vagyis a foci kárára szerzett plusz szabadidőt a családdal. Azt nem értettem miért pont abból vett vissza amikor csak annyira van azzal távol a családtól amennyit leírtam. Az OTA ott van Foxborough-ban, és pár óra naponta, ami Brady-nél mondjuk több volt sokszor, de azért nem egész nap. Ráadásul hány napot is jelent? Pont ebből kellett levennie úgy, hogy előtte hosszú ideig nincs is semmi kötelező február elejétől és lehetne a családdal. OTA után meg megint nincs semmi egy darabig. Inkább az lehetett, hogy sokat mászkált ide-oda a focin kívül, és abból ezek szerint nem akart már lejjebb adni. Nem elítélendő, csak fura egy olyan embertől aki korábban mindent a focinak rendelt alá.

Pont ez a lényeg. MINDENT a focinak rendelt alá. Gondolom amikor kirobbant a balhé, akkor már az OTA volt soron. A február és OTA közti időszak lement, azt nem tudta visszacsinálni, visszavenni belőle. Aztán választhatott, hogy rendebe hozza-e a dolgot a családdal, vagy megy edzeni. Értem, hogy most azt mondod, hogy nem ítéled el, de a

"Emellett a legnagyobb gondjuk kiválasztani, hogy milyen színű legyen az új Ferrariban a bőrbelső, vagy hogy vegyenek-e egy új Penthouse lakást New York-ban. Tudom, hogy van az a mondás miszerint a pénz nem boldogít, de ha ennyi van mint nekik, és az egészségük rendben, akkor már tényleg unalmukban csinálnak maguknak problémát."

kommented nem erről árulkodik. Mindegy, részemről lezárva (nem akarok vitatkozni), én azért idéztem be a  fenti részt, hogy aki ért angolul, az ebből is tájékozódjon, és ne csak az általad leírtakból (mint ahogy szerintem Zsolt tette). 

Semmi valótlant nem írtam, és a jelenség is létezik amit a gazdagokkal kapcsolatban leírtam. Ha nincs gondjuk sokszor keresnek maguknak.

Én nagy Brady fan voltam-vagyok és leszek is, ez nem fog változni. De a szememben Ő sem szent tehén, ezért látom azokat a dolgokat is nála amik annyira nem pozitívak. Ilyen az, hogy szerintem visszaesett a játéka az utóbbi időben, hogy egyre inkább nem működött a kémia újabban az újoncokkal, és az sem amit a Titans elleni meccsen láttam rajta mikor hátrányban egy sikertelen támadás után lejött a pályáról (semmi tűz, semmi harcosság, mintha edzőmeccsen lenne). Ettől még nem ellene vagyok, de nálam ez is hozzátartozik az igazsághoz. És mint korábban már írtam valamelyik poszthoz: tovább szurkolhatok neki mert a Tampa az NFC-ből a kedvencem, miután a Pats velük játszott amikor 2009-ben láttam Őket Londonban (mint gondolom jó páran innen az oldalról, nem dicsekedni akarok vele).

Én sem akarom szent tehénként kezelni. Ezt tudom elképzelni: Szezon vége. Beindul a TB12 project, feladatokkal, megjelenésekkel, személyes bemutatókkal, aláírások, népszerűsítés stb. Aztán jön a nem kötelező edzőtábor, amiben benne van a nem kötelező kifejezés.

Jön a feleséged, gyerekeid anyja, hogy na most már elég. Augusztustól februárig csak a foci van. Aztán vége februárban, csinálsz megint mást, de nem otthon vagy. Döntsd el mit akarsz.

Mit tudsz csinálni? Mit hagysz ki? Főleg, ha már túl vagy a február márciuson, esetleg áprilison is, és jön a májusi OTA. Akkor azt mondod, hogy sorry asszony, de én most megyek a nem kötelező edzésekre, vagy azt mondod, hogy rendben, beszéljük meg, nézzük meg mit lehet kihagyni ahhoz, hogy többet legyél otthon.

Lehet, hogy ez tökre nem így volt. De az is, hogy igen. És el tudom képzelni, hogy egy feleség, anya, megunja, ha tizenhuszonévig hónapokig csak más van a fókuszban, és több időt akar, hogy apaként/férjként tölts. És tök mindegy, hogy az OTA csak napi pár óra. De nem tudsz több napra tervezni miatta, nem tudsz 100% ban ott lenni mellette.

Nem hiszem, hogy ez csak gazdagéknál van így. Azt se hiszem, hogy ezt csak úgy kitalálta Gizi, és unatkozott otthon. Ezek valós dolgok szegénynél, gazdagnál egyaránt. Sajnos.

Akár így is lehetett. Visszavett a fanatizmusból, amit bőven meg is tehetett, hiszen letett már annyit az asztalra hogy nem lehet számon kérni. Szerintem már kezd inkább üzletember válni a fanatikus sportolóból, és mivel közel a pályája vége, ez nagyon jól is van így.

Így van. Meg kell találnia az utolsó két évre az egyensúlyt, amivel a káposzta is megmarad és a kecske is jól lakik. Már csak ennyit kell "kihúznia" Gizinek is, és beköszönt a más élet-korszak. 

Továbbra is megbarátkozhatatlan számomra a gondolat, hogy Brady nem nálunk fejezi meg a pályafutását. Sosem fogok efölött napirendre térni, minden idők legnagyobb NFL legendájának egyszerűen nem szabadott volna a Patsen kívül máshol játszania 20 év után egy ilyen karrierrel a háta megett, ami a kezdetektől a végéig szinte csak a mesékben létezik. Szomorúsággal tölt meg, akárhányszor csak eszembe jut. 

100% ban egyetértek veled.

Ez megemészthetetlen nekem is és az is marad.

Gyerekek, jelenleg 1 db. Tom Brady nevű játékos van az NFL-ben, aki jelenleg a Tampa Bay Buccaneers játékosa, ez pedig a New England Patriots magyar szurkolói oldala. Ennyi........!!!

Ennyi mi? Mostantól tilos itt Bradyről, a Pats-ikonról írni vagy mire gondoltál? Hajrá Chelsea, hajrá Tottenham!

Mutasd meg, hol írtam azt, hogy tilos Tomről írni! Mindenki aki Pats drukker szerette Tomot, viszont én már az új Patsről szóló cikkeket szeretném olvasni ezen az oldalon. Ja és látom értesz a gurulós focihoz is, vagy csak kigugliztad a két csapatot? 

Igen, a gugli nagyon ló barátom. Rá is bukkantam még két Arsenallal egy szinten lévő londoni klubra: hajrá Fulham, hajrá West Ham! Ja, és hajrá Brady!