Megszületett a megállapodás, kezdődhet a felkészülés!

Kép
nfl

Megszületett a megállapodás az NFL és az NFLPA (játékosszakszervezet) között. A financiális, egészségügyi és biztonsági kérdésekben is megegyezésre jutottak a felek, így már csak a vírus lehet akadálya annak, hogy szeptember 10.-én elkezdődjön a következő szezon. 

A Patriotsnál hétfőn és kedden kezdődnek meg tesztelések, az első "edzés" (edzőtermi) pénteken lesz.

Hozzászólás

Szerintem hamar százas nagyságrendű lesz a fertőzött játékosok száma. 9 csapatnál vannak már eredmények és eddig 12 fertőződött újoncot találtak.A  Chiefs egyik kezdő guardja már be is jelentette, hogy kiüli a szezont.

A kanadai játékos, RG L. Duvernay-Tardif, mesterszakon végzett orvos (az NFL idények holtszezonjában tanult!), aki az idei holtszezonban hivatásához híven!!! kórházi szolgálaton volt Montrealban, annak ellenére, hogy 17-ben egy 5 éves, $42M (20M garantált, 10M aláírási bónusz) szerződést kötött a Chiefs-el. Visszalépését azzal indokolta, hogy továbbra is szeretne küzdeni a járvány ellen ill. mivel a frontvonalban volt/lesz nem akarja esetleg megfertőzni a csapatát. Noha a pénze bőven elég a "kiüléshez", szerintem hatalmas respect-et érdemel a döntése.

Az biztos, hogy megsüvegelendő amit tesz. Orvosként most nagyobb szükség van rá mint NFL játékosként.

Még szerencse, hogy az NFL-játékosok többsége nem orvos, hanem agyhalott inas, így ha nem szól közbe ez a megfújt szentkoronavírus, akkor lesz mit nézni. Minimum 15 diszlájkot várok erre a hozzámegszólásra. Kámáááááááán!

Off : A Jets brutál mód építkezik, a Seattle Seahawks egy 2021-es első és harmadik, valamint egy 2022-es első körös picket adott Jamal Adamsért meg egy jövő évi negyedik körért.

Elindultunk a 80-as keret felé, az első cut: CB L. Pipkins

DB Malik Gant, WR Will Hastings, QB Brian Lewerke, DB Adarius Pickett ,WR Sean Riley, QB J'Mar Smith, LB Kyahva Tezino, DL Courtney Wallace és WR Isaiah Zuber elküldve.

Nekem csak Smith és Hastings kisebb meglepetés. De ebben a furcsa szezonban még bármelyikük visszajöhet...